Kosova ‘shkeli’ Finlandën, kjo është dëshmia ..Bravo Kosova! :)
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kosova ‘shkeli’ Finlandën, kjo është dëshmia ..Bravo Kosova! :)
Ne volimo mi Šiptare, nego nam je milo što su zajebali Srbiju.
crvenkasti- Posts : 29732
2014-04-17
A jesi li znao da Albanci katolici slave krsnu slavu?Eroo wrote:Jbote, kako sam samo mogao propustiti to saznati....jastreb wrote:Malo je kome poznato da su Šipce pekarskim poslovima naučili Goranci.vuksadinare wrote:....svi volimo sipce...bureke posebno..i sljadoljedStanojko wrote:Ero voli sipce, Ero voli sipce...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
[size=33]NEREDI U SKADRU: Albanci krenuli na Makedonce, jer su pokazivali tri prsta [/size]
Albanci su na “Loro Boriči” krenuli na manju grupu Makedonaca i bacali baklje, a razlog prema tamošnjim medijima je pokazivanja tri prsta kao “četničkog simbola”
Ipak, u centru pažnje u Skadru su bili više incidenti među navijačima na stadionu, nego igra na terenu. Grupa od oko 150 navijača Makedonije je došla na meč, a posle verbalnih čarki sa domaćim navijačima, počeli su da dižu tri prsta.
Srpski simbol je toliko razjario Alabance da su pokušali da nasrnu na Makedonce, a kako ih je sprečila policija, počeli su da ih gađaju bakljama.
Makedoncima su potom sa tribina poskidane zastave, a meč je poslužiopristalicama Albanije da ponovo ispolje težnje ka svom davnašnjem snu “Velikoj Albaniji”, pa su u to ime priredili neprijatno iznenađenje Makedoncima.
Na delu tribine gde je priređena koreografija, “osvanula” su imena makedonskih gradova koji se nalaze u blizini granice sa Albanijom, a koja će se, kako su to predvideli kreatori “velikolabanskog projekta”, jednog dana nalaziti u sastavu te teritorije.
Na transparentima su se našli gradovi poput Ohrida, Dibre, Kumanova, Struge, Manastira, Tetova i drugi.
Kako se vabi Šiptar? Isto kao i Hrvat - sa tri prsta.
Eroo wrote:Eto ih vi ne volite, zato i niste u zajedničkoj državi.Stanojko wrote:Ero voli sipce, Ero voli sipce...
pa i nismo, oni zive u albaniji mi u srbiji. jesa da ima njihovih oko milion ipo kod nas..
Guest- Guest
....jesu li skandirali 'žuta kuća'
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
jastreb wrote:A jesi li znao da Albanci katolici slave krsnu slavu?Eroo wrote:Jbote, kako sam samo mogao propustiti to saznati....jastreb wrote:Malo je kome poznato da su Šipce pekarskim poslovima naučili Goranci.vuksadinare wrote:....svi volimo sipce...bureke posebno..i sljadoljedStanojko wrote:Ero voli sipce, Ero voli sipce...
a u hercegovini ?
Guest- Guest
...krsne ti slave....
2015-09-08
Šta u Hercegovini?pizzon wrote:jastreb wrote:A jesi li znao da Albanci katolici slave krsnu slavu?Eroo wrote:Jbote, kako sam samo mogao propustiti to saznati....jastreb wrote:Malo je kome poznato da su Šipce pekarskim poslovima naučili Goranci.vuksadinare wrote:
....svi volimo sipce...bureke posebno..i sljadoljed
a u hercegovini ?
2014-04-22
a misli da je hercegovina u stvari kosovo...jastreb wrote:Šta u Hercegovini?pizzon wrote:jastreb wrote:A jesi li znao da Albanci katolici slave krsnu slavu?Eroo wrote:Jbote, kako sam samo mogao propustiti to saznati....jastreb wrote:
Malo je kome poznato da su Šipce pekarskim poslovima naučili Goranci.
a u hercegovini ?
2015-09-08
jastreb wrote:Šta u Hercegovini?pizzon wrote:jastreb wrote:A jesi li znao da Albanci katolici slave krsnu slavu?Eroo wrote:Jbote, kako sam samo mogao propustiti to saznati....jastreb wrote:
Malo je kome poznato da su Šipce pekarskim poslovima naučili Goranci.
a u hercegovini ?
da li pojedini katolici, recimo, u z. hercegovini slave
Guest- Guest
Nije mi znano. Znam da pjevaju uz gusle.pizzon wrote:jastreb wrote:Šta u Hercegovini?pizzon wrote:jastreb wrote:A jesi li znao da Albanci katolici slave krsnu slavu?Eroo wrote:
Jbote, kako sam samo mogao propustiti to saznati....
a u hercegovini ?
2014-04-22
vuksadinare wrote:a misli da je hercegovina u stvari kosovo...jastreb wrote:Šta u Hercegovini?pizzon wrote:jastreb wrote:A jesi li znao da Albanci katolici slave krsnu slavu?Eroo wrote:
a u hercegovini ?
bolje ti je da celivas ikonu, sv. arh. mihajla, nego sto lupetas
Last edited by pizzon on 6/9/2016, 10:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
jastreb wrote:Nije mi znano. Znam da pjevaju uz gusle.pizzon wrote:jastreb wrote:Šta u Hercegovini?pizzon wrote:jastreb wrote:
A jesi li znao da Albanci katolici slave krsnu slavu?
a u hercegovini ?
to svi radimo ::)
Guest- Guest
I tamo se vabe sa tri prsta.vuksadinare wrote:a misli da je hercegovina u stvari kosovo...jastreb wrote:Šta u Hercegovini?pizzon wrote:jastreb wrote:A jesi li znao da Albanci katolici slave krsnu slavu?Eroo wrote:
a u hercegovini ?
Ali nitko tako lijepo kao Crnogorci.pizzon wrote:
Hercegovci imaju neki čudan stil i pjesma im ne zveči onako lijepo kao u Crnogoraca.
Srbi iz ist.Bosne užasno ružno pjevaju uz gusle,a to važi i za Srbe iz Srbije.
Dakle jedino su Crnogorci po guslama vrijedni spomena.
2014-04-22
jastreb wrote:Ali nitko tako lijepo kao Crnogorci.pizzon wrote:
Hercegovci imaju neki čudan stil i pjesma im ne zveči onako lijepo kao u Crnogoraca.
dobro, imaju vremena, drugo ih ne interesuje )
Guest- Guest
..sa tri prsta okolo krstadzango wrote:I tamo se vabe sa tri prsta.vuksadinare wrote:a misli da je hercegovina u stvari kosovo...jastreb wrote:Šta u Hercegovini?pizzon wrote:jastreb wrote:
A jesi li znao da Albanci katolici slave krsnu slavu?
a u hercegovini ?
2015-09-08
Kosovo ima lijepu zastavu. Jel bi i mi mogli imat takvu?
crvenkasti-
2014-04-17
jastreb wrote:Ali nitko tako lijepo kao Crnogorci.pizzon wrote:
2014-04-14
Ovo sa tri prsta to su vjerovatno radili kumanovski Srbi.dzango wrote:[size=33]NEREDI U SKADRU: Albanci krenuli na Makedonce, jer su pokazivali tri prsta [/size]
Albanci su na “Loro Boriči” krenuli na manju grupu Makedonaca i bacali baklje, a razlog prema tamošnjim medijima je pokazivanja tri prsta kao “četničkog simbola”
Ipak, u centru pažnje u Skadru su bili više incidenti među navijačima na stadionu, nego igra na terenu. Grupa od oko 150 navijača Makedonije je došla na meč, a posle verbalnih čarki sa domaćim navijačima, počeli su da dižu tri prsta.
Srpski simbol je toliko razjario Alabance da su pokušali da nasrnu na Makedonce, a kako ih je sprečila policija, počeli su da ih gađaju bakljama.
Makedoncima su potom sa tribina poskidane zastave, a meč je poslužiopristalicama Albanije da ponovo ispolje težnje ka svom davnašnjem snu “Velikoj Albaniji”, pa su u to ime priredili neprijatno iznenađenje Makedoncima.
Na delu tribine gde je priređena koreografija, “osvanula” su imena makedonskih gradova koji se nalaze u blizini granice sa Albanijom, a koja će se, kako su to predvideli kreatori “velikolabanskog projekta”, jednog dana nalaziti u sastavu te teritorije.
Na transparentima su se našli gradovi poput Ohrida, Dibre, Kumanova, Struge, Manastira, Tetova i drugi.
Kako se vabi Šiptar? Isto kao i Hrvat - sa tri prsta.
Makedonski srbi imaju značajnu enklavu u Kumanovu. Makedonci ih zovu Srbomani,jer su za vrijeme SHS svoja prezimena koja završavaju na "vski" prebacivali na "vić". Naprimjer Petrovski u Petrović.
Jedna od najjačih grupacija delija van Srbije nalazi se vo Kumanovo.
Najpoznatiji Srboman je legendarni bek Partizana,Vujadin Stanojković.
Bilo kako bilo,Makedoncima bi bilo najpametnije da se umjesto otpale Crne Gore priključe Srbiji.
2014-04-22
E taj Koprivica je jedan od najboljih ,ako ne i najbolji guslar.Winter is coming wrote:jastreb wrote:Ali nitko tako lijepo kao Crnogorci.pizzon wrote:
Teški četnik,ali kako pjeva,svaka čast.
2014-04-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Albanci ljuti na Plenkovica:'Premijer Plenkovic nema sto razgovarati o buducnosti Kosova sa Vucicem ili srpskim duznosnicima.O buducnosti Kosova razgovara se sa sluzbenom Pristinom.'
» Užas: Në të njëjtën kohë grumbullimi ushtarak i Serbisë në afërsi të linjës administrative kufitare është shumë shqetësuese
» bravo Messi :)
» Bravo za Srbe
» Bravo Kinez
» Užas: Në të njëjtën kohë grumbullimi ushtarak i Serbisë në afërsi të linjës administrative kufitare është shumë shqetësuese
» bravo Messi :)
» Bravo za Srbe
» Bravo Kinez
Page 2 of 3