I srpski hrvač Štefanek u propagandi protiv Hrvatske:'Smešni su mi ti Hrvati...navikli da svojataju sve dobro od Srbije'
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: I srpski hrvač Štefanek u propagandi protiv Hrvatske:'Smešni su mi ti Hrvati...navikli da svojataju sve dobro od Srbije'
do prije 20 godinadzmrdz wrote:U Srem i Slavoniju su uvek doselavali do nedavnoWinter is coming wrote:a gdje ces se vratiti? tamo niko ne dolazi,od tamo su uvjek svi samo odlazili
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
Re: I srpski hrvač Štefanek u propagandi protiv Hrvatske:'Smešni su mi ti Hrvati...navikli da svojataju sve dobro od Srbije'
pa nistakaja_333 wrote:Pa je i sta.Winter is coming wrote:Zar nije za vrijeme Teslina zivota to bila Kraljevina SHS
2014-04-14
uh bas mi je izvadio...moze samo sebi dokazivat da je glup i primitivan..a opet nece biti srbin po rođenjudzango wrote:Ne treba mu prezime. Dosta je što Hrvatima vadi mast:vuksadinare wrote:ma jebes prezime....srbin pa da 'mre....marcellus wrote:kaja_333 wrote:Nego vidim prezime, Štefanek... Pravo srpsko, sto je je.
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Smršavila sam, Lojzek mi izvadio mast.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Govorim generalno, npr za tebe sam ok ali vec na drugom mestu tićeš reci npr."..joj ovi srbende, opancari..." za druge. Tako je i pred rat bilo cesto ...e jebem ja srbima mater al ti si dzmrdz drugo..kuis?kaja_333 wrote:Pa za mene nisi, za mene si ok.dzmrdz wrote:Pa i moja je :)..a cak su moji i rodbinski sa Teslom u vezi al nisam poznat pa sam samo trofazni srbokaja_333 wrote:Pa nije šupljoglavi Tesla. A i za njega mi kažemo da je Srbin ali iz Hrvatske. Isto sto je i on pričao. Hrvatska mu je domovina bila.
Ne opravdavam vise ni da sve zovem ustasama jer ito je drugo lice medalje..niko ti se nece otvoriti dok ga vređas a isto tako je sporan meni taj patronizirajuci odnos u kojem se svaki argument sa srpske strane etiketira kao izjava bolesnog deteta
Znas onu...nemoguce daje jedan uvek u pravu
Guest- Guest
Nemo` sele, ocu da ostanes jedra i lepa...kaja_333 wrote:Smršavila sam, Lojzek mi izvadio mast.
Ma ubio me ovaj zagorec :)Stanojko wrote:Nemo` sele, ocu da ostanes jedra i lepa...kaja_333 wrote:Smršavila sam, Lojzek mi izvadio mast.
2015-08-15
Kad ce Pakleni otoci? :)kaja_333 wrote:Ma ubio me ovaj zagorec :)Stanojko wrote:Nemo` sele, ocu da ostanes jedra i lepa...kaja_333 wrote:Smršavila sam, Lojzek mi izvadio mast.
štef.....kaja_333 wrote:Ma ubio me ovaj zagorec :)Stanojko wrote:Nemo` sele, ocu da ostanes jedra i lepa...kaja_333 wrote:Smršavila sam, Lojzek mi izvadio mast.
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Dobro to je, generaliziramo i u glavi imam vucica a uvredis zapravo nekog drugog. A čuj, ne treba to teško shvaćati , ja osobno uvredim i Dalmatince i druge pa ne bi trebali sa mnom razgovarati. To poplahnes i ideš dalje:).dzmrdz wrote:Govorim generalno, npr za tebe sam ok ali vec na drugom mestu tićeš reci npr."..joj ovi srbende, opancari..." za druge. Tako je i pred rat bilo cesto ...e jebem ja srbima mater al ti si dzmrdz drugo..kuis?kaja_333 wrote:Pa za mene nisi, za mene si ok.dzmrdz wrote:Pa i moja je :)..a cak su moji i rodbinski sa Teslom u vezi al nisam poznat pa sam samo trofazni srbokaja_333 wrote:Pa nije šupljoglavi Tesla. A i za njega mi kažemo da je Srbin ali iz Hrvatske. Isto sto je i on pričao. Hrvatska mu je domovina bila.
Ne opravdavam vise ni da sve zovem ustasama jer ito je drugo lice medalje..niko ti se nece otvoriti dok ga vređas a isto tako je sporan meni taj patronizirajuci odnos u kojem se svaki argument sa srpske strane etiketira kao izjava bolesnog deteta
Znas onu...nemoguce daje jedan uvek u pravu
2015-08-15
Ja opet na otoku, al do sutra :) ružno vrijeme.Stanojko wrote:Kad ce Pakleni otoci? :)kaja_333 wrote:Ma ubio me ovaj zagorec :)Stanojko wrote:Nemo` sele, ocu da ostanes jedra i lepa...kaja_333 wrote:Smršavila sam, Lojzek mi izvadio mast.
2015-08-15
Zivis ko zmaj! :)
Vidim. Kako čovek prdne, tako tema na forumu.vuksadinare wrote:uh bas mi je izvadio...moze samo sebi dokazivat da je glup i primitivan..a opet nece biti srbin po rođenjudzango wrote:Ne treba mu prezime. Dosta je što Hrvatima vadi mast:vuksadinare wrote:ma jebes prezime....srbin pa da 'mre....marcellus wrote:kaja_333 wrote:Nego vidim prezime, Štefanek... Pravo srpsko, sto je je.
Al ovo je zadnje ove godine , sad rad i zima.Stanojko wrote:Zivis ko zmaj! :)
2015-08-15
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Srpski glumac pozelio da izmedju Hrvatske i Srbije bude berlinski zid a Bosnjaci su za njega - Srbi
» Iz Srbije prijete na potraznju Hrvatske o materijalima iz NDH-a:'Zasto bi vam to vratili ta ti materijali nisu vise hrvatski no srpski'
» Hrvati poručuju: Nama protiv Srbije ne treba protivvazdušna odbrana
» Laz(ž)anski se opet kurči k'o i '91:Hrvati nemaju nikakve šanse u ratu protiv Srbije!
» Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.
» Iz Srbije prijete na potraznju Hrvatske o materijalima iz NDH-a:'Zasto bi vam to vratili ta ti materijali nisu vise hrvatski no srpski'
» Hrvati poručuju: Nama protiv Srbije ne treba protivvazdušna odbrana
» Laz(ž)anski se opet kurči k'o i '91:Hrvati nemaju nikakve šanse u ratu protiv Srbije!
» Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.
Page 5 of 5