Čedo priznao da je radio za Ustaše!!!
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Čedo priznao da je radio za Ustaše!!!
...i narodnosti. Možeš li mi reći kako se ta konstitutivnost konzumirala u SRH?dzango wrote:Lepo ti piše da je država srpskog naroda u Hrvatskoj. Ne znam šta peniš.Eroo wrote:Smarate me...Stanojko wrote:Kome u rvacku? Iskljucivo rvatima?Eroo wrote:Piše ti da je NACIONALNA država Hrvata, ....etc....crvenkasti wrote:
Pisalo je da država Hrvatska nije država slovenskog, crnogorskog, makedonskog, muslimanskog i srpskog naroda iz Srbije, ali država Hrvatska jest bila država srpskog NARODA iz Hrvatske, čime su Srbi iz Hrvatske bili konstitutivni NAROD po Ustavu SRH iz 1974. godine. To je ujedno, u povijesno-pravnom smislu, priznanje državotvornosti srpskog naroda u SR Hrvatskoj. Za razliku od srpskog naroda u Hrvatskoj, ostali, navedeni jugoslavenski narodi u SR Hrvatskoj dijele status NARODNOSTI zajedno sa Mađarima, Česima, Italijanima, Rusinima i ostalima. E zato smo mi i Srbe proglasili nacionalnom manjinom i sad se mogu jebat.
SUVERENA prava pripadaju isključivo Hrvatskoj.
Svakom iole pismenom pravniku je sve jasno.
Ovo postaje shizifov posao...prestajem.
Ustav je napisan tako kako je, ta nisam ga ja pisao...Pročitajte ga 100x, ako vam je premalo 1x.
O tome u Ustavu nema ni riječi. Jedne jedine.
Pogledaj koliko je toga napisano u BiH, kad su u pitanju konstitutivni narodi.
Ili Belgiji na primjer.
Eroo- Posts : 79069
2016-07-22
Zato smo vas i poslali tamo gde ce sve da bude vase. Malo zahvalnosti ovdje ne bi bilo na odmet.dzango wrote:Sve je naše. Široka duša. Nismo Hrvati.kaja_333 wrote:Ma pusti ih Ero u pm. Hrvatska je i njihova al Srbija je samo njihova.
Doduše nitko je i neće osim Turaka al onisu pola svijeta osvojili pa tako i njih.
Na hrvatsku su oduvijek pretenzije postojale ali agresori su po fojbama, rijekama i škrapama. Pa nek se žale sv. Petru..
Last edited by omni on Mon 5 Sep - 13:13; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
Katolička enciklopedia o Hrvatskoj, Slavoniji i Dalmaciji:
Opet nigde Hrvata. Samo Srbi katolici.
Pravi Srbi i jesu katolici, sizmatike smo izbacili iz srpstva pa su se samoprozvali nekim tamo Srbima. Sad su poslani da zive u svojoj nekakvoj tamo zemji koju Vucic vodii u pravo stanje.dzango wrote:Katolička enciklopedia o Hrvatskoj, Slavoniji i Dalmaciji:
omni-
2014-04-12
Da. Dva naroda i narodnosti. Nema ostalih naroda Jugoslavije jer nisu konstitutivni. Šta je problem?Eroo wrote:...i narodnosti. Možeš li mi reći kako se ta konstitutivnost konzumirala u SRH?dzango wrote:Lepo ti piše da je država srpskog naroda u Hrvatskoj. Ne znam šta peniš.Eroo wrote:Smarate me...Stanojko wrote:Kome u rvacku? Iskljucivo rvatima?Eroo wrote:
Piše ti da je NACIONALNA država Hrvata, ....etc....
Ustav je napisan tako kako je, ta nisam ga ja pisao...Pročitajte ga 100x, ako vam je premalo 1x.
O tome u Ustavu nema ni riječi. Jedne jedine.
Pogledaj koliko je toga napisano u BiH, kad su u pitanju konstitutivni narodi.
Ili Belgiji na primjer.
I u Bosni i u Hrvatskoj su samo Srbi, kako lepo kaže Katolička enciklopedia. Nigde Hrvata, Bošnjaka i ostalih izmišljotina.omni wrote:Pravi Srbi i jesu katolici, sizmatike smo izbacili iz srpstva pa su se samoprozvali nekim tamo Srbima. Sad su poslani da zive u svojoj nekakvoj tamo zemji koju Vucic vodii u pravo stanje.dzango wrote:Katolička enciklopedia o Hrvatskoj, Slavoniji i Dalmaciji:
Hrvatska je i danas drzava srpskog naroda i drugih naroda, koji god u njoj žive. Al na način da žive u Hrvatskoj , ne na način da okupiraju dio teritorija i idu u Srbiju ili Italiju ili mađarsku.
Last edited by kaja_333 on Mon 5 Sep - 13:19; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jos mi crveni nije odgovorio gdje je definiciju našao da je narod konstitutivnost automatski ? Ček valjda da pita amfilohija ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Naravno Hrvati su u stvari Srbi katolici sto i jesu pravi Srbi, a vi Turci potomci osmanlija ste poslije propasti vase maticne imperije na silu ostali na balkanskim podrucjima presavsi na pravoslavlje. 95-e smo vam poslali simpatizere izdajnike Srpstva i vase potomke koji su se uvukli i poslani da razdiru srpstvo u Hrvatsku uz pomoc osmanlija.dzango wrote:I u Bosni i u Hrvatskoj su samo Srbi, kako lepo kaže Katolička enciklopedia. Nigde Hrvata, Bošnjaka i ostalih izmišljotina.omni wrote:Pravi Srbi i jesu katolici, sizmatike smo izbacili iz srpstva pa su se samoprozvali nekim tamo Srbima. Sad su poslani da zive u svojoj nekakvoj tamo zemji koju Vucic vodii u pravo stanje.dzango wrote:Katolička enciklopedia o Hrvatskoj, Slavoniji i Dalmaciji:
omni-
2014-04-12
idi bre, sve srpsko nemo da jebes po tavanu, dzango bre, daj mu taj popis 98%Eroo wrote:Smarate me...Stanojko wrote:Kome u rvacku? Iskljucivo rvatima?Eroo wrote:Piše ti da je NACIONALNA država Hrvata, ....etc....crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Tamo di ti stavljaš "i" je zarez.
Drugo, sve da i je istina to što tvrdiš pogledaj šta piše u drugom članu.
Pogledaj di se ostvaruju suverena prava.
Balvani i napad JNA su bili napadi na suverenz federalnu jedinicu, u ovom slučaju Hrvatsku.
Jebenti, ta nije Banditer budala...Čitao je Ustav na isti način kao i ja, odnosno svi mi,
kojih se to u ono vrijeme ticalo.
Pisalo je da država Hrvatska nije država slovenskog, crnogorskog, makedonskog, muslimanskog i srpskog naroda iz Srbije, ali država Hrvatska jest bila država srpskog NARODA iz Hrvatske, čime su Srbi iz Hrvatske bili konstitutivni NAROD po Ustavu SRH iz 1974. godine. To je ujedno, u povijesno-pravnom smislu, priznanje državotvornosti srpskog naroda u SR Hrvatskoj. Za razliku od srpskog naroda u Hrvatskoj, ostali, navedeni jugoslavenski narodi u SR Hrvatskoj dijele status NARODNOSTI zajedno sa Mađarima, Česima, Italijanima, Rusinima i ostalima. E zato smo mi i Srbe proglasili nacionalnom manjinom i sad se mogu jebat.
Glavno je da smo svi Srbi, kako kaže Katolička enciklopedia, a ostalo su vaše frustracije i lečenje kompleksa.omni wrote:Naravno Hrvati su u stvari Srbi katolici sto i jesu pravi Srbi, a vi Turci potomci osmanlija ste poslije propasti vase maticne imperije na silu ostali na balkanskim podrucjima presavsi na pravoslavlje. 95-e smo vam poslali simpatizere izdajnike Srpstva i vase potomke koji su se uvukli i poslani da razdiru srpstvo u Hrvatsku uz pomoc osmanlija.dzango wrote:I u Bosni i u Hrvatskoj su samo Srbi, kako lepo kaže Katolička enciklopedia. Nigde Hrvata, Bošnjaka i ostalih izmišljotina.omni wrote:Pravi Srbi i jesu katolici, sizmatike smo izbacili iz srpstva pa su se samoprozvali nekim tamo Srbima. Sad su poslani da zive u svojoj nekakvoj tamo zemji koju Vucic vodii u pravo stanje.dzango wrote:Katolička enciklopedia o Hrvatskoj, Slavoniji i Dalmaciji:
Jedan mali dio i je. No o njima sam ovih dana dosta pisao i više nemam volje.omni wrote:
Naravno Hrvati su u stvari Srbi katolici sto i jesu pravi Srbi,
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dzango wrote:Katolička enciklopedia o Hrvatskoj, Slavoniji i Dalmaciji:
Eroo- Posts : 79069
2016-07-22
Jebiga, šta sam mu ja kriv kada njegova Katolička enciklopedia kaže da je Srbin. Doduše može da bude u ona 2% ako ga gađa ko prstom u dupe:prckov wrote:idi bre, sve srpsko nemo da jebes po tavanu, dzango bre, daj mu taj popis 98%Eroo wrote:Smarate me...Stanojko wrote:Kome u rvacku? Iskljucivo rvatima?Eroo wrote:Piše ti da je NACIONALNA država Hrvata, ....etc....crvenkasti wrote:
dzango briljradzango wrote:Katolička enciklopedia o Hrvatskoj, Slavoniji i Dalmaciji:
Stvarno zelite bit Hrvati po svaku cijenu, a jedini to crveni priznaje..k'o da preobrazba boli..probajte, mozda vam se svidi, a vec toliko vuce :D
2014-04-12
Hrvat je geografska odrednica što vidimo iz starijeg češkog spisa koji lepo kaže da postoji zemlja Hrvatska u kojoj žive Srbi. Ili Katolička enciklopedia koja za Bosnu, Hrvatsku i Slavoniju lepo govori da u njima žive Srbi i ne pominje ni Hrvate, ni Bošnjake.Eroo wrote:dzango wrote:Katolička enciklopedia o Hrvatskoj, Slavoniji i Dalmaciji:
...odleprsao recept za pljeskavicu.
Sad svakako registrirati pri EK kao autohtoni ustaski, ovaj hrvatski proizvod.
Sad svakako registrirati pri EK kao autohtoni ustaski, ovaj hrvatski proizvod.
Guest- Guest
maggie13 wrote:Stvarno zelite bit Hrvati po svaku cijenu, a jedini to crveni priznaje..k'o da preobrazba boli..probajte, mozda vam se svidi, a vec toliko vuce :D
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Ja katoličke izvore, on turske. Slovenija gori.prckov wrote:dzango briljradzango wrote:Katolička enciklopedia o Hrvatskoj, Slavoniji i Dalmaciji:
sta pise to gore dzango bre, de nam prebaci na ruskidzango wrote:Hrvat je geografska odrednica što vidimo iz starijeg češkog spisa koji lepo kaže da postoji zemlja Hrvatska u kojoj žive Srbi. Ili Katolička enciklopedia koja za Bosnu, Hrvatsku i Slavoniju lepo govori da u njima žive Srbi i ne pominje ni Hrvate, ni Bošnjake.Eroo wrote:dzango wrote:Katolička enciklopedia o Hrvatskoj, Slavoniji i Dalmaciji:
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Manolić za Nacional: Tuđman je do 1942. radio za ustaše
» Zoki u nevolji!Kotromanovic isto radio Kolindi sto je Banozic radio Zokiju
» Jadranski radio,nasjlušaniji radio u Dalmaciji
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Cedo, da li bi nas vodio???
» Zoki u nevolji!Kotromanovic isto radio Kolindi sto je Banozic radio Zokiju
» Jadranski radio,nasjlušaniji radio u Dalmaciji