Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..
Page 15 of 25
Page 15 of 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Re: Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..
Rane Dušana Drče dobijene u zločinu koji Srbi iz Hrvatske smatraju najstrašnijim što ih je zadesilo u „Oluji“ nisu zacelile ni posle 20 godina i nikada neće ni moći.
- Samo su monstrumi mogli da bombarduju kolonu prognanih ljudi, žena, starica i dece. U ratu je sve moguće, gađati ciljano neke objekte, boriti se na vatrenoj liniji, ali ne i zasuti bombama nevine i već prognane ljude. Na godišnjicu nas se sete mediji, ali još nisam čuo da se ikada oglasio naš tužilac - ogorčeno priča Drča, koji je izgubio sina Jovicu, majku Darinku i sestru od tetke Mirjanu, dok je on sam zbog rana proveo godinu dana u bolnici.
Pored žutog kamiona kojim je Drča pokušao da se s porodicom domogne Srbije nesrećna devojka nađena je obezglavljena, dok je mališanu izgorelo celo lice.
Krstan se vratio i poginuo
U belom šleperu „Lika transa“ izgoreli su u potpunosti Krstan Vuković, njegov sin Darko i deca njegovih prijatelja Nevenka i Žarko Rajić.
Krstanov otac i komšija Jovica Piplica spasli su se samo zahvaljujući tome što su ispali iz vozila od siline udara.
- Moj suprug je bio firminim kamionom na putu ka Srbiji. A kada je čuo da se sprema zlo, vratio se nazad. On i Darko su se sreli u koloni, a mali Rajići su hteli da budu u kamionu sa našim sinom... Bomba je pogodila direktno u kamion... Tela su bila raskomadana i ugljenisana. Posle 15 dana sam uspela da nađem patologa u Banjaluci koji ih je identifikovao - priča Jovanka Vuković, koja igrom slučaja sa ćerkom nije bila tog dana u istoj koloni.
Jovanka Vuković i Dušan Drča danas žive u Apatinu.
Da vam jebem.
- Samo su monstrumi mogli da bombarduju kolonu prognanih ljudi, žena, starica i dece. U ratu je sve moguće, gađati ciljano neke objekte, boriti se na vatrenoj liniji, ali ne i zasuti bombama nevine i već prognane ljude. Na godišnjicu nas se sete mediji, ali još nisam čuo da se ikada oglasio naš tužilac - ogorčeno priča Drča, koji je izgubio sina Jovicu, majku Darinku i sestru od tetke Mirjanu, dok je on sam zbog rana proveo godinu dana u bolnici.
Pored žutog kamiona kojim je Drča pokušao da se s porodicom domogne Srbije nesrećna devojka nađena je obezglavljena, dok je mališanu izgorelo celo lice.
Krstan se vratio i poginuo
U belom šleperu „Lika transa“ izgoreli su u potpunosti Krstan Vuković, njegov sin Darko i deca njegovih prijatelja Nevenka i Žarko Rajić.
Krstanov otac i komšija Jovica Piplica spasli su se samo zahvaljujući tome što su ispali iz vozila od siline udara.
- Moj suprug je bio firminim kamionom na putu ka Srbiji. A kada je čuo da se sprema zlo, vratio se nazad. On i Darko su se sreli u koloni, a mali Rajići su hteli da budu u kamionu sa našim sinom... Bomba je pogodila direktno u kamion... Tela su bila raskomadana i ugljenisana. Posle 15 dana sam uspela da nađem patologa u Banjaluci koji ih je identifikovao - priča Jovanka Vuković, koja igrom slučaja sa ćerkom nije bila tog dana u istoj koloni.
Jovanka Vuković i Dušan Drča danas žive u Apatinu.
Da vam jebem.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
[size=24][size=24]Kako je bombardovana kolona
Hrvatski avioni kobnog dana najpre su u niskom letu i relativno sporo preleteli kolonu civila, bez ijednog pripadnika vojnih jedinica, koju su činili automobili, traktori i konjske zaprege, napravili polukrug iznad brda Ključ i u povratku ih granatirali. Nesrećni ljudi bombardovani su poslednjeg dana „Oluje“, kada više nije bilo nikakve realne pretnje za hrvatske jedinice, i to duboko na teritoriji BiH.
Po izjavama meštana i preživelih izbeglica, kada su avioni počeli da tuku po unezverenom narodu, svi su se bacili na zemlju pokrivajući oči i uši. Sve je trajalo minut-dva, a kada se razišao oblak prašine, na sve strane su se mogli videti mrtvi, ranjeni, vatra, oči zaprepašćene dece u plamenu, geleri i ljudi koji krvavi tumaraju tražeći jedni druge.
U svoje letačke dnevnike, „zračni vitezovi“, kako ih zovu u Hrvatskoj, upisali su da su „gađali srpske vojne tenkove“.[/size][/size]
Stradalnici Mirko i Branko
Užasi koje su prošle ove porodice teško su i zamislivi.
Mirko Stjelja, koji je sa porodicom bio u „mercedesu“ koji su granate pogodile, bukvalno je obezglavljen, dok je njegovom ocu Branku, kojeg su geleri pogodili u čelo, glava prepolovljena.
Mirkova ranjena supruga Vedrana, koja se vodi kao indirektna žrtva, preminula je 20 dana kasnije nakon što se u Srbiji porodila.
Posmrtne ostatke Mirka i Branka pronašao je tek šest godina kasnije vlasnik placa nakon što se vratio na svoje imanje i odlučio da ukloni ugljenisanu olupinu.
Samo se vi obmanjujte i trujte..:-S
2014-04-12
Neću govoriti ništa o koloni,jer nisam siguran.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Reci to njemu:maggie13 wrote:Samo se vi obmanjujte i trujte..:-S
Ajmo o špijunima.jastreb wrote:Neću govoriti ništa o koloni,jer nisam siguran.
dzango wrote:U najtežem zločinu „Oluje“, kada su hrvatski „migovi“ bombardovali kolonu srpskih izbeglica, u dva minuta ubijeno je devetoro civila, a među njima četvoro dece stare od šest do 13 godina.Noor wrote:tenkovi Mileta Novakovića u povlačenju, kolona civila ih je štopala, pa je "rešili po kratkom postupku".Braćala wrote:a ko ih je izgazio i izgurao?
aleluja!
Kilometarska kolona ljudi, uglavnom starih, žena i dece, koji su u strahu od hrvatske vojske napustili svoje domove u južnoj Liki i severnoj Dalmaciji, gađana je 7. avgusta 1995. godine na Petrovačkoj cesti kod mesta Bravsko na teritoriji Republike Srpske.
U naletu hrvatskih „zračnih vitezova“ poginuli su Darinka Drča (68) i njeni unuci Jovica Drča (6) i Mirjana Dubajić (21), brat i sestra Nevenka (11) i Žarko (9) Rajić, Krstan Vuković (44) i njegov sin Darko (13), Branko Stjelja (72) i njegov sin Mirko (34).
Pedesetak osoba je ranjeno, od čega najviše dece, dok su među starijima mnogi ostali doživotni invalidi.
Jebem li vam "zračne vitezove" koji bombarduju izbegličke kolone.
prišivate nam svoja zvjerstva, ajde begaj bre..
Guest- Guest
Špijuni su među nama...dzango wrote:Ajmo o špijunima.jastreb wrote:Neću govoriti ništa o koloni,jer nisam siguran.
2014-04-22
Prišijem vam... da ne kažem šta.Noor wrote:dzango wrote:U najtežem zločinu „Oluje“, kada su hrvatski „migovi“ bombardovali kolonu srpskih izbeglica, u dva minuta ubijeno je devetoro civila, a među njima četvoro dece stare od šest do 13 godina.Noor wrote:tenkovi Mileta Novakovića u povlačenju, kolona civila ih je štopala, pa je "rešili po kratkom postupku".Braćala wrote:a ko ih je izgazio i izgurao?
aleluja!
Kilometarska kolona ljudi, uglavnom starih, žena i dece, koji su u strahu od hrvatske vojske napustili svoje domove u južnoj Liki i severnoj Dalmaciji, gađana je 7. avgusta 1995. godine na Petrovačkoj cesti kod mesta Bravsko na teritoriji Republike Srpske.
U naletu hrvatskih „zračnih vitezova“ poginuli su Darinka Drča (68) i njeni unuci Jovica Drča (6) i Mirjana Dubajić (21), brat i sestra Nevenka (11) i Žarko (9) Rajić, Krstan Vuković (44) i njegov sin Darko (13), Branko Stjelja (72) i njegov sin Mirko (34).
Pedesetak osoba je ranjeno, od čega najviše dece, dok su među starijima mnogi ostali doživotni invalidi.
Meni je Megi sumnjiva.jastreb wrote:Špijuni su među nama...dzango wrote:Ajmo o špijunima.jastreb wrote:Neću govoriti ništa o koloni,jer nisam siguran.
šta?dzango wrote:Prišijem vam... da ne kažem šta.Noor wrote:dzango wrote:U najtežem zločinu „Oluje“, kada su hrvatski „migovi“ bombardovali kolonu srpskih izbeglica, u dva minuta ubijeno je devetoro civila, a među njima četvoro dece stare od šest do 13 godina.Noor wrote:tenkovi Mileta Novakovića u povlačenju, kolona civila ih je štopala, pa je "rešili po kratkom postupku".Braćala wrote:a ko ih je izgazio i izgurao?
aleluja!
Guest- Guest
Meni i Veber. On je međunarodni špijun povezan sa centrima u Švicarskoj.dzango wrote:Meni je Megi sumnjiva.jastreb wrote:Špijuni su među nama...dzango wrote:Ajmo o špijunima.jastreb wrote:Neću govoriti ništa o koloni,jer nisam siguran.
A i oko Megi se nešto mnogo mota.
2014-04-22
jastreb wrote:Meni i Veber. On je međunarodni špijun povezan sa centrima u Švicarskoj.dzango wrote:Meni je Megi sumnjiva.jastreb wrote:Špijuni su među nama...dzango wrote:Ajmo o špijunima.jastreb wrote:Neću govoriti ništa o koloni,jer nisam siguran.
presumnjivo je to njeno opiranje..jel da?
Guest- Guest
Takođe. To tebi nemoguce da je istinito?maggie13 wrote:Samo se vi obmanjujte i trujte..:-S
Guest- Guest
ja sam svoju duznost prema domovini odradila privoljevsi crvenog..B-)jastreb wrote:Meni i Veber. On je međunarodni špijun povezan sa centrima u Švicarskoj.dzango wrote:Meni je Megi sumnjiva.jastreb wrote:Špijuni su među nama...dzango wrote:Ajmo o špijunima.jastreb wrote:Neću govoriti ništa o koloni,jer nisam siguran.
Nemojte sad pretjerivat ^_~
2014-04-12
mislim da je namjerno nemoguce,da.dzmrdz wrote:Takođe. To tebi nemoguce da je istinito?maggie13 wrote:Samo se vi obmanjujte i trujte..:-S
2014-04-12
to je dio moje osobnosti...zato svi bjeze od mene..dobro da imamo tebe, ja bih sve s chata rastjerala ;D:-PNoor wrote:jastreb wrote:Meni i Veber. On je međunarodni špijun povezan sa centrima u Švicarskoj.dzango wrote:Meni je Megi sumnjiva.jastreb wrote:Špijuni su među nama...dzango wrote:
Ajmo o špijunima.
presumnjivo je to njeno opiranje..jel da?
2014-04-12
Pa i Tudjman je rekao zovite ih kao da ostanu a u stvari..niste uopste realni ma kolko se pojedinitrudili biti. Vi imate zlikovce medju vama ko i mi ali nadjete uvek opravdanjemaggie13 wrote:mislim da je namjerno nemoguce,da.dzmrdz wrote:Takođe. To tebi nemoguce da je istinito?maggie13 wrote:Samo se vi obmanjujte i trujte..:-S
Prisustvujemo stvaranju mita sa hrvatske strane koji ce vremenommozda zajebati i srpski
Guest- Guest
dzmrdz wrote:
Prisustvujemo stvaranju mita sa hrvatske strane koji ce vremenommozda zajebati i srpski
zajebao ga je odavno...
Guest- Guest
Ovi ce ko kim il Sung, slikati se jedan dan s maketom atomske i zapretiti se vascelom svetu a posebno Hrvatskoj i Americi . Toma ce nakositi oci a iza njega ce kimati glavom mali sloba Dacic i vulin.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Moguće ali isto tako je rekao ne dirajte ih i pustite ih da pobjegnu.dzmrdz wrote:Pa i Tudjman je rekao zovite ih kao da ostanu amaggie13 wrote:mislim da je namjerno nemoguce,da.dzmrdz wrote:Takođe. To tebi nemoguce da je istinito?maggie13 wrote:Samo se vi obmanjujte i trujte..:-S
Pa pojeli bi vas čovječe nakon 4 godine. Da je netko naredio zaustavi kolonu klali bi vas zubima , 200 000 ljudi od 20-40 godina, maksimalno nabrijanih nakon 4 godine rata.
Dobro ste prošli vjeruj nam.
Last edited by kaja_333 on 3/9/2016, 12:53; edited 1 time in total (Reason for editing : I)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 15 of 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Similar topics
» U Srbiji se hvale da ih zovu Arapi i čestitaju na dobro obavljenom poslu oko migranata
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Mamac na koji su se mnogi uhvatili
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Mamac na koji su se mnogi uhvatili
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
Page 15 of 25