Čedo priznao da je radio za Ustaše!!!
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Čedo priznao da je radio za Ustaše!!!
sta pise to gore dzango bre, de nam prebaci na ruskidzango wrote:Hrvat je geografska odrednica što vidimo iz starijeg češkog spisa koji lepo kaže da postoji zemlja Hrvatska u kojoj žive Srbi. Ili Katolička enciklopedia koja za Bosnu, Hrvatsku i Slavoniju lepo govori da u njima žive Srbi i ne pominje ni Hrvate, ni Bošnjake.Eroo wrote:dzango wrote:Katolička enciklopedia o Hrvatskoj, Slavoniji i Dalmaciji:
Opet nigde Hrvata. Samo Srbi katolici.
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
To apsolutno nije tocno, ja sam Srbin a ti Turcin, to je ta istina koja boli, jbg. Ako hoces proglasim te Srbinom, samo se operi.dzango wrote:Glavno je da smo svi Srbi, kako kaže Katolička enciklopedia, a ostalo su vaše frustracije i lečenje kompleksa.omni wrote:Naravno Hrvati su u stvari Srbi katolici sto i jesu pravi Srbi, a vi Turci potomci osmanlija ste poslije propasti vase maticne imperije na silu ostali na balkanskim podrucjima presavsi na pravoslavlje. 95-e smo vam poslali simpatizere izdajnike Srpstva i vase potomke koji su se uvukli i poslani da razdiru srpstvo u Hrvatsku uz pomoc osmanlija.dzango wrote:I u Bosni i u Hrvatskoj su samo Srbi, kako lepo kaže Katolička enciklopedia. Nigde Hrvata, Bošnjaka i ostalih izmišljotina.omni wrote:Pravi Srbi i jesu katolici, sizmatike smo izbacili iz srpstva pa su se samoprozvali nekim tamo Srbima. Sad su poslani da zive u svojoj nekakvoj tamo zemji koju Vucic vodii u pravo stanje.dzango wrote:Katolička enciklopedia o Hrvatskoj, Slavoniji i Dalmaciji:
Opet nigde Hrvata. Samo Srbi katolici.
omni-
2014-04-12
gotovo je betoven je sve priznokolerik wrote:...odleprsao recept za pljeskavicu.
Sad svakako registrirati pri EK kao autohtoni ustaski, ovaj hrvatski proizvod.
Uk je bila srpsrpski saveznik u dva rata i bombardovanje je plod establishmenta a ne rata egleza i srba, istovredi za usa i ostale. Narod u uk je shvatioda srbi nisu baš kako ih cnn opisuje ali politika je drugoomni wrote:A kako taj srpski narod gleda na vas koji ste otisli u NATO clanice koljace Srba i koji placate porez NATO clanicama koje su Srbiji otele Kosovo i bombardirale Srbiju, izvrsile agresiju. Zar niste izdajnici? U stvari jeste al imate duple arsine.dzmrdz wrote:Da, srpski narod. Oni su odabrali stranu tada i sve ok. Ne zameram al nemoj ni timeniomni wrote:Tko ti i ekipa u glavi ili? Ti, dzango, pizzon i ostale mjerodavne individue, ljudi koje se pita za sve ili? Citav mjerodavni Srpski narod?dzmrdz wrote:Ne ja nego mi u ovom slučajuomni wrote:
A ti si kao neka mjerodavna institucija?
Btw vas hrvate su saveznici na bleiburgu dobro naguzili pa isto vasima posvuda ;)
Guest- Guest
Poenta je da ne zelite priznati da su među Hrvatima postojali i jos postoje oni radi kojih ja kao Srbin ne bih mogao bit na hr strani. Cetnike i veliku srbijune podržavam ali jos manje dabudem sretan jer me niko danas nije pljunio jer sam srbin..sta te vasi srbi-brantelji čini jos srbima?kaja_333 wrote:Ma nebitno vise. Ložili su ih godinama, Hrvati su zbog toga siktali na njih . Poanta je da većini njih u glavi bilo da je to Jugoslavija a u slučaju da Jugoslavije vise nema mora biti Srbija . Takvih pretenzija nikada nisu imali drugi narodi u Srbiji ali Srbi u drugim republikama jesu. I tu je problem.vuksadinare wrote:Kviz pitanje..Što ej srbin-prečan
a)patriota
b)pobjegulja
c)izdajica i špijun
Pa nisu svi bili arkanovci odnas..samo nisam dao na sebe
Guest- Guest
Najozbiljnije novine u Srbiji su Politika
2014-04-14
a od portala dnevno.rsWinter is coming wrote:Najozbiljnije novine u Srbiji su Politika
udba- Posts : 4945
2015-11-10
a od nedeljnika Geoplotika i Nin samo ako jos izlazi
2014-04-14
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Manolić za Nacional: Tuđman je do 1942. radio za ustaše
» Zoki u nevolji!Kotromanovic isto radio Kolindi sto je Banozic radio Zokiju
» Jadranski radio,nasjlušaniji radio u Dalmaciji
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Cedo, da li bi nas vodio???
» Zoki u nevolji!Kotromanovic isto radio Kolindi sto je Banozic radio Zokiju
» Jadranski radio,nasjlušaniji radio u Dalmaciji
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše