KO JE MIRO KOVAČ ( poznatiji k*o Mile Jawohl )
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: KO JE MIRO KOVAČ ( poznatiji k*o Mile Jawohl )
...gdje ti zivis...pizzon wrote:ti bi voleo da bude nedic, ali nije, niti ce ikada biti !vuksadinare wrote:..pa da..niej problem sto se rehabilitira draza mihajlovic a na redu ej i milan nedic...a cuju se i inicijative o izgradnji spomenika slobi i ratku mladicu...i niej problem sto ej tomo nikolic kad ej postao predsjednik srbije prvo sto ej rekao vukovar je srpski...ah da nije problem ni ne priznavanje logora u srbiji ni sprjecavanje cak ni da se polozi cvijece ako vec ne daju spomenik
to je ta vasa hrvatska fatamorgana srbije
u ustaškom snu !
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
jok ne....imas google i provjeri ili oces da ja ti opet po n-ti put napisem cinjenicepizzon wrote:to nije cinjenica, to sto pises.marcellus wrote:pizzon wrote:
nismo tokom devedesetih proterali 250.000 hrvata,
protjerali ste i više
2015-09-08
nije mi poznato da slavimo srpske oluje, pobede i sl.
u r,srpskoj.
a u srbiji, o tome nema ni govora.
u r,srpskoj.
Guest- Guest
pa koju imate pobjedu da slavite?..osim onog koridora u posavini.....daj poklopi sepizzon wrote:nije mi poznato da slavimo srpske oluje, pobede i sl.
u r,srpskoj.
2015-09-08
pizzon wrote:to nije cinjenica, to sto pises.marcellus wrote:pizzon wrote:
protjerali ste i više
"krajina", zapadna slavonija, istočna slavonija...
bosnu da ne računamo
pa vi slavite proterivanje srba kao pobeduvuksadinare wrote:pa koju imate pobjedu da slavite?..osim onog koridora u posavini.....daj poklopi sepizzon wrote:nije mi poznato da slavimo srpske oluje, pobede i sl.
u r,srpskoj.
a i ne zmao koga ste pobedili
sem napustene polozaje i civile
iako je bilo nesto zanesenjaka, lokalnog TO, to je to
Guest- Guest
...tssss......pizzon wrote:pa vi slavite proterivanje srba kao pobeduvuksadinare wrote:pa koju imate pobjedu da slavite?..osim onog koridora u posavini.....daj poklopi sepizzon wrote:nije mi poznato da slavimo srpske oluje, pobede i sl.
u r,srpskoj.
2015-09-08
nismo ih tjerali nego su sami pobjegli, ali pretpostavljam da osobi ograničenih mentalnih sposobnosti to jednostavno ne može ući u glavu makar je tamo propuh...pizzon wrote:pa vi slavite proterivanje srba kao pobeduvuksadinare wrote:pa koju imate pobjedu da slavite?..osim onog koridora u posavini.....daj poklopi sepizzon wrote:nije mi poznato da slavimo srpske oluje, pobede i sl.
u r,srpskoj.
to nema veze sa srbijommarcellus wrote:pizzon wrote:to nije cinjenica, to sto pises.marcellus wrote:pizzon wrote:
protjerali ste i više
bosnu da ne računamo
Guest- Guest
slusaj, to mi kaze osoba koja nije u stanju∞™ wrote:nismo ih tjerali nego su sami pobjegli, ali pretpostavljam da osobi ograničenih mentalnih sposobnosti to jednostavno ne može ući u glavu makar je tamo propuh...pizzon wrote:pa vi slavite proterivanje srba kao pobeduvuksadinare wrote:pa koju imate pobjedu da slavite?..osim onog koridora u posavini.....daj poklopi sepizzon wrote:nije mi poznato da slavimo srpske oluje, pobede i sl.
u r,srpskoj.
da sastavi 2 prosirene recenice za 24h
Guest- Guest
Zakopaj se, zemlji treba đubre.pizzon wrote:to nema veze sa srbijommarcellus wrote:pizzon wrote:to nije cinjenica, to sto pises.marcellus wrote:pizzon wrote:
protjerali ste i više
bosnu da ne računamo
Guest- Guest
pa što si ti profesor pa da ti ja sastavljam rečenice?...nek ti ih majka sastavlja...pizzon wrote:slusaj, to mi kaze osoba koja nije u stanju∞™ wrote:nismo ih tjerali nego su sami pobjegli, ali pretpostavljam da osobi ograničenih mentalnih sposobnosti to jednostavno ne može ući u glavu makar je tamo propuh...pizzon wrote:pa vi slavite proterivanje srba kao pobeduvuksadinare wrote:pa koju imate pobjedu da slavite?..osim onog koridora u posavini.....daj poklopi sepizzon wrote:nije mi poznato da slavimo srpske oluje, pobede i sl.
u r,srpskoj.
ne, to samo govori da si Ti praznina, šupljina, osoba koja nema sta da saopsti.∞ wrote:pa što si ti profesor pa da ti ja sastavljam rečenice?...nek ti ih majka sastavlja...pizzon wrote:slusaj, to mi kaze osoba koja nije u stanju∞ wrote:nismo ih tjerali nego su sami pobjegli, ali pretpostavljam da osobi ograničenih mentalnih sposobnosti to jednostavno ne može ući u glavu makar je tamo propuh...pizzon wrote:pa vi slavite proterivanje srba kao pobeduvuksadinare wrote:
pa koju imate pobjedu da slavite?..osim onog koridora u posavini.....daj poklopi se
mozda nista i ne osecas, mozda si Golem. da javljas mi se ko forumski Golem )
to je to )
Guest- Guest
jebiga...nema s pizdunom konstruktivne rasprave...
..interesantno..bas gledao na srbijanskoj tv...jednu anketu....srpski trgovci,vlasnici restorana...kukaju kako ce im ovi zategnuti odnosi između hrvatske i srbije ugroziti posao...jedna sefica trgovackog lanca u backoj palanci kaze...da im hrvati cine 40% ukupnog prometa...vlasnik restorana također u backoj palanci..kaze..nakon onog uhicenog osjecanina....danas upola manje gostiju iz hrvatske.....dacicu samo juris i vucicu...sjebat ce te vlastite poduzetnike uz granicu
2015-09-08
..ce vam pizzonnamiriti gubitke....svaki dan ce odlaziti u srbijanska mjesta uzduz granice i kupovati robu..i ici po restoranima pijancevati i jesti...pa ima pizzon para..nema da nema..a odan vucicu i dacicu..zrtvovat ce se on..
2015-09-08
http://www.e-novine.com/srbija/srbija-licnosti/38455-Srbija-samu-sebe-izdala.html
kako lijepo reče jedan od zadnjih pametnih srba u srbiji, bar onih u politici, srbija je postala "gedžistan"
:)Starhemberg wrote:Zakopaj se, zemlji treba đubre.pizzon wrote:to nema veze sa srbijommarcellus wrote:pizzon wrote:to nije cinjenica, to sto pises.marcellus wrote:
protjerali ste i više
bosnu da ne računamo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dobro veliš, legendo.provocator wrote:Kovač je isti ja!
Pižon izlio uobičajenu dozu govanah na usta. Nikako da shvati, nikako da krene kronologijskim redom i vidi tko je započeo agresiju, tko je protjerivao i ubijao, tko je ratovao na tuđem teritoriju. Dok to ne učini Pižon, dok to ne učine Srbi kao narod, nema mira na europskom jugoistoku.
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Miro Kovač
» Podržavam politiku za koju se zalaže Miro Kovač
» Novi šef hrvatske diplomacije Miro Kovač sutra u Mostaru
» MIRO KOVAČ 'Hrvatska nije ni velesila ni pudlica, ona suodlučuje kao članica EU'
» Miro Kovač i Božo Petrov idu u Stolac, sastaju se s načelnikom općine
» Podržavam politiku za koju se zalaže Miro Kovač
» Novi šef hrvatske diplomacije Miro Kovač sutra u Mostaru
» MIRO KOVAČ 'Hrvatska nije ni velesila ni pudlica, ona suodlučuje kao članica EU'
» Miro Kovač i Božo Petrov idu u Stolac, sastaju se s načelnikom općine
Page 3 of 4