U slučaju rata u BiH Hrvatska će u savezu s Bošnjacima braniti hrvatsku komponentu :D
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: U slučaju rata u BiH Hrvatska će u savezu s Bošnjacima braniti hrvatsku komponentu :D
....treba prvo skocit pa rec hop..poznavajuci vas...vec u ovoj situaciji mnogi su se izjasnili narocito oni koji se i ponajvise qurtze kad nije frka na vidiku...'mene to en zanima mene zanima kuca-pos'so'dzango wrote:Jok bre. Zarđalom kašikom.vuksadinare wrote:...heh....sa cim..lazimadzango wrote:Ako mi počnemo da se namirujemo, neće vas biti dovoljno.vuksadinare wrote:......realno moramo uracunati da kod mnogih prevladava osvetnicki duh..narocito hrvata i bosnjaka..a razlog je to sto pravosuđe i međun.zajednica nisu odradile po tom pitanju gotovo nista...90% zlocinaca jos uviejk na slobodi...i kod zrtve se javlja osjecaj da ako nista vise uzet pravdu u svoju ruku ili ruke pa kako bilo...ali zadovoljstina se treba namiriti
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Re: U slučaju rata u BiH Hrvatska će u savezu s Bošnjacima braniti hrvatsku komponentu :D
Greška. Najbolje ga je uhvatiti u letu. Znači nabodeš ga u skoku.vuksadinare wrote:....treba prvo skocit pa rec hop..poznavajuci vas...vec u ovoj situaciji mnogi su se izjasnili narocito oni koji se i ponajvise qurtze kad nije frka na vidiku...'mene to en zanima mene zanima kuca-pos'so'dzango wrote:Jok bre. Zarđalom kašikom.vuksadinare wrote:...heh....sa cim..lazimadzango wrote:Ako mi počnemo da se namirujemo, neće vas biti dovoljno.vuksadinare wrote:......realno moramo uracunati da kod mnogih prevladava osvetnicki duh..narocito hrvata i bosnjaka..a razlog je to sto pravosuđe i međun.zajednica nisu odradile po tom pitanju gotovo nista...90% zlocinaca jos uviejk na slobodi...i kod zrtve se javlja osjecaj da ako nista vise uzet pravdu u svoju ruku ili ruke pa kako bilo...ali zadovoljstina se treba namiriti
Mi referendum podržavamo kao i podjelu BiH.vuksadinare wrote:covic je udbas i komunjara..pa to svak zna..nisu ga zalud pokusali za vrijeme rata dva puta roknuti...i to upravo oni na liniji hercegbosanstvaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:......realno moramo uracunati da kod mnogih prevladava osvetnicki duh..narocito hrvata i bosnjaka..a razlog je to sto pravosuđe i međun.zajednica nisu odradile po tom pitanju gotovo nista...90% zlocinaca jos uviejk na slobodi...i kod zrtve se javlja osjecaj da ako nista vise uzet pravdu u svoju ruku ili ruke pa kako bilo...ali zadovoljstina se treba namiriti
Kod vas bonjaka da, ali hrvati iz bih podravaju. Referendu.....Covic otvoreno. Ti se zali izetbegovicu
A ti i slični se kite napušite.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Hrvatima BIH je ovo možda povijesna šansa.
Koliko sam obaviješten Kremlj će ih podržati u svim zahtjevima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...pa tko ti brani....jos ces bolje zivjeti pdo srbima..standard ce ti skocit 100%Ringo10 wrote:Mi referendum podržavamo kao i podjelu BiH.vuksadinare wrote:covic je udbas i komunjara..pa to svak zna..nisu ga zalud pokusali za vrijeme rata dva puta roknuti...i to upravo oni na liniji hercegbosanstvaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:......realno moramo uracunati da kod mnogih prevladava osvetnicki duh..narocito hrvata i bosnjaka..a razlog je to sto pravosuđe i međun.zajednica nisu odradile po tom pitanju gotovo nista...90% zlocinaca jos uviejk na slobodi...i kod zrtve se javlja osjecaj da ako nista vise uzet pravdu u svoju ruku ili ruke pa kako bilo...ali zadovoljstina se treba namiriti
Kod vas bonjaka da, ali hrvati iz bih podravaju. Referendu.....Covic otvoreno. Ti se zali izetbegovicu
A ti i slični se kite napušite.
2015-09-08
.....ma problem hrvata iz bh-a nije treci..nije pripajanje hrvatskoj...problem je sto hrvate iz bh-a ovdje kod nas ne tretiraju nista bolje nego oni u sarajevu..niza vrsta...baustelci...kopaci kanala..pa to ti je gora uvreda nego da nemas svoj tv kanal..jastreb wrote:Hrvatima BIH je ovo možda povijesna šansa.
2015-09-08
Pa zbog čega se onda ne okrenu od tog Zagreba?vuksadinare wrote:.....ma problem hrvata iz bh-a nije treci..nije pripajanje hrvatskoj...problem je sto hrvate iz bh-a ovdje kod nas ne tretiraju nista bolje nego oni u sarajevu..niza vrsta...baustelci...kopaci kanala..pa to ti je gora uvreda nego da nemas svoj tv kanal..jastreb wrote:Hrvatima BIH je ovo možda povijesna šansa.
I to što pišeš nije točno. Bosance svi tretiraju kao vrijedne i dobroćudne ljude.
Sa Bosancima nigdje nema problema,za razliku od Desimira koji prave sranja gdje god se pojave.
2014-04-22
..ja znam podosta ljudi kod nas ovdje u hravtskoj koji nisu do rata uopce imali pojma da tamo zive hrvati..sve su to za njih bili bosanci..kopaci kanala..di ces veceg ponizenja......
2015-09-08
Potpuno krivo. Na Viškovu ih je masa doselila i sa domaćima su u odličnim odnosima.vuksadinare wrote:..ja znam podosta ljudi kod nas ovdje u hravtskoj koji nisu do rata uopce imali pojma da tamo zive hrvati..sve su to za njih bili bosanci..kopaci kanala..di ces veceg ponizenja......
U Kninu su u maltene pa bratskim odnosima čak i sa Srbima. Dočim sa Desimirima koji se prave velike Hrvatine nije dobar nitko.
2014-04-22
..ima ih ima ih..evo kod mene znam troje koji tako misle....mogu ti ih sad dovesti da to potvrde...jedan tip ide cak toliko daleko kad vidi nekon na ulici sa velikom glavom..kaze..posprdno..'ovo ej sigurno bosanac'....znam ja da su bosanci vrijedni ljudi..pa na neki nacin i aj sam bosanac po zeni..djeca mi imaju pola bosanske krvi...ja sam odavno govorio dok sam jos ratovao u posavini..da ne treba previse gledat prema hrvatskoj...da pomoc u oruzju...hrani..ok...ali domaci ljudi se trebaju okrenuti sebi jer ce sebe najbolje braniti i obraniti..ok..primiti dragovoljce i to je to..jastreb wrote:Pa zbog čega se onda ne okrenu od tog Zagreba?vuksadinare wrote:.....ma problem hrvata iz bh-a nije treci..nije pripajanje hrvatskoj...problem je sto hrvate iz bh-a ovdje kod nas ne tretiraju nista bolje nego oni u sarajevu..niza vrsta...baustelci...kopaci kanala..pa to ti je gora uvreda nego da nemas svoj tv kanal..jastreb wrote:Hrvatima BIH je ovo možda povijesna šansa.
I to što pišeš nije točno. Bosance svi tretiraju kao vrijedne i dobroćudne ljude.
Sa Bosancima nigdje nema problema,za razliku od Desimira koji prave sranja gdje god se pojave.
2015-09-08
...ko su ti desimiri?jastreb wrote:Potpuno krivo. Na Viškovu ih je masa doselila i sa domaćima su u odličnim odnosima.vuksadinare wrote:..ja znam podosta ljudi kod nas ovdje u hravtskoj koji nisu do rata uopce imali pojma da tamo zive hrvati..sve su to za njih bili bosanci..kopaci kanala..di ces veceg ponizenja......
U Kninu su u maltene pa bratskim odnosima čak i sa Srbima. Dočim sa Desimirima koji se prave velike Hrvatine nije dobar nitko.
2015-09-08
Torlačko pleme neradnika kojima je netko utuvio u glavu da potiču iz Dubrovnika.vuksadinare wrote:...ko su ti desimiri?jastreb wrote:Potpuno krivo. Na Viškovu ih je masa doselila i sa domaćima su u odličnim odnosima.vuksadinare wrote:..ja znam podosta ljudi kod nas ovdje u hravtskoj koji nisu do rata uopce imali pojma da tamo zive hrvati..sve su to za njih bili bosanci..kopaci kanala..di ces veceg ponizenja......
2014-04-22
Glupi članak, ali komentari hehehe
Kermit-
2014-04-17
Janjevcijastreb wrote:Torlačko pleme neradnika kojima je netko utuvio u glavu da potiču iz Dubrovnika.vuksadinare wrote:...ko su ti desimiri?jastreb wrote:Potpuno krivo. Na Viškovu ih je masa doselila i sa domaćima su u odličnim odnosima.vuksadinare wrote:..ja znam podosta ljudi kod nas ovdje u hravtskoj koji nisu do rata uopce imali pojma da tamo zive hrvati..sve su to za njih bili bosanci..kopaci kanala..di ces veceg ponizenja......
Guest- Guest
..jednom prilikom nas pet islo negdje polovicom 4 mjeseca 1992...u neka hrvatska sela oko doboja...tamo jos nije poceo zapravo rat..odnosno veci napadi..bilo ej sporadicnih oruzanih incidenatai nekih manjih lokalnih napada...tako dođemo mi u hravtsko selo 5 kilometara sjeverno do doboja...prakticno skoro predgrađe..tu ej zivjelo oko 905 hrvata i nesto muslimana...cujemo mi neka manja puskaranja iz smjera doboja....vidimo sjedi raja ispred seoskog ducana i pije pivo...pitamo ih mi..pa sto su tako izlozeni...mogu vas potaracat srbi sve u sesnaest..sa okolnih uzvisina...kazu..valjda nece..danas je tu mirno..pitamo ih da li su organizirani imaju li oruzja..kazu da nemaju..niti su organizirani...tek par momaka sa lovackim puskama tek jedan sa automatskom psukom ali rekose otisla njihova dva hdz-ovca u zagreb trazit oruzje dobili nisu....samo priznanicu da dođu drugi put...ovaj moj jedan pajdo....koji ej tad imao nekakav autoritet kaze..'jebo vas zagreb od njih ce te quratz dobit sve oruzje osl'o za livno....ajte vas par sa mnom ima li ko kombi'...jedan mjestanin rekao da ima...i tako trojica sa kombijom iz tog sela krenu za nama...dosli mi u derventu....i napunili im kombi pun oruzja i nesto maskirnih uniformi...ovaj kaze ovom iz tog sela..'reci ti ovim nasima dolje kod doboja..ovo vam salje derventa a ne zagreb ni grude'
2015-09-08
ma to su neki krkani, papci ko I tivuksadinare wrote:.....ma problem hrvata iz bh-a nije treci..nije pripajanje hrvatskoj...problem je sto hrvate iz bh-a ovdje kod nas ne tretiraju nista bolje nego oni u sarajevu..niza vrsta...baustelci...kopaci kanala..pa to ti je gora uvreda nego da nemas svoj tv kanal..jastreb wrote:Hrvatima BIH je ovo možda povijesna šansa.
..odi se maziti sa frakcijom..bolje ti to ide...prckov wrote:ma to su neki krkani, papci ko I tivuksadinare wrote:.....ma problem hrvata iz bh-a nije treci..nije pripajanje hrvatskoj...problem je sto hrvate iz bh-a ovdje kod nas ne tretiraju nista bolje nego oni u sarajevu..niza vrsta...baustelci...kopaci kanala..pa to ti je gora uvreda nego da nemas svoj tv kanal..jastreb wrote:Hrvatima BIH je ovo možda povijesna šansa.
2015-09-08
imamo I mi u bosni takvi kolko os, koga briga sta oni misleprckov wrote:ma to su neki krkani, papci ko I tivuksadinare wrote:.....ma problem hrvata iz bh-a nije treci..nije pripajanje hrvatskoj...problem je sto hrvate iz bh-a ovdje kod nas ne tretiraju nista bolje nego oni u sarajevu..niza vrsta...baustelci...kopaci kanala..pa to ti je gora uvreda nego da nemas svoj tv kanal..jastreb wrote:Hrvatima BIH je ovo možda povijesna šansa.
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
I ti si krkofil jeldevuksadinare wrote:..odi se maziti sa frakcijom..bolje ti to ide...prckov wrote:ma to su neki krkani, papci ko I tivuksadinare wrote:.....ma problem hrvata iz bh-a nije treci..nije pripajanje hrvatskoj...problem je sto hrvate iz bh-a ovdje kod nas ne tretiraju nista bolje nego oni u sarajevu..niza vrsta...baustelci...kopaci kanala..pa to ti je gora uvreda nego da nemas svoj tv kanal..jastreb wrote:Hrvatima BIH je ovo možda povijesna šansa.
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Nista od rata, nije pravi timing. Samo odmjeravanje snaga.
2014-04-12
cuj mu argumenta jebote
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» Hrvatska nespremna u slučaju nuklearnog rata
» Milanović: Ja zapovijedam vojskom u slučaju rata
» Vučić inzistira na savezništvu Srba i Hrvata u BiH – i u slučaju rata
» Turska, Bugarska, Grčka i Slovenija u slučaju rata biraju Rusiju!
» Grčki parlament potvrdio sporazum s Francuskom u slučaju rata s Turskom
» Milanović: Ja zapovijedam vojskom u slučaju rata
» Vučić inzistira na savezništvu Srba i Hrvata u BiH – i u slučaju rata
» Turska, Bugarska, Grčka i Slovenija u slučaju rata biraju Rusiju!
» Grčki parlament potvrdio sporazum s Francuskom u slučaju rata s Turskom
Page 8 of 15