Prijedlog
Page 1 of 1
Prijedlog
Zaista nisam znao gdje bih stavio ovaj prijedlog onom tko vodi ovaj forum pa sam odlučio to učiniti na ovakav način. Naime, prijedlog ide u smjeru da se uvede još jedna rubrika - rubrika koja bi se ticala nlo-a, odnosno općenito alternative. Time ne umanjujem vrijednost ostalih rubrika ovdje.
Guest- Guest
Re: Prijedlog
Ako se ne varam, postojao je takav podforum, ali je ukinut jer nije bilo interesa za pisanje. Međutim, ako ljudi žele pisati i ostali admini se slažu - nikakav problem, lako ga se ponovno napravi.
Inače, za sve prijedloge i komentare:
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t1115p210-fck-the-admin-gently
Inače, za sve prijedloge i komentare:
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t1115p210-fck-the-admin-gently
Guest- Guest
Zadovoljan sam odgovorom. Da, ovisi bi li bilo forumaša koji bi se našli u toj rubrici i pisali o temama vezanim uz alternativu. No, kako je ta tema zaista šireg opsega, nije mi jasno da nije bilo zainteresiranih. No, možda drugi put bude više sreće.
;-)))
;-)))
Guest- Guest
Problem riješen. Ispod rubrike Znanost napravljena je rubrika Na rubu znanosti.
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Problem riješen. Ispod rubrike Znanost napravljena je rubrika Na rubu znanosti.
I staviš onu obavijest baš tamo...Nije baš neki početak, ali vidjet ćemo.
Guest- Guest
Vidio sam. Ispričavam se. Takve koji takve stvari stavljaju, odmah ih banirajte bez mogućnosti vraćanja na ovaj forum. To je moj prijedlog.Vegvísir wrote:Obavijest je globalna, vidljiva na svim podforumima.
Guest- Guest
A ja predlažem da u podforumu Povijest,uvedete posebnu sekciju za antifašizam...Tu bi smo mogli njegovati tekovine NOBa,obilježavati važne obletnice,napraviti spomenar Narodnih heroja i još mnogo toga.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Odličan prijedlog.Antif_No1 wrote:A ja predlažem da u podforumu Povijest,uvedete posebnu sekciju za antifašizam...Tu bi smo mogli njegovati tekovine NOBa,obilježavati važne obletnice,napraviti spomenar Narodnih heroja i još mnogo toga.
:S: Eto,mislio sa predložiti i da se ovdje okači i moj omiljeni smajlić,ali vidim da ga imate.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 1