Kosova ‘shkeli’ Finlandën, kjo është dëshmia ..Bravo Kosova! :)
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kosova ‘shkeli’ Finlandën, kjo është dëshmia ..Bravo Kosova! :)
E taj Koprivica je jedan od najboljih ,ako ne i najbolji guslar.Winter is coming wrote:jastreb wrote:Ali nitko tako lijepo kao Crnogorci.pizzon wrote:
to svi radimo ::)
Hercegovci imaju neki čudan stil i pjesma im ne zveči onako lijepo kao u Crnogoraca.
Srbi iz ist.Bosne užasno ružno pjevaju uz gusle,a to važi i za Srbe iz Srbije.
Dakle jedino su Crnogorci po guslama vrijedni spomena.
Teški četnik,ali kako pjeva,svaka čast.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
moja sljedeca destinacija bi mgla biti crna gora
2014-04-14
I ja iman želju posjetiti Montenegro. Naročito Njegošev mauzolej i Biljardu,katoličku ostavštinu u Primorju i slušati uživo guslare.Winter is coming wrote:moja sljedeca destinacija bi mgla biti crna gora
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja bi htio posjetiti manastir sv.Vasilija Ostroskog,Zociste doduse to je na Kosovu i Bodjani (Backa) i u Lici bi volio posjetiti Plitvice
2014-04-14
Ma super...Eri su "braća" kosovari kad jebu Srbe... Ali su mu i "braća" Srbi druga Dode koji jebu muslimane. Takava vam je drug ero! Naviknite se.Eva wrote:Pa neka teme, kaj fali ak je na šiptarskom. Kaj ste takve mimoze?
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Albanci ljuti na Plenkovica:'Premijer Plenkovic nema sto razgovarati o buducnosti Kosova sa Vucicem ili srpskim duznosnicima.O buducnosti Kosova razgovara se sa sluzbenom Pristinom.'
» Užas: Në të njëjtën kohë grumbullimi ushtarak i Serbisë në afërsi të linjës administrative kufitare është shumë shqetësuese
» bravo Messi :)
» Bravo za Srbe
» Bravo Kinez
» Užas: Në të njëjtën kohë grumbullimi ushtarak i Serbisë në afërsi të linjës administrative kufitare është shumë shqetësuese
» bravo Messi :)
» Bravo za Srbe
» Bravo Kinez
Page 3 of 3