Hrvatska treba uvjetovati Srbiji normalizaciju odnosa smjenom Vučića
Page 12 of 17
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Re: Hrvatska treba uvjetovati Srbiji normalizaciju odnosa smjenom Vučića
Pa nije. U ZG ih ima i miljon sigurno ali nemaju svi prebivalište ili boravište.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Našla sam, 1,3.Winter is coming wrote:neznam tacno,morao bi pitati pizonakaja_333 wrote:Aha, bas. Koliko Bg ima stanovnika.Winter is coming wrote:jebote kad neki hrvoje vidi Beograd pomisli da je New York
stvarno megagrad kad usporediš sa zagrebačkih 800 000... kad makneš cigansku mahalu na ulazu u grad i nije neka razlika
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Winter is coming wrote:to mu je velika mana,previse je nabacan neplanski i gsp je nocna mora-aora,mislim da su npr Krusevac,Kraljevo,Smederevo puno ljepsi djelovi SrbijeMaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:BG sad nebi prepoznao kako se promjenio,novi toranj na Avali,Aerodrom prosiren,nikla nova naselja u Novom Beogradu,Novi mostovi,drugi grad
A odes iz centra malo pa dobijes dojam da svi ostali stanovnici idu nekome na pogreb. Grad je urbanisticka nocna mora. Mislim okej...meni je vecina velikih gradova u kurcu. Ali kad se nesto vidi se vidi. Doduse nije da nema prostora za napredak. Ali ne znaci po defaultu zato sto je nesto prosireno da bude funkcionalno....da je po defaultu lijepo majkumu.
Pa to. Mislim ostavlja dojam da se urbaniste nista ni ne pita nego da se razvoj planirani samoga grada svodi na politiku i odluke iste. To je malo u kurcu, a grad ima sve uvjete da bude bas lijep grad. I stari centar,rijeka....sve ono. No dobro sto je tu je. U Hr se slican uzas dogodio u vecoj mjeri Rijeci, te djelomicno Splitu. Neki manji gradici su potpuno unisteni kaubojiscanjem pojedinaca koji vode iste. Tim stvarima nema pomoci.
Guest- Guest
pa dobro ja sam racunao i na okolna naselja,Beograd se sirikaja_333 wrote:2002.Winter is coming wrote:1.3 ? mislio sam da ima vise,vidi iz koje je to godine.i sad neznam jeli racunaju samo grad ili i okolna naselja
2014-04-14
Winter is coming wrote:Najljepsi dio Zg su Remete,po cemu li su dobile naziv?
krivo, zatvor nije u remetama nego u remetincu, Remete su na čisto drugom kraju grada, kod Bukovca tam negdje skroz na sjeveroistoku, a remetinec je na krajnjem jugozapadu
gdje spada Borongaj?marcellus wrote:ups, greška. Sesvete se računaju pod Zagreb... kao gradska četvrt.
2014-04-14
Winter is coming wrote:gdje spada Borongaj?marcellus wrote:ups, greška. Sesvete se računaju pod Zagreb... kao gradska četvrt.
isto u zagreb, tam je okretiše tramvaja
da je netko gori od menekaja_333 wrote:Pa nije. U ZG ih ima i miljon sigurno ali nemaju svi prebivalište ili boravište.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Našla sam, 1,3.Winter is coming wrote:neznam tacno,morao bi pitati pizonakaja_333 wrote:
Aha, bas. Koliko Bg ima stanovnika.
stvarno megagrad kad usporediš sa zagrebačkih 800 000... kad makneš cigansku mahalu na ulazu u grad i nije neka razlika
cigiće smo getoizirali i sve pet, ode koji put bandić po glasove tamo s tjelohraniteljima...
2014-12-30
makar od mene do sesveta ima ono 20 kilometara
Da. Bandić moze i ostati tamo .veber wrote:da je netko gori od menekaja_333 wrote:Pa nije. U ZG ih ima i miljon sigurno ali nemaju svi prebivalište ili boravište.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Našla sam, 1,3.Winter is coming wrote:
neznam tacno,morao bi pitati pizona
cigiće smo getoizirali i sve pet, ode koji put bandić po glasove tamo s tjelohraniteljima...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Remete su ono kad se ide uzbrdomarcellus wrote:Winter is coming wrote:Najljepsi dio Zg su Remete,po cemu li su dobile naziv?
krivo, zatvor nije u remetama nego u remetincu, Remete su na čisto drugom kraju grada, kod Bukovca tam negdje skroz na sjeveroistoku, a remetinec je na krajnjem jugozapadu
2014-04-14
najbolji mi je onaj dio oko trga i one neke pijacemarcellus wrote:Winter is coming wrote:gdje spada Borongaj?marcellus wrote:ups, greška. Sesvete se računaju pod Zagreb... kao gradska četvrt.
isto u zagreb, tam je okretiše tramvaja
2014-04-14
od šešeka brega pa do sesveta ima 28km
oko zg gravitira skoro dvije milje ljudi.
prednost je ta da su naselja blizu, a opet nisi u centru.
oko zg gravitira skoro dvije milje ljudi.
prednost je ta da su naselja blizu, a opet nisi u centru.
2014-12-30
Winter is coming wrote:Remete su ono kad se ide uzbrdomarcellus wrote:Winter is coming wrote:Najljepsi dio Zg su Remete,po cemu li su dobile naziv?
a remetinec je ono kad ti krene nizbrdo
zloćo!kaja_333 wrote:Da. Bandić moze i ostati tamo .veber wrote:da je netko gori od menekaja_333 wrote:Pa nije. U ZG ih ima i miljon sigurno ali nemaju svi prebivalište ili boravište.marcellus wrote:kaja_333 wrote:
Našla sam, 1,3.
ajmo delat, bosanski naglasak na delat
(vjerovatno je mislio, ajmo maznut)
2014-12-30
prdekana amarcellus wrote:Winter is coming wrote:Remete su ono kad se ide uzbrdomarcellus wrote:Winter is coming wrote:Najljepsi dio Zg su Remete,po cemu li su dobile naziv?
a remetinec je ono kad ti krene nizbrdo
2014-04-14
odmorište na zapadnoj strani grada. i gleda na jug.Winter is coming wrote:prdekana a
2014-12-30
@Marcellus,
gledaj prvo onaj raspali Zagreb, sada kad sam usao iz SLO u HR, izgleda kao u neki raspali SSSR gulag usred nicega.
Beograd je jedino sto vredi na tom polu raspalom Balkanu i sire.
Veber skoro bio i video Cige ispod mosta, kojih nema barem 3 godine a i ostatak onih od Interkontija(Crown Palace), uskoro put pod noge i gradnja novog modernog Beograda.
gledaj prvo onaj raspali Zagreb, sada kad sam usao iz SLO u HR, izgleda kao u neki raspali SSSR gulag usred nicega.
Veber skoro bio i video Cige ispod mosta, kojih nema barem 3 godine a i ostatak onih od Interkontija(Crown Palace), uskoro put pod noge i gradnja novog modernog Beograda.
Serbinho-3- Posts : 27695
2014-08-25
beograd je najotvoreniji grad za zivot
svih ljudi u regionu I sire
svih ljudi u regionu I sire
Guest- Guest
mjesto za dulji neometani odmorveber wrote:odmorište na zapadnoj strani grada. i gleda na jug.Winter is coming wrote:prdekana a
A cuj ...neznam jel pod to upada mediteranska obala ....Serbinho-3 wrote:
a ono otac studirao mašinski fakultet u Novom Sadu rodbine po Vojvodinii i u Bg pun kuraz.....prošao samo prije par godina kroz grad ....
Cuj Juga se raspala ...ipak je danas Bg samo glavni grad Srbije i Vojvodine plus ima prometnu važnost ....knjige su vam na cirilici ....
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Aha, moja sestra je živjela u slankamenu i gle čuda kada sam se sujedu koji je imao telefon predstavio i zamolio da zovnu Mariju samo su mi poklopili slušalicu i rekli da više ne zovem. Ono tolerancija u slankamenu je bila fenomenalna, pola sela istjerano i opljačkano, živa divota od tolerancije.pizzon wrote:Winter is coming wrote:pizzon wrote:svašta, ljudi moji.
hrvati nama u srbiji nesto tolerisu.
svašta u p. materinu.
koji ste vi q da nama nesto komentarisete.
mozete, ali to je toliko nebitno, da je
smesno da uopste o tome i polemisemo.
tipicno za maniju velicine, strasno.
sretoh jednom jednu hrvaticu na petlovom brdu,udata za Beogradjana,ali prica ekavski,pitah je odakle je,pretpostavio sam negdje iz Srbije,i nista mi nije odgovorila,kasnije mi kaze jedan rodjo da je negdje iz primorja Hr,ja ono jebote pa ova je veci Srbin i od mene
to se desava, nije to usamljen slucaj.
kada recimo hrvatica dodje da zivi kod nas,
ubrzo ukapira da sve ono sto je cula o srbiji
ne vazi i da je totalno drugacije. da je niko
ne pita zasto ne govori srpski, niko je ne ispravlja.
niko je ne pita da li je hrvatica, ili sta je.
to se recimo zna, odakle je, i toliko.
Guest- Guest
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Similar topics
» Promena administrativne linije između Srbije i Kosova na međunarodnoj konferenciji: Predlog Jelene Milić(NATO?) za normalizaciju odnosa
» Kvazi liberalni mediji pozivaju na napad na ekvadorsku ambasadu, prekid diplomatskih odnosa, a ako treba na ubijanje Assangea
» Predsedništvo BiH prihvatilo poziv Vučića za posetu Srbiji
» Bahreinski princ na vojnoj vježbi kod Vučica u Srbiji
» Veliki protesti u Srbiji hrvatski mediji štite Vučića
» Kvazi liberalni mediji pozivaju na napad na ekvadorsku ambasadu, prekid diplomatskih odnosa, a ako treba na ubijanje Assangea
» Predsedništvo BiH prihvatilo poziv Vučića za posetu Srbiji
» Bahreinski princ na vojnoj vježbi kod Vučica u Srbiji
» Veliki protesti u Srbiji hrvatski mediji štite Vučića
Page 12 of 17