Bolesnici sa net.hr foruma
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Bolesnici sa net.hr foruma
velik greska Longija proglasiti..ocigledno je da covjek namjerno to radi..u par navrata bile su brutalno slozene teme za intelekt i IQ,a Longi je tu cvrkutao kao masterdigri..
Longi se folira..
Longi se folira..
Guest- Guest
Ono prvo ispade Ray. Nemoj, brate, jest da je ubitačno dosadan s emančipačijom, ali baš da je poremećen - teško.bogomdani wrote:Kazu da su najveci psihopati upravo oni najsimpaticniji,sa uvijek briljantnim argumentima,no odaje ih tarapananje po istoj logici i temi..npr..netko nes mrzi,pa stalno po tome tarapana..
usput,advokati su na 2. mjestu najvecih psihopata uopce..
ima um samo takav,ali ga uspjesno maskira..Regoč wrote:Ono prvo ispade Ray. Nemoj, brate, jest da je ubitačno dosadan s emančipačijom, ali baš da je poremećen - teško.bogomdani wrote:Kazu da su najveci psihopati upravo oni najsimpaticniji,sa uvijek briljantnim argumentima,no odaje ih tarapananje po istoj logici i temi..npr..netko nes mrzi,pa stalno po tome tarapana..
Prvi su CEO-ji
Guest- Guest
Opa, riešio si krizu identiteta! Ma mi to ovako, pravimo popise bez razloga. Nije da bismo mi egzekutirali ili lustrirali.kic wrote:mogli bi možda prestati s prozivanjima..
to je zato što još nije vidio moje zvijerke...ni ne zna koliko su dio mog života i obiteljiRegoč wrote:Ček, ček, kako Nooricu na dno? Jest da Kaja stvarno voli životinje pa zaslužuje prvo mjesto, ali Noor svakako ide u prvu petorku.dijagram wrote:najljepseg cuku ima:
1.kaja
2.
3.
.
.
.
257.darla
258.norka
saće deda imat koju pametnu...
Guest- Guest
Pa što su ti krivi administratori? Evo se Kic baš uspješno oporavio.bogomdani wrote:ima um samo takav,ali ga uspjesno maskira..Regoč wrote:Ono prvo ispade Ray. Nemoj, brate, jest da je ubitačno dosadan s emančipačijom, ali baš da je poremećen - teško.bogomdani wrote:Kazu da su najveci psihopati upravo oni najsimpaticniji,sa uvijek briljantnim argumentima,no odaje ih tarapananje po istoj logici i temi..npr..netko nes mrzi,pa stalno po tome tarapana..
Prvi su CEO-ji
kao i svi ostali, samo njemu to nekako stoji drugi su prozirnibogomdani wrote:
Longi se folira..
2014-04-14
Ray Mabus je lud, ali samo na prvu. Istina je da ga more fiksacije, međutim nedovoljno da bi zbog njih bio nesposoban razmišljati i djelovati. Čovjek ne razmišlja unutar zadanih okvira i ladica.bogomdani wrote:Kazu da su najveci psihopati upravo oni najsimpaticniji,sa uvijek briljantnim argumentima,no odaje ih tarapananje po istoj logici i temi..npr..netko nes mrzi,pa stalno po tome tarapana..
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ne zna on prepoznati majčinsku skrb, možda je u domu odrastao.Noor wrote:to je zato što još nije vidio moje zvijerke...ni ne zna koliko su dio mog života i obiteljiRegoč wrote:Ček, ček, kako Nooricu na dno? Jest da Kaja stvarno voli životinje pa zaslužuje prvo mjesto, ali Noor svakako ide u prvu petorku.dijagram wrote:najljepseg cuku ima:
1.kaja
2.
3.
.
.
.
257.darla
258.norka
bogomdani wrote:velik greska Longija proglasiti..ocigledno je da covjek namjerno to radi..u par navrata bile su brutalno slozene teme za intelekt i IQ,a Longi je tu cvrkutao kao masterdigri..
Longi se folira..
s ovim se slažem
Guest- Guest
najljepse ime:
1.epikur
2.dijagram
3. ne znam ima li jos koji imenjak
1.epikur
2.dijagram
dijagram-
2015-08-09
Regoč wrote:Ne zna on prepoznati majčinsku skrb, možda je u domu odrastao.Noor wrote:to je zato što još nije vidio moje zvijerke...ni ne zna koliko su dio mog života i obiteljiRegoč wrote:Ček, ček, kako Nooricu na dno? Jest da Kaja stvarno voli životinje pa zaslužuje prvo mjesto, ali Noor svakako ide u prvu petorku.dijagram wrote:najljepseg cuku ima:
1.kaja
2.
3.
.
.
.
257.darla
258.norka
ne znam šta je, ali svakako je za žaliti...
Guest- Guest
dijagram wrote:najljepse ime:
1.epikur
2.dijagram
svakakve natječaje si izmislio :D
Guest- Guest
zapravo, nekad je bolje sam napraviti skretanje tj krizu identiteta, jer imaš veću kontrolu nad vraćanjem.. i onda osjetiš katarzu..
nego da te društvo i drugi 'vraćaju'..
nego da te društvo i drugi 'vraćaju'..
mocni majmun wrote:http://forum.net.hr/forums/t/292553.aspx
http://forum.net.hr/forums/t/290858.aspx
Nisi mene stavio majmune tulavi! a ja sam tamo psovao ko kočijaš...i tebi sam tamo jebo majku i oca i sav rod i porod ako se sjećaš...
Guest- Guest
bogomdani wrote:haahahaha..evo ga..ljut Esko sto nije u konkurenciji.,...
Tamo na net.hr i prije na Iskon.hr sam svim živim i mrtvim ustašama pojebo majke, očeve i ostalu ustašku prasad tj. rodbinu.
Guest- Guest
Biti lud ne znači ujedno i ne biti inteligentan. Biti lud znači svoju inteligenciju koristiti destruktivno. U tome je razlika između luđaka i genijalca. Npr, shizofrenicari su osobe često natprosječne inteligencije, ali ih to ne priječi da stalno osjećaju kako ih netko proganja, da si umišljaju osobe, događaje, itd.bogomdani wrote:velik greska Longija proglasiti..ocigledno je da covjek namjerno to radi..u par navrata bile su brutalno slozene teme za intelekt i IQ,a Longi je tu cvrkutao kao masterdigri..
Longi se folira..
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
ewbi ga..takva anketa bila...Regoč wrote:Pa što su ti krivi administratori? Evo se Kic baš uspješno oporavio.bogomdani wrote:ima um samo takav,ali ga uspjesno maskira..Regoč wrote:Ono prvo ispade Ray. Nemoj, brate, jest da je ubitačno dosadan s emančipačijom, ali baš da je poremećen - teško.bogomdani wrote:Kazu da su najveci psihopati upravo oni najsimpaticniji,sa uvijek briljantnim argumentima,no odaje ih tarapananje po istoj logici i temi..npr..netko nes mrzi,pa stalno po tome tarapana..
Prvi su CEO-ji
Guest- Guest
a ebi ga...nis od toga.,.nisi dobio preporuku,a osim toga to se ne broji jer si plandovao na Kulthnima a ne na vipu.gdje je bio istinski fajt..Usne Stjepana Gnječa wrote:bogomdani wrote:haahahaha..evo ga..ljut Esko sto nije u konkurenciji.,...
Tamo na net.hr i prije na Iskon.hr sam svim živim i mrtvim ustašama pojebo majke, očeve i ostalu ustašku prasad tj. rodbinu.
Guest- Guest
melkior wrote:Biti lud ne znači ujedno i ne biti inteligentan. Biti lud znači svoju inteligenciju koristiti destruktivno. U tome je razlika između luđaka i genijalca. Npr, shizofrenicari su osobe često natprosječne inteligencije, ali ih to ne priječi da stalno osjećaju kako ih netko proganja, da si umišljaju osobe, događaje, itd.bogomdani wrote:velik greska Longija proglasiti..ocigledno je da covjek namjerno to radi..u par navrata bile su brutalno slozene teme za intelekt i IQ,a Longi je tu cvrkutao kao masterdigri..
Longi se folira..
Ovo mi je novo. Onda je Vrapče krcat nobelovcima.
Guest- Guest
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Bolesnici bez Granica
» Smrt Net.hr foruma
» Oprostaj od Foruma
» 3 hrvata, 4 foruma...
» Gasenje foruma
» Smrt Net.hr foruma
» Oprostaj od Foruma
» 3 hrvata, 4 foruma...
» Gasenje foruma