Bocu vina u konobi platili 21.000 kuna
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Bocu vina u konobi platili 21.000 kuna
Pljačkali su i u Iloku i Vukovaru, kažu arhivska prodavali po Novom Sadu budzašto jer su "stara".jastreb wrote:Ako nešto nisu morali pljačkati onda je to vino.udba wrote:Fešta i Ribar su nektar. Si pio onu Golubicu? Od tog sranja dva dana glava puca, te zalihe Golubice su Srbi masovno popljačkali, odnijeli u Krajinu i popili. Zato smo dobili rat.jastreb wrote:Naglasak je na onom "vrhunskim". Normalno nećeš piti ono smeće od Ribara ili Fešte,ali isto ćeš,ako ne i bolje uživati u Plavcu kojeg kupiš od seljaka iz okolice Šibenika,nego u nekom "vinu iz riznice" kojeg ćeš platiti 2000 Kn.Regoč wrote:Stvrano nisi normalan, zašto netko ne bi uživao u vinu kao ti u pivu?jastreb wrote:Kaže "uživali smo u vrhunskim vinima"!!!
Ma nemoj! Da si mi reko da si uživao u vrhunskim pičkama,još bih ti i povjerovao,ali da si uživao u tom paštroću bolje od mene koji sam pio Karlovačko,ta priča ti baš ne drži vodu,tj.vino.
Oko Knina i Benkovca imali su ga u oceanima.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
A tek ono što toče na ribarskim feštama???Regoč wrote:Odvratni su i ona Venus i Veritas, ni za sirće nisu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Rođo mi imao vikendicu u Karinskom zaljevu, otpilili su mu fleksericom ograde s balkona, čak i vrtne patuljke pobrali, a bili su najjeftiniji, visoki dva metra dakle škart roba. I sve vino su mu pobrali. Točno je znao ko su bili jer su kasnije na pregovorima u Šibeniku za razmjenu zarobljenika tražili velike količine aspirina, voltarena forte i vinskog gulaša.jastreb wrote:
Ako nešto nisu morali pljačkati onda je to vino.
Oko Knina i Benkovca imali su ga u oceanima.
jastreb wrote:Naglasak je na onom "vrhunskim". Normalno nećeš piti ono smeće od Ribara ili Fešte,ali isto ćeš,ako ne i bolje uživati u Plavcu kojeg kupiš od seljaka iz okolice Šibenika,nego u nekom "vinu iz riznice" kojeg ćeš platiti 2000 Kn.Regoč wrote:Stvrano nisi normalan, zašto netko ne bi uživao u vinu kao ti u pivu?jastreb wrote:Kaže "uživali smo u vrhunskim vinima"!!!
Ma nemoj! Da si mi reko da si uživao u vrhunskim pičkama,još bih ti i povjerovao,ali da si uživao u tom paštroću bolje od mene koji sam pio Karlovačko,ta priča ti baš ne drži vodu,tj.vino.
Tek te taj ''seljak'' bu okrenul sa ''domacim, ekoloskim, starinski proizvedenim vinom, berba A.D. 317, bile dve butelje za tebe i Dioklecijana'', a pretocil je Ribara.
Na kraju ti jos uvali i ''domacu'' slonovacu, smokve, liker, med, bademe (za jel') i par onih ''rucno vezenih'' stolnjaka iz Lidla, i ne bu te za manje oderal neg ovaj sa Mljeta.
Dobro, 'ajd, ti su mi jos i simpa, pa nesto i kupim, stari ljudi, kaj sad...
Guest- Guest
To ono što se prolije i krpom upije pa "da se ne baci" daj turistima.jastreb wrote:A tek ono što toče na ribarskim feštama???Regoč wrote:Odvratni su i ona Venus i Veritas, ni za sirće nisu.
udba wrote:kolerik wrote:Da se razumijemo, ja dam mancu konobaru, skoro pa uvijek..
Nikad, zadnji puta mi je trebo vratit 8 kuna i čeko sam pola sata da to razmijeni, i zajedno smo išli po obali i tražili šiptare sa štandovima da razmijene, tek na osmom nam se osmjehnula sreća. Bi ja ostavljo napojnicu ali ne da moja škotsko-bračko-švapska krv.
imam dobrog frenda, zna ga veber, pola bračanin a pola židov.
uvijek se sjeti da je zaboravio novčanik u autu kad konobar traži platit rundu
Ima takvih i ovde Hahahamarcellus wrote:udba wrote:kolerik wrote:Da se razumijemo, ja dam mancu konobaru, skoro pa uvijek..
Nikad, zadnji puta mi je trebo vratit 8 kuna i čeko sam pola sata da to razmijeni, i zajedno smo išli po obali i tražili šiptare sa štandovima da razmijene, tek na osmom nam se osmjehnula sreća. Bi ja ostavljo napojnicu ali ne da moja škotsko-bračko-švapska krv.
Guest- Guest
čuo sam, pričalo se, kad je crveno na semaforu, a on u autu onda se oni cigići što prose razbježe jer znaju da će ih opet žicat, a naporan ko uš.marcellus wrote:udba wrote:kolerik wrote:Da se razumijemo, ja dam mancu konobaru, skoro pa uvijek..
udba wrote:čuo sam, pričalo se, kad je crveno na semaforu, a on u autu onda se oni cigići što prose razbježe jer znaju da će ih opet žicat, a naporan ko uš.marcellus wrote:udba wrote:kolerik wrote:Da se razumijemo, ja dam mancu konobaru, skoro pa uvijek..
skoro
udba wrote:čuo sam, pričalo se, kad je crveno na semaforu, a on u autu onda se oni cigići što prose razbježe jer znaju da će ih opet žicat, a naporan ko uš.marcellus wrote:udba wrote:kolerik wrote:Da se razumijemo, ja dam mancu konobaru, skoro pa uvijek..
Guest- Guest
jebote, pola Bračanin pola Židov.marcellus wrote: pola bračanin a pola židov.
Biološki najgora moguća kombinacija. Svako vađenje novčanika je osjetljiva stvar ko operiranje premosnice, ko deaktiviranje satnog mehanizma. Nagli pokret, ode pedes' lipa više i srčani je tu.
Eva wrote:Mi uopće nismo škrti, nego šparni.
i mi primorci to kažemo. Ali zapravo smo škrti. Dobro ja sam samo 1/4 primorac. Ali je moja stara samo pola primorka a u biti je primorka na kub.
to se ovako..štaš mi dat izist i popit za ovo para?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Upravo tako. I uvijek bude sa sretnim završetkom.frakcija wrote:to se ovako..štaš mi dat izist i popit za ovo para?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
je uvik na oni pomfri dodaju i koju bržolu šta je ostala švabama, a nije puno odgrizeno.udba wrote:Upravo tako. I uvijek bude sa sretnim završetkom.frakcija wrote:to se ovako..štaš mi dat izist i popit za ovo para?
2016-03-09
Ja kažem, kad izgubim apetit, onda nestane i želje za plaćanjem.frakcija wrote:to se ovako..štaš mi dat izist i popit za ovo para?
Guest- Guest
Ne znam šta bih ja to jeo za 21.000 kuna, osim da uzmem dio inventara, par stolova, automat za kavu, šank, prozore i da mi uknjiži jedno dva, tri kvadrata lokala.
A kolika je dodana vrijednost na tu butelju? kolki bi bio pdv?
2016-03-09
13%. Ako Aben konobari onda je to oko kunu i po.frakcija wrote:A kolika je dodana vrijednost na tu butelju? kolki bi bio pdv?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba wrote:jebote, pola Bračanin pola Židov.marcellus wrote: pola bračanin a pola židov.
Biološki najgora moguća kombinacija.
doktor je na židvosku stranu familije, a u slobodno vrijeme je na moru, na brodici, na bračku stranu. Pasionirani jedriličar.
Similar topics
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Iako sam za Bocu
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» Tko kupi bocu vode Jane-ustasa
» Iako sam za Bocu
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» Tko kupi bocu vode Jane-ustasa
Page 4 of 12