"Stiže 50 milijuna islamskih vojnika, spas je u Kristu"
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: "Stiže 50 milijuna islamskih vojnika, spas je u Kristu"
pa,naravno...cim je Svabica,koje su ebeno liberalne,vjerujem daima materijala za ucijenu..Politicki su Svabi kastrati,i ne vjerujem da se mogu kompromitirati u tom stilu..svima bi da se dopadnu,da sa svima budu dobri,da svima mogu uvaliti i pordati svoje sto proizvedu...newuser wrote:Ako je ucjenjena bolje bi bilo da se samoozlijedi i bude nesposobna za tu funkciju, jer ovako uništava prije svega Njemačku a onda i Europu. A i ja mislim da su je s nečim gadnim ucjenili.bogomdani wrote:Primjecujem da je retoriku,stavove,ovo i ono naglavacke okrenula,nakon sto je objavljeno da joj je Cija prisluskivala telefon..newuser wrote:Ovoga Lošu nisam nikada gledao na TV ali koliko mogu pročitati njegove stavove čini se da je čovjek sasvim na mjestu.
Što se tiče ovih migranata sve je dobro rekao, nema druge nego poslati vojsku u Grčku, potopiti 5-10 brodova i stati u kraj ovome ludilu, što je najgore pravi veliki izbjeglički val tek slijedi.
Koji je qrac onoj ludači Merkel? Ucjenjena, luda, ili nešto treće?
E sad,sto je bilo sve na ispisima razgovora,majlova i sms-ova,Bog dragi zna..sigurno nes papreno,cim "cura" djeluje u politici kao onaj lutak na koncima..
dakle,neki grijeh iz privatnogzivota..
- cura se kupa..:
Guest- Guest
TALIJANSKA obalna straža spasila je u jednom danu 6500 migranata iz Sredozemnog mora. U jednoj od najvećih akcija spašavanja duž libijske obale provedeno je 40 akcija. U pomoć su bile uključene razne humanitarne organizacije i Frontex, a većina izbjeglica je iz Somalije i Eritreje.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/talijanska-obalna-straza-spasila-6500-izbjeglica-u-sredozemnom-moru/916116.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/talijanska-obalna-straza-spasila-6500-izbjeglica-u-sredozemnom-moru/916116.aspx
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
jasna stvar. Rusi nemaju ništa drugo osim energenata, a mi sebe ne možemo dovesti u poziciju da budemo ucjenjivani kao Ukrajina.deda ultimate nemesis wrote:tu je sve rečeno, emisija od 25.8., Ruski energetski monopol itd.
http://www.hrt.hr/enz/otvoreno/
Lošo je otišao na kvasinu.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Rusija treba ulaganja, mi trebamo energente. Spojimo stolove!
bolje ih zakujte..Rusija je ogromno trziste za industrije energetike,strojarsku industriju,ma sve zivo..Regoč wrote:Rusija treba ulaganja, mi trebamo energente. Spojimo stolove!
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Kakogod..upoznao sam puno Rusa,i karakterno dosada nisam vidio pouzdaniju naciju..nisu zavidni,u pocetku su skepticni,skloni zabavi kao i svi Slaveni,hoce pomoci,ali ih jednom iznevjeri,prekrizen si...tako i sa Rujkama..
Guest- Guest
Mi kao Hrvatska nismo baš tako ovisni o tim energentima da bi se stavljao naglasak na to kod toga kad se prica o Hrvatskoj tj ne možeš jednu zemlju koja nije toliko ovisna o uvozu energenta stavit u isti koš kao s jednom Ukrajinom npr.
2014-04-11
VIŠE od 460 migranata i izbjeglica noćas je iz Turske stiglo na grčke otoke. To je najveći broj dolazaka u jednom danu zabilježen u posljednjih nekoliko tjedana. Većina ih je u Grčku ušla preko otoka Kosa i Lezbosa.
Dan prije zabilježen je dolazak svega 190 novih izbjeglica, pa je toliki porast broja dolazaka grčke vlasti natjerao da se zapitaju nije li Turska počela propuštati izbjeglice kako bi pojačala pritisak na EU.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pojacava-se-priljev-izbjeglica-na-grcke-otoke-turska-pocela-propustati-novi-val/916159.aspx
Samo trpaj.
Dan prije zabilježen je dolazak svega 190 novih izbjeglica, pa je toliki porast broja dolazaka grčke vlasti natjerao da se zapitaju nije li Turska počela propuštati izbjeglice kako bi pojačala pritisak na EU.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pojacava-se-priljev-izbjeglica-na-grcke-otoke-turska-pocela-propustati-novi-val/916159.aspx
Samo trpaj.
2014-04-11
PLIVAJ! PLIVAJ! PLIVAJ! Dramatične fotografije jednog od najvećih spasavanja migranata iz Mediterana
M. B. | 30. 08. 2016 - 13:24h
Za samo jedan dan, italijanska obalska straža spasila je 6.500 migranta nedaleko od obala Libije koji su se put italijanske obale uputili u drvenim ribarskim čamcima.
http://www.blic.rs/vesti/svet/plivaj-plivaj-plivaj-dramaticne-fotografije-jednog-od-najvecih-spasavanja-migranata/bphgk7n
2014-04-11
Pa što onda pipkaš skoro pa maloljetnice?
Hrvatska nije toliko ovisna, ali Eunija je, a sad smo Eunija.
To nije naš problem.Regoč wrote:
2014-04-11
Rusija je aktivirala svoju proizvodnju, a na upražnjeno mjesto su uskočili Kazahstanci, Uzbeki i Tadžiki koji drže svu trgovinu voćem i povrćem. Rusima to ni napeto, oni više vole trgovat oružjem, naftom i briljantima.
Guest- Guest
citah neki dan na tu temu 'briljanata,dijamanta" imaju ih toliko da moraju paziti da ne prezasite trziste,jer bi im tad vjerovatno pala cijenaEva wrote:Rusija je aktivirala svoju proizvodnju, a na upražnjeno mjesto su uskočili Kazahstanci, Uzbeki i Tadžiki koji drže svu trgovinu voćem i povrćem. Rusima to ni napeto, oni više vole trgovat oružjem, naftom i briljantima.
Winter is coming-
2014-04-14
Babe i žabe i to ublago, a emisija Otvoreno je ono Togonal i gosti iz Buzina, što se tiče Loše on pametnu stvar tako upakira da izgleda kao da je potpuni idiotluk, baš žalosnodeda ultimate nemesis wrote:tu je sve rečeno, emisija od 25.8., Ruski energetski monopol itd.
http://www.hrt.hr/enz/otvoreno/
Kermit-
2014-04-17
250 miljuna je pakistan, egipat 90 mil irak 30, sirija 25 i tako daljeWinter is coming wrote:kojih 50 miliona jebote hitler pa toliko nema ni pakistan
Kermit-
2014-04-17
A kad krene Indija, to će biti party.
Guest- Guest
šri lanka ili ništa..ko en vidi šri lanku niej vidio nistaEva wrote:A kad krene Indija, to će biti party.
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
bogomdani wrote:pa,naravno...cim je Svabica,koje su ebeno liberalne,vjerujem daima materijala za ucijenu..Politicki su Svabi kastrati,i ne vjerujem da se mogu kompromitirati u tom stilu..svima bi da se dopadnu,da sa svima budu dobri,da svima mogu uvaliti i pordati svoje sto proizvedu...newuser wrote:Ako je ucjenjena bolje bi bilo da se samoozlijedi i bude nesposobna za tu funkciju, jer ovako uništava prije svega Njemačku a onda i Europu. A i ja mislim da su je s nečim gadnim ucjenili.bogomdani wrote:Primjecujem da je retoriku,stavove,ovo i ono naglavacke okrenula,nakon sto je objavljeno da joj je Cija prisluskivala telefon..newuser wrote:Ovoga Lošu nisam nikada gledao na TV ali koliko mogu pročitati njegove stavove čini se da je čovjek sasvim na mjestu.
Što se tiče ovih migranata sve je dobro rekao, nema druge nego poslati vojsku u Grčku, potopiti 5-10 brodova i stati u kraj ovome ludilu, što je najgore pravi veliki izbjeglički val tek slijedi.
Koji je qrac onoj ludači Merkel? Ucjenjena, luda, ili nešto treće?
E sad,sto je bilo sve na ispisima razgovora,majlova i sms-ova,Bog dragi zna..sigurno nes papreno,cim "cura" djeluje u politici kao onaj lutak na koncima..
dakle,neki grijeh iz privatnogzivota..
- cura se kupa..:
U to doba a naročito u Istočnoj Europi ( posebno DDR, Madjarska, Poljska, Čekoslovačka
vladala je ta FKK-" kultura".
Upravo tada su te cure sanjale o crncima, čamugama, arapima i sl orjentalnim likovima.
Frau mutti Merkel taj osjećaj očito nikada nije napustio
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Sanjao sam jutros kako izlazim iz busa ,a ono na stanici nekakve brade,turbani,ono Orijent.
Osjetio sam paniku i počeo bježati,a kad sam malo bolje pogledao ono Indijci,pripadnici istočnjačkih gnoza.....Laknulo mi je.
Osjetio sam paniku i počeo bježati,a kad sam malo bolje pogledao ono Indijci,pripadnici istočnjačkih gnoza.....Laknulo mi je.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Škoro nudi revoluciju-Stiže spas za gospodarstvo
» Na makedonsko-grčku granicu stiže 400 vojnika Fronteksa
» Pogledajte kako izgleda kad se postroji dva milijuna vojnika
» POSLE ČOKOLADICE, STIŽE ĐUVEČ Srpski specijalitet na meniju hrvatskih vojnika
» HDZ-u blizak tajkun dobio je 7 milijuna kuna iz državnog projekta za spas Slavonije. Obnovio si je hotel na Rabu
» Na makedonsko-grčku granicu stiže 400 vojnika Fronteksa
» Pogledajte kako izgleda kad se postroji dva milijuna vojnika
» POSLE ČOKOLADICE, STIŽE ĐUVEČ Srpski specijalitet na meniju hrvatskih vojnika
» HDZ-u blizak tajkun dobio je 7 milijuna kuna iz državnog projekta za spas Slavonije. Obnovio si je hotel na Rabu
Page 2 of 3