Bolesnici sa net.hr foruma
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Bolesnici sa net.hr foruma
i deda i provo bi bili na mojoj listi, al nisam htjela pretrpavat..
ko je tebi naj poremećeniji sveče?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Noor wrote:dijagram wrote:pa kad sam gentl,..kako se ono kazeNoor wrote:dijagram wrote:pomaknuti su:
1.gnjec
2.provac
3.eva
nešto štediš djevojčice...
i to usprkos svega...ccc
dođi ti k meni
dijagram-
2015-08-09
n_razbojnik wrote:Vi bi samo registre pravili
2016-03-09
Mhhhhh.... ...Mišamaš i Ja...onako po demidžu koji smo napravili na Forumima..frakcija wrote:i deda i provo bi bili na mojoj listi, al nisam htjela pretrpavat..
Guest- Guest
maggie13 wrote:Na listu je odmaH ;Dn_razbojnik wrote:ima ona jedna Ivy, sada u egzilu, ta najluđamaggie13 wrote:Imam ja par prijedloga,ali se ne mogu odlucit koji aLias navesti...onda je u pitanju i spol,poRijeklo,stil..;D
Melkior je menI ok..puknut,ali ok ;)))
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Jesi prebila Armadu jutros na kolodvoru?frakcija wrote:n_razbojnik wrote:Vi bi samo registre pravili
2014-04-15
nemoš sam sebe turat međ elitu..to je nepotizam..bogomdani wrote:Mhhhhh.... ...Mišamaš i Ja...onako po demidžu koji smo napravili na Forumima..frakcija wrote:i deda i provo bi bili na mojoj listi, al nisam htjela pretrpavat..
2016-03-09
najveci alkoholicari:
1.sora
2.dudeta
3.jastrebeta
1.sora
2.dudeta
3.jastrebeta
dijagram-
2015-08-09
melkior wrote:maggie13 wrote:Na listu je odmaH ;Dn_razbojnik wrote:ima ona jedna Ivy, sada u egzilu, ta najluđamaggie13 wrote:Imam ja par prijedloga,ali se ne mogu odlucit koji aLias navesti...onda je u pitanju i spol,poRijeklo,stil..;D
Melkior je menI ok..puknut,ali ok ;)))
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
od 1 do 3 asila, Šeks pa svi ostalidijagram wrote:najveci alkoholicari:
1.sora
2.dudeta
3.jastrebeta
2014-04-15
dobro,asila je lanjski sampion, red je da i drugi uzmu zasluzene medaljen_razbojnik wrote:od 1 do 3 asila, Šeks pa svi ostalidijagram wrote:najveci alkoholicari:
1.sora
2.dudeta
3.jastrebeta
dijagram-
2015-08-09
..ebi ga...kako da proglasim nekog psihopatom JA??..meni je to normalan okolis likova..Najveci dio na Forumu,bilo cure bilo decki su malo umnofaznopomjereni..sad ebi ga..normalne nitko niti ne primjecuje,..frakcija wrote:nemoš sam sebe turat međ elitu..to je nepotizam..bogomdani wrote:Mhhhhh.... ...Mišamaš i Ja...onako po demidžu koji smo napravili na Forumima..frakcija wrote:i deda i provo bi bili na mojoj listi, al nisam htjela pretrpavat..
Guest- Guest
Melkior i Iknar stavljeni su nepravedno umjesto Sore i Dželatke. Ako je sad Provi i Asili krivo što ih nisam predložio, to je zato što se s vama samo ne slažem, ali nekako mi ne idete u psihopate. Ispričavam se ako griešim!frakcija wrote:ajmo neku anketu, glasanje za top psihopate foruma.
1. gnječ
2. iknar je gay
3. melkior
to su moji favoriti trenutno.
Kazu da su najveci psihopati upravo oni najsimpaticniji,sa uvijek briljantnim argumentima,no odaje ih tarapananje po istoj logici i temi..npr..netko nes mrzi,pa stalno po tome tarapana..
usput,advokati su na 2. mjestu najvecih psihopata uopce..
usput,advokati su na 2. mjestu najvecih psihopata uopce..
Guest- Guest
Eva je samo nehumana oko komunističkih žrtavah i opsjednuta Predsjednicom, inače je dobro društvo za kavu.dijagram wrote:pomaknuti su:
1.gnjec
2.provac
3.eva
Ček, ček, kako Nooricu na dno? Jest da Kaja stvarno voli životinje pa zaslužuje prvo mjesto, ali Noor svakako ide u prvu petorku.dijagram wrote:najljepseg cuku ima:
1.kaja
2.
3.
.
.
.
257.darla
258.norka
ali da se još nitko nije longija sjetio, mislim, lik smatra sebe nekom astrološkom pojavom i radi prijavak galaktičkoj federaciji preko foruma, de...ljudina
uz to ne voli žene a nije peder, sve drugo u stranu, u najmanju ruku neobična pojava
uz to ne voli žene a nije peder, sve drugo u stranu, u najmanju ruku neobična pojava
2014-04-15
velik greska Longija proglasiti..ocigledno je da covjek namjerno to radi..u par navrata bile su brutalno slozene teme za intelekt i IQ,a Longi je tu cvrkutao kao masterdigri..
Longi se folira..
Longi se folira..
Guest- Guest
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Bolesnici bez Granica
» Smrt Net.hr foruma
» Oprostaj od Foruma
» 3 hrvata, 4 foruma...
» Gasenje foruma
» Smrt Net.hr foruma
» Oprostaj od Foruma