Cafe Zorro (chat)
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Cafe Zorro (chat)
ali kakvo je za tvorove,on se nikoga ne bojicrvenkasti wrote:Winter is coming wrote:šta bi stavio da otjeram tvora?crvenkasti wrote:Mi smo pretprošle godine u dvorište stavili strašilo protiv konja. Znamo koliko su njihovi ujedi neugodni.
I nećete vjerovati, strašilo je toliko dobro da, evo već skoro tri godine, mi u dvorištu nismo vidjeli ni jednog jedinog konja!
strašilo za tvorove
2014-04-14
Ja sam jedna trećina Hrvat, a jedna trećina budala.
crvenkasti-
2014-04-17
u virtualni podrum koji sam kreiralamaggie13 wrote:Sad ti je prci otisao ..^_~
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
to je njemu k'o ludara bez tebe..no, ti znas najbolje ;Dfrakcija wrote:u virtualni podrum koji sam kreiralamaggie13 wrote:Sad ti je prci otisao ..^_~
2014-04-12
tu se igramo sado mazo..zadajem mu zadatke..on ne zna.. pa biva kažnjavanmaggie13 wrote:to je njemu k'o ludara bez tebe..no, ti znas najbolje ;Dfrakcija wrote:u virtualni podrum koji sam kreiralamaggie13 wrote:Sad ti je prci otisao ..^_~
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Winter is coming wrote:ali kakvo je za tvorove,on se nikoga ne bojicrvenkasti wrote:Winter is coming wrote:šta bi stavio da otjeram tvora?crvenkasti wrote:Mi smo pretprošle godine u dvorište stavili strašilo protiv konja. Znamo koliko su njihovi ujedi neugodni.
I nećete vjerovati, strašilo je toliko dobro da, evo već skoro tri godine, mi u dvorištu nismo vidjeli ni jednog jedinog konja!
strašilo za tvorove
Zaprijeti da da će dobiti otkaz i ostati bez posla.
Ako tko radi - ne boji se gladi, onda on, koji ne radi, on se boji.
crvenkasti-
2014-04-17
Jao, opet mi došlo nešto da blebećem bezveze...
Koji je to kurac?
Koji je to kurac?
crvenkasti-
2014-04-17
ne pomaze nista,jednom sam ga cak posuo ljutom paprikom ali dzabacrvenkasti wrote:Winter is coming wrote:ali kakvo je za tvorove,on se nikoga ne bojicrvenkasti wrote:Winter is coming wrote:šta bi stavio da otjeram tvora?crvenkasti wrote:Mi smo pretprošle godine u dvorište stavili strašilo protiv konja. Znamo koliko su njihovi ujedi neugodni.
strašilo za tvorove
2014-04-14
Winter is coming wrote:ne pomaze nista,jednom sam ga cak posuo ljutom paprikom ali dzabacrvenkasti wrote:Winter is coming wrote:ali kakvo je za tvorove,on se nikoga ne bojicrvenkasti wrote:Winter is coming wrote:
šta bi stavio da otjeram tvora?
strašilo za tvorove
Tako sam ja rekao mojoj maloj da se ptice love tako da im staviš soli na rep. Kad je jedan golub sledio na klimu ispod prozora, ona išla u kuhinju po slanik.
Međutim, gloub je odletio, dok je ona došla.
Jesam li krivo odgojio dijete?
crvenkasti-
2014-04-17
okoš bokoš prnu kokoš
pivo je izgleda pila
pa sam joj morao srezati krila
bila je kao vila samo bez krila
nije više nikad pila
cekala je da joj opet narastu krila
pivo je izgleda pila
pa sam joj morao srezati krila
bila je kao vila samo bez krila
nije više nikad pila
cekala je da joj opet narastu krila
2014-04-14
kakve sad to ima veze sa tvorom,golub je totalno druga perad od tvoracrvenkasti wrote:Winter is coming wrote:ne pomaze nista,jednom sam ga cak posuo ljutom paprikom ali dzabacrvenkasti wrote:Winter is coming wrote:ali kakvo je za tvorove,on se nikoga ne bojicrvenkasti wrote:
strašilo za tvorove
Tako sam ja rekao mojoj maloj da se ptice love tako da im staviš soli na rep. Kad je jedan golub sledio na klimu ispod prozora, ona išla u kuhinju po slanik.
Međutim, gloub je odletio, dok je ona došla.
Jesam li krivo odgojio dijete?
2014-04-14
frakcija wrote:tu se igramo sado mazo..zadajem mu zadatke..on ne zna.. pa biva kažnjavanmaggie13 wrote:to je njemu k'o ludara bez tebe..no, ti znas najbolje ;Dfrakcija wrote:u virtualni podrum koji sam kreiralamaggie13 wrote:Sad ti je prci otisao ..^_~
što se dogodi kad Zna? :D
odkud ja znam, nisam nikad ni vidio tog tvora
crvenkasti-
2014-04-17
opet biva kaznjavan, samo to Ne zna :Dthe devil wrote:frakcija wrote:tu se igramo sado mazo..zadajem mu zadatke..on ne zna.. pa biva kažnjavanmaggie13 wrote:to je njemu k'o ludara bez tebe..no, ti znas najbolje ;Dfrakcija wrote:u virtualni podrum koji sam kreiralamaggie13 wrote:Sad ti je prci otisao ..^_~
što se dogodi kad Zna? :D
2014-04-12
crveni, koji si ti znak?crvenkasti wrote:odkud ja znam, nisam nikad ni vidio tog tvora
2014-04-12
on se krece samo po noci,a ima ovakav izgled,crn je i ima bijelu straftu na ledjimacrvenkasti wrote:odkud ja znam, nisam nikad ni vidio tog tvora
Last edited by Winter is coming on 9/9/2016, 23:37; edited 1 time in total
2014-04-14
frakcija wrote:u virtualni podrum koji sam kreiralamaggie13 wrote:Sad ti je prci otisao ..^_~
Đizs...
darth_vader-
2014-04-17
nikad ne bih rekla..crvenkasti wrote:lav
2014-04-12
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Page 25 of 50