U Rijeci napali Jovanovića
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: U Rijeci napali Jovanovića
Svi su ti primitivci isti. Ustaše, četnici, what's the difference.Starhemberg wrote:Mićo ustaša? :) Ajde.
Uostalom, zašto Mićo ne bi mogao biti ustaša?
Guest- Guest
Zato što nije. Najlakše nekog nazvati ustašom da bi ga se diskreditiralo.Hooliganjetta wrote:Svi su ti primitivci isti. Ustaše, četnici, what's the difference.Starhemberg wrote:Mićo ustaša? :) Ajde.
Guest- Guest
Budak, macola... Kaj ja znam, tak veliju. Nožekanje sad neću potezat.
Guest- Guest
Eh,sad smo se napiliHooliganjetta wrote:Budak, macola... Kaj ja znam, tak veliju. Nožekanje sad neću potezat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ništa od ovoga nema veze ni s jednima ni drugima, radi se o uobičajenom spinu. Sad još fali već poznati "komentator" da Miću proglasi Vasinim agentom i priča je kompletna.Leviathan2 wrote:kakve veze ima budak sa ustasama i cetnicima????
Guest- Guest
Fini ljudi, samo malo preemotivni. Budaci i macole im za sada ne trebaju. Oni to rješavaju šakama. What's next? Nož, žica?
Guest- Guest
Oj, diko, ni kapi okusila nisam.jastreb wrote:Eh,sad smo se napiliHooliganjetta wrote:Budak, macola... Kaj ja znam, tak veliju. Nožekanje sad neću potezat.
Guest- Guest
budak: kopach, kopacha,- nesto izmedju krampa i motike
KAMPANJU SDP-ove koalicije danas je obilježio niz incidenata. Nakon što je jutros u Rijeci napadnut bivši SDP-ov ministar obrazovanja Željko Jovanović, a gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel nasrnuo na pripadnicu Pokreta otpora i istrgnuo joj kišobran iz ruku, u popodnevnim satima je došlo i do fizičkog nasrtaja na šefa SDP-a.
> Jovanović napadnut u Rijeci
> VIDEO Obersnel nasrnuo na aktivisticu, divljački joj istrgnuo kišobran iz ruke
Do incidenta je došlo u Matuljima, gdje je vodstvo SDP-a bilo na kavi s građanima. Jedan muškarac je Milanoviću dobacio da je "šaka jada" te je potom fizički nasrnuo na njega.
Okršaj su spriječili pripadnici Milanovićevog osiguranja, a napadač je priveden zbog narušavanja javnog reda i mira, piše Novi list.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/muskarac-u-matuljima-viknuo-milanovicu-da-je-saka-jada-pa-ga-fizicki-napao/917533.aspx
> Jovanović napadnut u Rijeci
> VIDEO Obersnel nasrnuo na aktivisticu, divljački joj istrgnuo kišobran iz ruke
Do incidenta je došlo u Matuljima, gdje je vodstvo SDP-a bilo na kavi s građanima. Jedan muškarac je Milanoviću dobacio da je "šaka jada" te je potom fizički nasrnuo na njega.
Okršaj su spriječili pripadnici Milanovićevog osiguranja, a napadač je priveden zbog narušavanja javnog reda i mira, piše Novi list.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/muskarac-u-matuljima-viknuo-milanovicu-da-je-saka-jada-pa-ga-fizicki-napao/917533.aspx
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Nisam znao da je Obi tako fizički spreman, razoružao je napadač..t..kinju jednim potezom, harvey-normansovim zahvatom je iščupao ovoj aktivistici kišobran i tako spriječio daljnju eskalaciju suhoće na njenom vlasištu jer je padala kišur'na.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
a dobro, nije to bio neki napad, više paradno pljeskanje ruku kao u onoj igri "crvene rukavice" i čekanje ljudi da ih razdvoje.
a nije nam svejedno da svjetina linčuje naše bivše i buduće vođe i obezglavi ovaj narod, ostavi ga bez svoje elite. Samo nisam znao brate da je Rijeka tako agresivan kraj, vidi ovu raspravu o tome čiji je pokemon. Centralna vlast bi trebala upozoriti ostale državljane Hrvatske da ne putuju u ta trusna područja bez prijeke potrebe.
Ček' jel Mićo ustaša ili četnik?Hooliganjetta wrote:Svi su ti primitivci isti. Ustaše, četnici, what's the difference.Starhemberg wrote:Mićo ustaša? :) Ajde.
A mogao bi biti, svatko tko poteže na Srbina , u DNK mu je sigurno...samo da se mali Ante Pavelić u njemu probudi
2014-04-15
udba wrote:a dobro, nije to bio neki napad, više paradno pljeskanje ruku kao u onoj igri "crvene rukavice" i čekanje ljudi da ih razdvoje.
jašta nego paradno, za razliku od one babe koje su sekunde dijelile od šamaranja
Interesantno, nema ženskopravnih udruga ope' ni'đe..ni ova nije tako slaba i naivna kao Ružica Č.
2014-04-15
Kako je drago Frakciji zbog ovog...skoro ko i meni...:)
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Izdat nalog za hapsenje Cedomira Jovanovica
» Komšić imenovao Čedomira Jovanovića za savjetnika
» Mićo Antolović napao fizički Željka Jovanovića
» Vojislav Šešelj oterao Čedomira Jovanovića iz skupštinske sale
» Most na rijeci K....
» Komšić imenovao Čedomira Jovanovića za savjetnika
» Mićo Antolović napao fizički Željka Jovanovića
» Vojislav Šešelj oterao Čedomira Jovanovića iz skupštinske sale