ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nije otkriven jedan špijun, već cela mreža

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Nije otkriven jedan špijun, već cela mreža - Page 5 Empty Re: Nije otkriven jedan špijun, već cela mreža

Post by Guest 4/9/2016, 17:43

Regoč wrote:Trenutačno neće, ali kad prociene da smo mi pacificirani poslušnici, težit će pridobiti Srbiju i po cienu da nas poseru.
tako je..vi,odnosni svi koji nisu Ameri,su samo valuta za pogadjanje visih interesa..

Guest
Guest

Back to top Go down

Nije otkriven jedan špijun, već cela mreža - Page 5 Empty Re: Nije otkriven jedan špijun, već cela mreža

Post by Guest 4/9/2016, 18:19

Noor wrote:
dzmrdz wrote:
E bas tu gresis. Niko nije lajaviji od nas a sutra vec spreman na bratimljenje.

more, ciganska posla.... :D
ti sutijer cu ti reci na koga me podseca ta sa tvog avatara! :p
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 4/9/2016, 18:22

sitting_bull wrote:
marcellus wrote:kad god pomisliš da ništa nije gluplje od pižona osvane šitingbul
piskaralo, nešto si mi promijenio retoriku.

novi gazda, ili si došao k pameti???

nisam ja promijenio retoriku nego hadezej, pa se slijedom toga promijenilo moje mišljenje o njima

vi niste mijenjali retoriku, pa o vama i dalje mislim isto

2014-04-16

Back to top Go down

Post by sitting_bull 4/9/2016, 21:18

marcellus wrote:
sitting_bull wrote:
marcellus wrote:kad god pomisliš da ništa nije gluplje od pižona osvane šitingbul

nisam ja promijenio retoriku nego hadezej, pa se slijedom toga promijenilo moje mišljenje o njima

hdz promijenio retoriku?!

u čemu i tko?

jedino što nema sirovine karamarka, već je isplutao meduzoliki Plenković kao loš surogat dr.ive,

sve ostalo je isto...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 4/9/2016, 21:58

dzmrdz wrote:
Noor wrote:
dzmrdz wrote:

de, reci...znala sam da nešto skrivaš B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 4/9/2016, 22:00

Noor wrote:
dzmrdz wrote:
Noor wrote:
dzmrdz wrote:

Možda na Brenu?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 4/9/2016, 22:04

jastreb wrote:
Noor wrote:
dzmrdz wrote:
Noor wrote:
dzmrdz wrote:

Možda na Brenu?

nije valjda...pa po čemu?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 4/9/2016, 22:09

Noor wrote: 

Malo po izrazu lica.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 4/9/2016, 22:10

Eto mi i njemci smo vec u igri. Jos nekako Vatikan da se ukomponira u pricu i nocas ce pola Srbije imati kolektivni orgazam :)

Last edited by MaximusDecimusMiridije on 4/9/2016, 22:15; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/9/2016, 22:11

jastreb wrote:
Noor wrote: 

Malo po izrazu lica.

nađi njen profil pa usporedi. nemamo veze s vezom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/9/2016, 22:16

sitting_bull wrote:
marcellus wrote:
sitting_bull wrote:

hdz promijenio retoriku?!

u čemu i tko?

jedino što nema sirovine karamarka, već je isplutao meduzoliki Plenković kao loš surogat dr.ive,

sve ostalo je isto...

Ne mozes ti to njemu objasniti.

Marcel slijedi Fuhrerprinzip do krajnjosti, i misli ako zamijenis osobu na celu organizacije koja ima 200.000 clanova, da su i svi oni postali od Karamarkovih, Plenkovicevi klonovi. Valjda misli i da su svi u esdepeju Milanovicevi klonovi.

Tako da hadezej nije promijenio retoriku ni cud, promijenio je predsjednika i sminku. Po meni, ljigava posla, ali nema bitne razlike izmedju Karamarka koji je izdao interese Hrvatske trecoj sili i prao novac za Ruse, i Plenkovica koji, ako i nije napravio tako nesto sada, napraviti ce sasvim sigurno u sukobu interesa Bruxellesa, Buzina, itd. i Zagreba.

A Milanovic ce izjaviti sto treba da dobije izbore, a nakon izbora ce nastaviti po starom, Hrvatska je slucajna drzava, on to nije vidio jer je klisnuo za Bruxelles, jer je rat za sirotinju. Nasip popustio, a i njemu cijev u stanu. MIG-ovi ne lete, a djeca ne idu van, a ako i idu, zamijeniti cemo ih izbjeglicama. Glavasevic ce biti ministar kulture, Pedja Grbin ministar pravosudja, itd. U srazu interesa normalne demokratske javnosti i dinosaura udbe i njihovih sinova, Milanovic ce uvijek odabrati potonje.

Inace, izjava ''saka jada'' kojom je pocastio Srbiju mu nije prva takva. 

Rekao je isto i javno za novoizabranu predsjednicu RH, ali onda se komentatori nisu uzjebali kad se dirnuo u najvisu duznosnicu u Hrvatskoj. Ali sve ih je dusa zaboljela, usi prokrvarile kad je to rekao privatno, tajno sniman, za Srbiju.

Licemjeri, prodane duse, redom pljuc.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/9/2016, 22:23

I to ''uvjetovanje'' glasovima, to je hrvatski specifikum. Nikad nikada nisam cuo nekog biraca da kaze ''Ja cu glasati za Trumpa, ali ako jasno i glasno kaze...'' ili ''Ja cu glasati za Putina ako se ogradi od i ako mu ministar za proucavanje halucinogenih gljiva bude bas i samo...''.

Ljudi ili glasuju ili slegnu ramenima pa vele ''nemam za koga'', ne bave se ''ispravljanjem'' kandidata, a marcellus bome i citavih stranaka.

Eto, ja necu glasovati, nisam ni na proslima. Ako jedan dan vidim stranku i njuske za koje bi se i mogao prisliti da glasujem, otici cu do biralista i glasovati cu. Necu od svojeg glasa raditi ceremoniju.

U medjuvremenu marljivo ponistavam listice i nadam se da ih APIS vodi kao takve.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 4/9/2016, 22:37

Kakva Brena, druže Jastrebe, ista Višnja Pevec.
A kako Kolerik reče, ili glasuj za ponuđeno, ili čekaj da se nešto pojavi. Jasno, možeš se i sam aktivirati pa se kandidirati.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 4/9/2016, 22:50

Regoč wrote:Kakva Brena, druže Jastrebe, ista Višnja Pevec.
A kako Kolerik reče, ili glasuj za ponuđeno, ili čekaj da se nešto pojavi. Jasno, možeš  se i sam aktivirati pa se kandidirati.

aha, boja kose identična
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 4/9/2016, 22:53

Bolje boja kose, nego boja glasa.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 4/9/2016, 23:03

Regoč wrote:Bolje boja kose, nego boja glasa.

:20
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/9/2016, 23:04

šljapk šljapk šljapk......špriccccccc
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 4/9/2016, 23:04

Noor wrote:
jastreb wrote:
Noor wrote: 

Malo po izrazu lica.

nađi njen profil pa usporedi. nemamo veze s vezom.
Nije otkriven jedan špijun, već cela mreža - Page 5 0

Nije otkriven jedan špijun, već cela mreža - Page 5 364-92
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 4/9/2016, 23:08

je...ma, pljunuta sam :facepalm
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/9/2016, 23:09

sitting_bull wrote:
tre911 wrote:
sitting_bull wrote:
tre911 wrote:
sitting_bull wrote:
odričeš se srba kao sveti petar isusa, a bili su vam onomad najbolji koalicijski partneri u Vukovaru.

'ko vas, bre, zavadi???
Ma što mi reče oko toga,  previš se glup više nego što jesi i jasno je ko je čiji partner već godinama u vukovaru zato smanji opijate i pogledaj se u ogledalo nakon toga.
tko je, bre, u Vukovaru izglasovao dvojezične ploče i uvjete kad se one postavljaju?

domoljubi i otadžbinoljubi.

ne seri više nego što možeš pojesti...
Čuj ajde se uozbilji barem ponekad, ono ko je na silu mimi članka 8 stavio te ploče i u dogovoru sa kime i kome je ustavni sud srušio ta sranja oko dvojezičnih ploča. De barem malo budi normalan, berem na deset sekundi jebemu, možda vidiš da to i nije tako strašno kako tebi izgleda :)
ajde, srbo, ne izmotavaj se.

kad su vam za opstanak na vlasti trebali hrvatski srbi, lizali ste im guzicu. kad niste bili na vlasti pogazili ste sve što ste obećali kako bi napravili sranje pomoću kojeg bi se vratili na vlast.

gnoj koji bez skrupula iskorištava i generale koje kao neće, a onda ih uredno isporučuje u Haag.

gnoj koji uredno iskorištava braniteljsku populaciju pa ih onda odbaci kao potrošeni toaletni papir.

gnoj koji za siću prodaje hrvatske interese strancima...

jadnici...
 Dakle ni deset sekundi ne možeš biti normalan? No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 5/9/2016, 05:23

Noor wrote:je...ma, pljunuta sam :facepalm

cheers
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics