ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska treba uvjetovati Srbiji normalizaciju odnosa smjenom Vučića

Page 15 of 17 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next

Go down

Hrvatska treba uvjetovati Srbiji normalizaciju odnosa smjenom Vučića - Page 15 Empty Re: Hrvatska treba uvjetovati Srbiji normalizaciju odnosa smjenom Vučića

Post by Serbinho-3 3/9/2016, 18:54

Prijatelj ima firmu u Milanu, registrovana u Beogradu, gde mu medju zaposlenima radila i Australijanka.
Easyjet, koji ima veliki HUB ovde na starijem terminalu Malpensa aerodroma, registrovan je u Svajcarskoj kao generalno I svi hoteli.
Oni sa jedne strane ne donose novac u budzet kao i FIAT u Srbiji, ali sa druge zaposljavaju veliki broj ljudi i propratno daju posao ostalim kompanijama, ista prica Ryanair u Bergamo na Orio
aerodromu.
Mnoge kompanije u ITA bi propale zbog velikih poreza, sto znaci i manje radnih mesta, ovako, budu konkurentniji sa manjim porezima u BGD i neki imaju posao.
Srbiji realno i ne odgovara da udje, jer mislim da poreski jos nisu povezani, tako da kompanije mogu iz EU da operu novac u Srbiji, dok ako udje, svakako da ne.

Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Hrvatska treba uvjetovati Srbiji normalizaciju odnosa smjenom Vučića - Page 15 Empty Re: Hrvatska treba uvjetovati Srbiji normalizaciju odnosa smjenom Vučića

Post by Winter is coming 3/9/2016, 18:54

ulazak u EU ti je kao kad se cjenkas da kupis neki auto,moras izgledati nezainteresovan,onda ce diler biti manje zahtjevan

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 3/9/2016, 18:59

Cene cigareta, ako udjes u EU, moras dovesti na nivo EU cena, ovako Marlboro 23 eura, ja doneo 5 bokseva sada za prijatelje.
Uvodjenjem gomile low cost linija za Nis, mnogi da prenesu neki boks cigareta, karta ih fakticki dodje dzaba a koliko ce putnika ici u Nis i koliko novca Srbiji samo od cigareta.
Jasna ko dan racunica.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/9/2016, 18:59

Winter is coming wrote:ulazak u EU ti je kao kad se cjenkas da kupis neki auto,moras izgledati nezainteresovan,onda ce diler biti manje zahtjevan
Jedini problem je šta Srbija ovako ni na nebu ni na zemlji šta se tice Brisela može ostat vjecno pa ti ta taktika pada u vodu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 3/9/2016, 19:00

Marlboro u ITA 54 eura boks, 30 eura razlike.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/9/2016, 19:01

Serbinho-3 wrote:Cene cigareta, ako udjes u EU, moras dovesti na nivo EU cena, ovako Marlboro 23 eura, ja doneo 5 bokseva sada za prijatelje.
Uvodjenjem gomile low cost linija za Nis, mnogi da prenesu neki boks cigareta, karta ih fakticki dodje dzaba a koliko ce putnika ici u Nis i koliko novca Srbiji samo od cigareta.
Jasna ko dan racunica.
Zašto moraš dovesti na nivo eu ?

Pa ovdje baš ovi britanci ljeti pokupuju po desetak šteka marlbora i drugoga prije nego šta idu na aeodrom ......zarade na razlici masu para.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Winter is coming 3/9/2016, 19:02

RayMabus wrote:
Winter is coming wrote:ulazak u EU ti je kao kad se cjenkas da kupis neki auto,moras izgledati nezainteresovan,onda ce diler biti manje zahtjevan
Jedini problem je šta Srbija ovako ni na nebu ni na zemlji šta se tice Brisela može ostat vjecno pa ti ta taktika pada u vodu.
koliko ja shvatam to je ustvri glumatanje taj ulazak u EU

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/9/2016, 19:03

Serbinho-3 wrote:Marlboro u ITA 54 eura boks, 30 eura razlike.
U Hr ti je kutija Marlobra 26 kuna dakle 4 eura ....ovi britanci prije nego šta odu na aerodrom kupe deset šteka toga ....kažu da je tamo to skupo za popizdhit a ovdje im je to jeftino.

Možda ovaj BoB Rock zna koliko je kutija marlbora u LOndonu pa da kaže tocnu cijenu a ja smao znam da oni prije nego šta odu na aerodrom kupe deset šteka toga i svi kažu da im je to jeftino jer da je to u njih nešto skupo boli glava ono.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/9/2016, 19:07

Italijani to isto rade ovdje al Britanci su nenadhebivi ...Briti po deset šteka kupuju prije leta za Britaniju.

DESET ŠTEKA ČOIČE ......duvan na otoku je skup boli glava ....pricao sam s njima .....neka teška teška razlika u cijeni.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/9/2016, 19:11

Dovedi Brite u Bg pa češ tek onda vidit šopinga duvana ....dođu ovdje masovno ljeti ovo ono ....to svi nose po deset šteka u Britaniju valjda toliko mogu i svi koje sam baš to pita rekli su mi neke cijene kod njih toga al neka razlika u cijeni boli glava ono.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/9/2016, 19:16

The price of 1 package of Marlboro cigarettes in London is £9

1 package of marlboro cigarettes in other cities

• In Curitiba the price is 80% lower than in London
  • In Marseille the price is 40% lower than in London
  • In Mérida the price is 82% lower than in London
  • In Brasov the price is 68% lower than in London
  • In Moscow the price is 87% lower than in London
  • In Wellington the price is 30% higher than in London
  • In Belgrade the price is 79% lower than in London
  • In Jining the price is 76% lower than in London

https://www.expatistan.com/price/cigarettes/london

In Belgrade the price is 79% lower than in London

Hebo te Talijan ....kad na ove naletiš onda ceš shvatit šta znači riječ šoping : DAJ ODMA DESET ŠTEKA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 3/9/2016, 19:21

Pa eto, 4 eura, dok da niste u EU, bilo bi kao u Srbiji, koja je morala dici cene, jer je EU "posavetovala", obzirom da su kostale secam se 13 eura boks.

Jasno je za 23 eura, koliko nekom odgovara da se proseta i na brzaka pokupi cigarete a sve su to devize za zemlju.

Englezi kod vas letovanje plate svercom cigareta.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/9/2016, 19:25

Serbinho-3 wrote:Pa eto, 4 eura, dok da niste u EU, bilo bi kao u Srbiji, koja je morala dici cene,  jer je EU "posavetovala", obzirom da su kostale secam se 13 eura boks.

Jasno je za 23 eura, koliko nekom odgovara da se proseta i na brzaka pokupi cigarete a sve su to devize za zemlju.

Englezi kod vas letovanje plate svercom cigareta.
Bile su 22 kune prije par godina tako da nije baš neko poskupljenje.

Cuj ovi Briti šta su pušaci i to il imaju nekoga tko puši pa njemu kupuju ...to nisi nikad vidija ...ko skakvci ...sav nam duvan popasu.

NEVJEROVATNO ČOIČE.

Da mi imamo turizam ....nemoramo se bavit spuštanjem cijena da ih privucemo nego je to njima usput jer ne dolaze radi toga nego kupanja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/9/2016, 19:30

Prema podacima Državnog zavoda za statistiku u prva četiri mjeseca ove godine u Hrvatsku je došlo čak 32 posto više britanskih turista nego u isto vrijeme lani. Gotovo 28 tisuća Britanaca ostvarilo je više od 97 tisuća noćenja ili čak 37 posto više.

Ravnajući se po podacima Državnog zavoda za statistik, Hrvatsku je prošle godine posjetilo gotovo pola milijuna turista iz Ujedinjenog Kraljevstva, što je za 14.3 posto više nego u 2014. To implicira pozitivne trendove u budućnosti za Hrvatsku.

http://www.index.hr/tema/euro-2016/brexit-nije-utjecao-na-turizam-hrvatska-bilje%C5%BEi-rast-britanskih-gostiju-903027

Ne možeš uspoređivat BG i jadransku obalu u kontekstu turizma jer to su dva razlicita tipa turizma al ono ovi su šta se toga tice ko skakavci ....sav duvan poharaju ....nemaš šta pušit gdje ovi prođu ha ha ha .....sve odnesu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2016, 19:32

RayMabus wrote:
U Hr ti je kutija Marlobra 26 kuna dakle 4 eura ....ovi britanci prije nego šta odu na aerodrom kupe deset šteka toga ....kažu da je tamo to skupo za popizdhit a ovdje im je to jeftino.

Možda ovaj BoB Rock zna koliko je kutija marlbora u LOndonu pa da kaže tocnu cijenu a ja smao znam da oni prije nego šta odu na aerodrom kupe deset šteka toga i svi kažu da im je to jeftino jer da je to u njih nešto skupo boli glava ono.
ja ne pusim ali je oko 8-9 fuja u trgovinama...znam da sam zinio
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 3/9/2016, 19:33

RayMabus wrote:Prema podacima Državnog zavoda za statistiku u prva četiri mjeseca ove godine u Hrvatsku je došlo čak 32 posto više britanskih turista nego u isto vrijeme lani. Gotovo 28 tisuća Britanaca ostvarilo je više od 97 tisuća noćenja ili čak 37 posto više.

Ravnajući se po podacima Državnog zavoda za statistik, Hrvatsku je prošle godine posjetilo gotovo pola milijuna turista iz Ujedinjenog Kraljevstva, što je za 14.3 posto više nego u 2014. To implicira pozitivne trendove u budućnosti za Hrvatsku.

http://www.index.hr/tema/euro-2016/brexit-nije-utjecao-na-turizam-hrvatska-bilje%C5%BEi-rast-britanskih-gostiju-903027

Ne možeš uspoređivat BG i jadransku obalu u kontekstu turizma jer to su dva razlicita tipa turizma al ono ovi su šta se toga tice ko skakavci ....sav duvan poharaju ....nemaš šta pušit gdje ovi prođu ha ha ha .....sve odnesu.
neka puše kurac  cat

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2016, 19:36

RayMabus wrote:

The price of 1 package of Marlboro cigarettes in London is £9

1 package of marlboro cigarettes in other cities

• In Curitiba the price is 80% lower than in London
  • In Marseille the price is 40% lower than in London
  • In Mérida the price is 82% lower than in London
  • In Brasov the price is 68% lower than in London
  • In Moscow the price is 87% lower than in London
  • In Wellington the price is 30% higher than in London
  • In Belgrade the price is 79% lower than in London
  • In Jining the price is 76% lower than in London

https://www.expatistan.com/price/cigarettes/london

In Belgrade the price is 79% lower than in London

Hebo te Talijan ....kad na ove naletiš onda ceš shvatit šta znači riječ šoping : DAJ ODMA DESET ŠTEKA.

et nisam se zajebo onda..

sto se tice cigareta i sverca ide ovako, najbolje je doneti sto jeftinije cigarete, znaci bukvalno krdu jer ces isto love okrenuti i na krdzi kao i na marklboru a sa puno manje investicije
U Bg sam uzimao po 6 steka nekih cigara koje su zlo, kostale su steka oko 6 eura a prodavao sma ih za 25 FUNTI ladno ovde, racunajte..rizik mi je bio tih 40ak eura
nije na veliko naravno ali znam tipove koji su po 2-3 KARTONA donosili
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/9/2016, 19:36

Evo baš pretvaram 9 funti je :

81 kuna

1335  dinara

10.66 eura

Marloboro u Hr je 26 kuna ....
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 3/9/2016, 19:43

RayMabus wrote:Evo baš pretvaram 9 funti je :

81 kuna

1335  dinara

10.66 eura

Marloboro u Hr je 26 kuna ....
pitaj prcija, mislim da je u australijij i na nz oko 50lokalnih dolara

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/9/2016, 19:44

Dao sam ti primjer sa Britima a ja sam to vidio na svoje oci ....kutija marlbora u Britaniji 81 kunu a u Hr 26 kuna ...

Inace ne možemo se tu uspoređivat po tipu turizma iako ti to voliš radit ...Bg je gradu u unutrašnjosti itd itd itd a ovo je ljeto , obala , kupanje ....nije za usporedbu ako misliš radit razvoj turizma.

Jadranska obala i opcenito mediteranska obala i taj tip turizma i BG kao destinacija dakle evrospki veci grad u unutrašnjosti nisu uopce za uspoređivanje jer nisu isti tip turizma pa ti tako ni ta priča o tome šta je u Bg jeftiniji duvan ne igra ovdje ....možda bi igralo da uspoređuješ sa ZG i njihovom ponudom al ovdje NE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 3/9/2016, 21:04

Nisam ja uporedjivao BGD sa Jadranskim morem, niti neke turiste spominjao.
Rekao sam, aerodrom u Nisu do skoro je bio mrtav, sada postaje nesto preko noci a pitanje sutra koliko ce jos porasti.
Imas karte iz Bergamo sa Ryanair za 19.90 u jednom pravcu.
Koliko nasih ljudi ce otici kuci tako i uzeti usput cigarete.
Nigde turiste nisam spomenuo.
Linija BGD za London, mislim da nije bas jeftina, tako da cigarete ili pravac Italija pa odande ako neko valja.
Kontrola na Heathrow je neverovatna, dok na Luton mozes proci.
Ko hoce, naravno da moze da zaradi, dok u Londonu, dovoljno je uci u neki bar, dve tri reci i odose pljuge.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 15 of 17 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next

Back to top

- Similar topics