Jedan je hase
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Jedan je hase
skoro pa u rangu svetozaramichaellcmacha wrote:ovi ovdje su standardni.... jesi vidio onog radovana gastarbajtera....abraham wrote:Pogledaj komentare ispod. Kila mozga.......
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
bolan smisli neku berbu. ženama morate napisat ispričnicu.michaellcmacha wrote:ovi ovdje su standardni.... jesi vidio onog radovana gastarbajtera....abraham wrote:Pogledaj komentare ispod. Kila mozga.......
2014-12-30
ma sere ili nije bii nikad što je lako moguće, ili je bio nema dugo pa mu zazubice rastu jer je neusporedivo ljepši od onog ćumeza kraj onkraj Zemuna...veber wrote:što će reći da od 64-te nisi bio u zegeju.Serbinho-3 wrote:@Svetac,
zavisi u kojem selu si bio i kazes BGD.
Ja za ZG kazem deo kojim sam ranije prolazio a koji je izgledao dosta bolje, dok sada kao da su digli ruke.
Mozda ranije jos euforija vladala, sada digli ruke i pali u ocaj.
zegej je jedan srednjeeuropski grad.
tvoj animozitet je samo tvoj.
2015-08-08
Jad , jebi ga.michaellcmacha wrote:ovi ovdje su standardni.... jesi vidio onog radovana gastarbajtera....abraham wrote:Pogledaj komentare ispod. Kila mozga.......
2014-04-14
veber-
2014-12-30
Kladim se da ce Hase dobiti najvise osobnih glasova.
2014-04-14
prči ga obilaznica. treba to kamionom odradit.michaellcmacha wrote:ma sere ili nije bii nikad što je lako moguće, ili je bio nema dugo pa mu zazubice rastu jer je neusporedivo ljepši od onog ćumeza kraj onkraj Zemuna...
2014-12-30
ma nema berbe... ja to uredovno svaki dan malo pomalo podabirem.... btak da se tu ne mrem šverat...veber wrote:bolan smisli neku berbu. ženama morate napisat ispričnicu.michaellcmacha wrote:ovi ovdje su standardni.... jesi vidio onog radovana gastarbajtera....abraham wrote:Pogledaj komentare ispod. Kila mozga.......
2015-08-08
To bi bilo jako dobra vijest...Raspad HDZ-a bi bio tada neminovniji.abraham wrote:Kladim se da ce Hase dobiti najvise osobnih glasova.
red wolf-
2016-02-10
mogli bi nekaj na žar hititi?michaellcmacha wrote:ma nema berbe... ja to uredovno svaki dan malo pomalo podabirem.... btak da se tu ne mrem šverat...veber wrote:bolan smisli neku berbu. ženama morate napisat ispričnicu.michaellcmacha wrote:ovi ovdje su standardni.... jesi vidio onog radovana gastarbajtera....abraham wrote:Pogledaj komentare ispod. Kila mozga.......
ja zovnem kaju. megi me sterala u tri pm
2014-12-30
@Veber,
rodjen sam dosta kasnije od 1964, dok za ZG kazem objektivno i primetim razliku, jer godinama nisam prolazio i odmah se vidi.
SLO isto se ofucala, vidim i tamo da ili manje kaplje ili depresija neka.
Slavonija koja se toliko pljuje, nikakvih zamerki reci.
rodjen sam dosta kasnije od 1964, dok za ZG kazem objektivno i primetim razliku, jer godinama nisam prolazio i odmah se vidi.
SLO isto se ofucala, vidim i tamo da ili manje kaplje ili depresija neka.
Slavonija koja se toliko pljuje, nikakvih zamerki reci.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
@Veber,
kamiona i nema, nit' industrije, cist vazduh.
Usput se vozi po 210km, sto je za pohvalu kroz Slavoniju, ko ce tamo ici 130km, smoris se ko narkoman bez igle.
kamiona i nema, nit' industrije, cist vazduh.
Usput se vozi po 210km, sto je za pohvalu kroz Slavoniju, ko ce tamo ici 130km, smoris se ko narkoman bez igle.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Sad mogu samo skvičati.MaximusDecimusMiridije wrote:Nedo Bog da ima vise takvih :D
Guest- Guest
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Jedan je hase... i jedini
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Hase prc Milojko
» Hase trola HDZ
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Hase prc Milojko
» Hase trola HDZ
Page 3 of 12