UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
ajde, bit ce sve u redu, vidjet ces
sorry sto se zayebajen kad si u stresu
sorry sto se zayebajen kad si u stresu
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
betty.boop wrote:al malo ipak da
Sorry Kic, i ja sam zavarila na ovo..
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Citati cu narednih dana crnu kroniku da vidim jel bilo koje samoubojstvo u kninu
Guest- Guest
a i oni nadu crkvu gdje ce se molit :Dkic wrote:ukratko da, udugo, sinoć je grmilo i sav sustav je pao i trebao je doći informatičar iz ST ali nije došao cijeli dan, pa su mene poslali da resetiram servere, što sam napravio i nije pomoglo, onda su mi rekli da otvorim mali ali dugi prozor na kip-nagib, i tako je ostalo.
i od 15h do skoro 20h je padala luda kiša uključujući tuču, i tek sad sam se sjetio te sobice.
oh man
Guest- Guest
ne dimi, i skužio sam da je prozor unutra 20-30cm, pošto je preko 3m s vanjske strane nisam mogao pogledati unutra, a nisam se usudio popeti na biciklo jer su ljudi prolazili a nije mi se dalo čekati - uostalom, što se dogodilo dogodilo, ne mogu više utjecati na to, mislim da do spoja nije došla, a do poplave? vjerojatno mini.
ali nemam zadrške priznati da sam ostavio i zaboravio, tu sam kao Hiruzen Sarutobi, jebiga.
ali nemam zadrške priznati da sam ostavio i zaboravio, tu sam kao Hiruzen Sarutobi, jebiga.
Ja sam par puta ostavila u stanu na kip i nije nista bilo iako je padalo....ja mislim da ne bi smjelo nista biti...
Guest- Guest
meni je i prozor sirom otvoren bio i nista se nije dogodilo, a zivim skoro u potkrovlju
eventualno je malo poprskao zid i pod, ali nista drugo... a padalo je jako
eventualno je malo poprskao zid i pod, ali nista drugo... a padalo je jako
Guest- Guest
sutra je, kazu astrolozi, dan za hrabre poteze
neki ovan, neke kuce se spominju
tako da ljudi, sutra imajte balls :D
neki ovan, neke kuce se spominju
tako da ljudi, sutra imajte balls :D
betty.boop-
2015-01-23
so api for ju ( s franc naglaskom )
betty.boop-
2015-01-23
ma bit će dobar dan, samo mi je preeeeeeestresno ovo otključavanje firme, prevelika mi je to odgovornost
.. rekla sam ovim mojima jutros da se firmi ne piše dobro ako ja budem otključavala, sva raščupana i sljepljena, hahahahaaaa
i tak to.. jučer bila hrpa šteta zbog tuče, radila do 6 .. onda na koljače i u šoping sa sestrom..
teško mi do podne radit od silnih pitanja, što od kolega, što od stranki.. tu na šalteru sam na udaru svih i svega.. pitanja i zahtjeva stotine
poslije 3 milina, je da nisam sama baš, al ljudi misle da ne radimo duže valjda pa nikad nikog skoro nema, predobro :D :D
danas nastavak.. ludila sa štetama :D dođe li mi još koja danas, letit će netko van ;) :D
.. rekla sam ovim mojima jutros da se firmi ne piše dobro ako ja budem otključavala, sva raščupana i sljepljena, hahahahaaaa
i tak to.. jučer bila hrpa šteta zbog tuče, radila do 6 .. onda na koljače i u šoping sa sestrom..
teško mi do podne radit od silnih pitanja, što od kolega, što od stranki.. tu na šalteru sam na udaru svih i svega.. pitanja i zahtjeva stotine
poslije 3 milina, je da nisam sama baš, al ljudi misle da ne radimo duže valjda pa nikad nikog skoro nema, predobro :D :D
danas nastavak.. ludila sa štetama :D dođe li mi još koja danas, letit će netko van ;) :D
Kicinjo mozes sad napisat knjigu o otvorenom prozoru :D
A sta bi bilo recimo da je padalo unutra i sve se unistilo? :D
A sta bi bilo recimo da je padalo unutra i sve se unistilo? :D
Arwen-
2014-04-22
Nije čudo nego kip....:Dkic wrote:ni kapi!
cudo bozje (pulp fiction?)
Super!
Gdje večeramo? :D
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)