basket serijska oprema
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: basket serijska oprema
snakebite wrote:a ja pokažem kako se igra leđima košu...
ti si centar?
to mi je najbolja pozicija, ako primiš balun ili koš ili faul:)
aben- Posts : 35492
2014-04-16
ma nisam baš iako uglavnom pokrivam pozicije ispod koša ali to je više zbog konstitucije. na 1m92 imam 107 kg i cijeli život igram takve pozicije (trenirao rukomet 8 godina, igrao pivota)...
volim misliti za sebe da sam kompletan igrač, mogu odigrati vani, zabijati trice, prolaz mi nije baš najbolji, lijeva ruka mi ne postoji ali mogu zato leđima košu i protiv većih i jačih bez problema igrati...
i najviše od svega obožavam trash talk i lagane provokacije...
volim misliti za sebe da sam kompletan igrač, mogu odigrati vani, zabijati trice, prolaz mi nije baš najbolji, lijeva ruka mi ne postoji ali mogu zato leđima košu i protiv većih i jačih bez problema igrati...
i najviše od svega obožavam trash talk i lagane provokacije...
Guest- Guest
pardon, ali kic metar i devedeset ?!
sok i nevjerica
sok i nevjerica
betty.boop-
2015-01-23
puno ti je to kila, druže, a čini mi se da si i mlad.
a provokacije..to samo za labilne izbacit iz kolosjeka :)
a provokacije..to samo za labilne izbacit iz kolosjeka :)
2014-04-16
30 godina, ali nije to puno, bilo je 125 prije godinu dana...
a provokacije, u njima sam spekatularan, ubijam u pojam...
a provokacije, u njima sam spekatularan, ubijam u pojam...
Guest- Guest
moja ćelava malenkost...zanemarite potpunu nezainteresiranost za igranje obrane, nije bio neki napeti basket...
Guest- Guest
a bogte:)
2014-04-16
šta je ovo, u nekom kafiću? zašto ne igrate obranu?
2014-04-16
ma nizak je plafon jako, nema trice, tu igramo preko zime...
sad smo se prebacili vani pa igramo kako treba 3-3 na normalnom terenu, tu se igra kako treba...
sad smo se prebacili vani pa igramo kako treba 3-3 na normalnom terenu, tu se igra kako treba...
Guest- Guest
rekao je ovaj što je donijeo gopro donijeti ga i sad gdje igramo pa snimiti basket...
Guest- Guest
mi više uopće ne igramo basket, termini su u dvorani krešimira ćosića i razmaženi smo skroz, kad nas dođe samo šest, igramo na dva koša.
nekad mi je basket bia vrh, a sad mi se čini ka da san se po života ljubia, ne znajući da postoji seks:)
nekad mi je basket bia vrh, a sad mi se čini ka da san se po života ljubia, ne znajući da postoji seks:)
2014-04-16
hehe, i mene tako ova druga ekipa zove pa igramo košarke često preko zime...dosta me to bunilo na početku, igrao sam samo basketa i onda se prije 3-4 godine prebacio na košarku, jedno vrijeme nisam znao gdje se nalazim na terenu i što da radim...
Guest- Guest
Da da, GSW bi mogli otici do kraja...
Uglavnom, ja isto haklam cijelo ljeto na betonu, pa igram u sprintericama. Imam srece, pa se nikada nisam ozlijedio. Ima ekipe koja dodje sa bandazom, pravim kosarkaskim tenisicama, zagrijava zglobove, pa se nakon pola sata drzi za iste i ide doma, na hitnu itd.
Dvoranu ne volim, podsjeca me na dane ponosa i slave kad sam vazio za perspektivno krilo koje se odlucilo za plivanje...
Uglavnom, ja isto haklam cijelo ljeto na betonu, pa igram u sprintericama. Imam srece, pa se nikada nisam ozlijedio. Ima ekipe koja dodje sa bandazom, pravim kosarkaskim tenisicama, zagrijava zglobove, pa se nakon pola sata drzi za iste i ide doma, na hitnu itd.
Dvoranu ne volim, podsjeca me na dane ponosa i slave kad sam vazio za perspektivno krilo koje se odlucilo za plivanje...
Guest- Guest
Ne znam meni nema do dobrog 3vs3, makar sranje je i to što mi na košarku zna doć ekipa koja nema veze s vezom kad je 5x5 u pitanju i onda moram istrčat 58 kontri, dobijemo 30-50aben wrote:mi više uopće ne igramo basket, termini su u dvorani krešimira ćosića i razmaženi smo skroz, kad nas dođe samo šest, igramo na dva koša.
razlike i jebeš to onda...
Brain32-
2014-04-15
To je najprije smijesno i gledati, a ni ja se ne osjecam najbolje. Najcesce poligon za kojekakve egotripove...to starija ekipa uglavnom igra. Igrati 5x5 naspram 3x3 je isto kao i igrati damu i sah, treba imati tehnicko i takticko znanje kod cijele petorke da to na nesto lici. Igram 3x3, a dvorane i 5x5 se rijetko i sjetim, osim kad upalim sportski.Brain32 wrote:Ne znam meni nema do dobrog 3vs3, makar sranje je i to što mi na košarku zna doć ekipa koja nema veze s vezom kad je 5x5 u pitanju i onda moram istrčat 58 kontri, dobijemo 30-50aben wrote:mi više uopće ne igramo basket, termini su u dvorani krešimira ćosića i razmaženi smo skroz, kad nas dođe samo šest, igramo na dva koša.
razlike i jebeš to onda...
Guest- Guest
ne znam kolko vi momci imate godina :)
nama je prosjek godina 40, najstariji ima 78 godina :) igramo zajedno petnajestak godina, od toga košarku zadnjih 5.
3na3 se kod nas igralo nemilosrdno, u deset sekundi nije neobično stavit 8 koševa jer se nakon koša skače za loptom ka da je lopta živa da se odma izvede, tuča je bila brutalna jer nema penala. jednostavno se to preraste.
nama je prosjek godina 40, najstariji ima 78 godina :) igramo zajedno petnajestak godina, od toga košarku zadnjih 5.
3na3 se kod nas igralo nemilosrdno, u deset sekundi nije neobično stavit 8 koševa jer se nakon koša skače za loptom ka da je lopta živa da se odma izvede, tuča je bila brutalna jer nema penala. jednostavno se to preraste.
2014-04-16
ali, šta san doša reći, hrvatska je sranje
2014-04-16
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» serijska ubojstva privremeno zaposlenih stranaca
» medicinska oprema eu dostupna i srbiji
» FCA -Nova oprema stigla u Kragujevac
» Standardna oprema na bezanima u El ilidži
» The “Lockdown” Has Turned America Into a Despotic, Cash-Strapped Basket-Case
» medicinska oprema eu dostupna i srbiji