ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska treba uvjetovati Srbiji normalizaciju odnosa smjenom Vučića

Page 13 of 17 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next

Go down

Hrvatska treba uvjetovati Srbiji normalizaciju odnosa smjenom Vučića - Page 13 Empty Re: Hrvatska treba uvjetovati Srbiji normalizaciju odnosa smjenom Vučića

Post by Guest 3/9/2016, 17:09

pizzon wrote:
Winter is coming wrote:
pizzon wrote:svašta, ljudi moji.
hrvati nama u srbiji nesto tolerisu.
svašta u p. materinu.
koji ste vi q da nama nesto komentarisete.
mozete, ali to je toliko nebitno, da je
smesno da uopste o tome i polemisemo.
tipicno za maniju velicine, strasno.

sretoh jednom jednu hrvaticu na petlovom brdu,udata za Beogradjana,ali prica ekavski,pitah je odakle je,pretpostavio sam negdje iz Srbije,i nista mi nije odgovorila,kasnije mi kaze jedan rodjo da je negdje iz primorja Hr,ja ono jebote pa ova je veci Srbin i od mene  pirat

to se desava, nije to usamljen slucaj.
kada recimo hrvatica dodje da zivi kod nas,
ubrzo ukapira da sve ono sto je cula o srbiji
ne vazi i da je totalno drugacije. da je niko
ne pita zasto ne govori srpski, niko je ne ispravlja.
niko je ne pita da li je hrvatica, ili sta je.
to se  recimo zna, odakle je, i toliko.
Aha, moja sestra je živjela u slankamenu i gle čuda kada sam se sujedu koji je imao telefon predstavio i zamolio da zovnu Mariju samo su mi poklopili slušalicu i rekli da više ne zovem. Ono tolerancija u slankamenu je bila fenomenalna, pola sela istjerano i opljačkano, živa divota od tolerancije.

Guest
Guest

Back to top Go down

Hrvatska treba uvjetovati Srbiji normalizaciju odnosa smjenom Vučića - Page 13 Empty Re: Hrvatska treba uvjetovati Srbiji normalizaciju odnosa smjenom Vučića

Post by veber 3/9/2016, 17:15

Serbinho-3 wrote:@Marcellus,
gledaj prvo onaj raspali Zagreb, sada kad sam usao iz SLO u HR, izgleda kao u neki raspali SSSR gulag usred nicega.
Beograd je jedino sto vredi na tom polu raspalom Balkanu i sire.
Veber skoro bio i video Cige ispod mosta, kojih nema barem 3 godine a i ostatak onih od Interkontija(Crown Palace), uskoro put pod noge i gradnja novog modernog Beograda.
zanimljivo kako kontantno pljuješ po zagrebu, još na ovom forumu. ide ti to konstantno.

ja sam za bg rekao što sam vidio. niti sam ga pljuvao niti kudio.
vidio sam hrpu smeća, cigana, prljave ulice. i to u centru.

šumadija je neizgrađena ali je čista. kragujevac je za bg ny.
a, to što ti ideš obilaznicom oko zegeja i ne vidiš ga tvoj je problem. uđi u centar, čak i širi pa pogledaj.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by jastreb 3/9/2016, 17:16

veber wrote:
kaja_333 wrote:
marcellus wrote:
kaja_333 wrote:
Winter is coming wrote:
neznam tacno,morao bi pitati pizona
Našla sam, 1,3.

stvarno megagrad kad usporediš sa zagrebačkih 800 000... kad makneš cigansku mahalu na ulazu u grad i nije neka razlika
Pa nije. U ZG ih ima i miljon sigurno ali nemaju svi prebivalište ili boravište.
da je netko gori od mene :D

cigiće smo getoizirali i sve pet, ode koji put bandić po glasove tamo s tjelohraniteljima...
Cigići u ZG i nisu neki problem.

Najveći problem u Zagrebu su,po meni Desimiri.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by veber 3/9/2016, 17:18

jastreb wrote:Cigići u ZG i nisu neki problem.

man se brlje, vidiš kaj radi od tebe

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by jastreb 3/9/2016, 17:19

veber wrote:

Detektirao sam problem i usuđujem se reći ono o čemu svi šute,ili okreću od toga glavu,po principu "ne bi se štel mešati".

80% metaka u svim pucnjavama po ZG i okolici ispaljuju Desimiri.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/9/2016, 17:20

Ja sam živio i u Milanu tako da meni ta količina tih zgrada na malom prostoru i nije baš nešto wauuuu....eto žiwim pokraj Splita čak imam i stanowe tamo .....uopče ne ulazim u grad a imam 10 minuta autom do grada .....sad moš mislit koliko mene to privlači kad u godinu dana jednom i to možda uđem u Split.

Gledam ga swaki dan a u godinu dana jednom odem tamo i to zato jer moram a još imam i nekretnine u gradu.

Hrvatska treba uvjetovati Srbiji normalizaciju odnosa smjenom Vučića - Page 13 905px-Solin_sa_Klisa
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/9/2016, 17:24

Te priče Bg ima više stanovnika od ZG su vam glupost ....tipična seljačka prica ...bitan je kvalitet života ....sadržaj ...šta mene boli kuraz šta neki grad ima dva miljona stanovnika tj velik je ako je smeče.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 3/9/2016, 17:24

jastreb wrote:
veber wrote:

Detektirao sam problem i usuđujem se reći ono o čemu svi šute,ili okreću od toga glavu,po principu "ne bi se štel mešati".

80% metaka u svim pucnjavama po ZG i okolici ispaljuju Desimiri.
kao što rekoh, man se brlje...

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 3/9/2016, 17:28

RayMabus wrote:Te priče Bg ima više stanovnika od ZG su vam glupost ....tipična seljačka prica ...bitan je kvalitet života ....sadržaj ...šta mene boli kuraz šta neki grad ima dva miljona stanovnika tj velik je ako je smeče.
naravno, zato škvadra iz zegeja bježi u okolicu.
grad im blizu, a žive kvalitetnije nego u centru.

moj stari ima stan u centru, 5min hoda od jelca i ja ne bi više nikada htio tamo živjet.
kada se probudim ptičice mi se poseru po ramenu, srne mi izruju breg ali to je cijena života biti u gradu i van njega.

da moram izlopatat snijeg za 10min sam kod bus-a ili vlaka.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/9/2016, 17:34

veber wrote:
RayMabus wrote:Te priče Bg ima više stanovnika od ZG su vam glupost ....tipična seljačka prica ...bitan je kvalitet života ....sadržaj ...šta mene boli kuraz šta neki grad ima dva miljona stanovnika tj velik je ako je smeče.
naravno, zato škvadra iz zegeja bježi u okolicu.
grad im blizu, a žive kvalitetnije nego u centru.

moj stari ima stan u centru, 5min hoda od jelca i ja ne bi više nikada htio tamo živjet.
kada se probudim ptičice mi se poseru po ramenu, srne mi izruju breg ali to je cijena života biti u gradu i van njega.

da moram izlopatat snijeg za 10min sam kod bus-a ili vlaka.
A ono ...evo ti Milano grad ogroman al baš zato ono više je zanimljiv za vikendom pošetat nego živit u njemu ...onda imaš Bergamo to je gradic manji i od Splita al milina za živit ...mir , tišina ....taman za obiteljski život ....ima staru jezgru ....ono mali gradic al ima sve a ako ti je do velegrada za malo više od pola sata il tako nešto tj zavisi cime ideš si u Milanu.....vikendom bi išao u Milano više manje jer je blizu al tamo živit iskreno receno preveliki grad .....ono jednostavno izgubiš se tu ko mrav ....tako da Bergamo mi je zakon.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by marcellus 3/9/2016, 17:35

veber wrote:
Serbinho-3 wrote:@Marcellus,
gledaj prvo onaj raspali Zagreb, sada kad sam usao iz SLO u HR, izgleda kao u neki raspali SSSR gulag usred nicega.
Beograd je jedino sto vredi na tom polu raspalom Balkanu i sire.
Veber skoro bio i video Cige ispod mosta, kojih nema barem 3 godine a i ostatak onih od Interkontija(Crown Palace), uskoro put pod noge i gradnja novog modernog Beograda.
zanimljivo kako kontantno pljuješ po zagrebu, još na ovom forumu. ide ti to konstantno.

ja sam za bg rekao što sam vidio. niti sam ga pljuvao niti kudio.
vidio sam hrpu smeća, cigana, prljave ulice. i to u centru.

šumadija je neizgrađena ali je čista. kragujevac je za bg ny.
a, to što ti ideš obilaznicom oko zegeja i ne vidiš ga tvoj je problem. uđi u centar, čak i širi pa pogledaj.

pa posrao sam i Rijeku pa što se ovaj srbinjo žali. Beograd nisam davno vidio. Zadnji put kad jesam, bio je prljav ko Bukurešt. Ako su ga počistili to je nešto novo.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/9/2016, 17:41

Šta se tice BG a ono isto ko i kod svakog drugog grada : Šta cu tamo ? Pa to može bit turisticki il poslovno. Prije par puta sam samo prošao kroz njega jer sam morao za Sofiju. Nisam se zaustavljao al vidio sam dovoljno. Bio sam prije kao dijete tamo. A sve isto. Osim onog generalštaba šta ga je bombardiralo ( uz cestu je ) he he he 

Uglavnom turisticko ili poslovno se ide negdje pa sad ono lako za Bg nego koji cu kuraz tamo ?!?!?!?

Last edited by RayMabus on 3/9/2016, 17:41; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 3/9/2016, 17:41

Longie, Jadranska Obala jeste prirodno lepa, ali ista ima svrhu 3 meseca godisnje i zivi od nekakve turisticke sirotinje, koja vise tu uprlja, nego sto ostavi novca.
BGD je druga prica, nema veze sa Vojvodinom, gde je opet druga prica.
Svi trce u gradove, sto ima verovatno svoj neki razlog.
Cak i jedan Italijan u teretani, cima me za Beograd da gleda utakmicu sa Armanijem i kad je cuo za cene i poreze, popali se da registruju firmu u Beogradu a rade u Milanu, gde porezi izuvaju.
Daleko da BGD ima samo lokalnu vaznost, moze biti drugi Dablin, sediste stranih kompanija sa niskim porezima, sto ga globalno pozicionira, iako Jugosloveni vide samo kao glavni grad Srbije, sto pokazuje razlike u pristupu vidjenja situacije.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/9/2016, 17:42

Serbinho-3 wrote:
Cak i jedan Italijan u teretani, cima me za Beograd da gleda utakmicu sa Armanijem i kad je cuo za cene i poreze, popali se da registruju firmu u Beogradu a rade u Milanu, gde porezi izuvaju.
Daleko da BGD ima samo lokalnu vaznost, moze biti drugi Dablin, sediste stranih kompanija sa niskim porezima, sto ga globalno pozicionira, iako Jugosloveni vide samo kao glavni grad Srbije, sto pokazuje razlike u pristupu vidjenja situacije.
Da ...poslovni razlog. Ok je to zašto ne ? Manji porezi još ako su lakše otvoreniji stranim ulagacima ...sve je to ok ....zašto ne ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2016, 17:45

Beograd ima potencijale i turisticke i poslovne, ali se to sporo realizira. Ima divlji sarm, ali je prenapucen i lose isplaniran. Dosta se stvari mora promijeniti.

Vecina stranih kompanija za regiju ima sjediste u Zagrebu, to je samo administrativna stvar, svaka drzava ima svoju podruznicu, ali ti hubovi ce ostati vjerojatno u Zagrebu dok god Srbija ne udje u EU.

Sto je jos jedan vazan razlog da Hrvatska to odgodi na neodredjeno, u praksi sprijeci. Nista osobno, cisti posao i pozicioniranje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 3/9/2016, 17:47

Eva wrote:Meni je Srbija užasno dosadna zemlja i tema o njoj su mi zadnje kaj volim čitat, a ovaj forum postal srpski. pale
misliš zato što ti po njemu palamudišš... ma nije, forum je hrvatski samo vaši su očito koma, pa zato vi od internetskog pamtivjeka bauljate ovuda, a kako volite sve prisvajati.... znaš onu vekovna ognjišta i tak te gluposti...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by marcellus 3/9/2016, 17:48

kolerik wrote:Beograd ima potencijale i turisticke i poslovne, ali se to sporo realizira. Ima divlji sarm, ali je prenapucen i lose isplaniran. Dosta se stvari mora promijeniti.

Vecina stranih kompanija za regiju ima sjediste u Zagrebu, to je samo administrativna stvar, svaka drzava ima svoju podruznicu, ali ti hubovi ce ostati vjerojatno u Zagrebu dok god Srbija ne udje u EU.

Sto je jos jedan vazan razlog da Hrvatska to odgodi na neodredjeno, u praksi sprijeci. Nista osobno, cisti posao i pozicioniranje.

hubovi već sad sele u beograd, ko i sve sponzoruše, tim više treba blokirati srbiju prema eu.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/9/2016, 17:51

Hubovi nisu bitni kao ni gdje netko ima središte firme ....ima nešto šta se zove zdrava konkurenkcija pa onda taj nacin razmišljanja je glup ....tako da bolje se uhvatit izgradnje samoga sebe nego podmicat klipove jer nema od toga koristi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2016, 17:51

marcellus wrote:
kolerik wrote:Beograd ima potencijale i turisticke i poslovne, ali se to sporo realizira. Ima divlji sarm, ali je prenapucen i lose isplaniran. Dosta se stvari mora promijeniti.

hubovi već sad sele u beograd, ko i sve sponzoruše, tim više treba blokirati srbiju prema eu.

Normalno da sele, pa nece svi u jedan dan :)

Tako su selili iz Ljubljane u Zagreb. Dakle, to treba rezolutno precvikati, ali neovisno o tome tko ce i zasto biti na celu Srbije. Cisti politicki i ekonomski, strateski interes Hrvatske je da ostavi Srbiju pod svaku cijenu izvan EU.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2016, 17:53

RayMabus wrote:Hubovi nisu bitni kao ni gdje netko ima središte firme ....ima nešto šta se zove zdrava konkurenkcija pa onda taj nacin razmišljanja je glup ....tako da bolje se uhvatit izgradnje samoga sebe nego podmicat klipove jer nema od toga koristi.

Zajebi te price o zdravoj konkurenciji i o tome da je zapravo Hrvatskoj najveci interes da Srbija udje u EU. Nije.

Kao sto ni Sloveniji nije bio da Hrvatska udje u EU.

To su price za malu djecu, kome se to moze prodati ja ne znam. Hrvatskoj je ''zdravo'' da se izbori za stratesku uzvisinu i da drzi u saci sto god moze.

Ostalo je magla.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 3/9/2016, 17:54

nimalo neovisno o tome tko će biti na čelu Srbije.

Srbija će u EU jer tako žele nijemci i Ameri. ali mi moramo reći dok su vam ratni huškači na čelu i šešeljevci, ne možete u EU što se nas tiče. Počistite državu, jer su joj na čelu oni koji su protiv nas pokrenuli i vodili rat. Tako se nećemo igrat. Ili ostanite u rezervatu.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 17 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next

Back to top

- Similar topics