Joj, što ste se lijepo obukli..
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Joj, što ste se lijepo obukli..
http://poskok.info/wp/hercegovka-u-splitu-komentira-zenu-u-burkiniju-joj-sto-ste-se-lijepo-obukli/
jel bila ova tema?
veber-
2014-12-30
Re: Joj, što ste se lijepo obukli..
to me ne zanima. ima lijepe bokove i liniju nogu.
2014-12-30
Regoč-
2015-08-21
Ako joj se naziru bradivice kroz burkini kako to može biti loše... jedino ako i njih nisu obrezali...
Jes' vidio, a obučena od glave do pete, zakopčana do grla...veber wrote:ima nekaj jebozovno
Trinity-
2014-04-17
ima nešto u naznakama. jedino komplicirano kada ti se prijebe skinut sve to s nje...Triny wrote:Jes' vidio, a obučena od glave do pete, zakopčana do grla...veber wrote:ima nekaj jebozovno
2014-12-30
Evo što su Hrvatice, samo da je pomodarstvo, sad se u Europi fura džihadizam i jedva dočekale. Za koju godinu će ovako divanit na plaži:
Prva: Joj, što ste se lijepo obukli. gdje ste nabavili ovako zgodne trbušne bombice?
(zatim žena aktivira eksloziv i normalno, eksplodira)
prva: - jao što ste lijepo eksplodirali, jel to baterija od mobitela? Sigurno I-Phone 7S, samo on ima tako powerfull bateriju
druga: - ma nemre to bit mobitel, to su naše bombe Đuro Đaković odjel specijalna vozila
prva: - dajte molim vas, nemamo mi tako kvalitetne bombe, niti tako pucaju niti tako lijepo mirišu, ja sam vam bila u Francuskoj, tamo kad muslimanke pucaju odmah se zna da je to fashion roba, la bomb de la 1000 mort
Prva: Joj, što ste se lijepo obukli. gdje ste nabavili ovako zgodne trbušne bombice?
(zatim žena aktivira eksloziv i normalno, eksplodira)
prva: - jao što ste lijepo eksplodirali, jel to baterija od mobitela? Sigurno I-Phone 7S, samo on ima tako powerfull bateriju
druga: - ma nemre to bit mobitel, to su naše bombe Đuro Đaković odjel specijalna vozila
prva: - dajte molim vas, nemamo mi tako kvalitetne bombe, niti tako pucaju niti tako lijepo mirišu, ja sam vam bila u Francuskoj, tamo kad muslimanke pucaju odmah se zna da je to fashion roba, la bomb de la 1000 mort
Rupice na obrazima kada se smeje.veber wrote:ima nekaj jebozovno
U naznakama je kvaka.veber wrote:ima nešto u naznakama. jedino komplicirano kada ti se prijebe skinut sve to s nje...Triny wrote:Jes' vidio, a obučena od glave do pete, zakopčana do grla...veber wrote:ima nekaj jebozovno
A šta to ima sve? Tuniku i tajice?!
Osim toga, odavno nemaš dvadeset...
Trinity-
2014-04-17
i dalje skačem...Triny wrote:Osim toga, odavno nemaš dvadeset...
2014-12-30
KO mače na kolače.veber wrote:i dalje skačem...Triny wrote:Osim toga, odavno nemaš dvadeset...
nema ništa ljepšeg od ženskog tijela...dzango wrote:KO mače na kolače.veber wrote:i dalje skačem...Triny wrote:Osim toga, odavno nemaš dvadeset...
2014-12-30
Ima. Dva ženska tela.veber wrote:nema ništa ljepšeg od ženskog tijela...dzango wrote:KO mače na kolače.veber wrote:i dalje skačem...Triny wrote:Osim toga, odavno nemaš dvadeset...
veber-
2014-12-30
Bez brige... Ako se palite na takve biti će ih svakog dana sve više. Demokracija napreduje!
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Obuljen rođakinja Mani Gotovac...lijepo..lijepo...ne bi me cudilo da joj i Frljić nešto u srodstvu
» Lijepo, lijepo...samo tako!
» Duuu cigla u glavu: Macho muškarci obukli miniće u znak potpore :D
» Lijepo
» lijepo od puljka
» Lijepo, lijepo...samo tako!
» Duuu cigla u glavu: Macho muškarci obukli miniće u znak potpore :D
» Lijepo
» lijepo od puljka
Page 1 of 2