BUJICA:Audicija za (narodnu) koaliciju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: BUJICA:Audicija za (narodnu) koaliciju
Što je protuprirodno u tome da te netko prasne u šupak?frakcija wrote:ti anusa željan..no neću dalje potpirivati te protuprirodne težnjeprovocator wrote:Učinilo ti se... Valjda si dugo bez curca.
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
narkodileru koji je osuđen jer je prostitutke plaćao kokainom
dobar mi index koji u svakom tekstu o vepru navede ovu cinjenicu , bas slatko
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Dakle, kao i obicno, sjecanje u rvata traje kao i slanac kupljen petakuvecer. Koliko prije dva mjeseca se kukalo kada je ukinuta kretenska, humoristicna serija.Plkalo se, kukalo, skripalo zubim, dodjeljivane su Grammy nagrade visprenim i nadasve duhovitim sarlatanima koji su svoj "humor" i te kako naplatili. Danas Bujanec izvaljuje nesto na savim istom tragu i zlo, zlo i naopako. Diler uhvacen sa dva grama koksa???? Samo u DNRH. Osudjen, ok. Onaj sta je krao kazetofone je takodjer osudjen i za razliku od Bujaneca ce vam biti ministar. Kao i gradonacelnik Dubrovnika, Vukovara, Zadra, Siska, itd. Bujanec je kriv. Jebo on babu svoju. Bilo kako bilo dobro je vama , jako dobro. Da, da dodam, primitivni humor. Kakova drzava i publika, takov i humor.
2014-04-14
Gdje je Provo tu je guženje. I zato ja Provu uviek gledam u oči.provocator wrote:Što je protuprirodno u tome da te netko prasne u šupak?frakcija wrote:ti anusa željan..no neću dalje potpirivati te protuprirodne težnjeprovocator wrote:Učinilo ti se... Valjda si dugo bez curca.
Tko ne razumije satiru, nema pameti. Je li tako išlo?
Bjez'od analne opsesije.Regoč wrote:Gdje je Provo tu je guženje. I zato ja Provu uviek gledam u oči.provocator wrote:Što je protuprirodno u tome da te netko prasne u šupak?frakcija wrote:ti anusa željan..no neću dalje potpirivati te protuprirodne težnjeprovocator wrote:Učinilo ti se... Valjda si dugo bez curca.
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
Niti satira nije sta je prije bila. Dobra je ako je nasa ali je losa ako je njihova. Kila mozga....
2014-04-14
Mudro. Stavit cemo ti mi.
2014-04-12
Nemoj mi ništa stavljati. Osim pečenku na stol.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» NATO definirao Narodnu republiku Kinu kao neprijatelja
» Poljska formira Narodnu gardu od 40.000 vojnika i razmješta je na granice prema Rusiji
» BUJICA HAHAHAHAHAHAAHAH
» Bujica Marakeški sporazum
» Svađa među extremnim srpskim strankama:'Jeste li vi doveli ustašu Pernara u Narodnu skupštinu?'
» Poljska formira Narodnu gardu od 40.000 vojnika i razmješta je na granice prema Rusiji
» BUJICA HAHAHAHAHAHAAHAH
» Bujica Marakeški sporazum
» Svađa među extremnim srpskim strankama:'Jeste li vi doveli ustašu Pernara u Narodnu skupštinu?'
Page 2 of 2