Potjerali smo Iljušine iz Beograda, ako ih potjeramo iz Niša, oni će otići u Hrvatsku.
Page 1 of 1
Potjerali smo Iljušine iz Beograda, ako ih potjeramo iz Niša, oni će otići u Hrvatsku.
Po BIRN-ovim statistikama duplo više Iljušina leti iz Hrvatske nego iz Srbije, pa ja ne vidim da bilo ko u Hrvatskoj ima problema sa tim nego su ponosni na razvoj svoje privrede.
– Hrvatska ima osam aerodroma, a Srbija duplo veća od Hrvatske ima samo dva aerodroma. Proterali smo Iljušine iz Beograda, ako ih proteramo iz Niša, oni će otići u Hrvatsku. Je l` hoćemo da se srpska roba izvozi preko Hrvatske? Ako
http://tangosix.rs/2016/05/09/aerodrom-u-nisu-o-kargo-letovima-il-76-ocekujemo-sve-vise-iljusina/
– Hrvatska ima osam aerodroma, a Srbija duplo veća od Hrvatske ima samo dva aerodroma. Proterali smo Iljušine iz Beograda, ako ih proteramo iz Niša, oni će otići u Hrvatsku. Je l` hoćemo da se srpska roba izvozi preko Hrvatske? Ako
http://tangosix.rs/2016/05/09/aerodrom-u-nisu-o-kargo-letovima-il-76-ocekujemo-sve-vise-iljusina/
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Potjerali smo Iljušine iz Beograda, ako ih potjeramo iz Niša, oni će otići u Hrvatsku.
Danas izašla ova tema a sinoc otvorio ovu temu :
Erdoganov tajni plan : Kako osvojiti Balkan ....
Kao da mi citaju misli ( ili postove po forumu ) pa dan nakon toga objasne svu aerodromsku proceduru.
Erdoganov tajni plan : Kako osvojiti Balkan ....
Kao da mi citaju misli ( ili postove po forumu ) pa dan nakon toga objasne svu aerodromsku proceduru.
2014-04-11
Re: Potjerali smo Iljušine iz Beograda, ako ih potjeramo iz Niša, oni će otići u Hrvatsku.
Nece bit iljusina nece bit ustaskih spijuna
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Doduše ovo nije baš tocno tj ima pet aerodroma al sam Bg i Niš imaju putnicki prijevoz i to dok ostala tri stagniraju.RayMabus wrote:
– Hrvatska ima osam aerodroma, a Srbija duplo veća od Hrvatske ima samo dva aerodroma.
Belgrade | LYBE | BEG | Nikola Tesla International Airport | ||
Kraljevo | LYKV | KVO | Kraljevo "Morava" Airport | ||
Niš | LYNI | INI | Niš Constantine the Great Airport | ||
Vršac | LYVR | VRC | Vršac International Airport | ||
Užice | LYUZ | UZC | LY88 | Užice-Ponikve Airport |
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_airports_in_Serbia
O Nišu kao potencijalnoj bazi kompanije Viz er Varadi je rekao:
– Moguće je da će do toga doći. Za sada smo novi. Zadovoljni smo, i ako se trend rasta nastavi, baziraćemo avion u Nišu. –
Varadi nije odbacio mogućnost ni za potencijalnu saradnju sa aerodromima Ponikve i Morava. Ovo je možda i prvi put da je neka inostrana, a bitna, kompanija javno konstatovala da oba aerodroma imaju budućnost:
– Generalno smo zainteresovani i razgovaramo sa sličnim, sekundarnim, aerodromima. Čekamo da vidimo šta će biti sa Ponikvama i Moravom.
Zainteresovani smo za svaki sekundarni aerodrom u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Viz er 64% svog ukupnog saobraćaja ostvaruje sa sekundarnih aerodroma širom Evrope. Svega 36% sa primarnih – istakao je Varadi i zaključio:
– Nikada ne komentarišemo pregovore sa aerodromima. To tek radimo kada se oni pretvore u konačni dogovor ali da, pričamo sa sekundarnim aerodromima stalno i snažno podržavamo njihov razvoj. –
http://tangosix.rs/2016/31/08/wizz-air-jaci-smo-od-rajanera-u-ovom-delu-evrope-morava-ponikve-imaju-sansu-baza-u-nisu-sigurno-u-jednom-trenutku/
2014-04-11
Pa nije istina da je Srbija duplo veca od HR, cak ni sa Kosovom..bzvz
Guest- Guest
Nis ima da presisa sve redom na Balkanu.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Flug Berlin-Nis
Kürzlich gesucht Berlin - Nis
Guest- Guest
Nije baš da mi je to bila poanta otvaranja teme nego to šta je u tekstu lijepo opsiana procedura kontrole aerodroma po pitanju cargo prometa a ja baš sinoc slucajno prije ovoga teksta otkrio tajni erdoganov plan za Balkan .....al možemo i o tome.Serbinho-3 wrote:Nis ima da presisa sve redom na Balkanu.
Evo :
U Nišu je posljednjih godina značajno porastao broj turista i noćenja.
Prošle godine došlo ih je 76.000 - od toga više od polovice bilo je stranih.
Turistički radnici kažu kako su se potrudili privući ih, a uzdaju se i u nove letove iz niške zračne luke.
2014-04-11
svasta u p.materinu
samo sto je utakmica pocela primili smo go
yebite se vise
samo sto je utakmica pocela primili smo go
yebite se vise
Guest- Guest
Šokantan početak za "orlove", Irci dolaze do vođstva golom u 3. minutu susreta.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:623749-UZIVO-Srbija---Republika-Irska-sastavi
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:623749-UZIVO-Srbija---Republika-Irska-sastavi
2014-04-11
Nasi su dobri za potapanje kupusa, nista me ne iznenadjuje od njih a nisam ni znao da igraju.
2014-08-25
Glup tekst, novinar racuna 1+1=3.
Hrvatska je pod sankcijama Rusije, ne znam ko osim Srbije nije u Evropi, tako da od tih prica nema nista.
Hrvatska je pod sankcijama Rusije, ne znam ko osim Srbije nije u Evropi, tako da od tih prica nema nista.
2014-08-25
Bosna valjda nije pod sankcijama, sto je moguca opcija da BL mazne kajmak, takodje i HR, jer prelecu preko HR teritorije, takse...
2014-08-25
Similar topics
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Rusi potjerali nizozemsku podmornicu iz mediterana: Brzo smo je otkrili!
» Specijalci potjerali ratne veterane koji prosvjeduju kod Tuzle
» Bahati generali potjerali 40.000 Rusa u masovnu operaciju, a kad tamo -ukr. elita!
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Rusi potjerali nizozemsku podmornicu iz mediterana: Brzo smo je otkrili!
» Specijalci potjerali ratne veterane koji prosvjeduju kod Tuzle
» Bahati generali potjerali 40.000 Rusa u masovnu operaciju, a kad tamo -ukr. elita!
Page 1 of 1