Jedan je hase
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Jedan je hase
Ne, tko? Većinom su muslimanske manjine bile u sastavu vojske Reicha, Tatari i TUrkemni s Krima, kao i Čečeni, pa Muje u Bosni, Šipci iz Albanije itd.jastreb wrote:Nego,Eva,znaš li tko su u koncentracionim logorima III Reicha bili muslimani?
Guest- Guest
A crnac jel može biti židov?Eva wrote:Židov može biti samo Židov, i po vjeri i po naciji. Kada jedno odbaci, odbacio je i drugo. Tak da Židov katolik, ili Židov Hrvat ne postoji.Eroo wrote:Eva wrote:Srbi i Hrvati se mogu mixat, ali Židovi ne.Eroo wrote:Postoji, itekako. Šešelj je, na primjer, danas Srbin...dapače velikoSrbin. To da je podrijetlom čistokrvni Hrvat ništa ne znači.Eva wrote:
To tek ne postoji jer je oksimoron.
U našoj kulturi i civilizaciji ne možeš promijeniti etničku pripadnost, ali nacionalnu možeš. Etnički Židov, politički Hrvat, je moguće itekako.
Vjera kod nas nije smetnja za nacionalnu pripadnosti, za razliku od vas ortodoksnih...Na zadnjim izborima smo imali cca 5,500 dodatnih Hrvata, jer je nekome tako bilo ugodnije i udobnije.
Guest- Guest
Eva wrote:To tek ne postoji jer je oksimoron.Eroo wrote:Ima čak iEva wrote:Jok, on je poturčeni Srbin čiji su pretci stigli u Bosnu iz Užica. Nemre bit Hrvat sve i da mu je ljubavnik Hrvat. Ne prenosi se to tak.Eroo wrote:Razlika izme tebe i dr Haseta:dawson wrote:
Al bi ga Ero zajebavao da kojim slučajem nije njegov bosančeroson je Hrvati nije petokolonaš.Židova Hrvata. Dr Hase sve dokazuje svojim djelima, a to traži. Ako je tebi Jastreb Hrvat, ili Dawson, onda jebiga...
kako ne znao sam ih dosta. Naravno, to su pravi židovi, ne ko ti
marcellus wrote:
Mladen Schwartz npr.? Židov koji mrzi živode. Valjda je to tipična karakteristika kad se židi pohrvate
catabbath-
2015-08-22
Haha, da, a kaj je najbolje mama mu je tak fina gospođa.dawson wrote:marcellus wrote:
Mladen Schwartz npr.? Židov koji mrzi živode. Valjda je to tipična karakteristika kad se židi pohrvate
Inače, Marčelo odi do Cacija pa malo s njim pospikaj o halahi. Smešno je i za nounara čak, bude takav lajbek.
Guest- Guest
jastreb wrote:Osim toga Šešelj je iz jedne miješane sredine u kojoj,kako si i sam naveo živi isti narod,a to potvrđuje i genetika.jastreb wrote:Ili Desimiri koji su nekakvi Torlaci a danas se predstavljaju kao najveći Hrvati.Eroo wrote:Postoji, itekako. Šešelj je, na primjer, danas Srbin...dapače velikoSrbin. To da je podrijetlom čistokrvni Hrvat ništa ne znači.Eva wrote:To tek ne postoji jer je oksimoron.Eroo wrote:
Ima čak iŽidova Hrvata. Dr Hase sve dokazuje svojim djelima, a to traži. Ako je tebi Jastreb Hrvat, ili Dawson, onda jebiga...
Hercegovci su bez obzira na vjere koje ih dijele,jedan jedinstven narod,o čemu svjedoči njihov fizički izgled,fizionomija,jezik,narodni instrumenti, kola,nošnja,pjevanje,gusle,kuhinja...
Razlikuju se samo po bogomolji u kojoj se mole,pa tako da tu i nema neke veće razlike između Šešelja,Vučurevića,Šuška,ili Mate Bobana.
Dočim su Torlaci i ostali Hrvati nebo i zemlja.
Doktor Hasanbegović ima dokaze čak iz 1526., imaš li ih ti barem za zadnji 100 godina?
Samo ovaj put i nikad više...U znanju je moć!
Eroo- Posts : 79087
2016-07-22
PS:
Navodim samo jedan manji primjer, koji su Turci pendantno zabilježili.
Narodi u Europi su, tako kažu, formirani tijekom prve polovice i do kraja 19.-og stoljeća, a vidi ovo gore? Pitam se tko je kome tata?
Narodi u Europi su, tako kažu, formirani tijekom prve polovice i do kraja 19.-og stoljeća, a vidi ovo gore? Pitam se tko je kome tata?
PS: Za Evu, sad i nikad više.Eroo wrote:jastreb wrote:Osim toga Šešelj je iz jedne miješane sredine u kojoj,kako si i sam naveo živi isti narod,a to potvrđuje i genetika.jastreb wrote:Ili Desimiri koji su nekakvi Torlaci a danas se predstavljaju kao najveći Hrvati.Eroo wrote:Postoji, itekako. Šešelj je, na primjer, danas Srbin...dapače velikoSrbin. To da je podrijetlom čistokrvni Hrvat ništa ne znači.Eva wrote:
Hercegovci su bez obzira na vjere koje ih dijele,jedan jedinstven narod,o čemu svjedoči njihov fizički izgled,fizionomija,jezik,narodni instrumenti, kola,nošnja,pjevanje,gusle,kuhinja...
Razlikuju se samo po bogomolji u kojoj se mole,pa tako da tu i nema neke veće razlike između Šešelja,Vučurevića,Šuška,ili Mate Bobana.
Doktor Hasanbegović ima dokaze čak iz 1526., imaš li ih ti barem za zadnji 100 godina?
Eroo- Posts : 79087
2016-07-22
Odgovor zna samo mama.Eroo wrote:PS:
Guest- Guest
Eva wrote:kaj te muči Tre? TO su potomci kralja Solomona i kraljice i od Sabe.
Koliko sam čitao, ostali židovi ih baš ne prihvačaju.
dawson wrote:marcellus wrote:
Ne, znao sam gutmana iz vrhovnog suda, i familiju, štajcere, tak
A jebo vas vise to židovstvo- ja sam zidov, ja sam zidov kad vas nitko ne pita ništa. Kad vas naprase - nisam zidov majke mi, nisam zidovEva wrote:Židov može biti samo Židov, i po vjeri i po naciji. Kada jedno odbaci, odbacio je i drugo. Tak da Židov katolik, ili Židov Hrvat ne postoji.Eroo wrote:Eva wrote:Srbi i Hrvati se mogu mixat, ali Židovi ne.Eroo wrote:Postoji, itekako. Šešelj je, na primjer, danas Srbin...dapače velikoSrbin. To da je podrijetlom čistokrvni Hrvat ništa ne znači.Eva wrote:
U našoj kulturi i civilizaciji ne možeš promijeniti etničku pripadnost, ali nacionalnu možeš. Etnički Židov, politički Hrvat, je moguće itekako.
Vjera kod nas nije smetnja za nacionalnu pripadnosti, za razliku od vas ortodoksnih...Na zadnjim izborima smo imali cca 5,500 dodatnih Hrvata, jer je nekome tako bilo ugodnije i udobnije.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Za Eru, sad i vazdaEroo wrote:PS: Za Evu, sad i nikad više.Eroo wrote:jastreb wrote:Osim toga Šešelj je iz jedne miješane sredine u kojoj,kako si i sam naveo živi isti narod,a to potvrđuje i genetika.jastreb wrote:Ili Desimiri koji su nekakvi Torlaci a danas se predstavljaju kao najveći Hrvati.Eroo wrote:
Postoji, itekako. Šešelj je, na primjer, danas Srbin...dapače velikoSrbin. To da je podrijetlom čistokrvni Hrvat ništa ne znači.
Guest- Guest
Hasanbegovićevi su još na početku 16.-og stoljeća znali tko su i što su i to su
znali objasniti i Turcima. Promjena vjere nije značila i promjenu etničke pripadnosti.
Zna to većina intelektualaca po Bosni, čak i čuveni Muhamed Filipović, sin Filipov, a di ne bi znao dr Hasnbegović.
znali objasniti i Turcima. Promjena vjere nije značila i promjenu etničke pripadnosti.
Zna to većina intelektualaca po Bosni, čak i čuveni Muhamed Filipović, sin Filipov, a di ne bi znao dr Hasnbegović.
Ne, to radi Hase. Nisam handžaro i ustašofil, nisam pjesme pisal šehidima. Ja se nikad nisam sramila židovstva.kaja_333 wrote:A jebo vas vise to židovstvo- ja sam zidov, ja sam zidov kad vas nitko ne pita ništa. Kad vas naprase - nisam zidov majke mi, nisam zidovEva wrote:Židov može biti samo Židov, i po vjeri i po naciji. Kada jedno odbaci, odbacio je i drugo. Tak da Židov katolik, ili Židov Hrvat ne postoji.Eroo wrote:Eva wrote:Srbi i Hrvati se mogu mixat, ali Židovi ne.Eroo wrote:
Postoji, itekako. Šešelj je, na primjer, danas Srbin...dapače velikoSrbin. To da je podrijetlom čistokrvni Hrvat ništa ne znači.
Guest- Guest
Eva, dužna si ispriku, ne meni već dr Hasanbegoviću.
Nije obavezna, naravno...
Dužna sam mu šamarčinu uz kamate.Eroo wrote:Eva, dužna si ispriku, ne meni već dr Hasanbegoviću.
Guest- Guest
Muslimanima su u logorima nazivali one logoraše koji su bili pomireni sa sudbinom.Eva wrote:Ne, tko? Većinom su muslimanske manjine bile u sastavu vojske Reicha, Tatari i TUrkemni s Krima, kao i Čečeni, pa Muje u Bosni, Šipci iz Albanije itd.jastreb wrote:Nego,Eva,znaš li tko su u koncentracionim logorima III Reicha bili muslimani?
Koji nisu pružali nikakav otpor i nisu pokazivali zainteresiranost ni za što,već su se prepuštali sudbini.
Oni su i najviše umirali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Jedan je hase... i jedini
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Hase prc Milojko
» Hase trola HDZ
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Hase prc Milojko
» Hase trola HDZ
Page 8 of 12