Nije otkriven jedan špijun, već cela mreža
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Nije otkriven jedan špijun, već cela mreža
tako je..vi,odnosni svi koji nisu Ameri,su samo valuta za pogadjanje visih interesa..Regoč wrote:Trenutačno neće, ali kad prociene da smo mi pacificirani poslušnici, težit će pridobiti Srbiju i po cienu da nas poseru.
Guest- Guest
ti sutijer cu ti reci na koga me podseca ta sa tvog avatara! :pNoor wrote:dzmrdz wrote:
E bas tu gresis. Niko nije lajaviji od nas a sutra vec spreman na bratimljenje.
more, ciganska posla....
Guest- Guest
sitting_bull wrote:piskaralo, nešto si mi promijenio retoriku.marcellus wrote:kad god pomisliš da ništa nije gluplje od pižona osvane šitingbul
novi gazda, ili si došao k pameti???
nisam ja promijenio retoriku nego hadezej, pa se slijedom toga promijenilo moje mišljenje o njima
vi niste mijenjali retoriku, pa o vama i dalje mislim isto
hdz promijenio retoriku?!marcellus wrote:sitting_bull wrote:piskaralo, nešto si mi promijenio retoriku.marcellus wrote:kad god pomisliš da ništa nije gluplje od pižona osvane šitingbul
nisam ja promijenio retoriku nego hadezej, pa se slijedom toga promijenilo moje mišljenje o njima
u čemu i tko?
jedino što nema sirovine karamarka, već je isplutao meduzoliki Plenković kao loš surogat dr.ive,
sve ostalo je isto...
sitting_bull-
2015-09-28
dzmrdz wrote:ti sutijer cu ti reci na koga me podseca ta sa tvog avatara! :pNoor wrote:dzmrdz wrote:
more, ciganska posla....
de, reci...znala sam da nešto skrivaš
Guest- Guest
Možda na Brenu?Noor wrote:dzmrdz wrote:ti sutijer cu ti reci na koga me podseca ta sa tvog avatara! :pNoor wrote:dzmrdz wrote:
more, ciganska posla....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Možda na Brenu?Noor wrote:dzmrdz wrote:ti sutijer cu ti reci na koga me podseca ta sa tvog avatara! :pNoor wrote:dzmrdz wrote:
more, ciganska posla....
nije valjda...pa po čemu?
Guest- Guest
Malo po izrazu lica.Noor wrote:
2014-04-22
Eto mi i njemci smo vec u igri. Jos nekako Vatikan da se ukomponira u pricu i nocas ce pola Srbije imati kolektivni orgazam :)
Last edited by MaximusDecimusMiridije on 4/9/2016, 22:15; edited 1 time in total
Guest- Guest
jastreb wrote:Malo po izrazu lica.Noor wrote:
nađi njen profil pa usporedi. nemamo veze s vezom.
Guest- Guest
sitting_bull wrote:hdz promijenio retoriku?!marcellus wrote:sitting_bull wrote:piskaralo, nešto si mi promijenio retoriku.marcellus wrote:kad god pomisliš da ništa nije gluplje od pižona osvane šitingbul
u čemu i tko?
jedino što nema sirovine karamarka, već je isplutao meduzoliki Plenković kao loš surogat dr.ive,
sve ostalo je isto...
Ne mozes ti to njemu objasniti.
Marcel slijedi Fuhrerprinzip do krajnjosti, i misli ako zamijenis osobu na celu organizacije koja ima 200.000 clanova, da su i svi oni postali od Karamarkovih, Plenkovicevi klonovi. Valjda misli i da su svi u esdepeju Milanovicevi klonovi.
Tako da hadezej nije promijenio retoriku ni cud, promijenio je predsjednika i sminku. Po meni, ljigava posla, ali nema bitne razlike izmedju Karamarka koji je izdao interese Hrvatske trecoj sili i prao novac za Ruse, i Plenkovica koji, ako i nije napravio tako nesto sada, napraviti ce sasvim sigurno u sukobu interesa Bruxellesa, Buzina, itd. i Zagreba.
A Milanovic ce izjaviti sto treba da dobije izbore, a nakon izbora ce nastaviti po starom, Hrvatska je slucajna drzava, on to nije vidio jer je klisnuo za Bruxelles, jer je rat za sirotinju. Nasip popustio, a i njemu cijev u stanu. MIG-ovi ne lete, a djeca ne idu van, a ako i idu, zamijeniti cemo ih izbjeglicama. Glavasevic ce biti ministar kulture, Pedja Grbin ministar pravosudja, itd. U srazu interesa normalne demokratske javnosti i dinosaura udbe i njihovih sinova, Milanovic ce uvijek odabrati potonje.
Inace, izjava ''saka jada'' kojom je pocastio Srbiju mu nije prva takva.
Rekao je isto i javno za novoizabranu predsjednicu RH, ali onda se komentatori nisu uzjebali kad se dirnuo u najvisu duznosnicu u Hrvatskoj. Ali sve ih je dusa zaboljela, usi prokrvarile kad je to rekao privatno, tajno sniman, za Srbiju.
Licemjeri, prodane duse, redom pljuc.
Guest- Guest
I to ''uvjetovanje'' glasovima, to je hrvatski specifikum. Nikad nikada nisam cuo nekog biraca da kaze ''Ja cu glasati za Trumpa, ali ako jasno i glasno kaze...'' ili ''Ja cu glasati za Putina ako se ogradi od i ako mu ministar za proucavanje halucinogenih gljiva bude bas i samo...''.
Ljudi ili glasuju ili slegnu ramenima pa vele ''nemam za koga'', ne bave se ''ispravljanjem'' kandidata, a marcellus bome i citavih stranaka.
Eto, ja necu glasovati, nisam ni na proslima. Ako jedan dan vidim stranku i njuske za koje bi se i mogao prisliti da glasujem, otici cu do biralista i glasovati cu. Necu od svojeg glasa raditi ceremoniju.
U medjuvremenu marljivo ponistavam listice i nadam se da ih APIS vodi kao takve.
Ljudi ili glasuju ili slegnu ramenima pa vele ''nemam za koga'', ne bave se ''ispravljanjem'' kandidata, a marcellus bome i citavih stranaka.
Eto, ja necu glasovati, nisam ni na proslima. Ako jedan dan vidim stranku i njuske za koje bi se i mogao prisliti da glasujem, otici cu do biralista i glasovati cu. Necu od svojeg glasa raditi ceremoniju.
U medjuvremenu marljivo ponistavam listice i nadam se da ih APIS vodi kao takve.
Guest- Guest
Kakva Brena, druže Jastrebe, ista Višnja Pevec.
A kako Kolerik reče, ili glasuj za ponuđeno, ili čekaj da se nešto pojavi. Jasno, možeš se i sam aktivirati pa se kandidirati.
A kako Kolerik reče, ili glasuj za ponuđeno, ili čekaj da se nešto pojavi. Jasno, možeš se i sam aktivirati pa se kandidirati.
Regoč wrote:Kakva Brena, druže Jastrebe, ista Višnja Pevec.
aha, boja kose identična
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Bolje boja kose, nego boja glasa.
Guest- Guest
Noor wrote:jastreb wrote:Malo po izrazu lica.Noor wrote:
nađi njen profil pa usporedi. nemamo veze s vezom.
2014-04-22
Dakle ni deset sekundi ne možeš biti normalan?sitting_bull wrote:ajde, srbo, ne izmotavaj se.tre911 wrote:Čuj ajde se uozbilji barem ponekad, ono ko je na silu mimi članka 8 stavio te ploče i u dogovoru sa kime i kome je ustavni sud srušio ta sranja oko dvojezičnih ploča. De barem malo budi normalan, berem na deset sekundi jebemu, možda vidiš da to i nije tako strašno kako tebi izgleda :)sitting_bull wrote:tko je, bre, u Vukovaru izglasovao dvojezične ploče i uvjete kad se one postavljaju?tre911 wrote:Ma što mi reče oko toga, previš se glup više nego što jesi i jasno je ko je čiji partner već godinama u vukovaru zato smanji opijate i pogledaj se u ogledalo nakon toga.sitting_bull wrote:
odričeš se srba kao sveti petar isusa, a bili su vam onomad najbolji koalicijski partneri u Vukovaru.
'ko vas, bre, zavadi???
domoljubi i otadžbinoljubi.
ne seri više nego što možeš pojesti...
kad su vam za opstanak na vlasti trebali hrvatski srbi, lizali ste im guzicu. kad niste bili na vlasti pogazili ste sve što ste obećali kako bi napravili sranje pomoću kojeg bi se vratili na vlast.
gnoj koji bez skrupula iskorištava i generale koje kao neće, a onda ih uredno isporučuje u Haag.
gnoj koji uredno iskorištava braniteljsku populaciju pa ih onda odbaci kao potrošeni toaletni papir.
gnoj koji za siću prodaje hrvatske interese strancima...
jadnici...
Guest- Guest
Noor wrote:je...ma, pljunuta sam
darth_vader-
2014-04-17
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Uljanik – Niti jedan od uhićenih nije Hercegovac, niti je Hrvatski nacionalist, nije kockastoglavi katoliban niti je desničar
» Protiv Stepinca srbijanska strana nije predočila ni jedan dokument
» covjek koji nije izazvao ni jedan rat salje ponovo poruke mira
» Hrvatska umire : Zatvaraju se škole, u njih 117 nije upisan niti jedan učenik
» Nijemci razočarani Scholzom, nikad u povijesti jedan kancelar nije bio toliko nepopularan
» Protiv Stepinca srbijanska strana nije predočila ni jedan dokument
» covjek koji nije izazvao ni jedan rat salje ponovo poruke mira
» Hrvatska umire : Zatvaraju se škole, u njih 117 nije upisan niti jedan učenik
» Nijemci razočarani Scholzom, nikad u povijesti jedan kancelar nije bio toliko nepopularan
Page 5 of 6