RS ima pravo na referendum
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: RS ima pravo na referendum
To je plava riba, najzdravija i najukusnija stvar sto postoji.
A o kosarci sam ja vise zaboravio nego sto si ti znas, bilo ih je na parketu u tom finalu ohoho sa kojima sam trenirao i protiv kojih sam igrao u mladjim uzrastima. Trener Mike K, je sa mnom razgovarao i ponudio mi atletsku stipendiju za Duke.
Ne hvalim se, tako je bilo.
A o kosarci sam ja vise zaboravio nego sto si ti znas, bilo ih je na parketu u tom finalu ohoho sa kojima sam trenirao i protiv kojih sam igrao u mladjim uzrastima. Trener Mike K, je sa mnom razgovarao i ponudio mi atletsku stipendiju za Duke.
Guest- Guest
Jebeš zdravu ribu, bolja je nezdrava jagnjetina ili jaretina.kolerik wrote:To je plava riba, najzdravija i najukusnija stvar sto postoji.
Ja o košarci ne znam mnogo, samo na osnovu gledanja iste 30 godina, tako da ti to nije neka referenca. Ali ti ga sereš za medalju.
dzango wrote:Jebeš zdravu ribu, bolja je nezdrava jagnjetina ili jaretina.kolerik wrote:To je plava riba, najzdravija i najukusnija stvar sto postoji.
Ja o košarci ne znam mnogo, samo na osnovu gledanja iste 30 godina, tako da ti to nije neka referenca. Ali ti ga sereš za medalju.
Ja o medalji govorim kao natjecatelj i sportas. Olimpijada je kruna karijere kosarkasa, olimpijsko zlato se ne moze usporediti sa nicim. Za Olimpijadu se trebas moci boriti kao oni jebenih 300 Spartanaca u onom filmu.
A sto se tice kosarke, znam puno ljudi koji gledaju kosarku, slusaju komentatora i to je ok, ne velim da ne znaju nista, ali ima puno detalja koje nikada neces saznati ako nisi bio na terenu i onda ne znas gdje gledati.
John Stockton je nizi od mene 20 cm i laksi 15 kg, bio je spor i slabasan, nije bio ni nesto narocito inteligentan, ali je najbolji asistent u povijesti lige. Tu se vidi granica izmedju kibicera i igraca, uzmi par njegovih videa i reci mi, postoji tocno caka i razlog zasto je to tako.
Guest- Guest
A čuj,kontinentalci često podcjenjuju zdravu mediteransku ishranu.kolerik wrote:To je plava riba, najzdravija i najukusnija stvar sto postoji.
Evo,imaš kod mene Slavonaca kojima ni janjetina nije dobra. Samo bi krkali odojka.
Par puta kad smo pravili feštu morali smo zbog njih okretati krme.
O ribi da se ne govori.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ako si takav stručnjak, pogledaj onda tim Srbije i reci na osnovu čega su oni osvojili srebrnu medalju. Nemaju velika imena i asove sem Tea, nisu fizički dominantni, nisu ni preterano talentovani. Nisu ni kompletni a na klupi nemaju ni velikog trenera. Nemaju ništa a osvojili su olipmisko srebro. Drugi put igraju finale na velikom takmičenju u 3 godine. I onda ja još treba da budem nezadovoljan dok sedim u fotelji i pijem pivo. Mislim stvarno...kolerik wrote:dzango wrote:Jebeš zdravu ribu, bolja je nezdrava jagnjetina ili jaretina.kolerik wrote:To je plava riba, najzdravija i najukusnija stvar sto postoji.
Ja o medalji govorim kao natjecatelj i sportas. Olimpijada je kruna karijere kosarkasa, olimpijsko zlato se ne moze usporediti sa nicim. Za Olimpijadu se trebas moci boriti kao oni jebenih 300 Spartanaca u onom filmu.
A sto se tice kosarke, znam puno ljudi koji gledaju kosarku, slusaju komentatora i to je ok, ne velim da ne znaju nista, ali ima puno detalja koje nikada neces saznati ako nisi bio na terenu i onda ne znas gdje gledati.
John Stockton je nizi od mene 20 cm i laksi 15 kg, bio je spor i slabasan, nije bio ni nesto narocito inteligentan, ali je najbolji asistent u povijesti lige. Tu se vidi granica izmedju kibicera i igraca, uzmi par njegovih videa i reci mi, postoji tocno caka i razlog zasto je to tako.
Lako, izbalansirana momcad, sa klupom. Za razliku od mnogih njihovih protivnika, imali su prave petice koje su ubacivale, i Tea na vrhuncu karijere. Te price o laznoj cetvorci, od toga mi se bljuje.
Pravi play i vrhunski centar, to je jedini recept koji bas jamci rezultat. A to danas vise nitko nema i ne igra, i upravo zato specificna tezina srpske ekipe raste.
Srbija je igrala i odlicnu obranu na cijelom turniru, sto je mogla upravo jer je imala dugacku klupu.
To je ekipa koja nije imala narocito velike prednosti, ali nije imala nijednu fatalno slabu tocku. Hrvatska ih je imala nekoliko, meni je cudno sto je utakmica uopce usla u egal. Da se Hezonja obuzdao prije onog zadnjeg suta za tricu, nakon kojeg je Raduljica zabio, Hrvatska bi u seriju slobodnih bacanja usla sa vodstvom.
Djordjevic i nije sjajan trener, Srbija ima i bolje, ali on je tim igracima autoritet, a to je u reprezentaciji presudno.
Medjutim, zasto naglasavam koliko je taj poraz stetan - Srbija je izgubila tesko, pred cijelim svijetom, i zato je dobro da par kljucnih igraca nisu bili tamo. Takav poraz ulijeva strah igracima pred slijedeca natjecanja, a i druge ekipe nemaju prema njima respekt kakav obicno olimpijski viceprvak zasluzuje.
Sport je cudna stvar, mozes pomesti 5-0 u skupini, izgubiti cetvrtfinale i otici ljut i gladan sa natjecanja, takve ekipe bolje da se svi cuvaju ubuduce.
Mozes i otici u finale i pozaliti sto si uopce tamo bio, za sve naredne utakmice ove generacije.
Pravi play i vrhunski centar, to je jedini recept koji bas jamci rezultat. A to danas vise nitko nema i ne igra, i upravo zato specificna tezina srpske ekipe raste.
Srbija je igrala i odlicnu obranu na cijelom turniru, sto je mogla upravo jer je imala dugacku klupu.
To je ekipa koja nije imala narocito velike prednosti, ali nije imala nijednu fatalno slabu tocku. Hrvatska ih je imala nekoliko, meni je cudno sto je utakmica uopce usla u egal. Da se Hezonja obuzdao prije onog zadnjeg suta za tricu, nakon kojeg je Raduljica zabio, Hrvatska bi u seriju slobodnih bacanja usla sa vodstvom.
Djordjevic i nije sjajan trener, Srbija ima i bolje, ali on je tim igracima autoritet, a to je u reprezentaciji presudno.
Medjutim, zasto naglasavam koliko je taj poraz stetan - Srbija je izgubila tesko, pred cijelim svijetom, i zato je dobro da par kljucnih igraca nisu bili tamo. Takav poraz ulijeva strah igracima pred slijedeca natjecanja, a i druge ekipe nemaju prema njima respekt kakav obicno olimpijski viceprvak zasluzuje.
Sport je cudna stvar, mozes pomesti 5-0 u skupini, izgubiti cetvrtfinale i otici ljut i gladan sa natjecanja, takve ekipe bolje da se svi cuvaju ubuduce.
Mozes i otici u finale i pozaliti sto si uopce tamo bio, za sve naredne utakmice ove generacije.
Guest- Guest
Koja klupa? Štimac, Simonović, Birčević? Ja ni jednog ne bi vodio ni na seoski turnir. Jović tu i tamo. Kalinić neprimetan u napadu, dobro, radio je dosta u odbrani.kolerik wrote:Lako, izbalansirana momcad, sa klupom. Za razliku od mnogih njihovih protivnika, imali su prave petice koje su ubacivale, i Tea na vrhuncu karijere. Te price o laznoj cetvorci, od toga mi se bljuje.
Centri? Prvi centar Raduljica nigde ništa nije odigrao sem kod Đorđevića u reprezentaciji gde dolazi na svoje. Tokom sezone ga nema nigde.
Srbija je i pre 2 godine odigrala katastrofalno finale sa Amerima, pa to nije sputako ekipu da ponovi uspeh i finale na još jačem takmičenju.
Odgovor je u pristupu trenera koji nije vrhunski ali zna kako se pobeđuje i kako se motiviše i pravi ekipa. Namerno nije zvao Bobija koji se nije pojavio na prozivci poput Milutinova koji se izvinio što ne može da učestvuje na pripremama. Umesto njega je poveo smešnog Štimca koji je ograničeni igrač ali i veliki čovek i pozitivac. Bobi nam je falio u finalu ali je ekipa ostala ekipa i dala svoj maksimum. Ne sumnjam da će isto biti i sledeće godine.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Uskoro referendum o autonomiji Istre, prošao referendum u Veneciji
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» REFERENDUM
» Antisrpski referendum
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» REFERENDUM
» Antisrpski referendum
Page 3 of 3