Gospođa slamastokosa
Page 1 of 1
Re: Gospođa slamastokosa
Lady_D wrote:Odnosi se na modricku
sve najbolje našoj slamnastokosi i da nađe tu haljinu za svadbu, da je ne gnjave na poslu i tako to.
modra, ja ne misim da si slamnatokosa, ali ti zelim da ni ti to ne mislis
usput, neka ti bude sve po gustu i da si sretna i zdrava
ne mogu vjerovat da nemam hebi brzdej smajlica pri ruci
al glavno da ih je za bozic milijun !
usput, neka ti bude sve po gustu i da si sretna i zdrava
ne mogu vjerovat da nemam hebi brzdej smajlica pri ruci
al glavno da ih je za bozic milijun !
betty.boop-
2015-01-23
Da je ne muče zubi, slama na glavi, suhe pete, čupanje brčića sa pincetom, premalo stopalo, kilaža, svijetli ten, MALE sise, posao iz noćne more, ljubav prokleta, stalni posjetioci njene kuće, kastracija ili ne psa, sestra, mama, deda, krivi broj pudera, los parfem, muskarci koji je gnjave, nemogućnost pronalaska duge haljine da je cijelu pokrije, proljetna obuća (kako sam to zaboravila), tata koji uzima njen auto a zna da se ne osjeća sigurno u drugom autu, kupnja novog televizora i kompjutera....
Guest- Guest
Da je ne muče zubi, slama na glavi, suhe pete, čupanje brčića sa pincetom, premalo stopalo, kilaža, svijetli ten, MALE sise, posao iz noćne more, ljubav prokleta, stalni posjetioci njene kuće, kastracija ili ne psa, sestra, mama, deda, krivi broj pudera, los parfem, muskarci koji je gnjave, nemogućnost pronalaska duge haljine da je cijelu pokrije, proljetna obuća (kako sam to zaboravila), tata koji uzima njen auto a zna da se ne osjeća sigurno u drugom autu, kupnja novog televizora i kompjutera....
Guest- Guest
zaboravljas vrucine, ali nemoj sad da nam se svima poremete godisnja doba
betty.boop-
2015-01-23
Sretan i od mene! :D
Ja ti zelim samo jedno dobro muško...sve ostalo će se onda samo od sebe složiti...:<<3::<<3:
Ja ti zelim samo jedno dobro muško...sve ostalo će se onda samo od sebe složiti...:<<3::<<3:
Guest- Guest
hahahahaaa
umirem na želje!!!
hvala vaaam, lijepi moji dragi! znate me u dušu, e!
umirem na želje!!!
hvala vaaam, lijepi moji dragi! znate me u dušu, e!
Zagy wrote:Sretan i od mene! :D
Lijepo i tocno si to rekla zagy.
ali pravo, dobro musko.
e da betty totalno sam zaboravila vrucine...znam da se sprica nekom termalnom vodom :D joj i tata je muci da mu sisa nokte....
ma da nema modre...tko bi me ddobro nasmijao od rane zore :D
Guest- Guest
evo ulogirah se samo da modroj čestitam rođos
sve najboljeeeeeeeeeee!
sve najboljeeeeeeeeeee!
2014-04-15
awwww sjetila se :))))))))))))))
i vama sretannnn rođendančić, jolie
hvala svima, ljubim vas!
i vama sretannnn rođendančić, jolie
hvala svima, ljubim vas!
DI se necu sitit, sta ti je
2014-04-15
I da.. Zahvaljujemo :)
2014-04-15
Modra draga, ja ti želim zdravlje prije svega, kul posao i jednu mušku dušu od čovjeka.
I svilenu kosu.
I svilenu kosu.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
sretan rođendan najtežim kostima mode i ljepote
šta' ste sve navalile na muške, kao da je to solucija za modriču
šta' ste sve navalile na muške, kao da je to solucija za modriču
Guest- Guest
faala ljudi, faala! cmok cmok
ovdje sam dobila uvijek najjače želje.. :D
ovdje sam dobila uvijek najjače želje.. :D
Similar topics
» GOSPOĐA YU IPAK NEĆE KUPITI ZGRADU POLITIČKE ŠKOLE ZA EX YU PARTIJSKU ELITU
» Predsjednica Republike Hrvatske gospođa Kolinda Grabar Kitarović posjetila Hobbiton-naselje Hobita
» Jasminka Buljan Culej, pišu mediji, nova je voditeljica kurikularne reforme. Inače, gospođa smatra da nam je stanje u obrazovanju super
» Predsjednica RH gospođa Kolinda Grabar-Kitarović je pozdravljena hongijem, tradicionalnim maorskim pozdravom nosevima, te je prisustvovala Powhiri ceremoniji dobrodošlice kao i Haki, njihovom tradicionalnom ratnom plesu
» Predsjednica gospođa Kolinda Grabar kitarović posjetila Porth Lincoln,dočekali je Aboridžini,a položila je i vijenac na spomenik ribarima. Inače prva naša službena osoba koja je nakon 54 godine posjetila to mjesto.
» Predsjednica Republike Hrvatske gospođa Kolinda Grabar Kitarović posjetila Hobbiton-naselje Hobita
» Jasminka Buljan Culej, pišu mediji, nova je voditeljica kurikularne reforme. Inače, gospođa smatra da nam je stanje u obrazovanju super
» Predsjednica RH gospođa Kolinda Grabar-Kitarović je pozdravljena hongijem, tradicionalnim maorskim pozdravom nosevima, te je prisustvovala Powhiri ceremoniji dobrodošlice kao i Haki, njihovom tradicionalnom ratnom plesu
» Predsjednica gospođa Kolinda Grabar kitarović posjetila Porth Lincoln,dočekali je Aboridžini,a položila je i vijenac na spomenik ribarima. Inače prva naša službena osoba koja je nakon 54 godine posjetila to mjesto.
Page 1 of 1