U slučaju rata u BiH Hrvatska će u savezu s Bošnjacima braniti hrvatsku komponentu :D
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: U slučaju rata u BiH Hrvatska će u savezu s Bošnjacima braniti hrvatsku komponentu :D
A to yoda, on je za islamdzije i kanibale u siriji pamu isto godi i u bosniRingo10 wrote:A BH Hrvati će placaju džiziju i harač u islamskofundamentalističkoj ISIL-BiH.dva brata wrote:pa tako će i biti..
hrvati iz hrvatske udaraju iz slavonije na koridor, zajedno sa muslimanima iz tuzle
hrvati iz hercegovine ulaze u trebinje, a srbi iz srbije ulaze u drinu, i tako se guši dodikovima pobuna
rusi i ameri zajedno bombardiraju banja luku
dodik uhapšen, pobuna ugušena, epi na aparatima
Napušite SE VI KURCA lijepo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: U slučaju rata u BiH Hrvatska će u savezu s Bošnjacima braniti hrvatsku komponentu :D
RayMabus wrote:BiH,Ringo10 wrote:Integritet ČEGA ...RayMabus wrote:Nema tu rata dok se god Srbija drži toga da poštuje teritorijalni integritet BiH ...
Ahah :D
IdEmo Dodo, stampaj lstice nek kmece :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jbt pa taj referendum nije cak ni za izdvajanje iz bih nego o danu drzavnosti!!?
Wtf ...cemu frka..ja nisam ni skuzio u pm
Guest- Guest
Što ne odeš živjeti u INTEGRITET kad ti je toliko srcetu prirastao . Uskoro će biti više ARAPA nego Bosanaca i Hercegovaca. Pa uživaj.RayMabus wrote:BiH,Ringo10 wrote:Integritet ČEGA ...RayMabus wrote:Nema tu rata dok se god Srbija drži toga da poštuje teritorijalni integritet BiH ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sve što se ne uklapa u stavove SDA-ISIL koalicije sa Bakir fekalijom na čelu, oni će sabotirati milom ili silom.dzmrdz wrote:Jbt pa taj referendum nije cak ni za izdvajanje iz bih nego o danu drzavnosti!!?
Dakako amerčki sotonisti ih još podržavaju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A eto mene boli kuraz za taj referendum i više odhebi od mene da ja podržavam kalifat. Naporan si.Ringo10 wrote:Sve što se ne uklapa u stavove SDA-ISIL koalicije sa Bakir fekalijom na čelu, oni će sabotirati milom ili silom.dzmrdz wrote:Jbt pa taj referendum nije cak ni za izdvajanje iz bih nego o danu drzavnosti!!?
Dakako amerčki sotonisti ih još podržavaju.
Dodik raspiše taj referendu , hebe male zelene , fašisti dodikovi politicki saveznici dođu na vlast u Austriji .....
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
to je zato jer nam epi neće da juriša na fraposa, pa smo mi došli do zaključka da se treba sa muslimanima držati. epi je taj jezičak na vazi, ta elita koju je soros prepoznao. :)
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Tipicni bosančeros koji ne zna šta tocno oce.gargamel0101 wrote:to je zato jer nam epi neće da juriša na fraposa, pa smo mi došli do zaključka da se treba sa muslimanima držati. epi je taj jezičak na vazi, ta elita koju je soros prepoznao. :)
2014-04-11
SASTANAK VUČIĆA I ČOVIĆA Činićemo sve da se u regionu ne ponovi situacija iz 1991. godine
Beta | 01. septembar 2016. 18:26 > 19:08 | Komentara: 0Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas posle sastanka sa hrvatskim članom Predsedništva BiH Draganom Čovćem da se nada i da će činiti sve da se ne ponovi situacija u regionu iz 1991. godine
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:623083-Cinicemo-sve-da-se-u-regionu-ne-ponovi-situacija-iz-1991-godine
2014-04-11
Kroatischen Truppen haben bosnischen Grenze heute Morgen uberquerte , und in mehreren Richtungen vorantreiben . Serbische Truppen in Panik zu fliehen. Tausende haben in ersten paar Stunden aufgegeben. Lange Konvoi von Traktoren aus Serbien kommend die wachsende Fluchtlingskrise zu unterstutzen.
Guest- Guest
BMK za tu srpsku ....da se mene pita ja bi im preporucio da kupe 10-ak ovakvih vozila za policijske snage jer kad može SLovačka clanica NATOa onda zašto nebi i oni a ruska proizvodnja plus ono vojno vozilo kad se prenamjeni i to samo da malim zelenima u Sajajevu dižu paru.
http://www.obramba.com/novice/kopno/slovaska-policija-dobila-10-novih-ruskih-oklepnikov-tigr-4x4/
https://en.wikipedia.org/wiki/GAZ_Tiger
Dodik prne ovima u Sajajevu oci ispadaju.
http://www.obramba.com/novice/kopno/slovaska-policija-dobila-10-novih-ruskih-oklepnikov-tigr-4x4/
https://en.wikipedia.org/wiki/GAZ_Tiger
Dodik prne ovima u Sajajevu oci ispadaju.
2014-04-11
kakvo odcjepljenje,ovaj referendum uopste nije u vezi toga,dosad je bilo sigurno 50 tak razno raznih referenduma
2014-04-14
Malim zelenima u Sajajevu oci ispadaju ....policija rs treba kupit 10-ak ovakvih al policijska verzija al to je samo razlika u boji tj nije maskirno zelena.
Rusi napadaju jbte.
Rusi napadaju jbte.
2014-04-11
Već sam to pojasnio, pogledaj gdje su raspoređeni muslimani i kako su odvojeni, isto tako RS ne može opstati u ovom obliku jer će im muje presjeći svaku komunikaciju sa zapadnim dijelom, hrvati se mogu nasloniti na RH i u hercegovini i u posavini ali to je manje bitno..a to što vole ili ne vole je drugi par opanaka, vjerojatno i gotovo sigurno ne no kako rekoh to neće imati neklu ulogu ako nestane dejtoa i neko nasilno sruši isti sporazum. Ne kužim zašto ne vidite da je to potez koji će dovesti do rata samo zato što se nekom kurac diže da se pripoji srbiji.dzmrdz wrote:tre911 wrote:Ne kužim zašto si sljep da ne vidiš da će nasilno oidcjepljenje dovesti do rata zicer pa kom pravo kom krivo ali rat je u tom slučaju neminovan.epikur37 wrote:U slučaju problema u BiH, sasvim sigurno, Hrvatska će morati braniti hrvatsku komponentu, očekivano u savezu s Bošnjacima i s NATO-ovom potporom. Kakva bi bila reakcija treće, na Rusiju naslonjene strane, nije teško pretpostaviti. Dobra je vijest da rat u BiH neće početi Hrvati, piše Slobodna Dalmacija.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/bosnjaci-se-uzbunili-srbija-se-sprema...-je-li-moguc-novi-rat-na-balkanu/4660622/
................................
Od koga?
:D:D
Lipo, nek ih muje razguze u HB, hebem ih glupe :)
Sta je nasilno u jednom referendumu? Zar se tako nije i HR odcepila? nema tu nista nasilno ako neko ne izazove nasilje a to samo muslimani mogu. Imaju li Srbi pravo da sebi izaberu put ako ga vec svi drugi imaju, ukljucujuci i siptare? Jel Hrvati vole muslimansko rukovodstvo u Sarajevu?
Guest- Guest
Takjo je, dejtonom nigdje nije napisano nda se republika šumska smije odcjepiti i pripajati srbiji.dzango wrote:Vidi ovog. Srbija poštuje integritet BIH ali i integritet RS i njenog legalno izabranog rukovodstva. U slučaju izbijanja sukoba je kao podpisnik Dejtona dužna da reaguje i zaštiti dejtonski ugovor.RayMabus wrote:Nema rata. Izjavom da Srbija poštuje terorijalni integritet BiH Hrvatskoj je receno da vojska Srbije nece preči Drinu a za entitet kao takav cemo lako ....nije problem sam po sebi šta se tice Hr.epikur37 wrote:Ako krene rat, Hrvati a prvenstveno oni iz Bih ima da idu u rovoe s islamdžijama protiv križa :)
Mogao je vučko a i masa će glupacžvih hercegovaca ...po naredbi kulinde :D
Prica je završena : Srbija poštuje terorijalni integritet BiH.
Guest- Guest
sta ovo pise..hrvatska ce sa bosnjacima branit hrvatsku komponentu u bih
na cemu su ovi..branit ce sa bosnjacima a ne sa bih hrvatima, hrvatsku komponentu aupickumaternu
na cemu su ovi..branit ce sa bosnjacima a ne sa bih hrvatima, hrvatsku komponentu aupickumaternu
referendum nije objava rata, to prvo, a rata tamo ne smije bit, a ako bi ga ibilo onda tu svak zase travu pase..sta zajedno majketi
Hr je clanica NATOa pa se onda to može slobodno čitati i kao NATO upada u BiH.
2014-04-11
dva brata wrote:
oko bosne iskopati jarak 10*10*10, napuniti ga vodom, ubaciti krokodile pa neka se pravoslavci i muslimani mlate
E kad sam ja davno na nekom drugom forumu napisao da oko bosne treba postaviti bodljilavu žicu sa stujom onda me se napalo radi šovinizma a bio sam vizionar
catabbath-
2015-08-22
epikur37 wrote:Od koga?
:D:D
Lipo, nek ih muje razguze u HB, hebem ih glupe :)
od koga je HOS branio BIH? od muslimana?
Guest- Guest
Treba staivt FRONTEX na granicu BiH i Srbije. Tako bi se nadzirala granica od imigranta plus sprijecila potencijalna tajna invazija od strane Srbije ( Rusije ) a nikoga ne diraš jer granična policija je samo na granici i državna je.
Sarajevu u biti treba nekakva kakva takva garancija na terenu da vojska Srbije nece preci na ovu stranu preko noci a ne toliko sam entitet rs kao takav da ih žulja toliko......mislim žulja ih al ovo ih žulja više.
Sarajevu u biti treba nekakva kakva takva garancija na terenu da vojska Srbije nece preci na ovu stranu preko noci a ne toliko sam entitet rs kao takav da ih žulja toliko......mislim žulja ih al ovo ih žulja više.
2014-04-11
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Hrvatska nespremna u slučaju nuklearnog rata
» Milanović: Ja zapovijedam vojskom u slučaju rata
» Vučić inzistira na savezništvu Srba i Hrvata u BiH – i u slučaju rata
» Turska, Bugarska, Grčka i Slovenija u slučaju rata biraju Rusiju!
» Grčki parlament potvrdio sporazum s Francuskom u slučaju rata s Turskom
» Milanović: Ja zapovijedam vojskom u slučaju rata
» Vučić inzistira na savezništvu Srba i Hrvata u BiH – i u slučaju rata
» Turska, Bugarska, Grčka i Slovenija u slučaju rata biraju Rusiju!
» Grčki parlament potvrdio sporazum s Francuskom u slučaju rata s Turskom
Page 5 of 15