Hrvatska treba uvjetovati Srbiji normalizaciju odnosa smjenom Vučića
Page 14 of 17
Page 14 of 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Re: Hrvatska treba uvjetovati Srbiji normalizaciju odnosa smjenom Vučića
nimalo neovisno o tome tko će biti na čelu Srbije.
Srbija će u EU jer tako žele nijemci i Ameri. ali mi moramo reći dok su vam ratni huškači na čelu i šešeljevci, ne možete u EU što se nas tiče. Počistite državu, jer su joj na čelu oni koji su protiv nas pokrenuli i vodili rat. Tako se nećemo igrat. Ili ostanite u rezervatu.
Srbija će u EU jer tako žele nijemci i Ameri. ali mi moramo reći dok su vam ratni huškači na čelu i šešeljevci, ne možete u EU što se nas tiče. Počistite državu, jer su joj na čelu oni koji su protiv nas pokrenuli i vodili rat. Tako se nećemo igrat. Ili ostanite u rezervatu.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Zapravo, sponzoruse su i vise nego dobrodosle za BG, mozda kolerik onda i ode u miru na spicu, cekere na placu i kavu. :)
Guest- Guest
Ok al bez obzira na to to ti je pogrešan nacin razmišljanja.kolerik wrote:RayMabus wrote:Hubovi nisu bitni kao ni gdje netko ima središte firme ....ima nešto šta se zove zdrava konkurenkcija pa onda taj nacin razmišljanja je glup ....tako da bolje se uhvatit izgradnje samoga sebe nego podmicat klipove jer nema od toga koristi.
Zajebi te price o zdravoj konkurenciji i o tome da je zapravo Hrvatskoj najveci interes da Srbija udje u EU. Nije.
Kao sto ni Sloveniji nije bio da Hrvatska udje u EU.
To su price za malu djecu, kome se to moze prodati ja ne znam. Hrvatskoj je ''zdravo'' da se izbori za stratesku uzvisinu i da drzi u saci sto god moze.
Ostalo je magla.
To ti je isto ko da si bauštelac ili tako nešto i onda ajme doci ce puno imigranata i uzeti mi posao ....pa uloži u sebe , uci , napreduj ....položi za viličara npr i automatski te boli kuraz za te imigrante koji znaju samo lopatu držat u ruci ako i to uopce.
Kužiš princip ?
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
ukratko mi ne možemo spriječiti ulazak srbije u EU, vjerojatno ni usporiti, ali ga možemo uvjetovati određenim ustupcima - prvi mora biti uklanjanje svih koji su sudjelovali u agresivnim ratovima protiv RH s vladajućih pozicija.
sve drugo je nerazumna politika i zeleno svjetlo srbiji za novi rat, usto priznanje vlastite krivnje za rat
Nema toga šta mi ne možemo.marcellus wrote:ukratko mi ne možemo spriječiti ulazak srbije u EU, vjerojatno ni usporiti, ali ga možemo uvjetovati određenim ustupcima - prvi mora biti uklanjanje svih koji su sudjelovali u agresivnim ratovima protiv RH s vladajućih pozicija.
Nikad ne podcjenjuj ujkane kad je geopolitika i vojska u pitanju.
2014-04-11
marcellus wrote:nimalo neovisno o tome tko će biti na čelu Srbije.
Sve i da to poslusaju, kao sto nece, jer su to ljudi koji su navikli imati posla sa Thacijem kao saveznikom, Hrvatski je trajni interes da Srbiju drzi u statusu Turske.
Amerikanci zele ono sto im lobiji kazu da zele.
A Nijemci zele sto zele, ali Amerikanci odlucuju (vidi pristupanje Hrvatske u EU).
Kljucna bitka se vodi posred Washingtona, tamo Hrvatska ima svoju jedinu sansu da uvjeri lobije koji upravljaju SAD-om da je Americi u interesu da stopira Srbiju (naravno, ne tek tako i ne trajno, ali malo po malo).
Guest- Guest
No ANA ( tugo mojih dana he he he ) je vezano uz geopolitiku i vojna pitanja i slucajno se dodiruje sa ovim šta pričate a inace moja razmišljanja oko ekonomije su uvijek ista a ne ta vaša.
To je splet okolnosti šta je meni bitnija vojska i geopolitika naspram ekonomije tj udaram.
To je splet okolnosti šta je meni bitnija vojska i geopolitika naspram ekonomije tj udaram.
2014-04-11
NIje u šoldima sve.
Vojne stvari uvijek imaju prednost pred ekonomijom.
Ako je mir i ovo nije upitno onda su vam moja ekonomska razmišljanja rečena i nisu tako prizemna kao vaša.
Vojne stvari uvijek imaju prednost pred ekonomijom.
Ako je mir i ovo nije upitno onda su vam moja ekonomska razmišljanja rečena i nisu tako prizemna kao vaša.
2014-04-11
marcellus wrote:ukratko mi ne možemo spriječiti ulazak srbije u EU, vjerojatno ni usporiti, ali ga možemo uvjetovati određenim ustupcima - prvi mora biti uklanjanje svih koji su sudjelovali u agresivnim ratovima protiv RH s vladajućih pozicija.
Ma mahnit si covjece. :)
Ne razmisljas o kljucnim stvarima, imas fiksaciju na ljude. Ljudi su Marcel potrosna roba, fundamentalni geostrateski interesi drzave su trajni i nepromjenjivi. Mijenjaju se ljudi, vlasti, stranke i saveznici, ali to ostaje isto.
Guest- Guest
Naučnik "riješio" Fermijev paradoks: Vanzemaljci možda ne žele da imaju posla sa Zemljanima
Problem ovog rješenja jeste da takav podvig više civilizacija zahtijeva neku vrstu organizacije. To bi značilo da u našoj galaksiji postoji krovna zajednica naprednih vrsta koje su složne u najmanje jednoj stvari – ne kontaktirati Zemlju.
http://www.klix.ba/scitech/nauka/naucnik-rijesio-fermijev-paradoks-vanzemaljci-mozda-ne-zele-da-imaju-posla-sa-zemljanima/160903057
Točno.
Kao šta je točno da Srbija počiva na mitomaniji i tinja za otimačinom tuđega pa ce proci još ispita dok ne odrastu i prerastu tu svoju glupost.
Problem ovog rješenja jeste da takav podvig više civilizacija zahtijeva neku vrstu organizacije. To bi značilo da u našoj galaksiji postoji krovna zajednica naprednih vrsta koje su složne u najmanje jednoj stvari – ne kontaktirati Zemlju.
http://www.klix.ba/scitech/nauka/naucnik-rijesio-fermijev-paradoks-vanzemaljci-mozda-ne-zele-da-imaju-posla-sa-zemljanima/160903057
Točno.
Kao šta je točno da Srbija počiva na mitomaniji i tinja za otimačinom tuđega pa ce proci još ispita dok ne odrastu i prerastu tu svoju glupost.
2014-04-11
Švabe popuše ww1 i umjesto da ono kad su vidili da je rat shranje odustanu od toga šta oni naprave ?
Oce revanš.
I sad ce Srbija u zajednicu sa drugim narodima a dole ispod plašta ne tinja ono rat je shranje nego ocemo revanš prvom prilikom kad nam se ukaže.
Ma zamisli.
Oce revanš.
I sad ce Srbija u zajednicu sa drugim narodima a dole ispod plašta ne tinja ono rat je shranje nego ocemo revanš prvom prilikom kad nam se ukaže.
Ma zamisli.
2014-04-11
kolerik wrote:marcellus wrote:ukratko mi ne možemo spriječiti ulazak srbije u EU, vjerojatno ni usporiti, ali ga možemo uvjetovati određenim ustupcima - prvi mora biti uklanjanje svih koji su sudjelovali u agresivnim ratovima protiv RH s vladajućih pozicija.
Ma mahnit si covjece. :)
Ne razmisljas o kljucnim stvarima, imas fiksaciju na ljude. Ljudi su Marcel potrosna roba, fundamentalni geostrateski interesi drzave su trajni i nepromjenjivi. Mijenjaju se ljudi, vlasti, stranke i saveznici, ali to ostaje isto.
ne, imam fiksaciju na principe. Tu se ne radi o ljudima. Radi se o principima. Da je Njemačku nakon 45. vodio Göring umjesto Hitlera nikad ne bi ušla ni u jednu asocijaciju. Ili bilo tko tko je bio dio naci stranke. Denacifikacija je ključna riječ, ne Vučić.
sad je zakon otici na Koshutnjak po ovim vrucinamapizzon wrote:beograd je najotvoreniji grad za zivot
svih ljudi u regionu I sire
2014-04-14
Srbija nije mentalno spreman za ulazak u eu.
Evo ti recimo pitanje granica na Dunavu ....ono nevracaju šta je zakonski naše.
Dobro ti bi u zajednicu naroda gdje ne postoje granice ....pa onda cemu takav stav ?
Ahhaaaa tu smo.
Mentalni sklop : majmun.
Evo ti recimo pitanje granica na Dunavu ....ono nevracaju šta je zakonski naše.
Dobro ti bi u zajednicu naroda gdje ne postoje granice ....pa onda cemu takav stav ?
Ahhaaaa tu smo.
Mentalni sklop : majmun.
2014-04-11
Odnos Srbije i eu se u osnovi ponajviše pa rekao bih i samo gleda kroz prizmu ekonomije.
Gospodine četnik eu je zajednica naroda i mi vama možemo dati ekonomske ustupke al dok ne promijenite mentalni sklop vi niste za to : zajednicu naroda.
Gospodine četnik eu je zajednica naroda i mi vama možemo dati ekonomske ustupke al dok ne promijenite mentalni sklop vi niste za to : zajednicu naroda.
2014-04-11
neznam ja nista,vidi to sa pizonom,on je zaduzen za diplomaciju
2014-04-14
Zna JUnker .....zato vam je i napisao ono pismo onako. Oni su prošli te ratove i na mentalnom planu nije im do osvajanja ....cak i da vam eu da sve ekonosmke povlastice vi u nju ne možete uci iz razloga mentalne kontradikcije sa onim šta eu jest.Winter is coming wrote:neznam ja nista,vidi to sa pizonom,on je zaduzen za diplomaciju
Znaci ekonomski vam se da sve šta i drugoj clanici eu al njen član ne možete bit ....zašto ? Pa zato šta ne zadovoljavate taj mentalni krug grupe.
2014-04-11
Junker je bio prvi nacisticki avion na mlazni pogon
2014-04-14
Milanović: Srbija se ponaša kao da je osnovala EU
Jučer je predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker odgovorio na Vučićevo pismo u kojem je premijer Srbije izvijestio kako se u Hrvatskoj "vodi jedna ogoljena antisrpska politika".
Juncker je izrazio zabrinutost povodom najnovijeg razvoja situacije u odnosima između Srbije i Hrvatske.
On je u pismu naglasio da su dobrosusjedski odnosi i regionalna saradnja, kao i pomirenje, fundamentalni principi koje moraju poštivati sve zemlje kandidati za članstvo u EU i potencijalni kandidati, ali i isto tako i sve države-članice Europske unije u regiji.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/milanovic-srbija-se-ponasa-kao-da-je-osnovala-eu
I da ti sad to nekome u Srbiji ideš objašnjavat on ce ti reci : A šta ti meni ovo ono ?
A ništa brajkane ....čekaj još malo u čekaonici.
Jučer je predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker odgovorio na Vučićevo pismo u kojem je premijer Srbije izvijestio kako se u Hrvatskoj "vodi jedna ogoljena antisrpska politika".
Juncker je izrazio zabrinutost povodom najnovijeg razvoja situacije u odnosima između Srbije i Hrvatske.
On je u pismu naglasio da su dobrosusjedski odnosi i regionalna saradnja, kao i pomirenje, fundamentalni principi koje moraju poštivati sve zemlje kandidati za članstvo u EU i potencijalni kandidati, ali i isto tako i sve države-članice Europske unije u regiji.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/milanovic-srbija-se-ponasa-kao-da-je-osnovala-eu
I da ti sad to nekome u Srbiji ideš objašnjavat on ce ti reci : A šta ti meni ovo ono ?
A ništa brajkane ....čekaj još malo u čekaonici.
2014-04-11
Prijatelj ima firmu u Milanu, registrovana u Beogradu, gde mu medju zaposlenima radila i Australijanka.
Easyjet, koji ima veliki HUB ovde na starijem terminalu Malpensa aerodroma, registrovan je u Svajcarskoj kao generalno I svi hoteli.
Oni sa jedne strane ne donose novac u budzet kao i FIAT u Srbiji, ali sa druge zaposljavaju veliki broj ljudi i propratno daju posao ostalim kompanijama, ista prica Ryanair u Bergamo na Orio
aerodromu.
Mnoge kompanije u ITA bi propale zbog velikih poreza, sto znaci i manje radnih mesta, ovako, budu konkurentniji sa manjim porezima u BGD i neki imaju posao.
Srbiji realno i ne odgovara da udje, jer mislim da poreski jos nisu povezani, tako da kompanije mogu iz EU da operu novac u Srbiji, dok ako udje, svakako da ne.
Easyjet, koji ima veliki HUB ovde na starijem terminalu Malpensa aerodroma, registrovan je u Svajcarskoj kao generalno I svi hoteli.
Oni sa jedne strane ne donose novac u budzet kao i FIAT u Srbiji, ali sa druge zaposljavaju veliki broj ljudi i propratno daju posao ostalim kompanijama, ista prica Ryanair u Bergamo na Orio
aerodromu.
Mnoge kompanije u ITA bi propale zbog velikih poreza, sto znaci i manje radnih mesta, ovako, budu konkurentniji sa manjim porezima u BGD i neki imaju posao.
Srbiji realno i ne odgovara da udje, jer mislim da poreski jos nisu povezani, tako da kompanije mogu iz EU da operu novac u Srbiji, dok ako udje, svakako da ne.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Page 14 of 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Similar topics
» Promena administrativne linije između Srbije i Kosova na međunarodnoj konferenciji: Predlog Jelene Milić(NATO?) za normalizaciju odnosa
» Kvazi liberalni mediji pozivaju na napad na ekvadorsku ambasadu, prekid diplomatskih odnosa, a ako treba na ubijanje Assangea
» Predsedništvo BiH prihvatilo poziv Vučića za posetu Srbiji
» Bahreinski princ na vojnoj vježbi kod Vučica u Srbiji
» Veliki protesti u Srbiji hrvatski mediji štite Vučića
» Kvazi liberalni mediji pozivaju na napad na ekvadorsku ambasadu, prekid diplomatskih odnosa, a ako treba na ubijanje Assangea
» Predsedništvo BiH prihvatilo poziv Vučića za posetu Srbiji
» Bahreinski princ na vojnoj vježbi kod Vučica u Srbiji
» Veliki protesti u Srbiji hrvatski mediji štite Vučića
Page 14 of 17