Čedo priznao da je radio za Ustaše!!!
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Čedo priznao da je radio za Ustaše!!!
Nacionalna država Hrvata pa zarez. Da je bilo mišljeno "i Srba", ne bi bilo zareza, već bi tako i pisalo. Kužiš?Stanojko wrote:Jeste Kajo, ali su hrvati i srbi posebno apostrofirani... :)kaja_333 wrote:Pise i ostalih narodnosti.crvenkasti wrote:
Piše hrvatskog naroda i srpskog naroda. Jebiga.
Eroo- Posts : 79086
2016-07-22
Stanojko , Srbi su apostrofirani jer su bili najveća manjina . Ali vama dosta da su apostrofirani da shvatite da je nešto srpsko. Jbg al tako je.Stanojko wrote:Jeste Kajo, ali su hrvati i srbi posebno apostrofirani... :)kaja_333 wrote:Pise i ostalih narodnosti.crvenkasti wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Pise i ostalih narodnosti.crvenkasti wrote:
Odrednica NAROD oznaka je konstitutivnosti tog NARODA, a odrednica NARODNOST oznaka je nacionalne manjine.
Zato smo se mi i izborili da su i Srbi nacionalna manjina.
crvenkasti-
2014-04-17
Sad sam se sjetio, zašto vi razgovarate s ovim Srbima? Zar nije dogovoreno da nema divanjenja dok ne sklonu Vučića?
U popisu jebote. Gde bi drugde:kaja_333 wrote:A gdje si to molim te pročitao ? U basnama voje seselja?dzango wrote:Kako posle WW2 kada su Srbi bili većina i pre WW2?
http://pod2.stat.gov.rs/ObjavljenePublikacije/G1931/pdf/G19314001.pdf
kaja_333 wrote:Stanojko , Srbi su apostrofirani jer su bili najveća manjina . Ali vama dosta da su apostrofirani da shvatite da je nešto srpsko. Jbg al tako je.Stanojko wrote:Jeste Kajo, ali su hrvati i srbi posebno apostrofirani... :)kaja_333 wrote:Pise i ostalih narodnosti.crvenkasti wrote:
Sad su manjina, zajebali smo ih. Eno im traktori.
crvenkasti-
2014-04-17
Nacionalna država pa nabrajanje. U nabrajanju posle svakog člana ide zarez. Kako bi drugačije napisao?Eroo wrote:Nacionalna država Hrvata pa zarez. Da je bilo mišljeno "i Srba", ne bi bilo zareza, već bi tako i pisalo. Kužiš?Stanojko wrote:Jeste Kajo, ali su hrvati i srbi posebno apostrofirani... :)kaja_333 wrote:Pise i ostalih narodnosti.crvenkasti wrote:
to je ta terminologija iz socijalizma..zastarjela..crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Pise i ostalih narodnosti.crvenkasti wrote:
Odrednica NAROD oznaka je konstitutivnosti tog NARODA, a odrednica NARODNOST oznaka je nacionalne manjine.
2014-04-12
Zato sto su mnogo losi borci, pobjegli...nikakvi...saka jada... pa im omogucavamo da ispravljaju krive drine u svojim vlaznim snovima.udba wrote:Sad sam se sjetio, zašto vi razgovarate s ovim Srbima? Zar nije dogovoreno da nema divanjenja dok ne sklonu Vučića?
omni-
2014-04-12
udba wrote:Sad sam se sjetio, zašto vi razgovarate s ovim Srbima? Zar nije dogovoreno da nema divanjenja dok ne sklonu Vučića?
2014-04-12
Tamo di ti stavljaš "i" je zarez.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:Odlično si ti to izvukao. A sad čitaj polako-do prvog zareza i tu se ustavi za trenutak, pa malo razmisli...crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Pusti PTC k vragu, nisu bili.
Možel' c/p teksta Ustava HR di to piše, pa da ga prodivanimo?
"Socijalisticka Republika Hrvatska je nacionalna drzava hrvatskog naroda, drzava srpskog naroda u Hvatskoj i drzava narodnosti koje u njoj žive."
Evo onoga iz Ustava što nas zanima:
Je li sad jasnije?
Drugo, sve da i je istina to što tvrdiš pogledaj šta piše u drugom članu.
Pogledaj di se ostvaruju suverena prava.
Balvani i napad JNA su bili napadi na suverenz federalnu jedinicu, u ovom slučaju Hrvatsku.
Jebenti, ta nije Banditer budala...Čitao je Ustav na isti način kao i ja, odnosno svi mi,
kojih se to u ono vrijeme ticalo.
2016-07-22
Da je Hrvatska nacionalna drzava Hrvata i Srba zvala bi se Srbatska.dzango wrote:Nacionalna država pa nabrajanje. U nabrajanju posle svakog člana ide zarez. Kako bi drugačije napisao?Eroo wrote:Nacionalna država Hrvata pa zarez. Da je bilo mišljeno "i Srba", ne bi bilo zareza, već bi tako i pisalo. Kužiš?Stanojko wrote:Jeste Kajo, ali su hrvati i srbi posebno apostrofirani... :)kaja_333 wrote:Pise i ostalih narodnosti.crvenkasti wrote:
omni-
2014-04-12
to bi oni zeznuli kao što su za Kraljevinu SHSomni wrote:Da je Hrvatska nacionalna drzava Hrvata i Srba zvala bi se Srbatska.dzango wrote:Nacionalna država pa nabrajanje. U nabrajanju posle svakog člana ide zarez. Kako bi drugačije napisao?Eroo wrote:Nacionalna država Hrvata pa zarez. Da je bilo mišljeno "i Srba", ne bi bilo zareza, već bi tako i pisalo. Kužiš?Stanojko wrote:Jeste Kajo, ali su hrvati i srbi posebno apostrofirani... :)kaja_333 wrote:
Pise i ostalih narodnosti.
2014-04-12
Ne mora da znači Česi u svom najstarijem spisu navode zemlju Hrvatsku u kojoj žive Srbi. Hrvate uopšte ne spominju.omni wrote:Da je Hrvatska nacionalna drzava Hrvata i Srba zvala bi se Srbatska.dzango wrote:Nacionalna država pa nabrajanje. U nabrajanju posle svakog člana ide zarez. Kako bi drugačije napisao?Eroo wrote:Nacionalna država Hrvata pa zarez. Da je bilo mišljeno "i Srba", ne bi bilo zareza, već bi tako i pisalo. Kužiš?Stanojko wrote:Jeste Kajo, ali su hrvati i srbi posebno apostrofirani... :)kaja_333 wrote:
Pise i ostalih narodnosti.
Ne znam, ne sviđa mi se to, ako je direktiva bila "ni jedno slovo neprijatelju dok se ne riješi tamo neko poglavlje" i "prvo Vučić dole, onda ćemo da pričamo", trebalo bi da se koordinujemo inače će da uđu u EU pokraj nas, neće ni da primetimo.omni wrote:Zato sto su mnogo losi borci, pobjegli...nikakvi...saka jada... pa im omogucavamo da ispravljaju krive drine u svojim vlaznim snovima.udba wrote:Sad sam se sjetio, zašto vi razgovarate s ovim Srbima? Zar nije dogovoreno da nema divanjenja dok ne sklonu Vučića?
Hvatas se za grancicu gdje je neki Ceh nesto napisao, patetican lik. Slab borac, nikakav...dzango wrote:Ne mora da znači Česi u svom najstarijem spisu navode zemlju Hrvatsku u kojoj žive Srbi. Hrvate uopšte ne spominju.omni wrote:Da je Hrvatska nacionalna drzava Hrvata i Srba zvala bi se Srbatska.dzango wrote:Nacionalna država pa nabrajanje. U nabrajanju posle svakog člana ide zarez. Kako bi drugačije napisao?Eroo wrote:Nacionalna država Hrvata pa zarez. Da je bilo mišljeno "i Srba", ne bi bilo zareza, već bi tako i pisalo. Kužiš?Stanojko wrote:
Jeste Kajo, ali su hrvati i srbi posebno apostrofirani... :)
omni-
2014-04-12
crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Pise i ostalih narodnosti.crvenkasti wrote:
Opet ti navalio, a jasno ti piše čija je "nacionalna država".
Samo suveren narod može imati nacionalnu državu, ostali su tu da ga u toj suverenosti podrže.
Nacionalne države imaju Francuzi, Njemci, Talijani, Austrijanci, Srbi, Hrvati...
BiH, na pr., nije nacionalna država od nijednog naroda.
2016-07-22
Pa naravno da je drzava-matica hrvatskog naroda, ali je i drzava srpskog naroda. Ne moze da bude nacionalna drzava srba kad je to Srbija pobogu...Eroo wrote:Nacionalna država Hrvata pa zarez. Da je bilo mišljeno "i Srba", ne bi bilo zareza, već bi tako i pisalo. Kužiš?Stanojko wrote:Jeste Kajo, ali su hrvati i srbi posebno apostrofirani... :)kaja_333 wrote:Pise i ostalih narodnosti.crvenkasti wrote:
Meni ne odgovara da Vucic sidje, nek ih vodi u tri picke materine gdje i spadaju.udba wrote:Ne znam, ne sviđa mi se to, ako je direktiva bila "ni jedno slovo neprijatelju dok se ne riješi tamo neko poglavlje" i "prvo Vučić dole, onda ćemo da pričamo", trebalo bi da se koordinujemo inače će da uđu u EU pokraj nas, neće ni da primetimo.omni wrote:Zato sto su mnogo losi borci, pobjegli...nikakvi...saka jada... pa im omogucavamo da ispravljaju krive drine u svojim vlaznim snovima.udba wrote:Sad sam se sjetio, zašto vi razgovarate s ovim Srbima? Zar nije dogovoreno da nema divanjenja dok ne sklonu Vučića?
omni-
2014-04-12
Eroo wrote:Tamo di ti stavljaš "i" je zarez.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:Odlično si ti to izvukao. A sad čitaj polako-do prvog zareza i tu se ustavi za trenutak, pa malo razmisli...crvenkasti wrote:
"Socijalisticka Republika Hrvatska je nacionalna drzava hrvatskog naroda, drzava srpskog naroda u Hvatskoj i drzava narodnosti koje u njoj žive."
Je li sad jasnije?
Balvani i napad JNA su bili napadi na suverenz federalnu jedinicu, u ovom slučaju Hrvatsku.
Jebenti, ta nije Banditer budala...Čitao je Ustav na isti način kao i ja, odnosno svi mi,
Pisalo je da država Hrvatska nije država slovenskog, crnogorskog, makedonskog, muslimanskog i srpskog naroda iz Srbije, ali država Hrvatska jest bila država srpskog NARODA iz Hrvatske, čime su Srbi iz Hrvatske bili konstitutivni NAROD po Ustavu SRH iz 1974. godine. To je ujedno, u povijesno-pravnom smislu, priznanje državotvornosti srpskog naroda u SR Hrvatskoj. Za razliku od srpskog naroda u Hrvatskoj, ostali, navedeni jugoslavenski narodi u SR Hrvatskoj dijele status NARODNOSTI zajedno sa Mađarima, Česima, Italijanima, Rusinima i ostalima. E zato smo mi i Srbe proglasili nacionalnom manjinom i sad se mogu jebat.
crvenkasti-
2014-04-17
a,u protivnom bi imali pravo na pola države?crvenkasti wrote:Eroo wrote:Tamo di ti stavljaš "i" je zarez.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:
Odlično si ti to izvukao. A sad čitaj polako-do prvog zareza i tu se ustavi za trenutak, pa malo razmisli...
Je li sad jasnije?
Pisalo je da država Hrvatska nije država slovenskog, crnogorskog, makedonskog, muslimanskog i srpskog naroda iz Srbije, ali država Hrvatska jest bila država srpskog NARODA iz Hrvatske, čime su Srbi iz Hrvatske bili konstitutivni NAROD po Ustavu SRH iz 1974. godine. To je ujedno, u povijesno-pravnom smislu, priznanje državotvornosti srpskog naroda u SR Hrvatskoj. Za razliku od srpskog naroda u Hrvatskoj, ostali, navedeni jugoslavenski narodi u SR Hrvatskoj dijele status NARODNOSTI zajedno sa Mađarima, Česima, Italijanima, Rusinima i ostalima. E zato smo mi i Srbe proglasili nacionalnom manjinom i sad se mogu jebat.
2014-04-12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Manolić za Nacional: Tuđman je do 1942. radio za ustaše
» Zoki u nevolji!Kotromanovic isto radio Kolindi sto je Banozic radio Zokiju
» Jadranski radio,nasjlušaniji radio u Dalmaciji
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Cedo, da li bi nas vodio???
» Zoki u nevolji!Kotromanovic isto radio Kolindi sto je Banozic radio Zokiju
» Jadranski radio,nasjlušaniji radio u Dalmaciji
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Cedo, da li bi nas vodio???