ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trump: Njemačka i Francuska su katastrofa

Go down

Trump: Njemačka i Francuska su katastrofa  Empty Trump: Njemačka i Francuska su katastrofa

Post by RayMabus Wed 7 Sep - 12:30

Republički kandidat za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump danas je nazvao Njemačku i Francusku „katastrofama“.

Kritizirao je i svoju rivalku iz Demokratske stranke Hillary Clinton zato što, kako kaže, ona želi primijeniti politiku otvorenih vrata prema izbjeglicama po uzoru na njemačku kancelarku Angelu Merkel.

Trump je u obraćanju pristalicama u saveznoj državi Virdžiniji rekao kako je to „katastrofa, potpuna katastrofa, povrh čega imate još migraciju, koja uništava Evropu. Pogledajte Merkel, ono što joj se dogodilo na izborima je nevjerovatno“.

Demokršćani (CDU) njemačke kancelarke Merkel doživjeli su neuspjeh na izborima u pokrajini Meklenburg-Zapadna Pomeranija početkom sedmice, osvojivši tek treće mesto, iza antiimigracione Alternative za Nemačku (AfD).

„Njemačka je sada katastrofa. Francuska je katastrofa“, istakao je američki milijarder.

„Pogledajte rezultate izbora, strašno su loši. Ljudi kažu, ma bit će ona (Merkel) dobro. Ja ne mislim kako će ona biti dobro. Još prije dvije sedmice sam rekao: 'Zašto ona da bude u redu'. Milioni ljudi su došli u Njemačku. Stopa kriminala je nevjerovatna. Njihovi problemi su nevjerovatni, a Clinton želi biti američka Merkel. To se neće dogoditi, ja vam kažem“, istakao je Trump.

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/trump-njemacka-i-francuska-su-katastrofa
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Trump: Njemačka i Francuska su katastrofa  Empty Re: Trump: Njemačka i Francuska su katastrofa

Post by Guest Wed 7 Sep - 12:34

RayMabus wrote:Republički kandidat za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump danas je nazvao Njemačku i Francusku „katastrofama“.

Kritizirao je i svoju rivalku iz Demokratske stranke Hillary Clinton zato što, kako kaže, ona želi primijeniti politiku otvorenih vrata prema izbjeglicama po uzoru na njemačku kancelarku Angelu Merkel.

Trump je u obraćanju pristalicama u saveznoj državi Virdžiniji rekao kako je to „katastrofa, potpuna katastrofa, povrh čega imate još migraciju, koja uništava Evropu. Pogledajte Merkel, ono što joj se dogodilo na izborima je nevjerovatno“.

Demokršćani (CDU) njemačke kancelarke Merkel doživjeli su neuspjeh na izborima u pokrajini Meklenburg-Zapadna Pomeranija početkom sedmice, osvojivši tek treće mesto, iza antiimigracione Alternative za Nemačku (AfD).

„Njemačka je sada katastrofa. Francuska je katastrofa“, istakao je američki milijarder.

„Pogledajte rezultate izbora, strašno su loši. Ljudi kažu, ma bit će ona (Merkel) dobro. Ja ne mislim kako će ona biti dobro. Još prije dvije sedmice sam rekao: 'Zašto ona da bude u redu'. Milioni ljudi su došli u Njemačku. Stopa kriminala je nevjerovatna. Njihovi problemi su nevjerovatni, a Clinton želi biti američka Merkel. To se neće dogoditi, ja vam kažem“, istakao je Trump.

Kurve se igraju pomodnih igrica populizma,i hotje uebati cijeli svijet..
Guest
Guest

Back to top Go down

Trump: Njemačka i Francuska su katastrofa  Empty Re: Trump: Njemačka i Francuska su katastrofa

Post by Guest Wed 7 Sep - 12:40

RayMabus wrote:

„...[J]a ne mislim kako će ona biti dobro. Još prije dvije sedmice sam rekao: 'Zašto ona da bude u redu'. Milioni ljudi su došli u Njemačku. Stopa kriminala je nevjerovatna. Njihovi problemi su nevjerovatni, a Clinton želi biti američka Merkel. To se neće dogoditi, ja vam kažem“, istakao je Trump.

I sto je rekao sto nije tocno?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming Wed 7 Sep - 12:41

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest Wed 7 Sep - 12:48

U sustini je dobr orekao..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming Wed 7 Sep - 13:42

Hitleri kaze da Rusi upravljaju americkim izborima,jebote koji losi tripovi

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 7 Sep - 14:32

biće katastrofa ako hitlerija dobije izbore

pogotovo za nas

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Wed 7 Sep - 14:36

Zakaj za tebe?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti Wed 7 Sep - 14:46

marcellus wrote:biće katastrofa ako hitlerija dobije izbore

pogotovo za nas

Trump je gori, on voli Srbe. Ako on bude, najebali smo.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 7 Sep - 14:52

crvenkasti wrote:

pogotovo za nas

voli vas ko mater ludu kćer

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Wed 7 Sep - 14:54

Trump je za Židove, jer mu je zet Židov.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 7 Sep - 16:19

marcellus wrote:
crvenkasti wrote:

pogotovo za nas

voli vas ko mater ludu kćer

ahhaha
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics