Jedan je hase
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Jedan je hase
Pa baš je lijepo objasnio u intervjuu za regionajlnu teve, regionalnoj nounarki, regionalne tematike i regijonalnih pitanja...a to vam je ono, što ćete ako ipak, gdje ćete ako se ipak...i ono, fino to on odradio, drugo je što likovi ovamo čim vide prezime zavijaju kao Čović "Merhaba"
a uz to vidi se koliko antifašista u njemu napreduje, preporučam ga na sljedećem saboru UABAe za neku funkciju, za ovo oko Maršala ćemo još poraditi ali nemoš ni previše očekivat'
a uz to vidi se koliko antifašista u njemu napreduje, preporučam ga na sljedećem saboru UABAe za neku funkciju, za ovo oko Maršala ćemo još poraditi ali nemoš ni previše očekivat'
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Čovik je pametan i voli radit svoj posao...diš to uvas, jbote. To ne prolazi ni pod razno.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Vidi svoj komentar iznad sebe.Mogu ti ga samo ponovit.
Ne trebam ga vidjeti ostaje sve receno. Hasanche je sam sebe ukopao vise nego svi ostali mediji zajedno. Da nije sranja pricao i kitio se s pizdarijama nebi mu nitko ni mogao nesto reci. Preferencijalne glasove ne dobiva zato jer se zene u mensi upiske u gacice od ganuca sto je jedan takav covjek usetao medju njih.....glasaju za njih jer medju gomilom ljudi jedan kao ne krije konacno sto je. Znaci Sigich Heilich :)
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
biološki sigurno mnogo, mnogo više.MaximusDecimusMiridije wrote:
Ero ako netko nevoli nekoga, nemoras mu automatski pripisivati sve epitete koje sijes nekome drugome zato jer se u jednom slucaju ispreplicu misljenja o jednome pojedincu jebote.....nije ti 12 godina bokte.
mentalno još nije dostigao...
sitting_bull-
2015-09-28
Đes'ba, Staziću, krava te ubola, š'a ima? Braco Pusić vam se nešto ušutija u'zadnje vrime, ne teče lova više, šta'li?sitting_bull wrote:biološki sigurno mnogo, mnogo više.MaximusDecimusMiridije wrote:
Ero ako netko nevoli nekoga, nemoras mu automatski pripisivati sve epitete koje sijes nekome drugome zato jer se u jednom slucaju ispreplicu misljenja o jednome pojedincu jebote.....nije ti 12 godina bokte.
mentalno još nije dostigao...
2016-07-22
Al' su mu podpisi zlata vrijedni.Noor wrote:mali kompleksaš
2016-07-22
Noor wrote:mali kompleksaš
Al bi ga Ero zajebavao da kojim slučajem nije njegov bosančeros
catabbath-
2015-08-22
Kaže poturčeni Srbin čiji su pretci u Bosnu stigli iz Užica. Da krepaš od smeha.marcellus wrote:
Guest- Guest
Eva wrote: Kaže poturčeni Srbin čiji su pretci u Bosnu stigli iz Užica. Da krepaš od smeha.
Kao i večina vel'kih Rvat'na, svi redom su takvi.
catabbath-
2015-08-22
Razlika izme tebe i dr Haseta: on je Hrvat i nije petokolonaš.dawson wrote:Noor wrote:mali kompleksaš
Al bi ga Ero zajebavao da kojim slučajem nije njegov bosančeros
2016-07-22
Nisu uljezi kao ti i to je nešto.dawson wrote:Eva wrote: Kaže poturčeni Srbin čiji su pretci u Bosnu stigli iz Užica. Da krepaš od smeha.
Kao i večina vel'kih Rvat'na, svi redom su takvi.
2016-07-22
Jok, on je poturčeni Srbin čiji su pretci stigli u Bosnu iz Užica. Nemre bit Hrvat sve i da mu je ljubavnik Hrvat. Ne prenosi se to tak.Eroo wrote:Razlika izme tebe i dr Haseta:dawson wrote:Noor wrote:mali kompleksaš
Al bi ga Ero zajebavao da kojim slučajem nije njegov bosančeroson je Hrvati nije petokolonaš.
Guest- Guest
Eroo wrote:Razlika izme tebe i dr Haseta: on je Hrvat i nije petokolonaš.
Razlika između mene, haseta i tebe: ja sam Hrvat, nemam veze s turcima, Haso je poturica srbin iz bosne koji je za potrebe politike sad Hrvat a ti nisi ni to, ti si samo poturčeni bosančeros koj je trbuhom za kruhom postao Slovenac
Last edited by dawson on 5/9/2016, 08:50; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Ljudi ostavimo se svađa na relaciji Hrvati iz Hrvatske i Hrvati iz BIH. Mi smo svi ipak Hrvati.dawson wrote:Eroo wrote:Razlika izme tebe i dr Haseta: on je Hrvat i nije petokolonaš.
Razlika između mene, haseta i tebe: ja sam Hrvat, nemam veze s turcima, Haso je poturica srbin iz bosne koji je za potrebe politike sad Hrvat a ti nisi ni to, ti si samo poturčeni bosančeros koj je trbuhom za kruhom postao Slovenac
Pogledajte sa kim nastupaju u Bosni. Više im nisu dobri stari dobri Hercegovci,pa kao lidera žele postaviti jednog Desimira.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ima čak i Židova Hrvata. Dr Hase sve dokazuje svojim djelima, a to traži. Ako je tebi Jastreb Hrvat, ili Dawson, onda jebiga...Eva wrote:Jok, on je poturčeni Srbin čiji su pretci stigli u Bosnu iz Užica. Nemre bit Hrvat sve i da mu je ljubavnik Hrvat. Ne prenosi se to tak.Eroo wrote:Razlika izme tebe i dr Haseta:dawson wrote:Noor wrote:mali kompleksaš
Al bi ga Ero zajebavao da kojim slučajem nije njegov bosančeroson je Hrvati nije petokolonaš.
2016-07-22
Odkad'to? Kad se tebi takav napad pojavi, mislim kod koje čaše?jastreb wrote:Ljudi ostavimo se svađa na relaciji Hrvati iz Hrvatske i Hrvati iz BIH. Mi smo svi ipak Hrvati.
2016-07-22
Ahaha kao i one crnčuge u Švedskoj koji tvrde da su šveđani Btw. štakor rođen u štali s konjima je i dalje štakor a to vrijedi i za crnce i Hasu i tebeEroo wrote:Dr Hase sve dokazuje svojim djelima, a to traži.
Možda od ostavljanja čaše.Eroo wrote:Odkad'to? Kad se to tebi pojavi, mislim kod koje čaše?jastreb wrote:Ljudi ostavimo se svađa na relaciji Hrvati iz Hrvatske i Hrvati iz BIH. Mi smo svi ipak Hrvati.
Ovo ljeto mi je otvorilo oči.
I spreman sam na to da nam predsjednik bude Duvnjak. Da nam premijer bude Kuprešak,predsjednik sabora Širokobrižanin itd,itd
Ali kumim vas i preklinjem ne dajmo Hrvatsku Desimirima!
2014-04-22
Hooliganjetta wrote:Centar Zagreba sa zupuštenim i/ili otpalim fasadama je ruglo. Da ne govorim o grafitima...bogomdani wrote:generalno gledajuc..duh loseg zivota je posvuda..tek je pitanje trenutka,gdje ce nes prije zastopati,a negdje nes kasnije..marcellus wrote:bogomdani wrote:nije samo Rijeka..pogledaj Osijek,Zegej,Split..sve uzaszivi
zegej je okej, split tak tak, osijek koma
njujork spram fasada u Rijeci. Zagreb je manje više OK što se fasada u centru tiče.
Rijeka doživljava sudbinu svih američkih velegradova. Nekada elitni centri propadaju,jer ih bogatiji građani napuštaju i sele u elitnije dijelove grada (obično na periferiju),a u centru ostaju siromašniji i tako se stvaraju siromašni kvartovi kao u NY ili Čikagu.marcellus wrote:Hooliganjetta wrote:Centar Zagreba sa zupuštenim i/ili otpalim fasadama je ruglo. Da ne govorim o grafitima...bogomdani wrote:generalno gledajuc..duh loseg zivota je posvuda..tek je pitanje trenutka,gdje ce nes prije zastopati,a negdje nes kasnije..marcellus wrote:bogomdani wrote:nije samo Rijeka..pogledaj Osijek,Zegej,Split..sve uzaszivi
zegej je okej, split tak tak, osijek koma
njujork spram fasada u Rijeci. Zagreb je manje više OK što se fasada u centru tiče.
To ti je sudbina svakog velegrada i to je znak da se grad razvija svojim pomalo čudnim načinom.
2014-04-22
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Jedan je hase... i jedini
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Hase prc Milojko
» Hase trola HDZ
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Hase prc Milojko
» Hase trola HDZ
Page 6 of 12