U slučaju rata u BiH Hrvatska će u savezu s Bošnjacima braniti hrvatsku komponentu :D
Page 15 of 15
Page 15 of 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Re: U slučaju rata u BiH Hrvatska će u savezu s Bošnjacima braniti hrvatsku komponentu :D
Jel to znaci da si shvatio da nemaš odgovor na ovo ?vuksadinare wrote:..ajde cedo oladiRayMabus wrote:Da samo šta ovdje baš i nema takvih borbi jer imaš : brane rs i imaš tu gore zauzimanje nekih kota i onda dalekometno gađanje po protivnickoj pješadiji na malom prostoru gdje si im ti dao da uđu.vuksadinare wrote:zanemario si jednu stavku koja je najslabija kod srba-srce....nerado se oni upustaju u sukobe sa naoruzanim protivnicima.....dokazano x puta...
Cuj i ja bi na mjestu Sajajevistana i trokustana svaki put skakako od paranoje kad ovi bilo šta pušu u tom smjeru jer jbga ovakva situacija je tehnicki i takticki nemoguca za obranit .....bar u ovoj situaciji gdje ovi nemaju topništvo veceg dometa od Srba.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: U slučaju rata u BiH Hrvatska će u savezu s Bošnjacima braniti hrvatsku komponentu :D
...ma imam odgovor na sva tvoja pitanja..ali me ne zanima tvoje otvoreno drukanje za one koji imaju pretenzije prema hravtskom teritoriju..amen..RayMabus wrote:Jel to znaci da si shvatio da nemaš odgovor na ovo ?vuksadinare wrote:..ajde cedo oladiRayMabus wrote:Da samo šta ovdje baš i nema takvih borbi jer imaš : brane rs i imaš tu gore zauzimanje nekih kota i onda dalekometno gađanje po protivnickoj pješadiji na malom prostoru gdje si im ti dao da uđu.vuksadinare wrote:zanemario si jednu stavku koja je najslabija kod srba-srce....nerado se oni upustaju u sukobe sa naoruzanim protivnicima.....dokazano x puta...
Cuj i ja bi na mjestu Sajajevistana i trokustana svaki put skakako od paranoje kad ovi bilo šta pušu u tom smjeru jer jbga ovakva situacija je tehnicki i takticki nemoguca za obranit .....bar u ovoj situaciji gdje ovi nemaju topništvo veceg dometa od Srba.
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
vuksadinare wrote:
...ma imam odgovor na sva tvoja pitanja..ali me ne zanima tvoje otvoreno drukanje za one koji imaju pretenzije prema hravtskom teritoriju..amen..
Imaš ti moj kuraz.
2014-04-11
Reporter "Novosti" na mostu "Bratoljublje": Obale Drine sve bliže
V. MITRIĆ | 02. septembar 2016. 15:45 | Komentara: 0Izgradnja mosta "Bratoljublje" na Drini, između Ljubovije i Bratunca, u punom je zamahu
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:623158-Reporter-Novosti-na-mostu-Bratoljublje-Obale-Drine-sve-blize
Taman za tenkove , oklopna vozila , tešku artiljeriju .....
2014-04-11
bice ko' Sirija ; NATO,USA,Turska,Kalifat,tzv ,,moderate,, muslimani predvodjeni aktuelnim muslimanskim strankama i islamskom zajednicom protiv Rusije,Srbije,bosanskih srba , a sto se tice nas hrvata ,hebat ce nas tko stigne
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
u slucaju rata za hrvate je najbolje da okrenu glavu na drugu stranu.
da na svaki nacin izbegnu sukob sa srbima.
licno mislim da rata nece biti, pre je moguce pucanje ovog bolesnog
stanje bez vecih sukoba. ocekujem da se konacno resenje realizuje
vise pregovaranjima i nadmudrivanjem.
da na svaki nacin izbegnu sukob sa srbima.
licno mislim da rata nece biti, pre je moguce pucanje ovog bolesnog
stanje bez vecih sukoba. ocekujem da se konacno resenje realizuje
vise pregovaranjima i nadmudrivanjem.
Guest- Guest
jeba te , Gavrilo, Karađorđević,Draža,Milošević, Vučić i Dačić.Čedo-Zeko,glupane neznaš bre da je Celi Svet:dzango wrote:Pre nego što su se ovi divljaci doselili, Vukoivar i okolina su bili srpski.vuksadinare wrote:tocno..pa evo recimo ejdan egzaktan primjer..u Stozeru za obranu hrvatskog vukovara gotovo 80% vuku porijeklo iz bh-a...i to en ono od prije 100,200 godina..mahom su to djeca ljudi koji su u vukovar doselili ili kolonizirali se nakon drugog svjetskog rata i 50 i 60-tih godina 20 stoljeca....neki su i rođeni u bjh-a i dosli kao mala djeca..njima je itekako svjeze sjecanje na korijene..a i mnogi su otisli kao dragovoljci u bosnu pocetkom rata u bh-aAntijunak wrote:dva brata wrote:bosanska posla, mozes misliti kako će itko normalan iz RH ići u bosanske vukojebine tući se sa pravoslavcima i muslimanima, prvi su bosanci i hercegovci utekli(čast izuzecima) kada je trebalo braniti svoje , taman će tko iz Hrvatske ići.
oko bosne iskopati jarak 10*10*10, napuniti ga vodom, ubaciti krokodile pa neka se pravoslavci i muslimani mlate
Ne znam baš. U Hrvatskoj je šestina pučanstva iz BiH, a čak 40% je po roditelju ili po baki i djedu iz BiH,i ako čak manji dio ode ratovati u BiH u slučaju rata to će biti lijepa brojka.
2014-04-18
Dačić ne spada među ove nabrojane. On je sin Desimira.lobo1 wrote:
jeba te , Gavrilo, Karađorđević,Draža,Milošević, Vučić i Dačić.Čedo-Zeko,glupane neznaš bre da je Celi Svet:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 15 of 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Similar topics
» Hrvatska nespremna u slučaju nuklearnog rata
» Milanović: Ja zapovijedam vojskom u slučaju rata
» Vučić inzistira na savezništvu Srba i Hrvata u BiH – i u slučaju rata
» Turska, Bugarska, Grčka i Slovenija u slučaju rata biraju Rusiju!
» Grčki parlament potvrdio sporazum s Francuskom u slučaju rata s Turskom
» Milanović: Ja zapovijedam vojskom u slučaju rata
» Vučić inzistira na savezništvu Srba i Hrvata u BiH – i u slučaju rata
» Turska, Bugarska, Grčka i Slovenija u slučaju rata biraju Rusiju!
» Grčki parlament potvrdio sporazum s Francuskom u slučaju rata s Turskom
Page 15 of 15