Biskup blagoslovio novi CT uređaj
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Biskup blagoslovio novi CT uređaj
Zar u ovoj zemlji ništa ne može proći bez popi?
Ovo je već poprimilo zabrinjavajuće razmjere.
Ovo je već poprimilo zabrinjavajuće razmjere.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
i, sto ti nemas zenu..always..:Dmaggie13 wrote:kad su te pustili?! :-ocrvenkasti wrote:kic wrote:malo što mi je zadovoljstvo danas..
jedan od onih dana, zar ne ...
ženama je lakše, one metnu allways i odmah propjevaju, a što ćemo mi?
2014-04-12
jel'tako?! @_@crvenkasti wrote:super ti je avatar
2014-04-12
Blagoslovio uređaj? Svašta zbilja..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
CT je jos i dobro prosao
hrzicu su poskropila 3 svecenika za ne falit
hrzicu su poskropila 3 svecenika za ne falit
ALAN HRŽICA, nekadašnja hrvatska zvijezda, a danas izvođač duhovne glazbe, oženio se sudbonosno da rekli u zagrebačkoj bazilici Srca Isusova
Mladence je vjenčao ih je pater Ivan Ike Mandurić, a vjenčani obred su vodila još dva svećenika.
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
kic wrote:stvari ne mogu postati puno bolje, elektromagnetizam je vrlo poznata sila, mogu samo nastupiti suptilniji pomaci ali u principu, ne veliki.. optogenetika i Deep Brain Stimulacija, ili transparentnost možda, ali vid ćemo..
elektromagnetizam nije sila
Guest- Guest
to nije sila, elektromagnetizam je područje u fizicikic wrote:ti si namjerno glup vidim.
unutar elektormagnetizma imaš dvije pojave, električnu i magnetsku, oboje te pojave imaju odvojeno, zasebno djelovanje i odvojena polje sila, imaš električno polje i magnetsko polje
tako da ne postoji elektromagnetska sila, jer ne postoji elektromagnetsko polje
no to su detalji
a CT ti je isto što i rentgen
Guest- Guest
deda ultimate nemesis wrote:to nije sila, elektromagnetizam je područje u fizicikic wrote:ti si namjerno glup vidim.
unutar elektormagnetizma imaš dvije pojave, električnu i magnetsku, oboje te pojave imaju odvojeno, zasebno djelovanje i odvojena polje sila, imaš električno polje i magnetsko polje
tako da ne postoji elektromagnetska sila, jer ne postoji elektromagnetsko polje
Genije, gdje si pokupio ove bisere?
crvenkasti-
2014-04-17
Like X-rays and PET scans, CT scans use ionizing radiation, which can damage DNA and cause cancer. Two other imaging technologies, MRI scans and ultrasound, do not use radiation. CTs are used for a plethora of reasons, among them finding kidney stones, evaluating chest pain and detecting tumors or other abnormalities.
Guest- Guest
uglavnom CT te siba iz svih smjerova da bi se napravila 3D slika nekog organa ili dijela tijela...ma haj..jednom godisnje,ti procisti sinuse..
Guest- Guest
Opet Košić... Taj štogod da je blagoslovio otišlo je u pizdu lepe matare.
pa da njegov shef(bog)kurcu valja nebi ljudi tribali to sranje...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Max..svi imamo svoj rok trajanja..kao Šuje...sve je to normalno...
Guest- Guest
SISAČKI biskup Vlado Košić, poznat po svojoj sklonosti da vjerska okupljanjaiskoristi kako bi poslao političke poruke, danas je u Ludbregu desetke tisuća okupljenih vjernika uputio da nikako ne glasaju za one koje crkva doživljava kao ideološke neprijatelje.
'Zar da danas ponovno na vlasti budu oni koji štite ubojice i koji su donijeli Lex Perković? Političari su u Vukovar - kao i na Trg svetog Marka slali specijalne postrojbe. Kako to da političari nisu zaštitili branitelje? U Hrvatskoj pitanje obitelj treba biti prioritetno. Katolik ne može poduprijeti one koji se protive shvaćanju braka kao saveza muškarca i žene. Takve političare hrvatski katolik ne može birati. Takvima katolik ne smije dati svoj glas," s oltara je poručio biskup Košić.
Prema njegovom mišljenju, ključne teme na koje bi građani trebali obratiti pažnju kada slušaju što političari govore su građanski odgoj i vjeronauk u školama. Naglasio je da onima koji su ogrezli u političku korupciju ne treba dati glas. Založio se i za demografsku obnovu, ponovo nabrojavši mjere koje vjernici trebali podržati glasom na izborima.
"No razaberimo - tko se zalaže za punu plaću tijekom porodiljnog dopusta, tko se zalaže da zaposlena majka treba zadržati posao", rekao je biskup.
Na kraju se Košić pozvao na kardinala Stepinca.
"Znam, netko će mi i ovdje viknuti da se miješam u građanska pitanja, a ja odgovaram - je li kardinal Stepinac ustajao u Katedrali protiv rasizma?"
'Zar da danas ponovno na vlasti budu oni koji štite ubojice i koji su donijeli Lex Perković? Političari su u Vukovar - kao i na Trg svetog Marka slali specijalne postrojbe. Kako to da političari nisu zaštitili branitelje? U Hrvatskoj pitanje obitelj treba biti prioritetno. Katolik ne može poduprijeti one koji se protive shvaćanju braka kao saveza muškarca i žene. Takve političare hrvatski katolik ne može birati. Takvima katolik ne smije dati svoj glas," s oltara je poručio biskup Košić.
Prema njegovom mišljenju, ključne teme na koje bi građani trebali obratiti pažnju kada slušaju što političari govore su građanski odgoj i vjeronauk u školama. Naglasio je da onima koji su ogrezli u političku korupciju ne treba dati glas. Založio se i za demografsku obnovu, ponovo nabrojavši mjere koje vjernici trebali podržati glasom na izborima.
"No razaberimo - tko se zalaže za punu plaću tijekom porodiljnog dopusta, tko se zalaže da zaposlena majka treba zadržati posao", rekao je biskup.
Na kraju se Košić pozvao na kardinala Stepinca.
"Znam, netko će mi i ovdje viknuti da se miješam u građanska pitanja, a ja odgovaram - je li kardinal Stepinac ustajao u Katedrali protiv rasizma?"
2014-04-12
jesi
nije
2014-04-12
drugovi iz centralnog komiteta s kaptola poslali sekretara iz sisačke biskupije na predizbornu misu u Ludbreg i na predizborno posvećivanje ct-uređaja.provocator wrote:Opet Košić... Taj štogod da je blagoslovio otišlo je u pizdu lepe matare.
očekujem i za malu gospu nove erupcije predizbornog propovijedanja, a koliko su pametni sekretari po biskupijama vidjet će se na terenu.
oni gluplji će samo održati predizborne mise, a oni pametniji će imati slike kandidata za koje se mora i slike kandidata za koje se ne smije glasovati kako bi ih podijelili stadu...
sitting_bull-
2015-09-28
jesi prebolio šaku jada i leskovacke pljeskavice?debotoijusto wrote:"Znam, netko će mi i ovdje viknuti da se miješam u građanska pitanja, a ja odgovaram - je li kardinal Stepinac ustajao u Katedrali protiv rasizma?"
jesi
nije
vuksadinare- Posts : 100318
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» HDZ-ov župan svečano pustio u rad klima-uređaj
» Svećenik blagoslovio kašete
» Uzinic 'blagoslovio' Covid potvrde
» Kaptol blagoslovio novog, budućeg, predsjednika HDZ-a
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Svećenik blagoslovio kašete