I srpski hrvač Štefanek u propagandi protiv Hrvatske:'Smešni su mi ti Hrvati...navikli da svojataju sve dobro od Srbije'
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: I srpski hrvač Štefanek u propagandi protiv Hrvatske:'Smešni su mi ti Hrvati...navikli da svojataju sve dobro od Srbije'
Sa takvim izjavama je idealan kecer:
Guest- Guest
Re: I srpski hrvač Štefanek u propagandi protiv Hrvatske:'Smešni su mi ti Hrvati...navikli da svojataju sve dobro od Srbije'
imate vi dzango puno tih stefaneka u Srbiji?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kako prvi put kada su svi vaši mediji objavili da je Hrvat osvojio prvu zlatnu medalju za Srbiju? Tada ste jeli govna i podjebavali a onda je mali digao tri prsta i odrekao vas se samo tako.kaja_333 wrote:Je, strahovito nas pogađa. Prvi put cujem za njega.dzango wrote:Štefanek jebe i ne vadi a pola foruma hiperventilira.
Stevanac.vuksadinare wrote:ne on ej po novom stevanek....kaja_333 wrote:Nego vidim prezime, Štefanek... Pravo srpsko, sto je je.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
:)vuksadinare wrote:ne on ej po novom stevanek....kaja_333 wrote:Nego vidim prezime, Štefanek... Pravo srpsko, sto je je.
Misim tko bi budalu svojatao ali prezime bas i nije srpsko..
2015-08-15
Reče indijanac kojem je najveće dostignuće medalja u pucanju na glinene golubove i hvatanju frizbija. Pa jebote.kolerik wrote:Hoce rec da nista ne svojatamo od Srbije.
Srbija ima jednog pristojnog sportasa u polupropalom sportu, jednu odlicnu ekipu u sportu koji igraju 4 zemlje, dve-tri dobre klope i turbo-folk scenu koja dominira.
Nema se tu bogznasto za uzeti.
A tom jadniku treba kupiti pod hitno kompas, pogubio se temeljito.
Nisam vidjela ozbiljno. Nego ti stefaneki odkud su? :)dzango wrote:Kako prvi put kada su svi vaši mediji objavili da je Hrvat osvojio prvu zlatnu medalju za Srbiju? Tada ste jeli govna i podjebavali a onda je mali digao tri prsta i odrekao vas se samo tako.kaja_333 wrote:Je, strahovito nas pogađa. Prvi put cujem za njega.dzango wrote:Štefanek jebe i ne vadi a pola foruma hiperventilira.
2015-08-15
kaja_333 wrote:Ja zbilja ne znam..omni wrote:Sto su to svojatali? Srebrenicu? Genocid? Ratne zlocine? ups to je ono lose, dobro da vidimo sto je to dobro sto se moze svojatat........................hm trebat ce mi koji sat.
Za svakog od vas po jednog.kaja_333 wrote:imate vi dzango puno tih stefaneka u Srbiji?
a nije bogami ni hrvatsko.u najidealnijem slucaju slovensko,slovacko,cesko,pitaj boga.kaja_333 wrote:Nego vidim prezime, Štefanek... Pravo srpsko, sto je je.
da je hrvatsko bilo bi stipanic,stipanovic more jos i stjepanovic i tu je shlus..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
ni's se on nije odrekao on ej takav....cim hvali vucica znas koliko ej sati..i za ciji novcanik propagandu odrađuje....napao ej onog vaseg selektora u vaterpolu jer se usudio kritizirat velmozu vucica..kazem vucicev mihalj kertesdzango wrote:Kako prvi put kada su svi vaši mediji objavili da je Hrvat osvojio prvu zlatnu medalju za Srbiju? Tada ste jeli govna i podjebavali a onda je mali digao tri prsta i odrekao vas se samo tako.kaja_333 wrote:Je, strahovito nas pogađa. Prvi put cujem za njega.dzango wrote:Štefanek jebe i ne vadi a pola foruma hiperventilira.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
I ne mora da bude. Čovek napredovao u životu i postao nešto veće i bolje.kaja_333 wrote::)vuksadinare wrote:ne on ej po novom stevanek....kaja_333 wrote:Nego vidim prezime, Štefanek... Pravo srpsko, sto je je.
Misim tko bi budalu svojatao ali prezime bas i nije srpsko..
Stipanovići su čisti Srbi Gomirci.max123 wrote:a nije bogami ni hrvatsko.u najidealnijem slucaju slovensko,slovacko,cesko,pitaj boga.kaja_333 wrote:Nego vidim prezime, Štefanek... Pravo srpsko, sto je je.
da je hrvatsko bilo bi stipanic,stipanovic more jos i stjepanovic i tu je shlus..
2014-04-22
Iz Srbije brale. Ovaj, sele.kaja_333 wrote:Nisam vidjela ozbiljno. Nego ti stefaneki odkud su? :)dzango wrote:Kako prvi put kada su svi vaši mediji objavili da je Hrvat osvojio prvu zlatnu medalju za Srbiju? Tada ste jeli govna i podjebavali a onda je mali digao tri prsta i odrekao vas se samo tako.kaja_333 wrote:Je, strahovito nas pogađa. Prvi put cujem za njega.dzango wrote:Štefanek jebe i ne vadi a pola foruma hiperventilira.
Velimir Stjepanović je srpski plivač poreklom iz RS.jastreb wrote:Stipanovići su čisti Srbi Gomirci.max123 wrote:a nije bogami ni hrvatsko.u najidealnijem slucaju slovensko,slovacko,cesko,pitaj boga.kaja_333 wrote:Nego vidim prezime, Štefanek... Pravo srpsko, sto je je.
Ma ima ti ih po zagorju , Križevci koliko hoćeš..max123 wrote:a nije bogami ni hrvatsko.u najidealnijem slucaju slovensko,slovacko,cesko,pitaj boga.kaja_333 wrote:Nego vidim prezime, Štefanek... Pravo srpsko, sto je je.
2015-08-15
mlogo poznatkaja_333 wrote:Je, strahovito nas pogađa. Prvi put cujem za njega.dzango wrote:Štefanek jebe i ne vadi a pola foruma hiperventilira.
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
....jebote nitko o njem ne pise nako oi..a on opet o hrvatima i hrvatskoj....nekidan ej opleo po albancima,armencima.......lik je taman za prljavu propagandu..malo u mozgu a pohlepa golema
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
I glumac Boro Stjepanović iz oklice Kaknja ili vareša. Imaš i onaj Stjepanović sa Marom i Derventskim lolama,isto Srbin,ali ja pričam o Stipanovićima.dzango wrote:Velimir Stjepanović je srpski plivač poreklom iz RS.jastreb wrote:Stipanovići su čisti Srbi Gomirci.max123 wrote:a nije bogami ni hrvatsko.u najidealnijem slucaju slovensko,slovacko,cesko,pitaj boga.kaja_333 wrote:Nego vidim prezime, Štefanek... Pravo srpsko, sto je je.
To su Srbi iz Gorskog kotara,iz sela Gomirje,gdje je najzapadniji srpski manastir. Imam jednog prijatelja Stipanovića baš iz tog sela.
2014-04-22
jasta,isto ko i ovaj cigo(rom) na tvom avataru.a i njih ste u kompletu ugradili u srpstvo..dzango wrote:
I ne mora da bude. Čovek napredovao u životu i postao nešto veće i bolje.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Postignuće mu je sto se gura. O jebote a sto bi drugo s onakvim glavom.prckov wrote:mlogo poznatkaja_333 wrote:Je, strahovito nas pogađa. Prvi put cujem za njega.dzango wrote:Štefanek jebe i ne vadi a pola foruma hiperventilira.
2015-08-15
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Srpski glumac pozelio da izmedju Hrvatske i Srbije bude berlinski zid a Bosnjaci su za njega - Srbi
» Iz Srbije prijete na potraznju Hrvatske o materijalima iz NDH-a:'Zasto bi vam to vratili ta ti materijali nisu vise hrvatski no srpski'
» Hrvati poručuju: Nama protiv Srbije ne treba protivvazdušna odbrana
» Laz(ž)anski se opet kurči k'o i '91:Hrvati nemaju nikakve šanse u ratu protiv Srbije!
» Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.
» Iz Srbije prijete na potraznju Hrvatske o materijalima iz NDH-a:'Zasto bi vam to vratili ta ti materijali nisu vise hrvatski no srpski'
» Hrvati poručuju: Nama protiv Srbije ne treba protivvazdušna odbrana
» Laz(ž)anski se opet kurči k'o i '91:Hrvati nemaju nikakve šanse u ratu protiv Srbije!
» Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.
Page 2 of 5