Imam najveće svjetske džamije u Meki pozvao na ubijanje kršćana, židova i šiita
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Imam najveće svjetske džamije u Meki pozvao na ubijanje kršćana, židova i šiita
Jedan od imama saudijske i najveće džamije na svijetu, Masdžid al Haram, u svojoj jučerašnjoj molitvi pozvao je na ubijanje šijita, muslimana, židova i kršćana, a snimku molitve prikazala je egipatska televizija Al Kahera Vas Nas
[size=12]VEZANE TEME
[/size]
- saudijska arabija
- meka
- Masdžid al-Haram
- šijiti
'Neka Alah podari pobjedu, dostojanstvo i snagu našoj braćidžihadistima u Jemenu, Siriji, Iraku i svugdje u svijetu. Neka im Bog svjetova podari pobjedu nad bezbožnim šijitima, podmuklim židovima, zluradim kršćanima i nepouzdanim bezbožnicima. Neka im Alah podari pobjedu, pomoć i snagu', kazao je imam u namazu u džamiji koja se još naziva Sveta džamija ili Velika džamija u Meki, najsvetijem mjestu islama.
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/443410/Imam-najvece-svjetske-dzamije-pozvao-na-ubijanje-sijita-zidova-i-krscana.html
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Imam najveće svjetske džamije u Meki pozvao na ubijanje kršćana, židova i šiita
Ovi američki saveznici sve otvorenije i s najvećih pozicija ....
2015-08-06
Re: Imam najveće svjetske džamije u Meki pozvao na ubijanje kršćana, židova i šiita
epikur37 wrote: podmuklim židovima
Guest- Guest
Rusi saveznici, Rusi su preuzeli Turke i pomalo se ubacuju u Saudijsku Arabijuepikur37 wrote:Ovi američki saveznici sve otvorenije i s najvećih pozicija ....
Guest- Guest
dva brata wrote:Rusi saveznici, Rusi su preuzeli Turke i pomalo se ubacuju u Saudijsku Arabijuepikur37 wrote:Ovi američki saveznici sve otvorenije i s najvećih pozicija ....
Zna se čiji su vehabiti, ne vrludaj sada ;)
2015-08-06
Bio je i Erdogan zna se čiji, govorilo se da ga treba njukati, da treba protjerati Hasanbegovića u Tursku, da treba uništiti Tursku , da je Hrvatska sramota primila Erdogana...epikur37 wrote:dva brata wrote:Rusi saveznici, Rusi su preuzeli Turke i pomalo se ubacuju u Saudijsku Arabijuepikur37 wrote:Ovi američki saveznici sve otvorenije i s najvećih pozicija ....
Zna se čiji su vehabiti, ne vrludaj sada ;)
a sada.. Erdogan je super dečko , Turci su odjedanput super..
tako ćete sutra i sa Arapima ,
Guest- Guest
Bježi yoda ne spamaj temu svojim profulanim prognozama i ljubomorom što su vas ruje satrale u Siriji i preuzeli utjecaj :)
2015-08-06
Kako će na ove pozive reagirati sve veći broj imigranata u Europi.....:D
Merkelicina trpačina se nastavlja ....
Merkelicina trpačina se nastavlja ....
2015-08-06
ne zna se tko je više isfaliva ti ili eroepikur37 wrote:Bježi yoda ne spamaj temu svojim profulanim prognozama i ljubomorom što su vas ruje satrale u Siriji i preuzeli utjecaj :)
Guest- Guest
Pošaljimo mu papu, s jabukom u ustima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
da se udobrovolji jel, malo je ozlojeđen i uvreden
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
epikur37 wrote:Ovi američki saveznici sve otvorenije i s najvećih pozicija ....
amerikanci i izraelci su dobili što su htjeli postići, destabilizaciju regije i slabljenje neprijatelja, većina tih državabliskog istoka je u rasulu
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Pošaljimo mu papu, s jabukom u ustima.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
to je radi klimatskih promjena
Dzaba mu poziv budale na zapadu mu svakako nece povjerovat. Da to je radi klimatskih promjena.
omni-
2014-04-12
Pomalo se ubacuju? hahaha pa KSA ne bi postojala da nije angločetnika da ne govorim bilancu, da ameri ratuju za njih, prodaju orućžja u 100 mild.$ ali no mi svi znamo da si neuka trolina to je dovoljan odgovordva brata wrote:Rusi saveznici, Rusi su preuzeli Turke i pomalo se ubacuju u Saudijsku Arabijuepikur37 wrote:Ovi američki saveznici sve otvorenije i s najvećih pozicija ....
Kermit-
2014-04-17
Neprijatelj je Evropa a to je i cilj ili kako je đodina baba Barbara rekla:deda ultimate nemesis wrote:epikur37 wrote:Ovi američki saveznici sve otvorenije i s najvećih pozicija ....
amerikanci i izraelci su dobili što su htjeli postići, destabilizaciju regije i slabljenje neprijatelja, većina tih državabliskog istoka je u rasulu
Kermit-
2014-04-17
Velika nestabilnost država bliskog istoka i S. Afrike znači rat, skuobi, siromaštvo, širenje vehabije i seoba naroda, taj narod neće sigurno u Izrael ili Saudijsku vehabiju već Europu gdje ih i usmjeravaju Soroši, Barabara, UN, SAD-e i trabant Merkl vrlo jednostavno tko želi raspad bliskog istoka želi raspad i uništenje Evrope, samo vidim tehnički i prirodnoslovni fakulteti su posve i nemilice zakazali, strahota...
Kermit-
2014-04-17
Dok jameri europu a napose izmaipulirani istoK guraju u sukob s rusijom.......
2015-08-06
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Švicarski imam koji prima socijalu poziva na uništenje kršćana, hindusa, židova, šija i rusa
» 7. listopada 1942. Beograd – znate li za strašno ubijanje Židova iz Srbije u pokretnoj plinskoj komori?
» Zašto ovi ljudi bježe iz druge najveće svjetske ekonomije i supersile
» Erdogan pozvao Sarajevo u sveti rat protiv Židova i Izraela
» Svećenik u Brazilu molio za novi Holokaust , pozvao na masakr Židova
» 7. listopada 1942. Beograd – znate li za strašno ubijanje Židova iz Srbije u pokretnoj plinskoj komori?
» Zašto ovi ljudi bježe iz druge najveće svjetske ekonomije i supersile
» Erdogan pozvao Sarajevo u sveti rat protiv Židova i Izraela
» Svećenik u Brazilu molio za novi Holokaust , pozvao na masakr Židova
Page 1 of 3