Prihvatio Oreškovićev poziv: Vučić u četvrtak u Hrvatskoj
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Prihvatio Oreškovićev poziv: Vučić u četvrtak u Hrvatskoj
Ko vas jebe. Da i vi malo vidite kako je nama.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ko vas jebe. Da i vi malo vidite kako je nama.
Nismo vam ga mi birali. Žali se Pižonu.
koji si ti ludjak ;Dudba wrote:Pa ako je bio na inauguraciji predsjednice može doć malo vidit kako sami trošimo devize od sezone koje ne idu više u Beograd.
Sad kad mu Orešković izrecitira:
do you want some chips
you pretty guy with pussy lips
you are very lucky guy,
as we say "sretnik"
today a democrat
wich used to be a chetnik
you ll be soon a member of EU
your nation will be free
but firstly you have to fix
fuckin chapter twenty three
2014-04-12
Ha ha ha ....tek sam sad pročitao pjesmicu ....a bog te hebo.maggie13 wrote:koji si ti ludjak ;Dudba wrote:Pa ako je bio na inauguraciji predsjednice može doć malo vidit kako sami trošimo devize od sezone koje ne idu više u Beograd.
do you want some chips
you are very lucky guy,
as we say "sretnik"
today a democrat
your nation will be free
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
"Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da verovatno neće učestovovati na Kroacija samitu u Dubrovniku, jer ne vidi šta bi značajno moglo da se uradi na tom skupu."
http://www.politika.rs/sr/clanak/361984/Vucic-Vlada-vise-nece-komentarisati-izjave-iz-Hrvatske
http://www.politika.rs/sr/clanak/361984/Vucic-Vlada-vise-nece-komentarisati-izjave-iz-Hrvatske
Guest- Guest
Nisam ga ja zvao. Ti se žali Oreškoviću.marcellus wrote:dzango wrote:Ko vas jebe. Da i vi malo vidite kako je nama.
genijalac ;)))RayMabus wrote:Ha ha ha ....tek sam sad pročitao pjesmicu ....a bog te hebo.maggie13 wrote:koji si ti ludjak ;Dudba wrote:Pa ako je bio na inauguraciji predsjednice može doć malo vidit kako sami trošimo devize od sezone koje ne idu više u Beograd.
do you want some chips
you are very lucky guy,
as we say "sretnik"
today a democrat
your nation will be free
2014-04-12
..mozda nam prognozira da cemo u tokiju osvojit 20 medalja..jucer se hvalio kako ej prognozirao 8 medalja za srbiju a 15 u tokiju....rekao ej da ce i zvezda sassulo u cetvrtak dobiti 4-0
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Ne treba 15. Daj samo jednu. Zlatnu u basketu i ni jedna više.vuksadinare wrote:..mozda nam prognozira da cemo u tokiju osvojit 20 medalja..jucer se hvalio kako ej prognozirao 8 medalja za srbiju a 15 u tokiju....rekao ej da ce i zvezda sassulo u cetvrtak dobiti 4-0
dzango wrote:Nisam ga ja zvao. Ti se žali Oreškoviću.marcellus wrote:dzango wrote:Ko vas jebe. Da i vi malo vidite kako je nama.
mister orešković vaj did ju kol pusi lips tu kam tu old srpski dubrovnik?
Jebiga, isti im gazda.marcellus wrote:dzango wrote:Nisam ga ja zvao. Ti se žali Oreškoviću.marcellus wrote:dzango wrote:Ko vas jebe. Da i vi malo vidite kako je nama.
dzango wrote:Jebiga, isti im gazda.marcellus wrote:dzango wrote:Nisam ga ja zvao. Ti se žali Oreškoviću.marcellus wrote:dzango wrote:Ko vas jebe. Da i vi malo vidite kako je nama.
uglješa uskoro seli, pitanje samo ko ulazi
A čime bi Srbija ratovala? Vaginousni bi nam jedino mogao kurac popušit!
udba wrote:Pa ako je bio na inauguraciji predsjednice može doć malo vidit kako sami trošimo devize od sezone koje ne idu više u Beograd.
do you want some chips
you are very lucky guy,
as we say "sretnik"
today a democrat
your nation will be free
Guest- Guest
A baš.provocator wrote:A čime bi Srbija ratovala? Vaginousni bi nam jedino mogao kurac popušit!
A šta se tice ovog pitanja tj konstatacije uoblikovane u pitanje ......dalo bi se o tome raspravljat ....samo onda trebaš gledat da bi njihov cilj bio vojno i politicko neutraliziranje Hrvatske a ne napad direktno na istu kako bi u BiH dobili šta oce a BiH je opet vojno gledano meki trbuh Hrvatske tako da ......
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
ima nekog smisla....samo isto tako i mi njih mozemo vojno i politicki neutralizirati...i mi imamo ohoho interese u bh-a....RayMabus wrote:A baš.provocator wrote:A čime bi Srbija ratovala? Vaginousni bi nam jedino mogao kurac popušit!
A šta se tice ovog pitanja tj konstatacije uoblikovane u pitanje ......dalo bi se o tome raspravljat ....samo onda trebaš gledat da bi njihov cilj bio vojno i politicko neutraliziranje Hrvatske a ne napad direktno na istu kako bi u BiH dobili šta oce a BiH je opet vojno gledano meki trbuh Hrvatske tako da ......
2015-09-08
Ponovo srbi krecu, treba pokrenuti tihu mobilizaciu ovaj pu treba biti spreman
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa mobilizacija se vec sprovodi....u slavoniji..sto nisi to znao..pa pisalo ti nedavnoepikur37 wrote:Ponovo srbi krecu, treba pokrenuti tihu mobilizaciu ovaj pu treba biti spreman
2015-09-08
Ja se nadam da će nam Slovenka biti gazdarica. Inače najebasmo.marcellus wrote:dzango wrote:Jebiga, isti im gazda.marcellus wrote:dzango wrote:Nisam ga ja zvao. Ti se žali Oreškoviću.marcellus wrote:
uglješa uskoro seli, pitanje samo ko ulazi
OREŠKOVIĆ 'Koliko znam, Vučić dolazi u Dubrovnik. Hrvatska će držati svoj stav i poziciju'
to, u dubrovniku, sto pripremate, konferencija, samit, sta vec,
nije prilika za takve dijaloge i sl.
iako dodje, teme su sasvim druge prirode, nemoj da ste dosadni.
- OBJAVLJENO:
- 23.08.2016. u 15:13
- ZAGREB - Hrvatski premijer Tihomir Orešković kazao je u utorak da će po njegovim saznanjima srbijanski kolegaAleksandar Vučić doći na Dubrovnik Forum 2016, ali je dodao da to još nije sigurno.
"Ovaj puta neće biti premijerskog foruma već će umjesto toga biti ministarski forum koji bi trebao voditi Božo Petrov. Naravno da ću i ja biti tamo, ali ne znamo hoće li će ta razina odgovarati drugima", kazao je Orešković.
Odnosi Zagreba i Beograda posljednjih su tjedana na vrlo niskoj razini, obilježeni razmjenama nota, zapaljivom retorikom i međusobnim optužbama za prijetnje i provokacije. Novu eksalaciju, primjetnu u zadnjih nekoliko dana, potaknuo je upravo Vučić oštrom retorikom sa skupa sjećanja na žrtve ustaškog koncentracijskog logora Jasenovca u Donjoj Gradini u petak kada je kazao da RH rehibilitira ustaštvo.
Potom je na graničnom prijelazu sa Srbijom uhićen hrvatski državljanin Zdravko Hlobik zbog toga što srbijanske vlasti tragaju za njegovim imenjakom kojega terete za terorizam za vrijeme Domovinskog rata.
Ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač zatim je u oštroj reakciji kazao da Srbija s ovom vlašću nikada neće postati članica Europske unije te da će joj Hrvatska uvesti protumjere dok ne ukine zakon o univerzalnoj jurisdikciji progona ratnih zločina, što je bio jedan od uvjeta da Zagreb odblokira početak pregovora Beograda i Bruxellesa. Odnosima dviju zemalja nije pomoglo niti to što je u Kninu na obljetnici Oluje zapaljena zastava Srbije, iako su hrvatske vlasti poslije uhitile počinitelje.
Orešković je kazao da je žalosno da se između Hrvatske i Srbije javljaju određene tenzije i razni komentari, ali Hrvatska će, kako je naglasio, držati svoj stav i poziciju.
Na pitanje o putovanju u Berlin na susret s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel koji će biti posvećen izbjegličkoj krizi, Orešković je odgovorio da je tu sve jasno, da nema ništa novo nego je to neformalni sastanak s njom i drugim premijerima o temama o kojima se razgovaralo i prije.
Jutarnji list je u utorak objavio članak, pozivajući se na izvore u hrvatskoj diplomaciji, po kojem se Orešković nije oko toga sastanka, koji se smatra izuzetno važnim, konzultirao niti s predsjednicom države niti sa Zoranom Milanovićem i Andrejom Plenkovićem.
"Tu nema nikakvih novosti, sve je jasno i transparentno i ne vidim gdje je problem. Stoga me malo čude medijske objave oko tog sastanka jer to je više kao neformalni razgovor", istaknuo je Orešković. Najavio je i da će javnost čuti sve o čemu će se tamo govoriti.
- "Koliko znam, Vučić dolazi, ali to još nije sigurno s obzirom da se promijenila forma summita", rekao je Orešković odgovarajući na pitanja novinara nakon sastanka u vladi s predstavnicima stočara i drugih udruga posvećenom bolesti kvrgave kože kod goveda.
to, u dubrovniku, sto pripremate, konferencija, samit, sta vec,
nije prilika za takve dijaloge i sl.
iako dodje, teme su sasvim druge prirode, nemoj da ste dosadni.
Guest- Guest
"Koliko znam, Vučić dolazi, ali to još nije sigurno s obzirom da se promijenila forma summita",
kad je tako, sta ce tamo, da se slika ??
kad je tako, sta ce tamo, da se slika ??
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srpski premijer Vučić prihvatio ispriku Plenkovića
» Španjolski premijer u četvrtak stiže u posjet Hrvatskoj
» A. Vucić odbio Putinov poziv na čaj :)
» Vučić: Moj poziv na dijalog ne znači priznavanje Kosova
» Na poziv Kolinde:Mađarski predsjednik Janoš Ader dolazi u posjet Hrvatskoj
» Španjolski premijer u četvrtak stiže u posjet Hrvatskoj
» A. Vucić odbio Putinov poziv na čaj :)
» Vučić: Moj poziv na dijalog ne znači priznavanje Kosova
» Na poziv Kolinde:Mađarski predsjednik Janoš Ader dolazi u posjet Hrvatskoj
Page 2 of 3