Heroj a ne zločinka
Page 9 of 14
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: Heroj a ne zločinka
Da, Zoki je majstorski obavio posao. Samo, tko nam jamči da će opet uspjeti? Po meni, Švabe nek šalju vlakove u Idomeni, tamo ukrcaju džihadiste i nek si ih voze doma. Mi ćemo tim vlakovima dati apsolutni prioritet, samo da prođu bez zaustavljanja.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Regoč wrote:Od nečega moraš početi, kad neće vlast. Nego, kako bi ti trenutačno zaustavio džihadističku invaziju na human način?dzmrdz wrote:Ja sam svestan problema u celini ali ovaj sam cin je bio jadan...ima načina da to reše bez udaranja dece po ngama
Zaustavio bi je u Grckoj. Zaustavio bi je mnogo prije tako sto bi dao lovu Grcima i Taalijanima da se bore na pravi nacin s time ane da puste ljude do pola Evrope a onda ih maltretirati. Zapadna Evropa je sebicna kao sto je bila uvek i pustice Balkan arapima da nas jebu jer su ih oni ojadili tamo...
Ima tu svega, ja sam gledao na taj jedan cin podmestanja noge tom detetu. Treba biti bez srca pa postaviti nogu detetu pa cak i da ima pistolj u ruci nije svejedno pucati na njega..J
Guest- Guest
Tako jednostavno neće ići, ne smiješ pustiti palikuću u susjedovu kuću jer budi siguran da će plamen zakačiti i tvoju. Tu se svi prave ludi ono švabe su ih zvale trpaj i tako to no to će sve oprljiti. Rješenje je što je Orban napravio, žica i zdravo, kao po špagi svi u nizu će to isto napraviti a grčka neka traži pomoć od EU za zaustavljanje i vraćanje izbjeglica na afričke obale ili prema turskoj ako ne želi da je pregaze muje.Regoč wrote:Ako ih Švabe hoće zadržati, nije problem, neka kažu, mi ćemo sve propustiti. Ali nema poslije "podielimo izbjeglički teret", tko ih zove, neka ih udomi.
Guest- Guest
Ma guraj, al reko da se ne osjećaš prozvanim. Pozvanim se sigurno osjećaš jer je udba svuda rado zvana.udba wrote:ja sam nekakva jebena UDB-a, znači guram nos gdje mu je i nije mjesto.Regoč wrote:Pitanje je išlo dzmrdzu
Prvo prestanite menjati jebene rezime po tim zemljama i proizvoditi izbeglice, [prestanite biti deo alijanse koja stoji iza toga, prestanitie biti dupeuvlakaci amerikancima i zidovima kojim ja to u interesu da je evropa vazda u ratu i da ratuje sa muslimanima koji su zidovima pretnja za njihov opstanak...
Dajte mornaricu i ostale snage pa ih zaustavite na samom ulasku u evropu a ne ovako da razvalce ljude ko zvaku..prestanite podrzavati politicare koji su dopustili da se ti muslimani ne integrisu u evropi vec da stavraju geta posvuda...nisu oni krivi za to..za to su krivi oni kojima nije stalo do obicnih ljudi i koji s arapima delaju uvek
Dajte mornaricu i ostale snage pa ih zaustavite na samom ulasku u evropu a ne ovako da razvalce ljude ko zvaku..prestanite podrzavati politicare koji su dopustili da se ti muslimani ne integrisu u evropi vec da stavraju geta posvuda...nisu oni krivi za to..za to su krivi oni kojima nije stalo do obicnih ljudi i koji s arapima delaju uvek
Guest- Guest
Koji je to pravi način da oni ne prođu, a da je humano?dzmrdz wrote:Regoč wrote:Od nečega moraš početi, kad neće vlast. Nego, kako bi ti trenutačno zaustavio džihadističku invaziju na human način?dzmrdz wrote:Ja sam svestan problema u celini ali ovaj sam cin je bio jadan...ima načina da to reše bez udaranja dece po ngama
Zaustavio bi je u Grckoj. Zaustavio bi je mnogo prije tako sto bi dao lovu Grcima i Taalijanima da se bore na pravi nacin s time ane da puste ljude do pola Evrope a onda ih maltretirati. Zapadna Evropa je sebicna kao sto je bila uvek i pustice Balkan arapima da nas jebu jer su ih oni ojadili tamo...
Ima tu svega, ja sam gledao na taj jedan cin podmestanja noge tom detetu. Treba biti bez srca pa postaviti nogu detetu pa cak i da ima pistolj u ruci nije svejedno pucati na njega..J
Grčka traži pomoć već pet-šest godina i malo koga to zanima, nikog nije zanimalo kad u selo od 5000 ljudi uđe 20.000 stranaca druge vjere, kad se ljudi moraju zaključavati i svaku noć sa strahom ulaziti u krevet. Ako pukne sporazum s Erdoganom doći će oni svi u Njemačku ako ih CDU bude primao doći će sa žicom ili bez žice. Ne može EU voditi ovakvu politiku, malo "dođite", malo žica.tre911 wrote:Tako jednostavno neće ići, ne smiješ pustiti palikuću u susjedovu kuću jer budi siguran da će plamen zakačiti i tvoju. Tu se svi prave ludi ono švabe su ih zvale trpaj i tako to no to će sve oprljiti. Rješenje je što je Orban napravio, žica i zdravo, kao po špagi svi u nizu će to isto napraviti a grčka neka traži pomoć od EU za zaustavljanje i vraćanje izbjeglica na afričke obale ili prema turskoj ako ne želi da je pregaze muje.Regoč wrote:Ako ih Švabe hoće zadržati, nije problem, neka kažu, mi ćemo sve propustiti. Ali nema poslije "podielimo izbjeglički teret", tko ih zove, neka ih udomi.
Ova blesava ženska je tu zapravo žrtva. Doveli su je u stresnu situaciju gdje nekakva horda trci a među njima ima i terorista a ne moze ih nitko zaustaviti.
Zamisli da u Afganistan , Siriju i Afriku navali miljon bijelaca koji se pokrivaju i dižu u zrak. Pa pojeli bi ih jebote. Zatukli bi ih štapovima kad bi dotakli obalu.
Zamisli da u Afganistan , Siriju i Afriku navali miljon bijelaca koji se pokrivaju i dižu u zrak. Pa pojeli bi ih jebote. Zatukli bi ih štapovima kad bi dotakli obalu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
tre911 wrote:Tako jednostavno neće ići, ne smiješ pustiti palikuću u susjedovu kuću jer budi siguran da će plamen zakačiti i tvoju. Tu se svi prave ludi ono švabe su ih zvale trpaj i tako to no to će sve oprljiti. Rješenje je što je Orban napravio, žica i zdravo, kao po špagi svi u nizu će to isto napraviti a grčka neka traži pomoć od EU za zaustavljanje i vraćanje izbjeglica na afričke obale ili prema turskoj ako ne želi da je pregaze muje.Regoč wrote:Ako ih Švabe hoće zadržati, nije problem, neka kažu, mi ćemo sve propustiti. Ali nema poslije "podielimo izbjeglički teret", tko ih zove, neka ih udomi.
Ma izmedju ostalog da ne idemo dublje, mogli su oni to jos u Grckoj zaustaviti da su hteli..jebote moj bratic je 3 puta dolazio u UK i vracali ga sa granice a ima hr pasos i jos pun love..dolazio da se zajebava i da kupi motor sebi, znaci nije mu padalo na pamet da ostaje ovde..
anjem chowdary je moj komsija i sere im bukvalno 20 godina po glavi i tek su ga sada osudili na nekih 5 godina..
nekome je ovo ljudi u interesu, oni kad hoce mogu da zaustave sve ali nece!
pitajte se zasto nece i radi koga nece i za koji cilj nece
Guest- Guest
Regoč wrote:Koji je to pravi način da oni ne prođu, a da je humano?dzmrdz wrote:Regoč wrote:Od nečega moraš početi, kad neće vlast. Nego, kako bi ti trenutačno zaustavio džihadističku invaziju na human način?dzmrdz wrote:Ja sam svestan problema u celini ali ovaj sam cin je bio jadan...ima načina da to reše bez udaranja dece po ngama
Pa sada je tesko i bice svega ali mogli su potopiti prvih par brodova i pokokakti krijumacare i jos stosta davnih dana...ni tada ne bi bilo humano ali bi bilo manje bolno nego sada
Guest- Guest
Nisu se integrirali jer nisu željeli. Tko se skrbio da se Kinezi integriraju? Isključivo Kinezi!
Regoč wrote:Nisu se integrirali jer nisu željeli. Tko se skrbio da se Kinezi integriraju? Isključivo Kinezi!
Problem je u elitama koje su korpumpirane. Pola Londona je Emirates ovo emirates ono...
Muslimani su takvi kakvi su ali krive su elite sto su im to omogucile a mi koji ih biramo
Guest- Guest
Heroj koji podme'e nogu čoveku sa detetomu rukama? Jebeš ti takvog heroja i takav sistem vrednosti.
dzango wrote:Heroj koji podme'e nogu čoveku sa detetomu rukama? Jebeš ti takvog heroja i takav sistem vrednosti.
Pa bas, ajde da je rekla omaklo mi se, uplasila sam se i kajem se nego je jos treba proglasiti herojem! a u pm..pa sta smo onda mi ako nismo talibani sa tim sistemom vrednosti
Guest- Guest
Ja bih rekao da Arapi i Evropljani zaslužuju jedni druge. Da jedni drugima jebu majku i da se kolju do poslednjeg.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Nisu se integrirali jer nisu željeli. Tko se skrbio da se Kinezi integriraju? Isključivo Kinezi!
Problem je u elitama koje su korpumpirane. Pola Londona je Emirates ovo emirates ono...
Muslimani su takvi kakvi su ali krive su elite sto su im to omogucile a mi koji ih biramo
Time dolazimo na moju poziciju pa uopće ne vidim što tebe smeta. Jedno podčkaljivanje? Što je to u moru terorizma?!dzmrdz wrote:Regoč wrote:Koji je to pravi način da oni ne prođu, a da je humano?dzmrdz wrote:Regoč wrote:Od nečega moraš početi, kad neće vlast. Nego, kako bi ti trenutačno zaustavio džihadističku invaziju na human način?dzmrdz wrote:Ja sam svestan problema u celini ali ovaj sam cin je bio jadan...ima načina da to reše bez udaranja dece po ngama
Pa sada je tesko i bice svega ali mogli su potopiti prvih par brodova i pokokakti krijumacare i jos stosta davnih dana...ni tada ne bi bilo humano ali bi bilo manje bolno nego sada
i to se donekle slazem..kurve i jedni i drugi..ovi englezi bi radi para izdali Hrista i prodali kraljicu svoju ali s epredstavljaju kao ne znam ni ja stadzango wrote:Ja bih rekao da Arapi i Evropljani zaslužuju jedni druge. Da jedni drugima jebu majku i da se kolju do poslednjeg.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Nisu se integrirali jer nisu željeli. Tko se skrbio da se Kinezi integriraju? Isključivo Kinezi!
Guest- Guest
udba wrote:ja sam nekakva jebena UDB-a, znači guram nos gdje mu je i nije mjesto.Regoč wrote:Pitanje je išlo dzmrdzu
poso je poso, zabava kasnije..
Regoč wrote:Time dolazimo na moju poziciju pa uopće ne vidim što tebe smeta. Jedno podčkaljivanje? Što je to u moru terorizma?!dzmrdz wrote:Regoč wrote:Koji je to pravi način da oni ne prođu, a da je humano?dzmrdz wrote:Regoč wrote:
Od nečega moraš početi, kad neće vlast. Nego, kako bi ti trenutačno zaustavio džihadističku invaziju na human način?
Opet ponavljam, taj sam cin je gnusan onako sam po sebi. Ja ttu ne vidim teroristu nego dete, a dokle god nije terorista sa bombom u ruci i sl ostaje dete
Guest- Guest
Nacionalna sigurnost im je u pički materinoj, imaju vojsku pa nek to rješava dok je vrijeme. Rekoh zatvoriti granice i izvući vojsku na iste pa kom pravo kom krivo. Oni ih puste i onda kmeče i šalju dalje. Da im se onemogući daljnji protok prema makeodiniji i oni bi se drugačije postavili, što bi rekla moja pokojna baka i magarac zna plivati kada mu voda za uši zalije.udba wrote:Grčka traži pomoć već pet-šest godina i malo koga to zanima, nikog nije zanimalo kad u selo od 5000 ljudi uđe 20.000 stranaca druge vjere, kad se ljudi moraju zaključavati i svaku noć sa strahom ulaziti u krevet. Ako pukne sporazum s Erdoganom doći će oni svi u Njemačku ako ih CDU bude primao doći će sa žicom ili bez žice. Ne može EU voditi ovakvu politiku, malo "dođite", malo žica.tre911 wrote:Tako jednostavno neće ići, ne smiješ pustiti palikuću u susjedovu kuću jer budi siguran da će plamen zakačiti i tvoju. Tu se svi prave ludi ono švabe su ih zvale trpaj i tako to no to će sve oprljiti. Rješenje je što je Orban napravio, žica i zdravo, kao po špagi svi u nizu će to isto napraviti a grčka neka traži pomoć od EU za zaustavljanje i vraćanje izbjeglica na afričke obale ili prema turskoj ako ne želi da je pregaze muje.Regoč wrote:Ako ih Švabe hoće zadržati, nije problem, neka kažu, mi ćemo sve propustiti. Ali nema poslije "podielimo izbjeglički teret", tko ih zove, neka ih udomi.
Guest- Guest
dzmrdz wrote:i to se donekle slazem..kurve i jedni i drugi..ovi englezi bi radi para izdali Hrista i prodali kraljicu svoju ali s epredstavljaju kao ne znam ni ja stadzango wrote:Ja bih rekao da Arapi i Evropljani zaslužuju jedni druge. Da jedni drugima jebu majku i da se kolju do poslednjeg.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Nisu se integrirali jer nisu željeli. Tko se skrbio da se Kinezi integriraju? Isključivo Kinezi!
u biti kad ih malo boje upoznaš shvatiš da su šljam skoro ko i mi balkanjerosi, samo su neke stvari dotjerali na mjesto i to je sve
Last edited by marcellus on 8/9/2016, 09:44; edited 1 time in total
Similar topics
» HEROJ VILNIUSA
» Jedini pravi heroj
» Europom će teći krv , u BiH vladati šerijat.
» HEROJ JE IZAŠAO
» Heroj a ne zločinac
» Jedini pravi heroj
» Europom će teći krv , u BiH vladati šerijat.
» HEROJ JE IZAŠAO
» Heroj a ne zločinac
Page 9 of 14