Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..
Page 4 of 25
Page 4 of 25 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25
Re: Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..
Danas je godišnjica Draganu. Da 3.9.1985. sjećam se kao danas. Kod nas je taj dan gostovao nekakav cirkus,kad na radiju čujemo da je poginuo Dragan Mance,među nama djecom jedan od tada najpopularnijih nogometaša.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dzango wrote:Kažu da je prikupljao dokumenta i informacije o Srbima koji su potom optuženi za ratne zločine.Braćala wrote:a sta je mogao da drukne ustasama? cene namirnica na kelinc pijaci? ko jebe ciju zenu po novom beogradu?
a kada ce nebojsa iz beograda i psihopata da kazu ko je kriv za rusenje objekata u privatnoj svojini u sava maloj?!
a ja sam negde procitao da je taj covek, iz drnisa cini mi se rodom, umro jos pre 8 godina...
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
jedna od najvecih sportskih tragedija na ovim prostorima...
Guest- Guest
U Oluji sam u jednoj kući našao kasetu guslarsku "Tragična smrt Dragana Mancea". Imam je još i danas iako kasetofona već odavno nemam.jastreb wrote:Danas je godišnjica Draganu. Da 3.9.1985. sjećam se kao danas. Kod nas je taj dan gostovao nekakav cirkus,kad na radiju čujemo da je poginuo Dragan Mance,među nama djecom jedan od tada najpopularnijih nogometaša.
Sad bum je potražil,slikal i okačil ovamo.
2014-04-22
Jebem mu mater, po ovoj otužnici bi mogao da pohapsiš Biserko, Kandić i pola NVO u Srbiji.Braćala wrote:dzango wrote:Kažu da je prikupljao dokumenta i informacije o Srbima koji su potom optuženi za ratne zločine.Braćala wrote:a sta je mogao da drukne ustasama? cene namirnica na kelinc pijaci? ko jebe ciju zenu po novom beogradu?
a kada ce nebojsa iz beograda i psihopata da kazu ko je kriv za rusenje objekata u privatnoj svojini u sava maloj?!
a ja sam negde procitao da je taj covek, iz drnisa cini mi se rodom, umro jos pre 8 godina...
jastreb wrote:U Oluji sam u jednoj kući našao kasetu guslarsku "Tragična smrt Dragana Mancea". Imam je još i danas iako kasetofona već odavno nemam.jastreb wrote:Danas je godišnjica Draganu. Da 3.9.1985. sjećam se kao danas. Kod nas je taj dan gostovao nekakav cirkus,kad na radiju čujemo da je poginuo Dragan Mance,među nama djecom jedan od tada najpopularnijih nogometaša.
dzango wrote:Jebem mu mater, po ovoj otužnici bi mogao da pohapsiš Biserko, Kandić i pola NVO u Srbiji.Braćala wrote:dzango wrote:Kažu da je prikupljao dokumenta i informacije o Srbima koji su potom optuženi za ratne zločine.Braćala wrote:a sta je mogao da drukne ustasama? cene namirnica na kelinc pijaci? ko jebe ciju zenu po novom beogradu?
kandic je dikovica, najviseg generala u srbiji, optuzila za ratne zlocine na kosovu-bez dokaza, sa izjavom ,,neka dokazuje svoju nevinost''.
khm, a gde je tu presumpcija nevinosti, jedno od prvih nacela krvicno procesnog prava?
Guest- Guest
I mrtvaci špijuniraju, zar ne? Očito je nadzirao srbsko podzemlje.
Evo je:jastreb wrote:
U Oluji sam u jednoj kući našao kasetu guslarsku "Tragična smrt Dragana Mancea". Imam je još i danas iako kasetofona već odavno nemam.
2014-04-22
Dres Sport. Prava slika toga vremena.jastreb wrote:Evo je:jastreb wrote:
U Oluji sam u jednoj kući našao kasetu guslarsku "Tragična smrt Dragana Mancea". Imam je još i danas iako kasetofona već odavno nemam.
Regoč wrote:I mrtvaci špijuniraju, zar ne? Očito je nadzirao srbsko podzemlje.
Eroo- Posts : 79085
2016-07-22
dzango wrote:Oni su komunjare. I to je normalno kao i za Vučića i Biserko.jastreb wrote:Vi samo o izdajnicima. Nikada tih izdajnika nije bilo kao 1990-te.dzango wrote:Pa samo Srbi i mogu da je izdaju. Neće valjda Šiptar i Hrvat poput Vučića i Biserko. To se od njih i očekuje pa se i ne može nazvati izdajom.Regoč wrote:Na šta spade Srbija kad ju Srbi izdaju!
Jebo ga ja,izdajnicima su proglašvni čak i takvi ljudi kao Tempo,Roćko,Ivan Stambolić,Draža Marković, Peko Dapčević,Koča Popović, Boško Krunić, Gojko Nikoliš, Jovo Kapičić, Milovan Đilas,Orlandić...
Kamo oni spadaju u Srbiji , među fašiste ili antifašiste?
Eroo- Posts : 79085
2016-07-22
fasiste, naravno. pa rodjeni brat od biserko je zagnojio kao zenga '91...
Guest- Guest
Jebo te, Jastrebe, daj pometi barem dio dvorišta koji fotkaš, nemoj se sramotiti prljavštinom. Ajd sad, metlu u ruke i ne prihvaćaj se kompa dok se dvorište ne zablista.jastreb wrote:Evo je:jastreb wrote:
Srbin - hrvatski dragovoljac? Zanimljivo!Braćala wrote:fasiste, naravno. pa rodjeni brat od biserko je zagnojio kao zenga '91...
U Srbiji su napadali i kćer generala Veljka Kovačevića. Jednog divnog čovjeka,Crnogorca,kojeg sam imao prilike vidjeti i u živo,prije rata.
On je bio komandant 13.divizije i pisac je knjige Kapelski kresovi,po kojoj je snimljena i serija.
No zaboravio sam kako se kćerka zove. Srbi su je napadali tutta forza.
On je bio komandant 13.divizije i pisac je knjige Kapelski kresovi,po kojoj je snimljena i serija.
2014-04-22
On je Crnogorac? Otkud on u Gorskom kotru? Mišljah da je to pisao neki domaći čovjek. Inače, dobra serija, najdraži mi je pukovnik Tugliusi, časno se ubio i Dimnjačaru lovu vratio.jastreb wrote:U Srbiji su napadali i kćer generala Veljka Kovačevića. Jednog divnog čovjeka,Crnogorca,kojeg sam imao prilike vidjeti i u živo,prije rata.
KOd nas ne postoji ta podela jer smo svi antifašisti. Kod nas je podela na Srbe i i Europejce. Ovi spadaju u ovu drugu omraženu grupu.Eroo wrote:dzango wrote:Oni su komunjare. I to je normalno kao i za Vučića i Biserko.jastreb wrote:Vi samo o izdajnicima. Nikada tih izdajnika nije bilo kao 1990-te.dzango wrote:Pa samo Srbi i mogu da je izdaju. Neće valjda Šiptar i Hrvat poput Vučića i Biserko. To se od njih i očekuje pa se i ne može nazvati izdajom.Regoč wrote:Na šta spade Srbija kad ju Srbi izdaju!
Jebo ga ja,izdajnicima su proglašvni čak i takvi ljudi kao Tempo,Roćko,Ivan Stambolić,Draža Marković, Peko Dapčević,Koča Popović, Boško Krunić, Gojko Nikoliš, Jovo Kapičić, Milovan Đilas,Orlandić...
Kamo oni spadaju u Srbiji , među fašiste ili antifašiste?
Da Veljko Kovačević je Crnogorac iz Grahova. U G.kotar je došao 1941.kao španski borac. U seriji je to komandant Ljubo.Regoč wrote:On je Crnogorac? Otkud on u Gorskom kotru? Mišljah da je to pisao neki domaći čovjek. Inače, dobra serija, najdraži mi je pukovnik Tugliusi, časno se ubio i Dimnjačaru lovu vratio.jastreb wrote:U Srbiji su napadali i kćer generala Veljka Kovačevića. Jednog divnog čovjeka,Crnogorca,kojeg sam imao prilike vidjeti i u živo,prije rata.
I Veljko se ubio. Bio je teško bolestan i nije mogao izdržati patnje.
Inače ljudi u G.kotaru i Rijeci su ga jako voljeli.
2014-04-22
Page 4 of 25 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25
Similar topics
» U Srbiji se hvale da ih zovu Arapi i čestitaju na dobro obavljenom poslu oko migranata
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Mamac na koji su se mnogi uhvatili
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Mamac na koji su se mnogi uhvatili
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
Page 4 of 25