Dnevno.hr Bijeli nacionalisti su opasniji od ISISa
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dnevno.hr Bijeli nacionalisti su opasniji od ISISa
red wolf wrote:Ne, vidiš ljude...dawson wrote:red wolf wrote:Ne, vidiš ljude....
Ne, vidim bijelca, crnca i kineza.
Ne, vidim bijelca, crnca i kineza.
catabbath- Posts : 12438
2015-08-22
Jedina vrsta na Zemlji koja je jedinstvena ( trebala bi biti ) su ljudi...Što je normalno jer je najpametnija...dawson wrote:Kako kaže Muhammad Ali - ne vidiš kako se vrapci seksaju sa orlovima iako su ptice, a kao ljudi bi trebali biti pametniji od ptica
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Što je normalno jer je najpametnija...
Je. Bijelci prosijek IQ 106 a crnci u Africi IQ70. Svi smo mi ljudi ahahahahahah
catabbath-
2015-08-22
Btw. IQ ispod 90 = retardacija.
Last edited by dawson on 4/9/2016, 21:29; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Stvarno si jadan...Pravi primjerak ljudske vrste danas...No, vrijeme vam je kratko...pa uživaj još malo...dawson wrote:red wolf wrote:Što je normalno jer je najpametnija...
Je. Bijelci prosijek IQ 106 a crnci u Africi IQ70. Svi smo mi ljudi ahahahahahah
red wolf-
2016-02-10
A ništa pa nitko ti ne brani da se družiš s crncima, IQ vam je ionako izgleda "tu negdje"
Last edited by dawson on 4/9/2016, 21:33; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
A mislio sam da ne možeš biti jadniji...dawson wrote:A ništa pa nitko ti ne brani da se družiš s crncima, IQ vam je ionako izgleda "tu negdje"
red wolf-
2016-02-10
Apsolutizirati jednu ljudsku karakteristiku kao što je boja kože, pa na temelju toga konstruirati "ljudske rase", smiješno je i besmisleno. Onda bismo mogli tako reći da postoje rase visokih i niskih, rase ćelavih i kosatih, rase nosatih i onih s malim, spljoštenim nosom, itd.
Rase? Yebiga drugovi ali to je besmislica!
Oni to ne razumiju...provocator wrote:Apsolutizirati jednu ljudsku karakteristiku kao što je boja kože, pa na temelju toga konstruirati "ljudske rase", smiješno je i besmisleno. Onda bismo mogli tako reći da postoje rase visokih i niskih, rase ćelavih i kosatih, rase nosatih i onih s malim, spljoštenim nosom, itd.
red wolf-
2016-02-10
Jbg. ja iznosim činjenice dok ti mantraš hipijevske fraze i onda sam ja jadan :)
Ne sramoti se više...I ovo ti je dosta...Sutra ponovno pročitaj svoje upise ovdje.dawson wrote:Jbg. ja iznosim činjenice dok ti mantraš hipijevske fraze i onda sam ja jadan :)
red wolf-
2016-02-10
"Bijeli" Amerikanci se osjećaju "bijelcima" jer u njihovoj zemlji ima "crnaca." Hrvati se pak ne osjećaju "bijelcima" jer smo svi "bijelci"!!!! Ni Afrikanci se nikad nisu osjećali crncima sve dok nisu došli u kontakt s Europljanima.
Svi ljudi na svijetu imaju razum, razlikuju se od ostatka životinjskog svijeta, imaju jezik, imaju društvena uređenja - to je važno, a ne neka curčeva rasa.
Na koncu konca - ako se u Americi sukobljavaju "crnci" i "bijelci", ja bih onda trebao biti solidaran s "bijelcima" jer su oni kao moji? Boli me curac!
Svi ljudi na svijetu imaju razum, razlikuju se od ostatka životinjskog svijeta, imaju jezik, imaju društvena uređenja - to je važno, a ne neka curčeva rasa.
Na koncu konca - ako se u Americi sukobljavaju "crnci" i "bijelci", ja bih onda trebao biti solidaran s "bijelcima" jer su oni kao moji? Boli me curac!
[size=undefined]"Among white Americans, the average IQ, as of a decade or so ago, was 103. Among Asian-Americans, it was 106. Among Jewish Americans, it was 113. Among Latino Americans, it was 89. Among African-Americans, it was 85.[/size]
catabbath-
2015-08-22
Pa ti možeš i još jadnije pasti...dawson wrote:"Among white Americans, the average IQ, as of a decade or so ago, was 103. Among Asian-Americans, it was 106. Among Jewish Americans, it was 113. Among Latino Americans, it was 89. Among African-Americans, it was 85.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Pa ti možeš i još jadnije pasti...
Jbg. žali se znanstvenicima, ja samo radim c/p
catabbath-
2015-08-22
[size=undefined]Around the world, studies find the same general pattern: whites 100, East Asians 106, sub-Sarahan Africans 70. One IQ table shows 113 in Hong Kong, 110 in Japan, and 100 in Britain.[/size]
[size=undefined]
[/size]
[size=undefined]
[/size]
Vaše vrijeme je prošlo...Samo još to ne znate.dawson wrote:red wolf wrote:Pa ti možeš i još jadnije pasti...
Jbg. žali se znanstvenicima, ja samo radim c/p
red wolf-
2016-02-10
A dobro, sad će biti sve ok kad ne bude politički nekorektnih znansvenika i bijelaca sa IQom preko 90 :)
Last edited by dawson on 4/9/2016, 21:47; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Ah, duh je tada progovarao iz njega...dawson wrote:A dobro, sad će biti sve ok kad ne bude politički nekorektnih znansvenika i bijelaca sa IQom preko 90 :)
red wolf-
2016-02-10
Mene ne zanima različitost ljudi po rasama, ja bi uvijek radije da me liječi crnački liječnik nego bijelac mesar.
Kad su naše zagrepčanke prije desetak godina stradale u teškoj saobraćajki na Kubi liječili su ih crnci, mješanci i bijelci... Izvukle su se a doktori u Hrvatskoj su im rekli, sreća vaša što ste takvu saobraćajku imale na Kubi. Nitko ih nije pitao za rasu ni odakle su. Kad su se oporavile smjestili su ih u bolnicu za strance koju su platile nakon povratka u Hrvatsku... A da za to nisu imale nikakvu obvezu osim one moralne. I to je to... Do neba su bile zahvalne crncu doktoru i crnim sestrama koje su nad njima bdijele.
Kad su naše zagrepčanke prije desetak godina stradale u teškoj saobraćajki na Kubi liječili su ih crnci, mješanci i bijelci... Izvukle su se a doktori u Hrvatskoj su im rekli, sreća vaša što ste takvu saobraćajku imale na Kubi. Nitko ih nije pitao za rasu ni odakle su. Kad su se oporavile smjestili su ih u bolnicu za strance koju su platile nakon povratka u Hrvatsku... A da za to nisu imale nikakvu obvezu osim one moralne. I to je to... Do neba su bile zahvalne crncu doktoru i crnim sestrama koje su nad njima bdijele.
Zar možeš to ovom ''konju'' to objasniti?provocator wrote:Mene ne zanima različitost ljudi po rasama, ja bi uvijek radije da me liječi crnački liječnik nego bijelac mesar.
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zdravko Tomac više ne piše za Dnevno.hr:"Dnevno.hr i 7Dnevno rade za Milanovića"
» iračani možda roknuli šefa ISISa
» London daleko opasniji od NY-a
» Novi propagandni video ISISa, bore se proitiv nacionalizma i ostalih grijeha
» Plenkovic je opasniji od Sanadera i Karamarka
» iračani možda roknuli šefa ISISa
» London daleko opasniji od NY-a
» Novi propagandni video ISISa, bore se proitiv nacionalizma i ostalih grijeha
» Plenkovic je opasniji od Sanadera i Karamarka
Page 2 of 3