Čedo priznao da je radio za Ustaše!!!
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Čedo priznao da je radio za Ustaše!!!
A sto se za Sloveniju niste borili 4 godine, to je isto Jugoslavija?
Al nema more ta Jugoslavija a ? Onaj bazen ne računam..
Al nema more ta Jugoslavija a ? Onaj bazen ne računam..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:A Onaj bazen ne računam..
Pa dobro taj hotelski bazen im diže površinu teritorijalnog mora za 30% :D
:)stvarno? Komedije od mora...marcellus wrote:kaja_333 wrote:A Onaj bazen ne računam..
Pa dobro taj hotelski bazen im diže površinu teritorijalnog mora za 30% :D
2015-08-15
Jedina država je bila Jugoslavija a sve ostalo su bile republike koje su tek 1974. dobile pravo na otcepljenje. Hrvatu iz Srbije je domovina bila država Jugoslavija jer druge države nije bilo.kaja_333 wrote:Dzango ne seri, Jugoslavija je bila federacija sa republikama sa pravom na samoodređenje. Srbin iz Beograda je uvijek bio iz Srbije .dzango wrote:Država je bila Jugoslavija, zastava je bila jugoslovenska, himna je bila jugoslovenska. Reprezentacije za koje su navijali su bile jugoslovenske. Kako onda njihova država može da bude NDH? Nisam rekao Srbija, nego Jugoslavija.kaja_333 wrote:Jugoslavija im je bila domovina? A u kojoj republici su živjeli?dzango wrote:
Valjda im je domovina bila Jugoslavija a ne HR.
Jugoslavija je bila federacija republika. E sad druga je kvaka sto ste vi umislili da je sve to Srbija ali se drugačije zove.
Ali more je problem, sto Makedoniju nisu napali i to je jugoslavija?
Ja se sjećam kao klinka, dođe društvo iz Srbije , starije i " al je lepo ovo naše more!", dalmosima pada kosa s glave kad čuju ..odma im hebu sve po spisku.., more je Jugoslavija ali Ohridsko jezero nije znas..
Ja se sjećam kao klinka, dođe društvo iz Srbije , starije i " al je lepo ovo naše more!", dalmosima pada kosa s glave kad čuju ..odma im hebu sve po spisku.., more je Jugoslavija ali Ohridsko jezero nije znas..
2015-08-15
Hrvat iz Srbije bio je iz Srbije uvijek. Kada je došao u Zagreb npr iz Beograda on je bio iz Srbije. Nije rekao da je iz Jugoslavije jebote..dzango wrote:Jedina država je bila Jugoslavija a sve ostalo su bile republike koje su tek 1974. dobile pravo na otcepljenje. Hrvatu iz Srbije je domovina bila država Jugoslavija jer druge države nije bilo.kaja_333 wrote:Dzango ne seri, Jugoslavija je bila federacija sa republikama sa pravom na samoodređenje. Srbin iz Beograda je uvijek bio iz Srbije .dzango wrote:Država je bila Jugoslavija, zastava je bila jugoslovenska, himna je bila jugoslovenska. Reprezentacije za koje su navijali su bile jugoslovenske. Kako onda njihova država može da bude NDH? Nisam rekao Srbija, nego Jugoslavija.kaja_333 wrote:Jugoslavija im je bila domovina? A u kojoj republici su živjeli?dzango wrote:
Valjda im je domovina bila Jugoslavija a ne HR.
Jugoslavija je bila federacija republika. E sad druga je kvaka sto ste vi umislili da je sve to Srbija ali se drugačije zove.
2015-08-15
Moža je u Londonu rekao da je iz Jugoslavije ali po ostalim republikama bio je iz Srbije.
2015-08-15
kaja_333 wrote:Ali more je problem, sto Makedoniju nisu napali i to je jugoslavija?
Da sam znao, ja bi sve vreme hvalio naše more. U Makedoniji Srbi nisu brisnaqi iz Ustava, nisu im dolazili u sitne sate da ih vode, nisu likvidirani a i tamo tek sledi razračunavanje šta je čije.
Neki njihovi sunarodnjaci nisu ni napali Makedoniju..ah, da, to su teroristi Albanci napravili nedavno.dzango wrote:kaja_333 wrote:Ali more je problem, sto Makedoniju nisu napali i to je jugoslavija?
Da sam znao, ja bi sve vreme hvalio naše more. U Makedoniji Srbi nisu brisnaqi iz Ustava, nisu im dolazili u sitne sate da ih vode, nisu likvidirani a i tamo tek sledi razračunavanje šta je čije.
2014-04-12
NJegova država nije bila Sr5bija nego Jugoslavija. A ako odeš negde, jasno je da nisi odatle nego od negde drugde. I Zagrepčanin kada ode u Dalmaciju, nije iz Dalmacije nego iz Zagreba, Zagorja ili šta već. Ne znam samo da li se Dalmošima diže kosa na glavi kada Zagrepčanin hvali "naše" more.kaja_333 wrote:Hrvat iz Srbije bio je iz Srbije uvijek. Kada je došao u Zagreb npr iz Beograda on je bio iz Srbije. Nije rekao da je iz Jugoslavije jebote..dzango wrote:Jedina država je bila Jugoslavija a sve ostalo su bile republike koje su tek 1974. dobile pravo na otcepljenje. Hrvatu iz Srbije je domovina bila država Jugoslavija jer druge države nije bilo.kaja_333 wrote:Dzango ne seri, Jugoslavija je bila federacija sa republikama sa pravom na samoodređenje. Srbin iz Beograda je uvijek bio iz Srbije .dzango wrote:Država je bila Jugoslavija, zastava je bila jugoslovenska, himna je bila jugoslovenska. Reprezentacije za koje su navijali su bile jugoslovenske. Kako onda njihova država može da bude NDH? Nisam rekao Srbija, nego Jugoslavija.kaja_333 wrote:
Jugoslavija im je bila domovina? A u kojoj republici su živjeli?
Je, mos mislit razračunavanja. A daj mi reci sto je sa Hrvatima u Ustavu Srbije?dzango wrote:kaja_333 wrote:Ali more je problem, sto Makedoniju nisu napali i to je jugoslavija?
2015-08-15
Mog susjeda Jovu jesu jer mu je žena hrvatica i zato što je ostao u vukovaru za vrijeme opsade. Poslje čovjek krenio dragovoljno gasiti vatru u komercu( ratna bolnica sa ranjenima i civilima) kada ga je zarobila JNA i od tada do danas mu se svaki trag gubi.kaja_333 wrote:Ma, čovjeka ubili skoro jer mu je zena Hrvatica.udba wrote:Šta su tek Arkanovci radili ovima kad su se povlačili iz Krajine za Oluje. Prozivali ih pičkama, izdajnicima srpstva, uzimali im novac i omalovažavali. Po toj logici su članovi Slobine mafije bili jedini i pravi Srbi, sve ostalo bezvrijedna hrpa smeća.kaja_333 wrote:A ja ih znam koji nisu bili na ničijoj pa su ih Srbi htjeli ubit zbog toga.dzmrdz wrote:Kolega, hocu reci..ako si imao obraza nisi mogao slusati sve te pogrde na racun Srba. Sta se desilo kasnije i zlocini sa srpske strane ja ne opravdavam al ne mozes biti na hrvatskoj strani kad je tvoj narod na suprotnoj ma koliko to bilo pogresno.
Guest- Guest
Jasno. Zato što je njegova država Jugoslavija, koja je jedina bila država, a ne Srbija, Hrvatska, Makedonija...kaja_333 wrote:Moža je u Londonu rekao da je iz Jugoslavije ali po ostalim republikama bio je iz Srbije.
Pa ne, lokalpatriotizam postoji al more je hrvatsko.dzango wrote: Ne znam samo da li se Dalmošima diže kosa na glavi kada Zagrepčanin hvali "naše" more.
2015-08-15
Normalno da je ostao kada ga kao Srbina niste pustili napolje. Ko zna ko ga je zarobio i kako je završio.tre911 wrote:Mog susjeda Jovu jesu jer mu je žena hrvatica i zato što je ostao u vukovaru za vrijeme opsade. Poslje čovjek krenio dragovoljno gasiti vatru u komercu( ratna bolnica sa ranjenima i civilima) kada ga je zarobila JNA i od tada do danas mu se svaki trag gubi.kaja_333 wrote:Ma, čovjeka ubili skoro jer mu je zena Hrvatica.udba wrote:Šta su tek Arkanovci radili ovima kad su se povlačili iz Krajine za Oluje. Prozivali ih pičkama, izdajnicima srpstva, uzimali im novac i omalovažavali. Po toj logici su članovi Slobine mafije bili jedini i pravi Srbi, sve ostalo bezvrijedna hrpa smeća.kaja_333 wrote:A ja ih znam koji nisu bili na ničijoj pa su ih Srbi htjeli ubit zbog toga.dzmrdz wrote:Kolega, hocu reci..ako si imao obraza nisi mogao slusati sve te pogrde na racun Srba. Sta se desilo kasnije i zlocini sa srpske strane ja ne opravdavam al ne mozes biti na hrvatskoj strani kad je tvoj narod na suprotnoj ma koliko to bilo pogresno.
dzangolino sto je sa Hrvatima u srpskom Ustavu? Jesu oni prije bili Ustavu kao Srbi u Hrvatskoj?
2015-08-15
A pre je bilo jugoslovensko bez obzira na lokal patriotizam.kaja_333 wrote:Pa ne, lokalpatriotizam postoji al more je hrvatsko.dzango wrote: Ne znam samo da li se Dalmošima diže kosa na glavi kada Zagrepčanin hvali "naše" more.
Znamo svi..k'o i Branimir Polovina.dzango wrote:Normalno da je ostao kada ga kao Srbina niste pustili napolje. Ko zna ko ga je zarobio i kako je završio.tre911 wrote:Mog susjeda Jovu jesu jer mu je žena hrvatica i zato što je ostao u vukovaru za vrijeme opsade. Poslje čovjek krenio dragovoljno gasiti vatru u komercu( ratna bolnica sa ranjenima i civilima) kada ga je zarobila JNA i od tada do danas mu se svaki trag gubi.kaja_333 wrote:Ma, čovjeka ubili skoro jer mu je zena Hrvatica.udba wrote:Šta su tek Arkanovci radili ovima kad su se povlačili iz Krajine za Oluje. Prozivali ih pičkama, izdajnicima srpstva, uzimali im novac i omalovažavali. Po toj logici su članovi Slobine mafije bili jedini i pravi Srbi, sve ostalo bezvrijedna hrpa smeća.kaja_333 wrote:
A ja ih znam koji nisu bili na ničijoj pa su ih Srbi htjeli ubit zbog toga.
2014-04-12
Naravno da nisu bili jer nisu bili konstitutivni narod.kaja_333 wrote:dzangolino sto je sa Hrvatima u srpskom Ustavu? Jesu oni prije bili Ustavu kao Srbi u Hrvatskoj?
Baš gledam. Svo vreme stradanja i ubijanja Srba, ovaj je radio za ustašoviziju.maggie13 wrote:Znamo svi..k'o i Branimir Polovina.dzango wrote:Normalno da je ostao kada ga kao Srbina niste pustili napolje. Ko zna ko ga je zarobio i kako je završio.tre911 wrote:Mog susjeda Jovu jesu jer mu je žena hrvatica i zato što je ostao u vukovaru za vrijeme opsade. Poslje čovjek krenio dragovoljno gasiti vatru u komercu( ratna bolnica sa ranjenima i civilima) kada ga je zarobila JNA i od tada do danas mu se svaki trag gubi.kaja_333 wrote:Ma, čovjeka ubili skoro jer mu je zena Hrvatica.udba wrote:
Šta su tek Arkanovci radili ovima kad su se povlačili iz Krajine za Oluje. Prozivali ih pičkama, izdajnicima srpstva, uzimali im novac i omalovažavali. Po toj logici su članovi Slobine mafije bili jedini i pravi Srbi, sve ostalo bezvrijedna hrpa smeća.
I treov Jovo koji je gasio bolnicu..sve zločinac do zločinca.dzango wrote:Baš gledam. Svo vreme stradanja i ubijanja Srba, ovaj je radio za ustašoviziju.maggie13 wrote:Znamo svi..k'o i Branimir Polovina.dzango wrote:Normalno da je ostao kada ga kao Srbina niste pustili napolje. Ko zna ko ga je zarobio i kako je završio.tre911 wrote:Mog susjeda Jovu jesu jer mu je žena hrvatica i zato što je ostao u vukovaru za vrijeme opsade. Poslje čovjek krenio dragovoljno gasiti vatru u komercu( ratna bolnica sa ranjenima i civilima) kada ga je zarobila JNA i od tada do danas mu se svaki trag gubi.kaja_333 wrote:
Ma, čovjeka ubili skoro jer mu je zena Hrvatica.
2014-04-12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Manolić za Nacional: Tuđman je do 1942. radio za ustaše
» Zoki u nevolji!Kotromanovic isto radio Kolindi sto je Banozic radio Zokiju
» Jadranski radio,nasjlušaniji radio u Dalmaciji
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Cedo, da li bi nas vodio???
» Zoki u nevolji!Kotromanovic isto radio Kolindi sto je Banozic radio Zokiju
» Jadranski radio,nasjlušaniji radio u Dalmaciji
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Cedo, da li bi nas vodio???