ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 44 of 50 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 44 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 14/6/2015, 22:33

Ajme ljudi moji sta se meni dogodilo :S

Jutros vidim ja nesto me desna sisa pecka. Skinem grudnjak i vidim neku mini izraslinu na dojci tj bradavici...kao neki fibrom, mala ona roza bradavica da mi je izrasla... :(

Sta sad?

Bemu sunce išla sam pipat odmah sisu da vidim ima linigdje kvržica al nema.

Guest
Guest

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 44 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 14/6/2015, 22:39

i sto sve moram obavit ako mijenjam ginicku?
Sto se tice papirologije i ispunjavanja onih kako i zasto mijenjam?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/6/2015, 22:40

Meni je sljedeći tjedan prepun ispita. A strah me... Neki dan su mi na jednom pred profesorom noge klecat počele...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 14/6/2015, 22:44

nemoj panicarit, nego lijepo doktoru odi 

moze bit neki bzvz pristic, mozda te nesto piknulo na kupanju 

proci ce ;)
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Gost 14/6/2015, 23:05

Lady_D wrote:Ajme ljudi moji sta se meni dogodilo :S

Jutros vidim ja nesto me desna sisa pecka. Skinem grudnjak i vidim neku mini izraslinu na dojci tj bradavici...kao neki fibrom, mala ona roza bradavica da mi je izrasla... :(

Sta sad?
Hm... ne mogu točno ovako reć. Pokaži. 
PP mi radi. :)
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by kic 15/6/2015, 00:33

nellsche ti si antonela?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Arwen 15/6/2015, 00:56

Gdje si me izvukao Kristijane :D
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 15/6/2015, 06:12

Haha na cmcu jelena ^^ 

malo mi je zao hamesa , opet triple double 
samo sto nema sekundanta da pomogne
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 15/6/2015, 07:04

shenell wrote:Gdje si me izvukao Kristijane :D
tako se zove i ova mala sad ;) btw sretan imendan#
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Arwen 15/6/2015, 07:30

Aaaa bit će to onda prekrasna djevojčica :)
Hvala :)

Glava mi se raspada.spavala sam sat vremena i to s prekidima
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 15/6/2015, 15:54

Divim se slikicama svoje nove knjige :^^

Buraz kad je vidio neke slike je bio  omg wtf :^
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 15/6/2015, 19:30

scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it scan it
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 15/6/2015, 19:34

il uslikaj. :^^^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 15/6/2015, 19:45

? jel to meni upućeno ?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 15/6/2015, 19:48

(y)
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 15/6/2015, 19:53

Zar doista to želiš  ?

Shin , danzo , kabuto zajedno nisu gori od ovoga

Osim toga ti si admin, ne želiš valjda da slabi umovi korisnika imaju noćne more od nezamislivih prizora :^^
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 15/6/2015, 19:55

isuse, kit kat s peanut butter-om :x

kak je to savršeno...

jedno vrijeme ga uopće nisam viđala, a prije sedam osam godina redovito konzumirala..

danas sam svaštaa fino slatko nakupovala i sve požderala.. :x
ALI, osim toga sam samo doručkovala 👅 :D

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic 15/6/2015, 20:00

M3tzTli wrote:Zar doista to želiš  ?

Osim toga ti si admin, ne želiš valjda da slabi umovi korisnika imaju noćne more od nezamislivih prizora :^^
to je neka opaka nakaznost :/ da, ne želim stezulju for my minions :D
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 15/6/2015, 20:00

modra wrote:isuse, kit kat s peanut butter-om :x
jesam ja jedini pomislio da ova priča o forumašima?! :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 15/6/2015, 20:20

kic wrote:
M3tzTli wrote:Zar doista to želiš  ?

to je neka opaka nakaznost :/ da, ne želim stezulju for my minions :D

Oui, ni ja nisam znao kako oči grozno mogu izgledati :^^
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/6/2015, 20:27

Koji dan...srećom sam otisla ranije na posao i kolegica je ostala duže,i zavrsile smo sto smo počele...:hail
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 44 of 50 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics