Heroj a ne zločinka
Page 10 of 14
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Re: Heroj a ne zločinka
dzmrdz wrote:i to se donekle slazem..kurve i jedni i drugi..ovi englezi bi radi para izdali Hrista i prodali kraljicu svoju ali s epredstavljaju kao ne znam ni ja stadzango wrote:Ja bih rekao da Arapi i Evropljani zaslužuju jedni druge. Da jedni drugima jebu majku i da se kolju do poslednjeg.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Nisu se integrirali jer nisu željeli. Tko se skrbio da se Kinezi integriraju? Isključivo Kinezi!
Problem je u elitama koje su korpumpirane. Pola Londona je Emirates ovo emirates ono...
Muslimani su takvi kakvi su ali krive su elite sto su im to omogucile a mi koji ih biramo
u biti kad ih malo boje upoznaš shvatiš da su šljam skoro ko i mi balkanjerosi, samo su neke stvari dotjerali na mjesto i to je sve
Last edited by marcellus on Thu 8 Sep - 9:44; edited 1 time in total
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ma naravno, u australiji se svi integrirali osim njih. I ovdje kad je frka oni se skupe pred dzamijom I u pohod razbijanja krenu. Niko drugi, ama bas nikoRegoč wrote:Nisu se integrirali jer nisu željeli. Tko se skrbio da se Kinezi integriraju? Isključivo Kinezi!
Nebitna epizoda, nitko nije ozlijeđen, ovi su malo pali na travu, više je bilo ozlijeđenih mađarskih policajaca u naguravanju s maskiranim Afganistancima.
Ako pukne turski sporazum, jebo je Balkan ježa, dva milijuna ljudi koje Njemačka zove k sebi ne može zaustaviti žica i suzavac, postoje ona kliješta i škare, maske. Biće stalno dernek po granicama. I kad ga uloviš što onda? Držat ga na hrani? Vratit ga nazad pa će ti opet doć za 24 sata? Ubit ga, pa ispadaš zločinac jer ga Njemačka zove k sebi?
CDU i Njemačka su ključ svega.
Ako pukne turski sporazum, jebo je Balkan ježa, dva milijuna ljudi koje Njemačka zove k sebi ne može zaustaviti žica i suzavac, postoje ona kliješta i škare, maske. Biće stalno dernek po granicama. I kad ga uloviš što onda? Držat ga na hrani? Vratit ga nazad pa će ti opet doć za 24 sata? Ubit ga, pa ispadaš zločinac jer ga Njemačka zove k sebi?
CDU i Njemačka su ključ svega.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
dzmrdz wrote:Regoč wrote:Nisu se integrirali jer nisu željeli. Tko se skrbio da se Kinezi integriraju? Isključivo Kinezi!
Problem je u elitama koje su korpumpirane. Pola Londona je Emirates ovo emirates ono...
Muslimani su takvi kakvi su ali krive su elite sto su im to omogucile a mi koji ih biramo
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/rijeke-krvi-enocha-powela-govorili-su-da-je-lud-danas-sve-vise-engleza-kaze-imao-je-pravo-sva-njegova-se-predvidanja-obistinjuju-811667
Pa jeste to interes onih koji rade na svjetskoj vladi i depopulaciji stanovništva.dzmrdz wrote:tre911 wrote:Tako jednostavno neće ići, ne smiješ pustiti palikuću u susjedovu kuću jer budi siguran da će plamen zakačiti i tvoju. Tu se svi prave ludi ono švabe su ih zvale trpaj i tako to no to će sve oprljiti. Rješenje je što je Orban napravio, žica i zdravo, kao po špagi svi u nizu će to isto napraviti a grčka neka traži pomoć od EU za zaustavljanje i vraćanje izbjeglica na afričke obale ili prema turskoj ako ne želi da je pregaze muje.Regoč wrote:Ako ih Švabe hoće zadržati, nije problem, neka kažu, mi ćemo sve propustiti. Ali nema poslije "podielimo izbjeglički teret", tko ih zove, neka ih udomi.
Ma izmedju ostalog da ne idemo dublje, mogli su oni to jos u Grckoj zaustaviti da su hteli..jebote moj bratic je 3 puta dolazio u UK i vracali ga sa granice a ima hr pasos i jos pun love..dolazio da se zajebava i da kupi motor sebi, znaci nije mu padalo na pamet da ostaje ovde..
anjem chowdary je moj komsija i sere im bukvalno 20 godina po glavi i tek su ga sada osudili na nekih 5 godina..
nekome je ovo ljudi u interesu, oni kad hoce mogu da zaustave sve ali nece!
pitajte se zasto nece i radi koga nece i za koji cilj nece
Guest- Guest
Jebi ga, tvoj je bratić bieli kršćanin, a bieli kršćani nemaju prava, samo obveze.dzmrdz wrote:moj bratic je 3 puta dolazio u UK i vracali ga sa granice a ima hr pasos i jos pun love
Regoč wrote:Da, Zoki je majstorski obavio posao. Samo, tko nam jamči da će opet uspjeti? Po meni, Švabe nek šalju vlakove u Idomeni, tamo ukrcaju džihadiste i nek si ih voze doma. Mi ćemo tim vlakovima dati apsolutni prioritet, samo da prođu bez zaustavljanja.
pa kolindi i hdz-u se upravo to nije svidjelo...njeno rješenje je bilo poslati vojsku
Guest- Guest
Kad pomisliš kolke smo milijarde potrošili na razminiranje, a to je moglo još poslužit...
Vojska mora ići da se ne hoda po livadama i kukuruzištu nego po utvrđenoj ruti. Policija nema resursa da se razbaca ko đubrivo po njivi.Noor wrote:Regoč wrote:Da, Zoki je majstorski obavio posao. Samo, tko nam jamči da će opet uspjeti? Po meni, Švabe nek šalju vlakove u Idomeni, tamo ukrcaju džihadiste i nek si ih voze doma. Mi ćemo tim vlakovima dati apsolutni prioritet, samo da prođu bez zaustavljanja.
pa kolindi i hdz-u se upravo to nije svidjelo...njeno rješenje je bilo poslati vojsku
marcellus wrote:Kad pomisliš kolke smo milijarde potrošili na razminiranje, a to je moglo još poslužit...
Ne pomaže, on pošalje ženu naprijed. Ako pukne, ima još dvije.
2015-11-10
udba wrote:marcellus wrote:Kad pomisliš kolke smo milijarde potrošili na razminiranje, a to je moglo još poslužit...
Ne pomaže, on pošalje ženu naprijed. Ako pukne, ima još dvije.
Vidi Haso Muju kako ide preko polja a Fata deset metara ispred njega.
Pozove ga na red, "slušaj bolan Mujo, jel znaš ti da u Kuranu piše da insan ima ić ispred svoje hanume, a ne obratno?"
"Znam ja što u Kuranu piše, al' onda još nije bilo mina..."
I ne samo vojsku da se mene pita nego i žicu i minsko polje kao sredstvo odvraćanja, ja u sujedovu kuću ne bi pustio ni palikuću ni slivatelja ni ubojicu... jer ću kad tad i ja doći na red. IUsta stvar će biti sa njemačkom kada se ta kuga proširi na cijelu evropu iz njihovog dvorišta.Noor wrote:Regoč wrote:Da, Zoki je majstorski obavio posao. Samo, tko nam jamči da će opet uspjeti? Po meni, Švabe nek šalju vlakove u Idomeni, tamo ukrcaju džihadiste i nek si ih voze doma. Mi ćemo tim vlakovima dati apsolutni prioritet, samo da prođu bez zaustavljanja.
Guest- Guest
udba wrote:Vojska mora ići da se ne hoda po livadama i kukuruzištu nego po utvrđenoj ruti. Policija nema resursa da se razbaca ko đubrivo po njivi.Noor wrote:Regoč wrote:Da, Zoki je majstorski obavio posao. Samo, tko nam jamči da će opet uspjeti? Po meni, Švabe nek šalju vlakove u Idomeni, tamo ukrcaju džihadiste i nek si ih voze doma. Mi ćemo tim vlakovima dati apsolutni prioritet, samo da prođu bez zaustavljanja.
to je ona izjavila ili tvoje mišljenje?
Guest- Guest
Moje mišljenje. Njoj je u opisu posla da kontrira Milanoviću. Da je on poslao vojsku ona bi rekla da na granicu treba poslati balerine.Noor wrote:udba wrote:Vojska mora ići da se ne hoda po livadama i kukuruzištu nego po utvrđenoj ruti. Policija nema resursa da se razbaca ko đubrivo po njivi.Noor wrote:Regoč wrote:Da, Zoki je majstorski obavio posao. Samo, tko nam jamči da će opet uspjeti? Po meni, Švabe nek šalju vlakove u Idomeni, tamo ukrcaju džihadiste i nek si ih voze doma. Mi ćemo tim vlakovima dati apsolutni prioritet, samo da prođu bez zaustavljanja.
to je ona izjavila ili tvoje mišljenje?
2015-11-10
Problem je kad susjed sam zove palikuću i njegovu svojtu, nudi im pola kuće, imanje i kćeri. Deset puta je bogatiji i jači od tebe i ima rođu u SDP/HDZ-u. Ti možeš malo kočit da ne prolaze kroz tvoju baštu, ali dugoročno ne igra ulogu.tre911 wrote:
I ne samo vojsku da se mene pita nego i žicu i minsko polje kao sredstvo odvraćanja, ja u sujedovu kuću ne bi pustio ni palikuću ni slivatelja ni ubojicu... jer ću kad tad i ja doći na red. IUsta stvar će biti sa njemačkom kada se ta kuga proširi na cijelu evropu iz njihovog dvorišta.
2015-11-10
Pa nek zove ali preko mog dvorišta neće prijeći, isto onako kako su to mađari napravili. I zašto ni jednog jedinog migranta nema preko bugarske? Oće maunu, oni tamo su laki na okidaču i to svi znaju i niko niti ne pokušava proći. Ako je merkelici stalo do njih neka pošalje brodove u tursku i siriju i neka ih vozi u svoje luke a nas neka ostave na miru sa tim pizdarijama.udba wrote:Problem je kad susjed sam zove palikuću i njegovu svojtu, nudi im pola kuće, imanje i kćeri. Deset puta je bogatiji i jači od tebe i ima rođu u SDP/HDZ-u. Ti možeš malo kočit da ne prolaze kroz tvoju baštu, ali dugornočno ne igra ulogu.tre911 wrote:
I ne samo vojsku da se mene pita nego i žicu i minsko polje kao sredstvo odvraćanja, ja u sujedovu kuću ne bi pustio ni palikuću ni slivatelja ni ubojicu... jer ću kad tad i ja doći na red. IUsta stvar će biti sa njemačkom kada se ta kuga proširi na cijelu evropu iz njihovog dvorišta.
Guest- Guest
tre911 wrote:I ne samo vojsku da se mene pita nego i žicu i minsko polje kao sredstvo odvraćanja, ja u sujedovu kuću ne bi pustio ni palikuću ni slivatelja ni ubojicu... jer ću kad tad i ja doći na red. IUsta stvar će biti sa njemačkom kada se ta kuga proširi na cijelu evropu iz njihovog dvorišta.Noor wrote:Regoč wrote:Da, Zoki je majstorski obavio posao. Samo, tko nam jamči da će opet uspjeti? Po meni, Švabe nek šalju vlakove u Idomeni, tamo ukrcaju džihadiste i nek si ih voze doma. Mi ćemo tim vlakovima dati apsolutni prioritet, samo da prođu bez zaustavljanja.
tre, ali susjed ih priziva i dan danas...treba onda primarno riješiti problem kod njega.
Guest- Guest
pa.da..a, ne podmetat nogu djeci, da nam poslije Srbi govore kako smo podmetnuli noge svoj djeci izbjeglicama, dok oni rade što rade..udba wrote:Problem je kad susjed sam zove palikuću i njegovu svojtu, nudi im pola kuće, imanje i kćeri. Deset puta je bogatiji i jači od tebe i ima rođu u SDP/HDZ-u. Ti možeš malo kočit da ne prolaze kroz tvoju baštu, ali dugoročno ne igra ulogu.tre911 wrote:
2014-04-12
udba wrote:Problem je kad susjed sam zove palikuću i njegovu svojtu, nudi im pola kuće, imanje i kćeri. Deset puta je bogatiji i jači od tebe i ima rođu u SDP/HDZ-u. Ti možeš malo kočit da ne prolaze kroz tvoju baštu, ali dugoročno ne igra ulogu.tre911 wrote:
eto, rekla sam slično prije nego sam pročitala
Guest- Guest
Susjed ih može pozvati i drugim putem a ne preko moje livade samo tada ih ne može transportirati na milijune u kratkom vremenskom roku.Noor wrote:tre911 wrote:I ne samo vojsku da se mene pita nego i žicu i minsko polje kao sredstvo odvraćanja, ja u sujedovu kuću ne bi pustio ni palikuću ni slivatelja ni ubojicu... jer ću kad tad i ja doći na red. IUsta stvar će biti sa njemačkom kada se ta kuga proširi na cijelu evropu iz njihovog dvorišta.Noor wrote:Regoč wrote:Da, Zoki je majstorski obavio posao. Samo, tko nam jamči da će opet uspjeti? Po meni, Švabe nek šalju vlakove u Idomeni, tamo ukrcaju džihadiste i nek si ih voze doma. Mi ćemo tim vlakovima dati apsolutni prioritet, samo da prođu bez zaustavljanja.
tre, ali susjed ih priziva i dan danas...treba onda primarno riješiti problem kod njega.
Guest- Guest
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» HEROJ VILNIUSA
» Jedini pravi heroj
» Europom će teći krv , u BiH vladati šerijat.
» HEROJ JE IZAŠAO
» Heroj a ne zločinac
» Jedini pravi heroj
» Europom će teći krv , u BiH vladati šerijat.
» HEROJ JE IZAŠAO
» Heroj a ne zločinac
Page 10 of 14