Hrvatska treba uvjetovati Srbiji normalizaciju odnosa smjenom Vučića
Page 16 of 17
Page 16 of 17 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Re: Hrvatska treba uvjetovati Srbiji normalizaciju odnosa smjenom Vučića
Nisam ja uporedjivao BGD sa Jadranskim morem, niti neke turiste spominjao.
Rekao sam, aerodrom u Nisu do skoro je bio mrtav, sada postaje nesto preko noci a pitanje sutra koliko ce jos porasti.
Imas karte iz Bergamo sa Ryanair za 19.90 u jednom pravcu.
Koliko nasih ljudi ce otici kuci tako i uzeti usput cigarete.
Nigde turiste nisam spomenuo.
Linija BGD za London, mislim da nije bas jeftina, tako da cigarete ili pravac Italija pa odande ako neko valja.
Kontrola na Heathrow je neverovatna, dok na Luton mozes proci.
Ko hoce, naravno da moze da zaradi, dok u Londonu, dovoljno je uci u neki bar, dve tri reci i odose pljuge.
Rekao sam, aerodrom u Nisu do skoro je bio mrtav, sada postaje nesto preko noci a pitanje sutra koliko ce jos porasti.
Imas karte iz Bergamo sa Ryanair za 19.90 u jednom pravcu.
Koliko nasih ljudi ce otici kuci tako i uzeti usput cigarete.
Nigde turiste nisam spomenuo.
Linija BGD za London, mislim da nije bas jeftina, tako da cigarete ili pravac Italija pa odande ako neko valja.
Kontrola na Heathrow je neverovatna, dok na Luton mozes proci.
Ko hoce, naravno da moze da zaradi, dok u Londonu, dovoljno je uci u neki bar, dve tri reci i odose pljuge.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Šta ti radiš na ovom forumu? Nema pisanja dok ne maknete Vučića. Da vas nisam ni jednog vidio tu.Serbinho-3 wrote:Nisam ja uporedjivao BGD sa Jadranskim morem, niti neke turiste spominjao.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba wrote:Šta ti radiš na ovom forumu? Nema pisanja dok ne maknete Vučića. Da vas nisam ni jednog vidio tu.Serbinho-3 wrote:Nisam ja uporedjivao BGD sa Jadranskim morem, niti neke turiste spominjao.
Guest- Guest
da li je moguce da verujete u mogucnost da to realizujetemarcellus wrote:nimalo neovisno o tome tko će biti na čelu Srbije.
Srbija će u EU jer tako žele nijemci i Ameri. ali mi moramo reći dok su vam ratni huškači na čelu i šešeljevci, ne možete u EU što se nas tiče. Počistite državu, jer su joj na čelu oni koji su protiv nas pokrenuli i vodili rat. Tako se nećemo igrat. Ili ostanite u rezervatu
vas odnos prema srbiji i srpskoj vlasti apsolutno je nebitan
sto se nas tice, nastavite
Guest- Guest
Stvarno mislim pokrenuti peticiju ili akciju da se blokira pristup forumu korisnicima s IP-om iz Srbije dok ne maknu Vučića, idem na Info to prijavit.Noor wrote:udba wrote:Šta ti radiš na ovom forumu? Nema pisanja dok ne maknete Vučića. Da vas nisam ni jednog vidio tu.Serbinho-3 wrote:Nisam ja uporedjivao BGD sa Jadranskim morem, niti neke turiste spominjao.
Ako mislimo provoditi zajedničku i jasnu vanjsku politiku morali bi biti jedinstveni prema van. Misliš da je to preoštar stav?
2015-11-10
Premijer Mađarske Viktor Orban poručio je danas da Mađarska ne prihvata da bilo ko iz nekog razloga blokira pristupanje Srbije EU, ističući da jedino merodavno mora da bude ono šta je neka država završila u procesu integracija.
2 videa
normalizacija sa hrvatskom nije prioritet.
nama je madjarska bitna,
beograd_b-pesta_ beč i td.
put na zapad !
2 videa
normalizacija sa hrvatskom nije prioritet.
nama je madjarska bitna,
beograd_b-pesta_ beč i td.
put na zapad !
Guest- Guest
pizzon wrote:Premijer Mađarske Viktor Orban poručio je danas da Mađarska ne prihvata da bilo ko iz nekog razloga blokira pristupanje Srbije EU, ističući da jedino merodavno mora da bude ono šta je neka država završila u procesu integracija.
a diže žilet žicu, ni muva neće da prođe.
P.S. još niste skinuli Vučiquija?
Last edited by udba on Mon 5 Sep - 13:56; edited 1 time in total
2015-11-10
ima pravo, nasi nemoj da gledaju kroz prste, on ne zeli da propusta.
zato je i doso, da nas obavesti sta namerava, jer kenjamo.
da se angela ne naljuti previse.
zato je i doso, da nas obavesti sta namerava, jer kenjamo.
da se angela ne naljuti previse.
Guest- Guest
Pa to i HR stalno naglašava.pizzon wrote:Premijer Mađarske Viktor Orban poručio je danas da Mađarska ne prihvata da bilo ko iz nekog razloga blokira pristupanje Srbije EU, ističući da jedino merodavno mora da bude ono šta je neka država završila u procesu integracija.
Ako ne napraviš posao nema naprijed, to isto vam i Orban kaže.
Eroo- Posts : 79068
2016-07-22
http://www.vecernji.hr/premium/vucic-dlaku-mijenja-ali-cud-nikad-1111160
udba wrote:Šta ti radiš na ovom forumu? Nema pisanja dok ne maknete Vučića. Da vas nisam ni jednog vidio tu.Serbinho-3 wrote:Nisam ja uporedjivao BGD sa Jadranskim morem, niti neke turiste spominjao.
pa gle većina država je nakon rata postavljala upravo takve uvjete, skinite one koji su rat pokrenuli pa ćemo razgovarati
uostalom ako Ameri uvjetuju normalizaciju odnosa s Rusijom uklanjanjem Putina, jer mu je država preblizu njihovih vojnih baza...
marcellus wrote:udba wrote:Šta ti radiš na ovom forumu? Nema pisanja dok ne maknete Vučića. Da vas nisam ni jednog vidio tu.Serbinho-3 wrote:Nisam ja uporedjivao BGD sa Jadranskim morem, niti neke turiste spominjao.
pa gle većina država je nakon rata postavljala upravo takve uvjete, skinite one koji su rat pokrenuli pa ćemo razgovarati
ne bezuvjetno, recimo u Japanu su Ameri ostavili Hirohitu jer je on bio polubog, ali sve druge zahtjeve su progurali. To je stvar pregovora. Recimo u Daytonu su sporazum o reintegraciji istočne Slavonije i temelj BiH koji još i danas stoji potpisali upravo najljući neprijatelji. Mi nismo ušli u Beograd i porazbijali sve pa da nas slušaju. Upravo iz inata nas ne bi slušali i takvi zahtjevi od strane Hrvatske bi bili vjetar u leđa njihovim voždovima.
Drugo, Srbi nisu na civilzacijskoj razini kao Hrvati. Vi ste lijepo i uljudno uklonili Karamarka kad je zainteresirana strana to tražila, kod njih tako nešto ne prolazi.
Usprkos tome, slažem se da bi Stanojku, Đangu, Pizzonu, Jastrebu, Crvenkastom i Šeksu trebalo zabraniti sudjelovanje na ovom forumu dok se Vučić ne makne, čisto da se zna da mislimo ozbiljno. Barem na jedan dan. Ko što nismo dali ni Perkovića. Idem to zatražit na info.
2015-11-10
a da ograničimo zabranu na šeksa i pižona?
ne, jer pižon će onda ako treba golim rukama zadavit vaginuosnog i evo ga drugi dan na forumu.marcellus wrote:a da ograničimo zabranu na šeksa i pižona?
2015-11-10
udba wrote:Mi nismo ušli u Beograd i porazbijali sve pa da nas slušaju. Upravo iz inata nas ne bi slušali i takvi zahtjevi od strane Hrvatske bi bili vjetar u leđa njihovim voždovima.
.
Jasna stvar. Hrvatska vojska nigdje nije ni prešla Srbijansku granicu.
Ako hoćete da vas Srbija sluša molim vojskom ući u knez mihajlovu :D ovako to je bio građanski rat pri raspadu jugoslavije u kojem su svi dobili po pički ovdje ili ondje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ima i drugih načina za skinut nekog, pustiš ga da mazne nešto sitno iz naftne kompanije pa mu metneš kad zatreba, ali Vučko je zasad ok, sluša čoek i ne smeta nam.epikur37 wrote:udba wrote:Mi nismo ušli u Beograd i porazbijali sve pa da nas slušaju. Upravo iz inata nas ne bi slušali i takvi zahtjevi od strane Hrvatske bi bili vjetar u leđa njihovim voždovima.
.
Jasna stvar. Hrvatska vojska nigdje nije ni prešla Srbijansku granicu.
Ako hoćete da vas Srbija sluša molim vojskom ući u knez mihajlovu :D ovako to je bio građanski rat pri raspadu jugoslavije u kojem su svi dobili po pički ovdje ili ondje.
2015-11-10
pizzon wrote:da li je moguce da verujete u mogucnost da to realizujetemarcellus wrote:nimalo neovisno o tome tko će biti na čelu Srbije.
Srbija će u EU jer tako žele nijemci i Ameri. ali mi moramo reći dok su vam ratni huškači na čelu i šešeljevci, ne možete u EU što se nas tiče. Počistite državu, jer su joj na čelu oni koji su protiv nas pokrenuli i vodili rat. Tako se nećemo igrat. Ili ostanite u rezervatu
to bi normalna država uradila, uvjetovala normalizaciju odnosa normalizacijom i denacifikacijom srbije
Hrvatska uslovljava normalizaciju odnosa denacifikacijom... Buahahahahahahhahahhamarcellus wrote:pizzon wrote:da li je moguce da verujete u mogucnost da to realizujetemarcellus wrote:nimalo neovisno o tome tko će biti na čelu Srbije.
to bi normalna država uradila, uvjetovala normalizaciju odnosa normalizacijom i denacifikacijom srbije
Samo se ti smej, Hase će da ti složi memo i dok ne potpišete nema ni Evrope ni foruma.Stanojko wrote:Hrvatska uslovljava normalizaciju odnosa denacifikacijom... Buahahahahahahhahahhamarcellus wrote:pizzon wrote:da li je moguce da verujete u mogucnost da to realizujetemarcellus wrote:nimalo neovisno o tome tko će biti na čelu Srbije.
2015-11-10
Kamo srece... nego, nece cupi da sroci...udba wrote:Samo se ti smej, Hase će da ti složi memo i dok ne potpišete nema ni Evrope ni foruma.Stanojko wrote:Hrvatska uslovljava normalizaciju odnosa denacifikacijom... Buahahahahahahhahahhamarcellus wrote:pizzon wrote:da li je moguce da verujete u mogucnost da to realizujetemarcellus wrote:nimalo neovisno o tome tko će biti na čelu Srbije.
Similar topics
» Promena administrativne linije između Srbije i Kosova na međunarodnoj konferenciji: Predlog Jelene Milić(NATO?) za normalizaciju odnosa
» Kvazi liberalni mediji pozivaju na napad na ekvadorsku ambasadu, prekid diplomatskih odnosa, a ako treba na ubijanje Assangea
» Predsedništvo BiH prihvatilo poziv Vučića za posetu Srbiji
» Bahreinski princ na vojnoj vježbi kod Vučica u Srbiji
» Veliki protesti u Srbiji hrvatski mediji štite Vučića
» Kvazi liberalni mediji pozivaju na napad na ekvadorsku ambasadu, prekid diplomatskih odnosa, a ako treba na ubijanje Assangea
» Predsedništvo BiH prihvatilo poziv Vučića za posetu Srbiji
» Bahreinski princ na vojnoj vježbi kod Vučica u Srbiji
» Veliki protesti u Srbiji hrvatski mediji štite Vučića
Page 16 of 17