ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jedan je hase

Page 8 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down

Jedan je hase - Page 8 Empty Re: Jedan je hase

Post by Guest Mon 5 Sep - 9:50

jastreb wrote:Nego,Eva,znaš li tko su u koncentracionim logorima III Reicha bili muslimani?
Ne, tko? Većinom su muslimanske manjine bile u sastavu vojske Reicha, Tatari i TUrkemni s Krima, kao i Čečeni, pa Muje u Bosni, Šipci iz Albanije itd.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 5 Sep - 9:55

Eva wrote:
Eroo wrote:
Eva wrote:
Eroo wrote:
Eva wrote:
To tek ne postoji jer je oksimoron.
Postoji, itekako. Šešelj je, na primjer, danas Srbin...dapače velikoSrbin. To da je podrijetlom čistokrvni Hrvat ništa ne znači.
Srbi i Hrvati se mogu mixat, ali Židovi ne.

U našoj kulturi i civilizaciji ne možeš promijeniti etničku pripadnost, ali nacionalnu možeš. Etnički Židov, politički Hrvat, je moguće itekako.
Vjera kod nas nije smetnja za nacionalnu pripadnosti, za razliku od vas ortodoksnih...Na zadnjim izborima smo imali cca 5,500 dodatnih Hrvata, jer je nekome tako bilo ugodnije i udobnije.
Židov može biti samo Židov, i po vjeri i po naciji. Kada jedno odbaci, odbacio je i drugo. Tak da Židov katolik, ili Židov Hrvat ne postoji.
A crnac jel može biti židov?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 5 Sep - 9:56

Eva wrote:
Eroo wrote:
Eva wrote:
Eroo wrote:
dawson wrote:

Al bi ga Ero zajebavao da kojim slučajem nije njegov bosančeros B-)
Razlika izme tebe i dr Haseta:  on je Hrvat i nije petokolonaš. :)
Jok, on je poturčeni Srbin čiji su pretci stigli u Bosnu iz Užica. Nemre bit Hrvat sve i da mu je ljubavnik Hrvat. Ne prenosi se to tak.
Ima čak i Židova Hrvata. Dr Hase sve dokazuje svojim djelima, a to  traži. Ako je tebi Jastreb Hrvat, ili Dawson, onda jebiga...

kako ne znao sam ih dosta. Naravno, to su pravi židovi, ne ko ti

2014-04-16

Back to top Go down

Post by catabbath Mon 5 Sep - 10:02

marcellus wrote:

Mladen Schwartz npr.? Židov koji mrzi živode. Valjda je to tipična karakteristika kad se židi pohrvate lol!
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest Mon 5 Sep - 10:11

dawson wrote:
marcellus wrote:

Mladen Schwartz npr.? Židov koji mrzi živode. Valjda je to tipična karakteristika kad se židi pohrvate lol!
Haha, da, a kaj je najbolje mama mu je tak fina gospođa.

Inače, Marčelo odi do Cacija pa malo s njim pospikaj o halahi. Smešno je i za nounara čak, bude takav lajbek.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo Mon 5 Sep - 10:16

jastreb wrote:
jastreb wrote:
Eroo wrote:
Eva wrote:
Eroo wrote:
Ima čak i Židova Hrvata. Dr Hase sve dokazuje svojim djelima, a to  traži. Ako je tebi Jastreb Hrvat, ili Dawson, onda jebiga...
Postoji, itekako. Šešelj je, na primjer, danas Srbin...dapače velikoSrbin. To da je podrijetlom čistokrvni Hrvat ništa ne znači.
Ili Desimiri koji su nekakvi Torlaci a danas se predstavljaju kao najveći Hrvati.
Osim toga Šešelj je iz jedne miješane sredine u kojoj,kako si i sam naveo živi isti narod,a to potvrđuje i genetika.

Hercegovci su bez obzira na vjere koje ih dijele,jedan jedinstven narod,o čemu svjedoči njihov fizički izgled,fizionomija,jezik,narodni instrumenti, kola,nošnja,pjevanje,gusle,kuhinja...

Razlikuju se samo po bogomolji u kojoj se mole,pa tako da tu i nema neke veće razlike između Šešelja,Vučurevića,Šuška,ili Mate Bobana.

Dočim su Torlaci i ostali Hrvati nebo i zemlja.

Doktor Hasanbegović ima dokaze čak iz 1526., imaš li ih ti barem za zadnji 100 godina?
Samo ovaj put i nikad više...U znanju  je moć! :D

Jedan je hase - Page 8 2981fa503008198
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Mon 5 Sep - 10:16

Jedan je hase - Page 8 8b669099924b494dad487e2b9df7876d
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 5 Sep - 10:17

Jedan je hase - Page 8 301c88480f9746d39f642fea7a25f642
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 5 Sep - 10:18

kaj te muči Tre? TO su potomci kralja Solomona i kraljice i od Sabe.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo Mon 5 Sep - 10:19

PS:

Navodim samo jedan manji primjer, koji su Turci pendantno zabilježili. 
Narodi u Europi su, tako kažu, formirani tijekom prve polovice i do kraja 19.-og stoljeća, a vidi ovo gore? Pitam se tko je kome tata? jocolor

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Mon 5 Sep - 10:20

Eroo wrote:
jastreb wrote:
jastreb wrote:
Eroo wrote:
Eva wrote:
Ili Desimiri koji su nekakvi Torlaci a danas se predstavljaju kao najveći Hrvati.
Osim toga Šešelj je iz jedne miješane sredine u kojoj,kako si i sam naveo živi isti narod,a to potvrđuje i genetika.

Hercegovci su bez obzira na vjere koje ih dijele,jedan jedinstven narod,o čemu svjedoči njihov fizički izgled,fizionomija,jezik,narodni instrumenti, kola,nošnja,pjevanje,gusle,kuhinja...

Razlikuju se samo po bogomolji u kojoj se mole,pa tako da tu i nema neke veće razlike između Šešelja,Vučurevića,Šuška,ili Mate Bobana.

Doktor Hasanbegović ima dokaze čak iz 1526., imaš li ih ti barem za zadnji 100 godina?

PS: Za Evu, sad i nikad više. ;)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Mon 5 Sep - 10:20

Eroo wrote:PS:

Navodim samo jedan manji primjer, koji su Turci pendantno zabilježili. 
Narodi u Europi su, tako kažu, formirani tijekom prve polovice i do kraja 19.-og stoljeća, a vidi ovo gore? Pitam se tko je kome tata? jocolor
Odgovor zna samo mama.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by catabbath Mon 5 Sep - 10:20

Eva wrote:kaj te muči Tre? TO su potomci kralja Solomona i kraljice i od Sabe.

Koliko sam čitao, ostali židovi ih baš ne prihvačaju.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 5 Sep - 10:21

dawson wrote:
marcellus wrote:

Ne, znao sam gutmana iz vrhovnog suda, i familiju, štajcere, tak

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya Mon 5 Sep - 10:22

Eva wrote:
Eroo wrote:
Eva wrote:
Eroo wrote:
Eva wrote:

U našoj kulturi i civilizaciji ne možeš promijeniti etničku pripadnost, ali nacionalnu možeš. Etnički Židov, politički Hrvat, je moguće itekako.
Vjera kod nas nije smetnja za nacionalnu pripadnosti, za razliku od vas ortodoksnih...Na zadnjim izborima smo imali cca 5,500 dodatnih Hrvata, jer je nekome tako bilo ugodnije i udobnije.
Židov može biti samo Židov, i po vjeri i po naciji. Kada jedno odbaci, odbacio je i drugo. Tak da Židov katolik, ili Židov Hrvat ne postoji.
A jebo vas vise to židovstvo-  ja sam zidov, ja sam zidov kad vas nitko ne pita ništa. Kad vas naprase - nisam zidov majke mi, nisam zidov
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Mon 5 Sep - 10:22

Eroo wrote:
Eroo wrote:
jastreb wrote:
jastreb wrote:
Eroo wrote:

PS: Za Evu, sad i nikad više. ;)
Za Eru, sad i vazdaJedan je hase - Page 8 00110
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo Mon 5 Sep - 10:25

Hasanbegovićevi su još na početku 16.-og stoljeća znali tko su i što su i to su 
znali objasniti i Turcima. Promjena vjere nije značila i promjenu etničke pripadnosti.
Zna to većina intelektualaca po Bosni, čak i čuveni Muhamed Filipović, sin Filipov, a di ne bi znao dr Hasnbegović.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Mon 5 Sep - 10:25

kaja_333 wrote:
Eva wrote:
Eroo wrote:
Eva wrote:
Eroo wrote:

A jebo vas vise to židovstvo-  ja sam zidov, ja sam zidov kad vas nitko ne pita ništa. Kad vas naprase - nisam zidov majke mi, nisam zidov
Ne, to radi Hase. Nisam handžaro i ustašofil, nisam pjesme pisal šehidima. Ja se nikad nisam sramila židovstva.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo Mon 5 Sep - 10:26

Eva, dužna si ispriku, ne meni već dr Hasanbegoviću. 
Nije obavezna, naravno... :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Mon 5 Sep - 10:28

Eroo wrote:Eva, dužna si ispriku, ne meni već dr Hasanbegoviću. 
Nije obavezna, naravno... :)
Dužna sam mu šamarčinu uz kamate.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb Mon 5 Sep - 10:29

Eva wrote:
jastreb wrote:Nego,Eva,znaš li tko su u koncentracionim logorima III Reicha bili muslimani?
Ne, tko? Većinom su muslimanske manjine bile u sastavu vojske Reicha, Tatari i TUrkemni s Krima, kao i Čečeni, pa Muje u Bosni, Šipci iz Albanije itd.
Muslimanima su u logorima nazivali one logoraše koji su bili pomireni sa sudbinom.

Koji nisu pružali nikakav otpor i nisu pokazivali zainteresiranost ni za što,već su se prepuštali sudbini.

Oni su i najviše umirali.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics