Plenković je papak
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Plenković je papak
http://www.vecernji.hr/hrvatska/plenkovic-prokomentirao-uhicenje-navodnog-hrvatskog-spijuna-u-srbiji-1110862
Kazao je kako je s tom informacijom upoznat iz medija te da nema zakonsku mogućnost znati više.
- Da sam u poziciji da odlučujem, naložio bih ministarstvima i službama da provjere o čemu je riječ i uspostave kontakte sa srpskim tijelima, da se utvrdi o čemu je riječ - rekao je Plenković, javlja N1 televizija.
Zbog nedostatka informacija Plenković ne bi htio špekulirati zašto se uhićenje dogodilo baš u ovom trenutku.
- Moja poruka je da želim smiriti tenzije, maknuti teme i podizanje retorike iz predizborne kampanje - kazao je Plenković.
Kazao je kako je s tom informacijom upoznat iz medija te da nema zakonsku mogućnost znati više.
- Da sam u poziciji da odlučujem, naložio bih ministarstvima i službama da provjere o čemu je riječ i uspostave kontakte sa srpskim tijelima, da se utvrdi o čemu je riječ - rekao je Plenković, javlja N1 televizija.
Zbog nedostatka informacija Plenković ne bi htio špekulirati zašto se uhićenje dogodilo baš u ovom trenutku.
- Moja poruka je da želim smiriti tenzije, maknuti teme i podizanje retorike iz predizborne kampanje - kazao je Plenković.
pa baš ovo je predizborna kampanja, dajte mi poluge moći i pisat ću Srbima..
zapravo dizanje tenzija ne bi ni pomoglo ovdje, ili misliš da bi?
Re: Plenković je papak
ovo treba pročitati kao "moram pitati veleposlanstvo u Buzinu kakav je njihov stav pa ću onda reći da je moj"
kic wrote:pa baš ovo je predizborna kampanja, dajte mi poluge moći i pisat ću Srbima..
Mislim da je ovo vrlo nedržavnička izjava, diplomatska.
"dajte mi poluge moći i pisat ću pisma srbima da ih pitam zašto hapse"
goni ga u pičku materinu
goni ga u pičku materinu
pa on i je diplomat, državnik je karakteristika koja se nekom dodjeluje tek nakon nekih očitih zasluga..
ovo je prava izjava steta sto nije sef HDZ
"Ne znam što bi hrvatski špijun radio u Beogradu - osim tražio recept za ćevape",
"Ne znam što bi hrvatski špijun radio u Beogradu - osim tražio recept za ćevape",
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Diplomat, niti miri niti smrdi, govoriti par sati a ne reci nista, uraditi i manje.... Karizma , nula bodova. Onako, kao sveta vodica ne skodi a mozda pomaze. Ovisi od kuta gledanja.
2014-04-14
kic wrote:pa on i je diplomat, državnik je karakteristika koja se nekom dodjeluje tek nakon nekih očitih zasluga..
državnički stav je nešto što trebaš pokazati u kampanji, ovo je stav eu diplomata
pa navodno je taj spijun srbin iz bosne
Svejedno nece dobiti izbore.
2014-04-14
kic wrote:pa on i je diplomat
to ja odavno pišem, on je diplomat, nije uopće materijal za političara
hrvatska gubi njegovim eventualnim izborom dobrog diplomata i dobiva bijednog političara
abraham wrote:Diplomat, niti miri niti smrdi, govoriti par sati a ne reci nista, uraditi i manje.... Karizma , nula bodova. Onako, kao sveta vodica ne skodi a mozda pomaze. Ovisi od kuta gledanja.
bezveznjak, placebo
2014-04-16
Orešković je recimo rekao da se radi o srpskoj provokaciji i da to nije naš čovjek, borio se na srpskoj strani u ratu i bio major antifašističke vojske
što kaže moja žena, oni su ko u čarobnjaku iz oza. Plenković nema hrabrost, Milanović nema mozak, a Petrov ne kuži da više nije u Kanzasu (Metkoviću).
Trebao je prekinuti diplomatske odnose i natjerati Srbiju da prizna poraz, ispriča se, pati odštetu i pusti glazbenu želju po izboru Zlatka Hasanbegovića :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Plenković je glista koja je upala u jezero puno cverglova i misli kako će biti šef cverglovima.marcellus wrote:abraham wrote:Diplomat, niti miri niti smrdi, govoriti par sati a ne reci nista, uraditi i manje.... Karizma , nula bodova. Onako, kao sveta vodica ne skodi a mozda pomaze. Ovisi od kuta gledanja.
bezveznjak, placebo
bezličan aparatčik koji sam sebe davi izjavama bez okusa i mirisa i bez uporišne točke.
dojma sam kako je riječ o hologramu koji će se rasplinuti kad hase isključi struju...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» ''Pa zašto nisi uzela papak u Vuittonu?''
» spic-papak uhicen u lazi , ocekivano
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» Kad papak Klauški šilji kur...na Petir i Ružu a druka za Plenkija
» ''Pa zašto nisi uzela papak u Vuittonu?''
» spic-papak uhicen u lazi , ocekivano
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» Kad papak Klauški šilji kur...na Petir i Ružu a druka za Plenkija
Page 1 of 6