Buka crkvenih zvona uništava naše zdravlje
Page 1 of 1
Buka crkvenih zvona uništava naše zdravlje
Modernizacija zvonika kako bi se maltretirali okolni stanari pretjeranom zvonjavom
16.08.2016
nakon 26 godina što taj zvonik nije u funkciji,u stambenoj zoni udaljen svega 20 metara zračne linije od moga stana,našao se pametni bosanski pop da obnovi taj zvonik,i ne samo da je potrošio prevelik iznos -našeg novca-nego je još i na nepredviđeno mjesto ugradio 3 zvona da bi nas mogao još više maltretirati.pokušaj urgiranja mene i ostalih susjeda nije upalio.jednostavno neznam što više da radimo ,osim da nabavim zolju i srušim zvonik.jesam li se borio za ovu državu da bi me neki bolesni psihopat maltretirao.
.
16.08.2016
nakon 26 godina što taj zvonik nije u funkciji,u stambenoj zoni udaljen svega 20 metara zračne linije od moga stana,našao se pametni bosanski pop da obnovi taj zvonik,i ne samo da je potrošio prevelik iznos -našeg novca-nego je još i na nepredviđeno mjesto ugradio 3 zvona da bi nas mogao još više maltretirati.pokušaj urgiranja mene i ostalih susjeda nije upalio.jednostavno neznam što više da radimo ,osim da nabavim zolju i srušim zvonik.jesam li se borio za ovu državu da bi me neki bolesni psihopat maltretirao.
.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Buka crkvenih zvona uništava naše zdravlje
E...i ja ću zoljom svaki teretni vlak koji mi noću prolazi ispod prozora...
Trinity-
2014-04-17
Re: Buka crkvenih zvona uništava naše zdravlje
gi si u sesvetama, a polutan je iz cazinske krajine.Triny wrote:E...i ja ću zoljom svaki teretni vlak koji mi noću prolazi ispod prozora...
kada se onaj haso zadere s minaret, ne smeta mu.
to mu je pjevno.
2014-12-30
Similar topics
» U Hrvatskoj po prvi puta više građanskih brakova nego crkvenih
» Tomasevic zabranio festival u centru Zagreba jer nekim stanarima smeta buka
» Prvi put u povijesti prestala zvoniti crkvena zvona na Lopudu...
» Kaplan: Ta crkva u Stocu, to zjapi prazno, a navili ona zvona, a ti krstovi, 13 krstova...
» Svu Sreću i zdravlje u Novom ljetu
» Tomasevic zabranio festival u centru Zagreba jer nekim stanarima smeta buka
» Prvi put u povijesti prestala zvoniti crkvena zvona na Lopudu...
» Kaplan: Ta crkva u Stocu, to zjapi prazno, a navili ona zvona, a ti krstovi, 13 krstova...
» Svu Sreću i zdravlje u Novom ljetu
Page 1 of 1