Bocu vina u konobi platili 21.000 kuna
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Bocu vina u konobi platili 21.000 kuna
Da je radio posteno,iduci put ne bi bilo 5 jahtasa,nego 25,na preporuku ovijah..
Guest- Guest
Zanima me, kada budu sljedeći put opet ulazili na tako mondeno mjesto, rezervirano za ljubitelje kvalitetne kaplice i zalogaja koji ne pitaju za cijenu, hoće li se malo prethodno zainteresirati o rasponu cijena ili će kaubojski i šeretski platiti ceh, a onda plakati po novinama očekujući onog superheroja iz PBZ-a da im vrati lovu.
A biće novih, druge godine, tako oni razmišljaju. I ima ih sto je najbolje.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vid palikutje..jos bi malo fajta??...e ne moze..
Guest- Guest
Onda neka cepaju. Ožeži. Možda to onda ipak promijeni način razmišljanja ovih koji ne pitaju ništa, pa će drugi puta ili pitati ili radije platiti Olivera Jamieja osobno da im prži muda morskog psa na brodu.kaja_333 wrote:A biće novih, druge godine, tako oni razmišljaju. I ima ih sto je najbolje.
ma dobro ako su platili jahtu od 70 metara zbilja ne kužim sto kukaju nad 3000 eura? Toliko im dođe benzin za pola sata :)
Nije da ovog lopova opravdavam al ti stranci su isto čudni, oni misle da tu badave valjda..
Nije da ovog lopova opravdavam al ti stranci su isto čudni, oni misle da tu badave valjda..
2015-08-15
Princip. I ti možeš platiti kavu 70 kuna u nekom najobičnijem kafiću ako baš treba, šta je to na plaću od 4000 do 8000 kuna? Ali to je rađenje budale od čovjeka. Ne bi bio bogat da je baš budala.kaja_333 wrote:ma dobro ako su platili jahtu od 70 metara zbilja ne kužim sto kukaju nad 3000 eura? Toliko im dođe benzin za pola sata :)
Last edited by udba on Mon 5 Sep - 22:23; edited 1 time in total
vid sad ovo...kaja_333 wrote:A biće novih, druge godine, tako oni razmišljaju. I ima ih sto je najbolje.
U svabiji je tradicija Vajnguta.najblize tome terminu Konobi..Privatni proizvodjaci hrane i vina...i pazljivo njeguju tradiciju generacijske ponude,restoran smjesten u uglavnom tradicionalne njemacke kutje..Uvijek uglavnom isti gosti,njihova djeca i tako to ide..imaju tradicionalnu svapsku kuhinju,nikakve Pice,ovo i ono..samo svapsko...
i recimo u tom jednom,uglavnom truli bogatuni,stariji Svabi i Zlatna Mladez..ispred parkirani najnoviji Mercedesi i nis manje..sve skupi modeli..jednog dana ce starci pognojiti,a sadasnja djeca ce opet dovoditi svoje obitelji..dolaze tu na dorucak rucak i veceru,.prilicno je skupo,ali ne previse..ugodna atmosfera,onako domacinska na svapski nacin...
e sad,netko racuna uvijek na nove goste..meni je pak bolje ovako,odgajati goste i posao ide dugo vremena
Guest- Guest
upravo tako...udba wrote:Princip. I ti možeš platiti kavu 70 kuna u nekom najobičnijem kafiću ako baš treba, šta je to na plaću od 4000 do 8000 kuna? Ali to je rađenje budale od čovjeka. Ne bi bio bogat da je baš budala.kaja_333 wrote:ma dobro ako su platili jahtu od 70 metara zbilja ne kužim sto kukaju nad 3000 eura? Toliko im dođe benzin za pola sata :)
Guest- Guest
Ma mislim da nije to, Plate oni toliko i na nekim mondenim mjestima po svijetu. Nego ne očekuju, misle tu je jeftino . Dobro da ih nije prevario za njih je 4-5000 ništa.udba wrote:Princip. I ti možeš platiti kavu 70 kuna u nekom najobičnijem kafiću ako baš treba, šta je to na plaću od 4000 do 8000 kuna? Ali to je rađenje budale od čovjeka. Ne bi bio bogat da je baš budala.kaja_333 wrote:ma dobro ako su platili jahtu od 70 metara zbilja ne kužim sto kukaju nad 3000 eura? Toliko im dođe benzin za pola sata :)
2015-08-15
Ma dobro, tu su kao seoska domaćinstva po unutrašnjosti, nije ni kod nas to skupo.bogomdani wrote:vid sad ovo...kaja_333 wrote:A biće novih, druge godine, tako oni razmišljaju. I ima ih sto je najbolje.
U svabiji je tradicija Vajnguta.najblize tome terminu Konobi..Privatni proizvodjaci hrane i vina...i pazljivo njeguju tradiciju generacijske ponude,restoran smjesten u uglavnom tradicionalne njemacke kutje..Uvijek uglavnom isti gosti,njihova djeca i tako to ide..imaju tradicionalnu svapsku kuhinju,nikakve Pice,ovo i ono..samo svapsko...
i recimo u tom jednom,uglavnom truli bogatuni,stariji Svabi i Zlatna Mladez..ispred parkirani najnoviji Mercedesi i nis manje..sve skupi modeli..jednog dana ce starci pognojiti,a sadasnja djeca ce opet dovoditi svoje obitelji..dolaze tu na dorucak rucak i veceru,.prilicno je skupo,ali ne previse..ugodna atmosfera,onako domacinska na svapski nacin...
e sad,netko racuna uvijek na nove goste..meni je pak bolje ovako,odgajati goste i posao ide dugo vremena
2015-08-15
Kakogod,moras fer prema gostu,od njega zivis..kaja_333 wrote:Ma dobro, tu su kao seoska domaćinstva po unutrašnjosti, nije ni kod nas to skupo.bogomdani wrote:vid sad ovo...kaja_333 wrote:A biće novih, druge godine, tako oni razmišljaju. I ima ih sto je najbolje.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Ma dobro, tu su kao seoska domaćinstva po unutrašnjosti, nije ni kod nas to skupo.bogomdani wrote:vid sad ovo...kaja_333 wrote:A biće novih, druge godine, tako oni razmišljaju. I ima ih sto je najbolje.
seoski turizam ide svuda...cijene prihvatljive, a ponuda ok
Guest- Guest
sad sam se sitila kako je neki nepoznati lik u kafiću iz čista mira pohitao platit moj i rodičin račun kad smo ustajale od stola..pokušale smo ga zalud spriječiti..ali ipak nismo napomenule da nam je to bila ukupno sedma runda.. hihić
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
jel protrnuo na račun?frakcija wrote:sad sam se sitila kako je neki nepoznati lik u kafiću iz čista mira pohitao platit moj i rodičin račun kad smo ustajale od stola..pokušale smo ga zalud spriječiti..ali ipak nismo napomenule da nam je to bila ukupno sedma runda.. hihić
Guest- Guest
pokušao je ostat kul..al jamačno se šokirao..Noor wrote:jel protrnuo na račun?frakcija wrote:sad sam se sitila kako je neki nepoznati lik u kafiću iz čista mira pohitao platit moj i rodičin račun kad smo ustajale od stola..pokušale smo ga zalud spriječiti..ali ipak nismo napomenule da nam je to bila ukupno sedma runda.. hihić
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
zanimljivo je da ovdje ima nekoliko obitelji koje se bave tim poslom 5-6 pa i vise generacija,investirali su u zemlju,stoku,proizvodnju na veće,pa ima i regionalnih okupljanja,bas uskoro krece Weindorf,gdje se svi proizvodjaci vina iz regije okupljaju i na standovima nude,tradicionalno svoju ponudu,,sve su to u pozadini veliki biznisi i ponuda je doista kvalitetna i bogata..
Guest- Guest
Moguće. Ali vidiš da lik nije mogao spavati i drugi dan otišao u medije. E, sad zamisli odemo ti i ja na kavu u kafić vulgaris po zegeju i dođe momak s računom ono 150 kuna. Bilo bi isto "alo, koji je ovo k.?" Mislim da bi mi od stresa ispala pepeljara koju sam prethodno sakrio ispod košulje.kaja_333 wrote:Ma mislim da nije to, Plate oni toliko i na nekim mondenim mjestima po svijetu. Nego ne očekuju, misle tu je jeftino . Dobro da ih nije prevario za njih je 4-5000 ništa.udba wrote:Princip. I ti možeš platiti kavu 70 kuna u nekom najobičnijem kafiću ako baš treba, šta je to na plaću od 4000 do 8000 kuna? Ali to je rađenje budale od čovjeka. Ne bi bio bogat da je baš budala.kaja_333 wrote:ma dobro ako su platili jahtu od 70 metara zbilja ne kužim sto kukaju nad 3000 eura? Toliko im dođe benzin za pola sata :)
Mislim da je cijena te boce sasvim ok.
Jer kad te budala preveze žednog preko vode i to ti naplati, treba mu ostavit za to još i napojnicu.
Nije koštala boca, nego naravoučenije
Jer kad te budala preveze žednog preko vode i to ti naplati, treba mu ostavit za to još i napojnicu.
Nije koštala boca, nego naravoučenije
venus2- Posts : 29
2016-09-05
frakcija wrote:pokušao je ostat kul..al jamačno se šokirao..Noor wrote:jel protrnuo na račun?frakcija wrote:sad sam se sitila kako je neki nepoznati lik u kafiću iz čista mira pohitao platit moj i rodičin račun kad smo ustajale od stola..pokušale smo ga zalud spriječiti..ali ipak nismo napomenule da nam je to bila ukupno sedma runda.. hihić
pomislio.."šta mi je ovo trebalo"
drugi put neće bit brzoplet
Guest- Guest
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Iako sam za Bocu
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» Tko kupi bocu vode Jane-ustasa
» Iako sam za Bocu
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» Tko kupi bocu vode Jane-ustasa
Page 9 of 12