Čedo priznao da je radio za Ustaše!!!
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Čedo priznao da je radio za Ustaše!!!
U mojoj brigadi je bilo Srba, čak su bili i zapovjednici, mi smo ih iz zajebancije pozdravljali s tri prsta. Poslije Oluje su ljudi obnovili apartmane i sad u ladovini ono cimer fraj i tako. Glasaju i za Pupvca, niko im ne brani.dzango wrote:
Jebeš kuću, čuvaj glavu.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Poenta je da su mnogi omastili brke uratu i domogli se kuca a opravdali balvanima u kninu
Guest- Guest
....jamis spijuna...u srbiji..jamis ovdje terselicku i razmjena...i to ej to...rijesili se oni svojih mi svojih..posliej na veceru
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
To Srbi nisu. Aminudba wrote:U mojoj brigadi je bilo Srba, čak su bili i zapovjednici, mi smo ih iz zajebancije pozdravljali s tri prsta. Poslije Oluje su ljudi obnovili apartmane i sad u ladovini ono cimer fraj i tako. Glasaju i za Pupvca, niko im ne brani.dzango wrote:
Jebeš kuću, čuvaj glavu.
Guest- Guest
mi an lageru imamo terselicku,zokija pusica,gongovce,feralovce....oni na lageru imaju canaka,cedu,balasevica,zene u crnom,sonju biserku...i to ej to..na finjaka ocisceno dvoriste..spijun za spijuna...
2015-09-08
Samo sam hteo reci da spijuna i dousnika ima svuada
Guest- Guest
..to su sad vlasi...dzmrdz wrote:To Srbi nisu. Aminudba wrote:U mojoj brigadi je bilo Srba, čak su bili i zapovjednici, mi smo ih iz zajebancije pozdravljali s tri prsta. Poslije Oluje su ljudi obnovili apartmane i sad u ladovini ono cimer fraj i tako. Glasaju i za Pupvca, niko im ne brani.dzango wrote:
Jebeš kuću, čuvaj glavu.
2015-09-08
A ti si kao neka mjerodavna institucija?dzmrdz wrote:To Srbi nisu. Aminudba wrote:U mojoj brigadi je bilo Srba, čak su bili i zapovjednici, mi smo ih iz zajebancije pozdravljali s tri prsta. Poslije Oluje su ljudi obnovili apartmane i sad u ladovini ono cimer fraj i tako. Glasaju i za Pupvca, niko im ne brani.dzango wrote:
Jebeš kuću, čuvaj glavu.
omni-
2014-04-12
To su zalosni Srbi..Tako ih mizovemovuksadinare wrote:..to su sad vlasi...dzmrdz wrote:To Srbi nisu. Aminudba wrote:U mojoj brigadi je bilo Srba, čak su bili i zapovjednici, mi smo ih iz zajebancije pozdravljali s tri prsta. Poslije Oluje su ljudi obnovili apartmane i sad u ladovini ono cimer fraj i tako. Glasaju i za Pupvca, niko im ne brani.dzango wrote:
Jebeš kuću, čuvaj glavu.
Guest- Guest
Ne ja nego mi u ovom slučajuomni wrote:A ti si kao neka mjerodavna institucija?dzmrdz wrote:To Srbi nisu. Aminudba wrote:U mojoj brigadi je bilo Srba, čak su bili i zapovjednici, mi smo ih iz zajebancije pozdravljali s tri prsta. Poslije Oluje su ljudi obnovili apartmane i sad u ladovini ono cimer fraj i tako. Glasaju i za Pupvca, niko im ne brani.dzango wrote:
Jebeš kuću, čuvaj glavu.
Guest- Guest
Tko ti i ekipa u glavi ili? Ti, dzango, pizzon i ostale mjerodavne individue, ljudi koje se pita za sve ili? Citav mjerodavni Srpski narod?dzmrdz wrote:Ne ja nego mi u ovom slučajuomni wrote:A ti si kao neka mjerodavna institucija?dzmrdz wrote:To Srbi nisu. Aminudba wrote:U mojoj brigadi je bilo Srba, čak su bili i zapovjednici, mi smo ih iz zajebancije pozdravljali s tri prsta. Poslije Oluje su ljudi obnovili apartmane i sad u ladovini ono cimer fraj i tako. Glasaju i za Pupvca, niko im ne brani.dzango wrote:
Jebeš kuću, čuvaj glavu.
omni-
2014-04-12
Et vidis nisi ni ti Srbin vise.dzmrdz wrote:Ja sam u uk, jebte se. War is over for me
omni-
2014-04-12
Da, srpski narod. Oni su odabrali stranu tada i sve ok. Ne zameram al nemoj ni timeniomni wrote:Tko ti i ekipa u glavi ili? Ti, dzango, pizzon i ostale mjerodavne individue, ljudi koje se pita za sve ili? Citav mjerodavni Srpski narod?dzmrdz wrote:Ne ja nego mi u ovom slučajuomni wrote:A ti si kao neka mjerodavna institucija?dzmrdz wrote:To Srbi nisu. Aminudba wrote:
U mojoj brigadi je bilo Srba, čak su bili i zapovjednici, mi smo ih iz zajebancije pozdravljali s tri prsta. Poslije Oluje su ljudi obnovili apartmane i sad u ladovini ono cimer fraj i tako. Glasaju i za Pupvca, niko im ne brani.
Guest- Guest
Ja sam bio kad je trebalo. Sad mogu i ti pupovci ako vam je do formeomni wrote:Et vidis nisi ni ti Srbin vise.dzmrdz wrote:Ja sam u uk, jebte se. War is over for me
Guest- Guest
Može biti ako nisu bili na spisku i ako nikom nije zapala za oko njihova kuća. Inače...udba wrote:U mojoj brigadi je bilo Srba, čak su bili i zapovjednici, mi smo ih iz zajebancije pozdravljali s tri prsta. Poslije Oluje su ljudi obnovili apartmane i sad u ladovini ono cimer fraj i tako. Glasaju i za Pupvca, niko im ne brani.dzango wrote:
Jebeš kuću, čuvaj glavu.
Nitko im ne brani da budu Srbi, ti ljudi su jedini ostatak pravoslavlja, da nema njih, pravoslavlje i ćirilica ne bi ni postojali na ovom dijelu Balkana.dzmrdz wrote:To su zalosni Srbi..Tako ih mizovemovuksadinare wrote:..to su sad vlasi...dzmrdz wrote:To Srbi nisu. Aminudba wrote:U mojoj brigadi je bilo Srba, čak su bili i zapovjednici, mi smo ih iz zajebancije pozdravljali s tri prsta. Poslije Oluje su ljudi obnovili apartmane i sad u ladovini ono cimer fraj i tako. Glasaju i za Pupvca, niko im ne brani.dzango wrote:
Jebeš kuću, čuvaj glavu.
A kako taj srpski narod gleda na vas koji ste otisli u NATO clanice koljace Srba i koji placate porez NATO clanicama koje su Srbiji otele Kosovo i bombardirale Srbiju, izvrsile agresiju. Zar niste izdajnici? U stvari jeste al imate duple arsine.dzmrdz wrote:Da, srpski narod. Oni su odabrali stranu tada i sve ok. Ne zameram al nemoj ni timeniomni wrote:Tko ti i ekipa u glavi ili? Ti, dzango, pizzon i ostale mjerodavne individue, ljudi koje se pita za sve ili? Citav mjerodavni Srpski narod?dzmrdz wrote:Ne ja nego mi u ovom slučajuomni wrote:A ti si kao neka mjerodavna institucija?dzmrdz wrote:
To Srbi nisu. Amin
Last edited by omni on 5/9/2016, 10:28; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
Nek propadne onda ako je do njihudba wrote:Nitko im ne brani da budu Srbi, ti ljudi su jedini ostatak pravoslavlja, da nema njih, pravoslavlje i ćirilica ne bi ni postojali na ovom dijelu Balkana.dzmrdz wrote:To su zalosni Srbi..Tako ih mizovemovuksadinare wrote:..to su sad vlasi...dzmrdz wrote:To Srbi nisu. Aminudba wrote:
U mojoj brigadi je bilo Srba, čak su bili i zapovjednici, mi smo ih iz zajebancije pozdravljali s tri prsta. Poslije Oluje su ljudi obnovili apartmane i sad u ladovini ono cimer fraj i tako. Glasaju i za Pupvca, niko im ne brani.
Guest- Guest
ne razmišljaju svi po onoj "do istrage vaše ili naše".dzmrdz wrote:
Nek propadne onda ako je do njih
Last edited by udba on 5/9/2016, 10:35; edited 1 time in total
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Manolić za Nacional: Tuđman je do 1942. radio za ustaše
» Zoki u nevolji!Kotromanovic isto radio Kolindi sto je Banozic radio Zokiju
» Jadranski radio,nasjlušaniji radio u Dalmaciji
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Cedo, da li bi nas vodio???