Cafe Zorro (chat)
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Cafe Zorro (chat)
Crveni može ugurati samo četvrtinu pa se zablokira.maggie13 wrote:nije poanta nagurat previse, rezultat je los..treba naci mjeru sa svim..kad stavis previse Persila (za tebe Rexa), ostanu one bijele pruge..također, ako naguras previse..potom,previsoka temperatura, sve se skvrci..ima tu finesa 8-)crvenkasti wrote:Ja ti ne bih mogao nagurati toliko puno.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
svasta nesto..najvaznija je dobra raspodjela poslova i pravi timing..:DRegoč wrote:Ma milina. Tako žena ne dangubi s vešom, već može skuhati ručak, oprati prozore, usisati... mogućnosti su neograničene.maggie13 wrote:to je prava industrijska revolucija..sto vise posla u sto kracem vremenu ;-)Regoč wrote:Staviš na onu peglu na sušilici, taman.maggie13 wrote:kad se natopi, uvijek je teze..ali kad se upola osusi, uvijek se lakse izvadi @_@crvenkasti wrote:Pa kad ima više od 4 kg, to jedva izađe van, ti kažeš da tvoja prima 6 ?!??
Vidi se da nista ne radis po kuci B-)
2014-04-12
Sol i minimalno octa. Pravimo skroz neutralno pa dorađujemo jer se jako razlikujemo glede ljutine.maggie13 wrote:sto ide od zacina?:-)Regoč wrote:To je sutra. Danas smo ispekli papriku, potparili ju, ogulili kožicu i ostavili da se ciedi. Sutra gulimo i pečemo patlidžane, meljemo sve zajedno pa tek onda ide ukuhavanje.Noor wrote:Regoč wrote:A i moja prima.Noor wrote:
i moja
vešmašine su tema
ako nemaš koju opeklinu, ajvar si prebrzo miješao
ne znam, nisam ga vidjela na djelu..:0)Regoč wrote:Crveni može ugurati samo četvrtinu pa se zablokira.maggie13 wrote:nije poanta nagurat previse, rezultat je los..treba naci mjeru sa svim..kad stavis previse Persila (za tebe Rexa), ostanu one bijele pruge..također, ako naguras previse..potom,previsoka temperatura, sve se skvrci..ima tu finesa 8-)crvenkasti wrote:Ja ti ne bih mogao nagurati toliko puno.
2014-04-12
aha..tko je 'ljutica'..? ;-)Regoč wrote:Sol i minimalno octa. Pravimo skroz neutralno pa dorađujemo jer se jako razlikujemo glede ljutine.maggie13 wrote:sto ide od zacina?:-)Regoč wrote:To je sutra. Danas smo ispekli papriku, potparili ju, ogulili kožicu i ostavili da se ciedi. Sutra gulimo i pečemo patlidžane, meljemo sve zajedno pa tek onda ide ukuhavanje.Noor wrote:Regoč wrote:
A i moja prima.
vešmašine su tema
2014-04-12
Zbuni se pred rupom.maggie13 wrote:ne znam, nisam ga vidjela na djelu..:0)Regoč wrote:Crveni može ugurati samo četvrtinu pa se zablokira.maggie13 wrote:nije poanta nagurat previse, rezultat je los..treba naci mjeru sa svim..kad stavis previse Persila (za tebe Rexa), ostanu one bijele pruge..također, ako naguras previse..potom,previsoka temperatura, sve se skvrci..ima tu finesa 8-)crvenkasti wrote:Ja ti ne bih mogao nagurati toliko puno.
Ja.maggie13 wrote:aha..tko je 'ljutica'..? ;-)Regoč wrote:Sol i minimalno octa. Pravimo skroz neutralno pa dorađujemo jer se jako razlikujemo glede ljutine.maggie13 wrote:sto ide od zacina?:-)Regoč wrote:To je sutra. Danas smo ispekli papriku, potparili ju, ogulili kožicu i ostavili da se ciedi. Sutra gulimo i pečemo patlidžane, meljemo sve zajedno pa tek onda ide ukuhavanje.Noor wrote:
vešmašine su tema
misli da ide manje ;SRegoč wrote:Zbuni se pred rupom.maggie13 wrote:ne znam, nisam ga vidjela na djelu..:0)Regoč wrote:Crveni može ugurati samo četvrtinu pa se zablokira.maggie13 wrote:nije poanta nagurat previse, rezultat je los..treba naci mjeru sa svim..kad stavis previse Persila (za tebe Rexa), ostanu one bijele pruge..također, ako naguras previse..potom,previsoka temperatura, sve se skvrci..ima tu finesa 8-)crvenkasti wrote:Ja ti ne bih mogao nagurati toliko puno.
2014-04-12
nekako sam slutila :DRegoč wrote:Ja.maggie13 wrote:aha..tko je 'ljutica'..? ;-)Regoč wrote:Sol i minimalno octa. Pravimo skroz neutralno pa dorađujemo jer se jako razlikujemo glede ljutine.maggie13 wrote:sto ide od zacina?:-)Regoč wrote:
To je sutra. Danas smo ispekli papriku, potparili ju, ogulili kožicu i ostavili da se ciedi. Sutra gulimo i pečemo patlidžane, meljemo sve zajedno pa tek onda ide ukuhavanje.
2014-04-12
Ja sam slano i ljuto, Kosjenka je slatko i malko kiselo.maggie13 wrote:nekako sam slutila :DRegoč wrote:Ja.maggie13 wrote:aha..tko je 'ljutica'..? ;-)Regoč wrote:Sol i minimalno octa. Pravimo skroz neutralno pa dorađujemo jer se jako razlikujemo glede ljutine.maggie13 wrote:
sto ide od zacina?:-)
ah, Kosjenka je k'o ja..:-)Regoč wrote:Ja sam slano i ljuto, Kosjenka je slatko i malko kiselo.maggie13 wrote:nekako sam slutila :DRegoč wrote:Ja.maggie13 wrote:aha..tko je 'ljutica'..? ;-)Regoč wrote:
Sol i minimalno octa. Pravimo skroz neutralno pa dorađujemo jer se jako razlikujemo glede ljutine.
2014-04-12
maggie13 wrote:ah, Kosjenka je k'o ja..:-)Regoč wrote:Ja sam slano i ljuto, Kosjenka je slatko i malko kiselo.maggie13 wrote:nekako sam slutila :DRegoč wrote:Ja.maggie13 wrote:
aha..tko je 'ljutica'..? ;-)
a ja volim malo ljuto, ne previše
Guest- Guest
ja sam sweet&sour tip..:-)Noor wrote:maggie13 wrote:ah, Kosjenka je k'o ja..:-)Regoč wrote:Ja sam slano i ljuto, Kosjenka je slatko i malko kiselo.maggie13 wrote:nekako sam slutila :DRegoč wrote:
Ja.
a ja volim malo ljuto, ne previše
2014-04-12
Nisam ni ja za ljuto da mi suze cure i izbija znoj po čelu, ono ljuto da osjeti, ali da ne poništi druge okuse.
Regoč wrote:Nisam ni ja za ljuto da mi suze cure i izbija znoj po čelu, ono ljuto da osjeti, ali da ne poništi druge okuse.
moja baka je bila rođena u Subotici, bunjevačka hrvatica..i ludo je voljela ljuto.
kad god bi skuhala nešto što može biti i ljuto, a znajući da voli zaljutiti, ja sam je pitala, jel ljuto?
gotovo uvijek je rekla..ma, kakvi, samo malo, ja niti ne osjetm...i uvijek me nasanjkala..svaki put je bilo da sam trčala pod pipu i držala vodu u ustima
Last edited by Noor on Sun 4 Sep - 1:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ljuta papricica je nezgodna..i u brudetu..;-)
2014-04-12
Vjerujem da si u međuvremenu naučila, kruh, kruh, puno kruha, voda otežava problem.Noor wrote:Regoč wrote:Nisam ni ja za ljuto da mi suze cure i izbija znoj po čelu, ono ljuto da osjeti, ali da ne poništi druge okuse.
moja baka je bila rođena u Subotici, bunjevačka hrvatica..i ludo je voljela ljuto.
kad god bi skuhala nešto što može biti i ljuto, a znajući da on voli zaljutiti, ja sam je pitala, jel ljuto?
gotovo uvijek je rekla..ma, kakvi, samo malo, ja niti ne osjetm...i uvijek me nasanjkala..svaki put je bilo da sam trčala pod pipu i držala vodu u ustima
Regoč wrote:Vjerujem da si u međuvremenu naučila, kruh, kruh, puno kruha, voda otežava problem.Noor wrote:Regoč wrote:Nisam ni ja za ljuto da mi suze cure i izbija znoj po čelu, ono ljuto da osjeti, ali da ne poništi druge okuse.
kad god bi skuhala nešto što može biti i ljuto, a znajući da on voli zaljutiti, ja sam je pitala, jel ljuto?
ma, vrhnje...u trenu neutralizira, probaj
Guest- Guest
Ovisi koliko je dugo držiš. Moj je djed volio ubaciti feferonu u tanjur pa izvaditi nakon nekoga vremena. Tako bi zaljutio, ali ne bi preljutio. Istu je feferonu rabio po nekoliko puta.maggie13 wrote:Ljuta papricica je nezgodna..i u brudetu..;-)
Nadam se da neću biti u potrebi.Noor wrote:Regoč wrote:Vjerujem da si u međuvremenu naučila, kruh, kruh, puno kruha, voda otežava problem.Noor wrote:Regoč wrote:Nisam ni ja za ljuto da mi suze cure i izbija znoj po čelu, ono ljuto da osjeti, ali da ne poništi druge okuse.
ma, vrhnje...u trenu neutralizira, probaj
maggie13 wrote:Ljuta papricica je nezgodna..i u brudetu..;-)
meni je problem skuhati npr gulaš da svima bude ok...jedan voli ljuto, drugom uvijek treba soli, a treći ne bi ljuto uopće
e, sad ti skuhaj...
Guest- Guest
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Page 2 of 50